Op 48-jarige leeftijd had Catherine “Cat” Parker een compleet en vervuld leven: twee jongvolwassen kinderen, een baan als manager van een bouwbedrijf en werk als freelance fotografe en fotojournaliste, gespecialiseerd in concert- en muziekfotografie – een passie waardoor de in Minnesotan wonende vrouw tijd kon doorbrengen met haar vriend, een fotograaf uit de muziekindustrie, schrijft Michael Nevradakis, Ph.D.

Maar Parkers leven kwam bijna tot stilstand kort nadat zij op 1 april 2021 het vaccin COVID-19 van Johnson & Johnson had gekregen.

“Binnen twee weken na ontvangst van het eerste vaccin begon ik chronische vermoeidheid te krijgen en slapeloosheid,” vertelt Parker aan The Defender. “Ik ging naar een paar dokters (…) en die zeiden alleen maar dat het de menopauze was die het veroorzaakte.”

De symptomen van Parker verergerden aanzienlijk nadat zij op 9 november 2021 de booster van Pfizer had gekregen. “Binnen 2-3 weken na de booster begon mijn haar uit te vallen en begon ik ernstige hersenmist en chronische vermoeidheid te krijgen,” zegt Parker.

“Ik begon oncontroleerbare trillingen, trillen en spasmen te krijgen, migraine, hersenmist … tot een punt waarop ik niet meer kon communiceren en niet meer kon lopen,” voegt ze eraan toe.

De twee COVID-19 vaccinaties die zij kreeg waren nog maar het begin van een lange en moeizame reis, waarin Parker een toenemend aantal symptomen kreeg die vrijwel elk aspect van haar leven verstoorden, ook haar werk en persoonlijke relaties.

En, zoals gebruikelijk is bij slachtoffers van vaccinaties, werden Parkers bezwaren herhaaldelijk door artsen en medische deskundigen terzijde geschoven.

Haar symptomen – en de afwijzende houding van een groot deel van het medisch establishment – hebben Parker ertoe gebracht om eerder dit jaar de Vaccine Injury/Side Effects Support Group op Facebook te beginnen.

Daarnaast heeft Parker haar persoonlijke verhaal gepresenteerd op sociale media platforms, waaronder Facebook, YouTube en TikTok, en is zij een online crowdfunding campagne begonnen om haar stijgende medische kosten te helpen ondersteunen.

Parker zei dat ze de steungroep is begonnen omdat ze “zich zo alleen voelde terwijl ze dit doormaakte” en “om zich meer te richten op het bieden van steun aan degenen die onmiddellijke behoeften hebben, of het nu emotionele steun is, middelen voor voedsel, huisvesting, huur, financiële hulp en educatieve/medische informatie met betrekking tot het helpen krijgen van behandeling, medicijnen.”

“Mijn hart brak toen ik zag hoe zoveel mensen leden alleen maar om informatie en hulp te krijgen, en ik kon niet blijven toekijken hoe zij dit moesten doormaken,” zegt zij.

“Ik voel me als een wandelende dode” na ontvangst van de COVID-vaccins

Parker beschrijft de bijwerkingen die zij ondervond sinds haar twee vaccinaties als “over de hele linie, zonder rijm of reden,” eraan toevoegend dat “sommigen komen en gaan, maar de meesten zijn constant en teisteren mijn leven elke dag.”

De symptomen van Parker lezen als een waslijst van kwalen. Zij omvatten:

 • Chronische hersenmist.
 • Chronische intolerantie voor koude en warme temperaturen.
 • Chronische, extreme uitputting en vermoeidheid, waaronder in slaap vallen in stoelen en in elke zittende positie binnen 5-10 minuten na het zitten.
 • Chronisch omvallen bij het aankleden/lopen/staan.
 • Chronische hoofdpijn.
 • Chronische misselijkheid.
 • Chronisch rode en glazige ogen.
 • Chronische pijn en zwelling in de handen, armen en in het hele lichaam.
 • Chronisch trillen en beven in de armen en handen.
 • Voortdurend koude handen en voeten.
 • Depressie en angstgevoelens.
 • Dysautonomie.
 • Haaruitval (haar eerste echte aanwijzing dat “er iets mis was,” in november 2021).
 • Hoofdpijn, met gevoelens die lijken op die van een beroerte.
 • Geheugenverlies en concentratieverlies.
 • Microtremor en spanning in het hele lichaam.
 • Narcolepsie.
 • Pijnlijk en moeilijk urineren, in verband met nierproblemen.
 • Pseudoparkinsonisme.
 • Snelle hartslag.
 • Uitslagen en strepen op de huid.
 • Rustelozebenensyndroom en pijn in de benen.
 • Gerinkel in de oren.
 • Huiduitslag.
 • Slaapapneu.
 • Moeilijkheden met ademhalen en slikken tijdens het slapen.
 • Stotteren.
 • Stuiptrekkende ogen.
  Als het vaccin zo goed is, waarom vallen er dan zoveel mensen dood? Hartaanvallen rijzen de pan uit, kinderen krijgen hartproblemen, voetballers storten op het veld in, ICU's overspoeld van kust tot kust

