Zoals verwacht muteert het coronavirus en verspreidt het zich ook onder de gevaccineerden. Deskundigen zijn al bezig met een derde dosis vaccin tegen de deltavariant, maar er kunnen er nog meer volgen.

Steeds meer landen eisen dat mensen “volledig gevaccineerd” zijn om te reizen. En dat kan een heleboel COVID-19 injecties in de toekomst betekenen.

Magnus Gisslén, hoogleraar infectieziekten aan de Universiteit van Gotenburg, Zweden, en hoofdarts in de infectiekliniek van het universitair ziekenhuis Sahlgrenska, vertelt sverigesradio.se dat een derde dosis binnenkort op komst zou kunnen zijn.

“Wij zullen in de toekomst zeker nog andere varianten zien waarbij het vaccin in feite een aanzienlijk slechter effect heeft. We zullen met deze infectie moeten leven en gevallen zien waarin mensen komen die zeer ernstig ziek worden, maar we zullen waarschijnlijk geen situatie meemaken zoals we die in de afgelopen anderhalf jaar hebben gezien”, zegt hij.

Malta is eergisteren het eerste EU-land geworden dat zijn grenzen volledig sluit voor mensen die niet “volledig gevaccineerd” zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson waarschuwt: het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin kan onvruchtbaarheid veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Wilfredo Stokes over magnetisme veroorzaakt door het Moderna vaccin
Vorig artikelZiekte-uitbraken bij COVID-19 gevaccineerden: een parallel met de Spaanse griep?
Volgend artikelRecent interview met advocaat Reiner Fuellmich: “De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Wanneer stopt deze False Flag en voor de gek houden vd gevaccineerden.
  Laaste stuiptrekking vd elitetroepen voor dat de bijl komt

 2. Zeker weten dat er na de vijfde nog een hele reeks volgen, ze spuiten net zo lang met gif totdat t gepeupel TIJDENS het vaxxen neervalt.

 3. In elke gif prik zit weer een ander onderdeel of uitbreiding om je om te bouwen tot volwaardige robot.
  Tot alles aanwezig is.
  Daarna voegen ze het programma, de besturing toe via 5G zendmasten.
  Daar is dat grafeen voor nodig voor de overbrenging zodat het ingevoerd kan in je hersens.
  En dan alleen nog elk half jaar een update, om vastlopers te voorkomen of ongewenst gedrag.

  Je kan ook geen een berg elektronica onderdelen uitstrooien boven een print, die moeten 1 voor 1 aangebracht worden.

  • En om het dan een aangenaam te maken sluiten ze je aan op Google zodat je alleen opdrachten hoeft op te noemen over wat je wilt.
   Hoef je nooit meer bluetooth oordopjes in te doen maar geef je de opdracht, sluit oren aan.
   En meer van dat soort “gemakken”.
   Je tv kan je weg gooien, je sluit je ogen en de computer bepaald wat je te zien krijgt.

 4. Dit moet ik even kwijt.
  De inzet die hier op de website dagelijks wordt getoond heb ik enorm respect voor, het is ongekend hoe jullie? dag in dag uit artikelen plaatsen, en meerdere per dag, onvermoeibaar lijkt het wel.
  Ik ben ontzettend blij met jullie/jou en wilde je hierbij bedanken.
  Petje af!

 5. Er zijn al proeven gedaan met nano robotjes die door een naald kunnen, die mekaar herkennen en zich aansluiten bij elkaar om zo 1 complete robot te worden.
  Die zichzelf ook weer kunnen reproduceren. Daar zijn al filmpjes van.
  Zo wilden ze ruimte verkennen zonder mensen te hoeven sturen om de boel een beetje vast op te bouwen.
  Misschien worden die wel aangebracht bij elke keer dat ze een 20cm test staaf inbrengen tot bij je hersensschors.
  Vandaar dat hameren op het blijven testen.

 6. Ja inderdaad paspoorten waardeloos mensen worden niet eens gecontroleerd bij de grenzen dus duidelijk totale controle van de mensheid. braaf prikken braaf testen enz enz het is een grote smerige leugen deze pandemie een bangmakerij op grote schaal mijn zus ze is niet meer piep woont in Nederland en belde mij gister en zei goh nou heb ik m’n paspoort en ze vragen er niet naar als ik een winkel in ga hoe erg is dit m.n eigen zus geheel geïndoctrineerd door dat smerige tuig die dit allemaal creëert bang maken geen paspoort niet in het theater de winkel de musea heel heel erg voor de ironie merk ik nu ff wel op dat ik blij ben dat ik de intelligentie van m’n vader heb geërfd sorry zus

 7. Als Malta zijn deuren sluit voor ongevaccineerden, das makkelijk.
  Dan schrappen we Malta van de lijst, en we komen er nooit meer.
  Gewoon laten creperen !!!

 8. Moet je net van Malta horen het meest corrupte gebied in eu, daar wordt de moord op de journaliste maar gauw in doofpot gestopt?
  Via dit land stromen die nep miljardairs ons land binnen, meteen editen eu opheffen!

 9. Vorig jaar zomer waren er weinig gevaccineerden en was NL code groen. Deze zomer zijn er vele gevaccineerden en gaat NL richting code rood….!
  Komt door het Delta variant gaat Rutte&de Jonge ervan maken.
  En de volgende virusvarianten liggen reeds op de plank.
  Update vaccinaties wordt het nieuwe normaal totdat wereldwijd velen zijn uitgeroeid door het vaccin.

  “En dan hebben we nog de epsilonvariant. Daar moeten we het maar een andere keer over hebben. Ik kan je zeggen: het Griekse alfabet is nog erg lang. Er komen nog een hoop andere varianten aan. Alle virologen die ik spreek, zeggen dat dit nog maar het begin is,” besluit Keulemans. ”

  https://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/2879089/weer-corona-we-zijn-toch-gevaccineerd-dit-is-nog-maar-het-begin.html

  • Als je meer gaat testen en dat gaat uitbreiden met iets wat daar niet voor gemaakt is.
   Die ook nog eens valse uitslagen oplevert.
   Dan heb je vanzelf wel een enorme partij besmettingen er bij.
   Dat is waar ze alles op baseren.
   Verder ligt er niemand of niet meer in aantal in het ziekenhuis of op een IC afdeling met iets.
   Dus we moeten het maar weer aannemen. Zo als alles waar ze mee aankomen.
   Dan maar Covid 2.0 inzetten door het heftiger te maken dan het is. Want er is helemaal niks.

 10. Als de gevaccineerden kennelijk doodgaan van mensen die niet gevaccineerd zijn… waarom gaan al die niet gevaccineerden dan niet dood?

 11. We hebben straks geen besmettingen meer! De CDC heeft aangekondigd Het frauduleus PCR-test protocol Op31 december in te trekken. Ook op Front nieuws

 12. Ik hoop ook dat er een einde komt in december. Maar als ze nu al weten dat de test waardeloos zijn. Waarom dat zolang uitstellen. Ze zullen zich wel voorbereiden op een zgn andere manier van testen en het prikken. Ja zo noem ik het. Want het is geen vaccin. Het is gen therapie op DNA gericht. En ook nog een giftige troep van Graphene. Heel erg eng.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in