Foto ter illustratie © The Armed Forces Institute of Pathology / Wikimedia (Public Domain)

Een nieuwe pre-print paper gepubliceerd bij bioRxiv onthult dat lang nadat een persoon is “gevaccineerd” voor het coronavirus met een reeks mRNA-injecties, de spike-eiwitten gegenereerd als gevolg van de injecties blijven bestaan in hun hersenweefsel, schrijft Ethan Huff.

Onderzoekers uit Duitsland en Denemarken evalueerden monsters van hersenweefsel van zowel muismodellen als post-mortem mensen, op zoek naar de aanwezigheid en distributie van SARS-CoV-2 spike-eiwit. Zij keken specifiek naar de schedel-meninges-hersenas.

Zij ontdekten dat spike-eiwit van de injecties zich ophoopt in het schedelmerg, de hersenvliezen en het hersenparenchym, en legden verder uit dat de “injectie van het spike-eiwit alleen al celdood in de hersenen veroorzaakte, wat wijst op een direct effect op het hersenweefsel.”

Zelfs lang nadat een “positieve” covid-test en infectie is verstreken, blijven de spike-eiwitten in de menselijke hersenen achter. Onderzoekers zeggen dat deze blijvende spike-eiwitten kunnen bijdragen aan neurologische symptomen op lange termijn, zoals “hersenmist” en verlies van hersenweefsel.

“Het spike-eiwit werd in verband gebracht met neutrofielen-gerelateerde paden en ontregeling van de eiwitten die betrokken zijn bij de PI3K-AKT en de complement- en stollingsroute,” aldus het artikel.

“In het algemeen suggereren onze bevindingen dat het transport van SARS-CoV-2 spike-eiwit van de grenzen van het CNS naar het hersenparenchym en de geïdentificeerde differentieel gereguleerde paden inzicht kunnen geven in de mechanismen die ten grondslag liggen aan de onmiddellijke en langetermijngevolgen van SARS-CoV-2 en diagnostische en therapeutische mogelijkheden bieden.”

Verlaten de covid-prik spike-eiwitten OOIT het lichaam?

Tot voor kort drong de regering, samen met sommige staats- en lokale autoriteiten, er bij de Amerikanen op aan dat zij herhaalde covid-injecties en “boosters” zouden blijven krijgen, met de bewering dat dit de enige manier was om te voorkomen dat dit soort toxische ophoping zou plaatsvinden.

  Dubbel gevaccineerde Nieuw-Zeelanders ZEVEN KEER ZIEKER dit jaar dan Vóór-COVID 2019! (Video)

Het blijkt dat hoe meer covid-injecties iemand neemt, hoe meer deze eiwitten en wie weet wat nog meer door het hele lichaam worden verspreid, ook in het hersenweefsel, wat kan leiden tot zeer ernstige gezondheidsproblemen op lange termijn.

In het begin werd de wereld beloofd dat de inhoud van deze injecties niet lang na de injectie zou verdwijnen, en niets meer dan immuniteit en bescherming tegen covid zou achterlaten. We weten nu dat dit allemaal een leugen was, en dat de inhoud van de injecties blijft hangen, misschien wel voor altijd, terwijl de bescherming dat niet doet.

Walter Chestnut van WMCResearch.org waarschuwde hiervoor al in 2021 na de lancering van Operation Warp Speed. Hij stelde dat de “robuuste immuunrespons” die de injecties zouden veroorzaken, althans volgens overheidsfunctionarissen, “een dodelijke prijs kan hebben” – en hij had gelijk.

Het blijkt dat talrijke peer-reviewde zelfs toen al aantoonden dat de spike-eiwitten van de injecties zich in het hele lichaam nestelen en daar blijven, en de telomerase van een persoon deactiveren, met vroegtijdige veroudering en mogelijk de dood tot gevolg.

Als telomeren na verloop van tijd korter worden, wordt het DNA van een persoon blootgesteld aan steeds meer aantasting. In het geval van covid-prikken lijken hun spike-eiwitten de afbraak van telomerase te versnellen, wat voor velen leidt tot snelle veroudering en vroegtijdige dood.

“Ze zullen binnenkort smeken om een remedie tegen deze nieuwe plaag die ze in hun lichaam hebben toegelaten,” schreef iemand over de “volledig gevaccineerden” die nu waarschijnlijk spijt hebben van hun beslissing om zich te laten prikken.

  BREAKING - Nieuwe studie bevestigt dat natuurlijke immuniteit tegen COVID-19 zelfs niet met 1% afneemt, terwijl de gevaccineerden VAIDS ontwikkelen

“Misschien zullen de ‘gevaccineerde doden’ de groep zijn die in opstand komt en hun makers vernietigt, zoals in het boek ‘Frankenstein’,” schreef een ander. “Dat zou ironisch zijn, maar ik weet zeker dat die b***ards die het ‘vaccin’ hebben gemaakt, dat scenario al hebben uitgespeeld als mogelijkheid.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF beveelt scholen om kinderen te dwingen naar hardcore porno te kijken ‘voor hun eigen bestwil’
Volgend artikel“Ze vernietigen zichzelf”: HIMARS raketaanval op Oekrainse krijgsgevangenen in Bakhmut
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Nope, die wellicht juist niet, ik heb bv een ernstige hersenbeschadiging opgelopen (schedelbasis fractuur, aantal dagen in coma ernstig hersenletsel) heel heel lang geleden met een behoorlijk ongeluk en ben altijd al zo wakker als de pest, HSP, helaas niet veel energie, daarnaast mede doordat, helemaal toen ik ouder (leeftijd) werd en het werkelijke leven begon… magoed, je moet er wat van zien te maken op je eigen bereikbare manier, naar wat je nog wel aan kan.

