© EU-Commissie

Officieel is het EU-vaccinpaspoort een gevolg van de coronapandemie, maar wat de machthebbers u zelden vertellen, is dat de Europese Commissie in 2018 al een routekaart heeft opgesteld om tegen 2022 een vaccinpaspoort in de hele EU in te voeren, bericht Friatider.se.

In 2018 heeft de Europese Commissie besloten een “routekaart voor een betere bescherming tegen ziekten die door vaccinatie kunnen worden voorkomen” vast te stellen. Het plan begint met propagandamaatregelen in 2018 en eindigt met een scherp wetgevingsvoorstel over vaccinpaspoorten in 2022.

Tussen 2019 en 2021 voerde de Commissie een haalbaarheidsstudie uit om de mogelijkheid van de invoering van een “gemeenschappelijk vaccinpaspoort” te peilen.

De haalbaarheidsstudie omvatte opiniepeilingen om na te gaan of van de EU-burgers kon worden verwacht dat zij rustig zouden aanvaarden dat de EU zich bemoeit met de vraag welke vaccins zij al dan niet hebben genomen.

In geval van verzet van de bevolking in een lidstaat zal de Commissie “richtsnoeren” opstellen om de lidstaten te helpen propaganda te maken om “de scepsis ten aanzien van vaccins” in die lidstaat te bestrijden. De propaganda zou volgens de routekaart “worden toegesneden op de behoeften van elke lidstaat”.

Als uit de haalbaarheidsstudie blijkt dat het project levensvatbaar is, zal de Commissie een sterk wetgevingsvoorstel indienen voor een “gemeenschappelijk vaccinpaspoort” bestemd voor alle EU-burgers tegen 2022, het laatste jaar van het tijdschema.

Het vaccinpaspoort is echter iets minder verstrekkend dan het vaccinpaspoort dat de EU heeft ingevoerd vanwege COVID-19. Laatstgenoemd paspoort is tijdbeperkt en alleen geldig tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2022.

  Waarom we de lablek-hypothese moeten verwelkomen

Ondanks de naam was het EU-vaccinpaspoort van 2018 niet bedoeld, althans niet officieel, om als reisvoorwaarde te gelden, hoewel het er gemakkelijk in zou kunnen worden omgezet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Derde, vierde, vijfde dosis COVID-19 vaccin kan voor gevaccineerden nodig zijn om vaccinpaspoort te behouden Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël constateert: Pfizer-gentherapie slechts 39 procent effectief tegen Deltavariant – volledig gevaccineerde mensen kunnen nog steeds COVID verspreiden
Volgend artikelDe COVID-19 vaccinaties: desinformatie en gewetenloosheid tot in het extreme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Uiteraard met uitzondering voor de 50000 uitvreters die hier jaarlijks binnen wandelen.
  En als ze dit in Nederland gaan invoeren, wat ik wel verwacht, dan gaat je dat hier weer jaarlijks geld kosten voor degene die er 1 willen hebben.
  Want hier is niks gratis. zie alleen de kosten al voor je ID en je rijbewijs.

 2. nou dat wordt dan een paspoort met geheel lege pagina’s, dat blijft als nieuw. Nú, dán, en tot in den eeuwigheid.

 3. Criminele bende! Ze kunnen nooit ontsnappen van verantwoordelijkheid..nooit! Ze zijn niet allen puur kwaad maar ook krankzinnig dat ze dat niet zien. Dat is mooi gezegd dat malen van oneindigheid malen langzaam..maar erg fijn… ontkomen..niet mogelijk!!!

 4. Ja wat is toch gvd het punt van al die waanzin…. wat heeft het voor nut, wat is de “verbetering”, wie hebben er baat bij, etc. Is het alleen maar voor de bevrediging van de gekte waar die gasten door gedreven worden? Wie bepaalt hoe de wereld er uit moet zien, hoe de wereld moet veranderen? Wie hebben daar het recht op? Maar toch… het is niet alleen die rijke dwangneuroten, he, het is ook de hele debielenkudde die er aan mee doet. Die zouden dus ook van de planeet geveegd moeten worden. Want die halen ook hun schouders op als je ze uitlegt wat er achter de waanzin zit; zo van, zo gaat het nou eenmaal… Dus als wij er onder lijden, dat is echt onaanvaardbaar, maar we zijn de gevangenen van die hele gekkenvereniging, de Psychopaten-Debielenkudde Vereniging.

  Mijn vraag is en blijft, waarom is er maar zo’n kleine groep van mensen die normaal kunnen redeneren? Ik denk omdat het de bedoeling is dat het zoogdier naar de verdoemenis gaat uiteindelijk, het beest heeft zijn tijd uitgezeten op deze Aarde, en het is zichzelf aan het opvreten nu. Beter dan dat het de hele Aarde vernielt.

  Ach, ik lul maar wat.. ik ben het zo spuugzat met die teringzooi. Een internist in het ziekenhuis vandaag zei “maak je geen zorgen over andere mensen, iedereen bepaalt zijn eigen leven” maar het probleem is dat de verkeerde beslissingen JOU wel meesleuren in de bagger. En de Ingespotenen laten een enorme rivier van bagger achter.

  • heel duidelijk en cru gezegd, maar helemaal waar. Waar heeft het mee te maken dat de club tegen vacc relatief klein is. Is de mensheid zo dom of goedgelovig. Ik snap dat niet, van oud collega’s, weldenkende mensen en willen zo’n vax. Wie kan mij uitleggen wat er gaande is, ja angst, maar dan nog waar zit het oer gevoel van die
   pro vaxxers.
   Reden?: misschien wel de wereld van 2 derde mensen te ontdoen (middels vaccins, want het immuunsysteem gaat ter ziele) en van de overgeblevenen slaven maken voor een kleine elite (rijken zeer rijken)….
   met een liefdevolle groet van mij, mijn immuunsysteem is me heilig.

 5. Als het Israëlische volk onder Mozes kon ontsnappen aan de Faraö, wat is er dan te vrezen? Of David tegenover Goliath. Of Esther onder Haman. Of Gideon tegen de Mideanieten. Of….

  Als God, mijn God, maar voor mij is, wie is er dan mij tegen? Elke dag die deze waanzin langer duurt, is een dag dichterbij naar de Dag des Heeren.

 6. Psalm 23:4
  Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed. 

  1 Korinthe 15:1-4
  Verder maak ik u bekend, broeders, het Evangelie, dat ik u verkondigd heb, dat u ook aangenomen hebt, waarin u ook staat,
  Waardoor u ook zalig wordt, als u eraan vasthoudt zoals ik het u verkondigd heb, tenzij dat u tevergeefs geloofd hebt.
  Want ik heb u ten eerste overgeleverd wat ik ook ontvangen heb, dat Christus gestorven is voor onze zonden, overeenkomstig de Schriften,
  En dat Hij begraven is, en dat Hij opgewekt is op de derde dag, overeenkomstig de Schriften.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in