Parker testte ook positief voor het Epstein-Barr virus, ondanks “dat ik in mijn hele leven nooit heb gehad,” en voor antinucleaire antilichamen en nierafwijkingen.

In haar Facebook-video zei Parker dat zij een bestaande auto-immuunziekte had, en zij raadde het publiek aan geen COVID-19-vaccin te krijgen als zij een dergelijke aandoening hebben.

Zij beschrijft ook mogelijke leverschade, moeite met opstaan en zei dat zij gemiddeld 13 uur per dag moet slapen.

Parker zegt dat haar “persoonlijkheid veranderd is,” en beschrijft zichzelf als “niet meer zo luchthartig of uitgelaten” als zij vroeger was.

Veel van de symptomen die zij beschrijft zijn pas onlangs verschenen, maanden na haar laatste vaccindosis. Zo traden haar tremoren voor het eerst op begin april van dit jaar, terwijl haar moeilijkheden met slikken en ademhalen tijdens het slapen zich voor het eerst voordeden in mei.

In het algemeen zegt Parker dat zij zich “als een wandelende dode” voelt door haar vermoeidheid en alsof haar “lichaam stervende is,” eraan toevoegend dat zij het gevoel heeft dat haar “lichaam soms in slow motion is” en “na een tijdje heb je het gevoel dat je lichaam niet van jou is, dat je hersenen niet van jou zijn, je hebt het gevoel dat je nergens controle over hebt.”

Parker zegt dat zij in april van dit jaar haar baan als manager van een bouwbedrijf verloor, omdat, volgens haar leidinggevende, “haar werkproductie er niet meer was.”

Ook haar fotografiebedrijf heeft eronder geleden.

Volgens Parker:

“Mijn bedrijf als freelance fotograaf/fotojournalist was op het hoogtepunt van succes in mijn bedrijfstak toen de negatieve reacties begonnen. Ik kan geen concerten of artiesten meer fotograferen zoals ik vroeger deed.

Ik heb nu last van trillingen, en niemand wil trillende foto’s.

Ik ben hierdoor freelance optredens kwijtgeraakt en voor mezelf en mijn gezin zorgen zijn nu anderen voor mij gaan zorgen en [ik] moet dagelijks worstelen om alleen maar rekeningen te kunnen betalen, eten op tafel te zetten en een dak boven ons hoofd te houden.”

Mijn leven is in zo veel opzichten veranderd [gewoon] proberen voor mezelf te zorgen en te werken. De bijwerkingen belemmeren mijn hersenfunctie bij het concentreren, lopen, geheugen en nog veel meer. Ik moet soms hulp hebben bij het aankleden, of hulp bij het lopen,” zegt Parker.

Parker zegt dat ze geen plannen meer maakt “omdat het me twee-en-een-half uur kost om uit de hersenmist te komen, alleen al om op te staan en te gaan – dat wil zeggen, als ik kan opstaan en gaan, want er zijn tijden dat ik 14, 16 uur slaap.”

Artsen: “We praten er niet over, want dan verliezen we onze baan”

Parker vertelt The Defender dat ze tientallen dokters bezocht heeft, waarvan de meesten haar zorgen hebben weggewuifd of geprobeerd hebben haar symptomen aan andere oorzaken toe te schrijven – een houding die Parker omschreef als “gaslighting” en “mansplaining.”

“Ik ben bij zoveel artsen geweest,” zegt Parker, “waaronder een cardioloog, endocrinoloog, neuroloog, hematoloog, oncoloog, natuurgeneeskundige, huisartsen, functionele artsen en nog zo veel meer.