   • rene, ik doelde op het deel van de bevolking dat niet zelfstandig na kan denken.
    die te dom zijn om te poepen. de sjoerd sjoerdsma’s van deze wereld.
    ik noemde dat een hersenbeschadiging, dat u zich aangesproken voelt was niet de bedoeling en had ik vooraf even mogen bedenken. mijn excuses hiervoor.

 1. Daar gaan we weer…. Onderzoekers en wetenschappers hebben weer wat ontdekt!! volledig fout natuurlijk want tegenwoordig hebben deze waardeloze figuren minder intelligentie als de onderbroek van een monnik. Die prik veroorzaakt geen hersenschade, Je had het al toen je besloot die prik te laten zetten in je lichaam. Je was al zwaar achterlijk en grenzeloos dom.

 2. Ook al zouden al die geprikte schapen dom zijn dan nog geeft dat niemand het recht ze te ruimen omdat ze vinder dat er 6.5 miljard te veel van ons zijn.

  • Weet je Cees. vorige week kwam me een rare gedachte op.

   Alles wat ons ooit verteld is is een leugen……. ALLES….

   Zijn we wel met 7.6 miljard zo ver staat de teller zoals mij bekend.

   97 procent van de aarde (zoals ons bekend is en niet de megacontinenten en ruimte buiten de ijsring meegerekend)
   van onze of platte of veel grotere aarde wat het ook mag zijn??? en daarvan is dus 3 procent ¨bewoonbaar¨…

   Op de zogenaamde 3 procent van leefbaar oppervlakte is…. Let goed op maar 0.4 procent bebouwd en bewoond…

   Ik weet het niet ik ben ook maar een dom boertje maar zat gewoon te denken 7,6 miljard mensen op 0.4 procent van de 3 procent… Ik weet het niet??? En niemand weet het echt kloppen die getallen wel of zij we
   met veel minder??? Hersenspinsel of misschien iets om over na te denken.

   Als alles in ons leven een leugen is en dan heb ik het over jaartallen, geschiedenis , de missende 1000 jaar
   i 880 i.p.v 1180 e.d , tartaria en volkeren daarvoor??? reuzen , de vorm v/d aarde enz. enz. enz. enz. enz. enz.enz. klopt het aantal wel. Gewoon een vraagje lieve mensen hier…

   • Niet zo gek gedacht hoor. Ik denk dat je heel dicht bij de waarheid zit, alles is een leugen, verleden, heden en hoogst waarschijnlijk ook onze toekomst zoals wereldleiders het ons voorstellen.

 3. 10 mei 2023 – Stichting Artsen Covid Collectief

  ´Op 3 mei 2023 sprak Professor Theo Schetters samen met internationale onafhankelijke artsen en wetenschappers zoals Dr. Robert Malone, Dr. Meryl Nash en professor Dr. Arne Burkhardt in het Europarlement in Brussel.´

  https://www.youtube.com/watch?v=4hufiQe4_W0

 4. Prefrontale Cortex aangetast door Spike Proteine
  Even de functie van de prefrontale cortex lezen en beschadigingen hieraan. Dit onderzoek zou kunnen verklaren waarom de gevaxineerden ‘kinderlijk’ geloven dat alles veilig en goed is.

  Van de studie
  Moreover, spike S1 was also detected in the brain prefrontal cortex.

  Prefrontal Cortex
  https://www.kenhub.com/en/library/anatomy/prefrontal-cortex
  The prefrontal cortex is the region of the frontal lobe of the brain, also known as the “personality center”. It is the portion of the brain that fully develops last, in late adolescence. Through its many connections to other cortical areas, the prefrontal cortex is involved in many high-order cognitive processes such as decision making, reasoning, personality expression, and social cognition.

  The prefrontal cortex comprises approximately one-third of the entire cerebral cortex. It is important to mention that this region starts to develop before birth, progresses slowly throughout childhood, and finally completes its development process (myelinization) in late adolescence. This is one of the reasons why children don’t have as developed high-order cognitive abilities as adults do.

  Prefrontale Cortex
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Prefrontale_cortex
  Bij mensen wier prefrontale cortex beschadigd of niet voldoende ontwikkeld is, ziet men problemen zoals niet kunnen plannen, impulsief beslissingen nemen of juist geen beslissingen kunnen nemen, zich in gezelschap onbehoorlijk of onhandig gedragen en onbeheerst gedrag, zoals drugs- en alcoholmisbruik, seksuele promiscuïteit, met geld smijten en dergelijke. Emotionele ontremming treedt vooral op bij beschadigingen in het orbitofrontale deel (zie ook ventromediale prefrontale cortex). Ook kunnen er problemen zijn met het geheugen, in de vorm van bronamnesie (moeite met het onthouden van de context van informatie) en verstoring van het temporele geheugen (moeite met het onthouden van de volgorde in de tijd van gebeurtenissen of handelingen).[6]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in