Er zijn talloze ongerijmdheden in het verloop van de pandemie die gewoon niet kloppen. Dit blijft niet onopgemerkt door deskundigen uit allerlei disciplines. Het team van juristen onder leiding van Dr. Reiner Fuellmich heeft meer dan 110 van dergelijke deskundigen ondervraagd – en kwam tot een explosieve conclusie: de pandemie is niet zomaar ontstaan. Integendeel: ze was lang van tevoren gepland. Ze is ontworpen om de macht van enkelen te vergroten. De verantwoordelijken moeten ter verantwoording worden geroepen, schrijft wochenblick.at.

 • Pandemie gecreëerd door PCR-tests om experimentele medicijnen op de wereldbevolking uit te proberen.
 • Ongeval in laboratorium Wuhan mogelijk niet de oorzaak , maar slechts “springplank” voor uitvoering van lang geplande pandemiestrategie
 • PCR-tests zijn niet geschikt om een infectie op te sporen – deskundigen zijn het eens
 • Corona-beleid verantwoordelijken moeten in een soort “Neurenbergproces 2.0” ter verantwoording worden geroepen

Globalisten gebruiken pandemie voor meer controle

In een interview op Steve Bannon’s “War Room”, voormalig strateeg van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, heeft Fuellmich ernstige beschuldigingen geuit tegen Drosten, de farmaceutische industrie en machtige poppenmeesters achter de schermen. Hij zegt dat zij een “noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationale proporties” nodig hadden “om ongeteste geneesmiddelen, of in dit geval zogenaamde vaccins, te kunnen gebruiken op een bevolking”.

In het proces zouden verschillende belangen met elkaar in wisselwerking staan. Terwijl voor farmaceutische en technologische bedrijven de nadruk inderdaad ligt op het maken van snelle winst, is de globalistenkliek veel meer geïnteresseerd in macht. Omdat, “De mensen erachter niet om geld geven. Ze geven om controle. En daarom gebruiken ze deze pandemie; dat is onze conclusie uit het bewijs van de getuigen”.

Lab-ongeluk een “springplank” voor “test-pandemie”?

  Basisschool geeft 8-jarige jongens "puberteitskits" met inlegkruisjes en maandverband

Volgens Fuellmich was het ongeval in het virologielaboratorium van Wuhan, dat volgens de lab-lek theorie de pandemie zou hebben kunnen veroorzaken, niet rechtstreeks de oorzaak van de verspreiding van het coronavirus. Het zou echter een trigger kunnen zijn, d.w.z. een soort “springplank” voor de architecten van de planningsspellen, die al een decennium lang naar een pandemie toewerken. Dat is waar de gebeurtenissen in Wuhan van pas kwamen, zegt hij.

Fuellmich verwijst opnieuw naar de “testrun”” in het kader van “Event 201” onder de vleugels van Bill Gates, die met zijn netwerken al verschillende malen van de pandemie heeft geprofiteerd.

De afkondiging door de WHO van een wereldwijde noodsituatie op gezondheidsgebied, zo stelt Fuellmich zich voor, was vermoedelijk op aandringen van de farmaceutische industrie. Maar omdat al snel na het ongeluk in het laboratorium duidelijk was dat er niets was om je echt zorgen over te maken, heeft men de pandemie met tests gecreëerd: “Het is geen Corona-pandemie, het is een PCR-test pandemie”.

Na een bepaald aantal cycli zijn de PCR-tests positief

Voor deze interpretatie beroept hij zich op het feit dat de PCR-test niet kan bewijzen of iemand al dan niet ziek is. Dit komt doordat de test geen onderscheid kan maken tussen kale data en een levensechte situatie. De test, die volgens de uitvinder Kary Mullis “dingen zichtbaar kan maken voor het menselijk oog die anders onzichtbaar zijn”, kent het verschil niet tussen een echte coronaire infectie of overblijfselen van immuunreacties op eerdere verkoudheden of griepinfecties.

Dit probleem wordt nog verergerd door de aard van de evaluatie, aldus Fuellmich. Hij haalt een getuigenis aan van Dr. Mike Yeadon, ooit vicepresident van Pfizer. Dit komt omdat de PCR-test werkt met een bepaald aantal amplificatiecycli. Met 35 cycli, bijvoorbeeld, zou er uiteindelijk tot 97 procent vals-positieve resultaten uit komen. Dit is relevant omdat de Drosten PCR-test is gestandaardiseerd op 45 van dergelijke cycli.

  2021 top artikelen - Tijdschema naar Tirannie

Internationale collectieve rechtszaken voor “Neurenberg processen 2.0”

Fuellmich heeft al jaren ervaring met spectaculaire rechtszaken. Zowel in de zaak van de manipulatie van uitlaatgaswaarden door Volkswagen als in de zaak van vermeende frauduleuze vastgoedtransacties door de “Deutsche Bank” wist hij verschillende rechterlijke overwinningen te behalen. In deze gevallen werden ook schandalen aan het licht gebracht die lange tijd niet voor mogelijk werden gehouden – maar die op een gegeven moment zelfs door de mainstream media niet langer konden worden genegeerd.

Het zou nu met Corona vergelijkbaar kunnen zijn, de eerste berichten over bijvoorbeeld het nut van PCR-tests als basis voor een pandemiestrategie veroorzaken al heel wat opschudding. Het zal echter niet voldoende zijn om op nationaal niveau maatregelen te nemen om degenen die verantwoordelijk zijn voor de p(l)andemie ter verantwoording te roepen. Daarom worden internationale collectieve rechtszaken aangespannen. Vanwege de verdenking van “misdaden tegen de mensheid” spreken Fuellmich & Co. daarbij van een soort “Neurenberg-processen 2.0”, die nodig zijn om een einde te maken aan de duistere gang van zaken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse tv-ster weigert vaccinatie, wordt ontslagenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDNA-veranderingen bij mensen door mRNA reeds 10 jaar mogelijk
Volgend artikelEx-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wordt ons een wortel voorgehouden met Neurenberg 2.0. De berichten hierover veranderen steeds weer opnieuw.
  Deze maand zou er op 3 continenten worden gestart met de code.En nu hebben ze heer over een soort Neurenberg code.
  Het zal voor velen, zo niet voor iedereen,te laat komen.

  • De Neurenberg Code had moeten VOORKOMEN dat duizenden injecteerders trots zouden meewerken aan de medische holocaust.

   Er kan geen “Neurenberg 2 Trial” zijn VOORDAT de Kakite verslagen is.

   De Kakite heeft de (media) macht en het (T) Vee in zijn macht.

   @frontnews
   Fuellmich noemt het “Class Action Suits”, beslist geen “Neurenberg 2”.

   Fuellmich sprak recentelijk met Jorn Luka:
   https://www.jornluka.com/the-trueman-show/

 2. We horen al maanden hetzelfde geluid: “We zijn er mee bezig”, “er zijn zaken in voorbereiding”, “strakjes”, “misschien later”, “waarschijnlijk”, “mogelijk”, “naar verwachting”, “als we straks….. dan kunnen we misschien”………

  Luiter niet naar wat ‘ze’ roepen maar kijk naar wat ‘ze’ doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in