[Wat] ik van sommigen van hen krijg,” zegt ze, is “‘oh, dit wordt niet toegeschreven aan het vaccin,” en dan proberen ze het weg te verklaren, [dat] het de menopauze is, angst, dat u niet goed eet, uw bestaande medicijnen of iets anders. Ik heb het allemaal gehoord.

Ik ben door minstens twee doktoren van de zorg afgezet omdat ik ‘bijwerkingen van het vaccin’ zei,” voegt Parker eraan toe.

  Israël: Nu de "herhalingsvaccinatie" voor iedereen beschikbaar is, moet het "groene paspoort" worden ingetrokken van degenen die "slechts tweemaal" zijn gevaccineerd.

Zij beschrijft ook een bezoek aan de spoedeisende hulp als kleinerend:

“Mijn bezoek aan de eerste hulp was traumatisch, toen de verpleegster die mij incheckte mij kleineerde omdat ik kostbare tijd in beslag nam voor anderen die het nodig hadden en [vroeg] wat voor wonder zij voor mij konden verrichten, aangezien het zo lang duurde voor ik binnenkwam en ik het misschien niet ernstig genoeg nam.

Het is heel ontmoedigend te weten dat wij dit meemaken en dat het niemand iets schijnt te kunnen schelen. Wat een verschrikkelijke ervaring.”

Parker vertelt ook hoe sommige dokters haar vertelden “dat we er niet over praten [vaccinverwondingen] omdat we dan onze baan verliezen … omdat ze niet willen dat we er over praten.”

Parker zegt dat twee artsen wel voor haar opkwamen, waaronder haar slaapneuroloog en cardioloog, die “verschillende andere patiënten heeft die dezelfde bijwerkingen ondergaan” en die Parker diagnosticeerden met pseudoparkinsonisme en dysautonomie.

In haar video beschrijft Parker vergeefse pogingen om vooraanstaande medische instellingen te bereiken, zoals Johns Hopkins, het Mayo Instituut en Emory University. Zij deed een “open oproep” voor elke arts die bereid zou kunnen zijn haar te helpen met de neurologische en leverproblemen die zij ondervindt.

Parker nam meerdere supplementen om haar aandoeningen te behandelen, maar zegt: “Nu het geld is opgedroogd, kan ik het me niet veroorloven ze te blijven kopen.”

Zij heeft haar verwondingen gemeld bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) en “elke site waarop je kunt melden, ook de sites van de vaccinfabrikanten.”

Zij voegt eraan toe:

“Ik heb net van Johnson & Johnson gehoord, nadat ik hen verschillende keren op Twitter had opgeroepen. Daarvoor hoorde ik krekels.

VAERS heeft uiteindelijk [in mei] per e-mail contact met mij opgenomen om te weten of ik genezen of hersteld ben. ‘Nee,’ antwoordde ik, ‘natuurlijk niet, maar toch bedankt dat het zo lang duurde om mij te checken.'”

Parker zegt dat haar verwondingen sommige van haar persoonlijke relaties hebben aangetast:

“Het heeft de relatie die ik met mijn vriend heb zo onder druk gezet. Hij heeft het vaccin gekregen en [ondervond] geen bijwerkingen, dus hij weet niet wat ik doormaak.

Dit heeft me uit mijn leven weggerukt en ik zie [bijna] niemand meer. En als ze me zien, weten ze soms niet wat ze moeten doen of zeggen.

Het zet je leven onder druk, want het neemt de overhand als de grote olifant in de kamer en overheerst elk gesprek en niets anders heeft voorrang.”

Haar gezondheidsproblemen veroorzaakten ook moeilijkheden voor andere leden van haar gezin, waaronder haar dochter.

“Mijn dochter is mijn beste vriendin en zij is mijn reddende genade, zij helpt mij en geeft mij de steun die ik nodig heb met haar vriendelijke hart,” zegt Parker. “Ik weet dat het haar ongerust maakt en haar pijn doet om mij dit te zien doormaken. Ik heb haar zien huilen terwijl ze toekeek hoe ik dit doormaakte.”

Parker zegt dat zij niet zal toestaan dat haar kinderen het vaccin krijgen, en moedigt ouders aan hetzelfde te doen voor hun kinderen.

  Covid-19 beleid, het grootste fiasco op het gebied van volksgezondheid in de geschiedenis, veroorzaakt een kloof tussen het publiek en de gezondheidszorg

“Ik ben zo bang voor de baby’s die nu de inentingen gaan krijgen en de ouders die hun kinderen dit gaan toestaan,” zegt ze.

“Ik kan me niet voorstellen wat die ouders gaan meemaken als dit gebeurt, en we hebben al gezien dat de aantallen [van vaccinatieverwondingen] gewoon blijven stijgen.”

Parker neemt ook geen blad voor de mond als zij het over de vaccinfabrikanten en de federale regelgevende instanties heeft.

Zij zegt:

“Wij willen niet dat iemand anders dit meemaakt, want het is geen manier om te leven, en het is misdadig en moedwillige verwaarlozing van wat ons is overkomen als de [U.S. Food and Drug Administration] FDA, [Centers for Disease Control and Prevention] CDC en de vaccinfabrikanten dit naar buiten brengen, terwijl ze wisten dat de bijwerkingen zich voordeden tijdens hun klinische proeven.

Wat mij stoort is dat de CDC, de FDA, Pfizer en Johnson & Johnson al in 2020 op de hoogte waren van alle bijwerkingen… Als u naar [een video] gaat op de YouTube-pagina van de FDA, over hun openbare adviescommissie, dan ziet u op 2:33:30 dat ze de dia met bijwerkingen overslaan en wegverklaren als een andere dia in een andere presentatie.

Ze wisten van alle bijwerkingen af, en toch hebben ze het naar buiten gebracht.”

Als deze informatie beschikbaar was geweest, zou zij de COVID-19 vaccins niet hebben gekregen, zegt Parker, en zij gelooft dat anderen ook geweigerd zouden hebben.

Zij zegt:

“Ik denk dat als wij de mogelijkheid hadden gehad om te weten wat er mogelijk met een van ons zou gebeuren, wij nee zouden hebben gezegd.

Ik wilde dat recht. Ik wilde dat recht om te weten dat deze reacties mij mogelijk zouden kunnen overkomen en wilde het recht hebben om gezond en gelukkig te kunnen zijn en te kunnen werken en voor mijn gezin en mijzelf te kunnen zorgen.

Dat recht heb ik niet meer, want dat hebben ze me afgenomen.”

De ervaringen van Parker en de moeilijkheden die zij ondervond om antwoorden en behandeling te krijgen voor haar vaccinletsels lagen aan de basis van haar besluit om een steungroep op te richten voor personen met vaccinatieschade.

Zij zegt:

“Mijn angst en depressie werden erger, en mijn dochter zei tegen me: ‘Mam, jij bent altijd de persoon geweest om anderen te helpen, misschien moet je je daar nu eens op richten.’

Dus richtte ik mijn steungroep op om me meer te richten op het bieden van steun aan mensen die onmiddellijke behoeften hebben, of het nu emotionele steun is, middelen voor voedsel, huisvesting, huur, financiële hulp en educatieve/medische informatie in verband met het helpen krijgen van behandeling, medicijnen en andere [behoeften].

Mijn hart brak om zoveel mensen te zien lijden alleen maar om informatie en hulp te krijgen, en ik kon niet blijven toekijken hoe zij dit moesten doormaken.”

Volgens Parker trok de groep in de eerste twee weken 200 leden aan en “groeit ze elke dag [met] mensen van over de hele wereld … met verhalen die hartverscheurend zijn, maar ook veerkracht om hier doorheen te blijven gaan.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vrouw weent na COVID-19 prikverwonding haar gezicht letterlijk doet wegsmelten (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPas op: ABV-ziekte (Alles Behalve Vaccins) doet overal mensen DOODVALLEN
Volgend artikelNancy Pelosi kan ons allemaal de dood injagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. En nog een, en nog een, en nog een, weer zo’n genius die na slechter worden van de eerste gifvaxx een tweede gaat halen, werkelijk??
  Ja.
  Vind ik dit leuk.
  Nee.
  Zijn ze idioten.
  Ja, Vruchten zo rot als een mispel.
  En dan ben ik het varken omdat ik dat concludeer?
  Ik geef geen compassie om stommigheid, dat is nog meer stommigheid. Doe ik niet aan mee.
  Oh ja de-classificeer me maar als een Wappie, WTF!, ik denk toch het niet, terwijl op de achtergrond de jacht op de ongevaxxte weer wordt geopend.
  Tadah……NY USA moneypox, sorry Monkeypox uitbraak.

  • Zie ik precies zo. “Daar gaat ze!”
   Ik denk alleen maar aan mezelf en het feit dat ik niet ben gevaccineerd en de troubles die we daardoor hebben.

   Sterker nog ik ga mijn collega’s aanraden de 4de en 5de booster te halen. DOEN HOOR! Ik ga het aanmoedigen.

 2. Mooie vrouw, maar aan de andere kant ook weer een domme muts.
  Bijdehand, maar ook weer helemaal niet.
  En zeker gezakt voor de intelligentietest, want wie zakt wordt gevaxxed (of laat zich vaxxen).
  Voor haar vriend van hetzelfde laken een pak.
  Misschien placebo, misschien heeft hij prikjes met vertraagde werking?
  Wat hebben die mensen toch allemaal????

 3. Mijn buurman hebben ze ook vermoord.
  Ondanks mijn advies het vooral niet te doen heeft hij de 1e 2 prikken genomen, na de 2e prik kreeg hij een blarenziekte genaamd parapemphigus. Eigenlijk een aandoening van het immuunsysteem wat de huid niet meer als lichaamseigen herkent en afstoot dmv blaarvorming. In een half jaar is hij op alle fronten achteruit gegaan en gaf hij vaak ook aan dat hij zijn achteruitgang voelde en niet meer dezelfde was.
  Op 19 maart zouden we naar de markt zijn gegaan op zijn verzoek, hij belde af omdat hij zich niet lekker voelde, diezelfde avond is hij met een enorme klap van de trap gevallen, heeft zijn nek gebroken en is 5 minuten na de val overleden. Officiele doodsoorzaak ‘onwel geworden op de trap’ maar ik weet gvd wel beter…

  Mijn buurman was laagbegaafd, erg beinvloedbaar en ondanks alle info die hij van mij, zijn mantelzorger en tevens zorgmedewerker kreeg heeft hij zich toch laten overhalen. Hij kon zich nou eenmaal niet indenken dat de ‘mensheid’ zo slecht was. Arme Jan.

 4. Ik begrijp het niet, mijn vriedin halfzijdige verlamming na eerste.
  Gaat ze toch tweede halen ,omdat ze bang is om corona te krijgen. Elke zinnige communicatie is onmogelijk met deze mensen.

 5. Tja wat te zeggen .
  Ik ga niet de gene die zo stom zijn geweest om de shot te nemen, op generlij wijze vedoemdenken of enige vorm van etiketteren . De vorige 3 generaties zijn compleet gehersenspoeld kan ze niet kwalijk nemen dat ze geen zelfstandig denkvermogen enof allertheid bezitten om voorzichzelf levens beslissende
  inhoud te nemen . Ik zelf merk dat ik mij steeds meer distancieer van de huidige wereld en de mensen om mij heen . Puur zelfbehoud . Niet dat ik geen emphatie meer heb maar ik Quote Jellie”Elke zinnige communicatie is onmogelijk met deze mensen.” uitstekend verwoord. 👍.
  Kan alleen maar toekijken. En idd ik en mijn meisje hebben aprox meer dan 25 jaar geen griep enof snotneus gehad .. enkele weken geleden bingo allebeide (corona?) maakt niet uit prima doorstaan de 4de dag was hefig honds beroerd m aar nu alles weer uitsteken . En niet gevaxt gaan we ook niet doen.! ook de beklappen parade niet aan meegedaan. wel veel wedrom geleerd van de mensch ansich.
  Ben blij dat ik geen jonkie meer ben . P.s het aantal vakatures die niet te bemannen en of bevrouwen loopt gierend uit de hand .. 🤨

  Fijne dag houd vol ..

  • Dat vraag ik me ook af: waar zijn al die mensen gebleven?!? MC Donalds was een middag gesloten want: gebrek aan personeel……huh? De Mac is gesloten?!? Midden op de dag?

  • Weer zo’n zielig verhaal dat naar mijn mening weer gaat om geven, geven, geven. Maar ga gerust je gang mijn geld krijgt zij in ieder geval niet en noem me geen egoist. Aan een geverifiëerd doel wil ik best geven. Maar het blijkt keer op keer dat goede doelen er alleen maar zijn om de zakken van duivels te vullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in