Josep Borell, Hoge Vertegenwoordiger voor het Buitenlands Beleid van de EU, kondigt niet alleen de opschorting van visa voor Russische toeristen aan, waarmee hij de Europese toeristische sector een nieuwe klap toebrengt, maar vertelt op een bijeenkomst van de ministers van Defensie van de EU: “De landen van de Europese Unie hebben al sinds voor de oorlog de mogelijkheid van een trainingsmissie voor de Oekraïense strijdkrachten besproken: Nu is het tijd om te handelen.” Door wapens te zenden en de strijdkrachten van Kiev te trainen, wordt de EU een oorlogvoerende partij naast de NAVO tegen Rusland. Tegelijkertijd bevestigt Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, de noodzaak om “een einde te maken aan onze afhankelijkheid van vuile Russische fossiele brandstoffen”. Daarmee kondigt zij aan dat de EU voortgaat op de weg die in Europa een verwoestende economische crisis veroorzaakt door de gasprijs, die van 15 naar meer dan 300 euro per megawattuur is gestegen, schrijft Manlio Dinucci.

De werkelijke oorzaak is niet het feit dat Rusland ons geen gas meer levert, maar dat de Amsterdamse beurs, die de prijs van het gas in Europa bepaalt, in handen is van een Amerikaans financieel bedrijf, dat de prijs bepaalt op basis van speculatieve en politieke mechanismen. ENI (Italiaanse Nationale Maatschappij voor Koolwaterstoffen) koopt zelf Russisch gas tegen lage prijzen, maar verkoopt het door tegen een hoge prijs volgens de Amsterdamse prijzen. Een echte fraude, toegedekt door de regering Draghi, ten nadele van de Italianen.

Tezelfdertijd wordt Europa steeds meer bedreigd door de enorme hoeveelheden wapens die de NAVO en de EU naar Oekraïne zenden. Washington heeft aangekondigd voor 3 miljard dollar extra aan militaire voorraden te verstrekken, als onderdeel van het “hulppakket” van 40 miljard dollar dat door het Congres is goedgekeurd. Van deze voorraden komt – zoals uit een rapport van CBS blijkt – een groot deel terecht op de ondergrondse wapenmarkt, in handen van terroristische en criminele organisaties. Een ander ernstig gevaar is dat de Oekraïense strijdkrachten, die getraind zijn door en in feite onder bevel staan van de NAVO, door de NAVO en de EU geleverde kanonnen en raketten afvuren op de kerncentrale van Zaporizja, die momenteel onder Russische controle staat, waardoor Italië en Europa worden blootgesteld aan het uiterst ernstige radioactieve risico van een nieuw Tsjernobyl.

  Oekraïne Situatierapport - Contra-artillerieoorlog - Financiële ramp

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

AAN DE LANTAARN!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBrussel springt in een economische afgrond en sleurt de rest van Europa met zich mee
Volgend artikelMassavorming Hypnose Stoornis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Man toch…De VS is ook verloren en op weg naar burgeroorlog…Moest men het nog niet goed doorhebben wat ze in petto hebben… totale destructie van het westen

 2. De WEF-bende organiseerd dit allemaal, hoe meer chaos des te meer geld men eraan kan verdienen. Grotere bedrijven die ten onder gaan worden dan voor een appel en een ei opgekocht. Typische Bill Gates tactiek. En vergeet niet dat de vrijmetselaars de bron zijn van deze chaos.

   • Gates is een lid van de Eugenic Movement USA, zijn ouders waren daar ook al gerespecteerde leden van, verwant aan de Rothschilds. Zeker geen puppet. De familie naam Schwab komt ook voor in deze clan, die vond ik na historisch onderzoek ( over geheel iets anders, ik stuitte bij toeval hierop )De Eugenic Movement is een wrede nietsontzienden club mensen die het gewone volk ziet als vee, als ratten. je kan ze voeren of verdelgen, net wat je wilt. Bekende namen zijn oa. de Rothschilds, Rockefellers, Morgans, Carnegie, en Kellogg.

  • Beste maverick,
   Die WEF bende, Soros, Gates, EU, VN, WHO, enz. en al die voor de ‘wakkere’mensen bekende figuren zijn slechts de spreekbuizen/grotere loopjongens van de machten boven hen.
   Je kunt hierbij denken aan het Vaticaan, Rothchild, Rockefeller, Blackrock, Vanguard enz.
   En zelfs bij die soort figuren heb ik heb vermoeden dat dáár nog wat boven staat.
   Al die gasten worden geil van de macht die ze kunnen uitoefenen.
   Dat gaat van hoog tot laag dichter bij huis; Rutte, de Jonge, Kuipers, Timmermans, enz.enz.
   En nóg dichter bij huis; b.v. Bruls
   En nóg dichterbij; De politie en de BOA’s
   Waar zou je beginnen om de huidige en verdere chaos te voorkomen/bestrijden?

     • Je zou verwachten dat iedereen inmiddels dit wel door zou hebben. Osama Bin Laden was ook van de CIA. Die speelde ook mee. En nog, want ik geloof niet dat Osama dood is.

      Zo goed als in elk conflict (wat er toe doet) zijn beide zijden van het conflict onder controle van de elite. Dit hebben ze zelf zo vaak toegegeven dat het niet meer te missen is.

      Hun strategie, tactiek en mechanismen zijn iedere keer hetzelfde. Omdat het zo verdomde (letterlijk) goed werkt.

     • dat mag, maar je haalt zo wel ons laatste beetje hoop voor onze voeten weg, al zijn we zelf onze laatste hoop, maar toch.

      ik hoop dat je ongelijk krijgt @Truth, echter ik hou met veel ook rekening mee.

      we zullen hoe dan ook op termijn zelf echt aan de bak moeten, nu doen we (de meesten) het nog vriendelijk in de hoop op, maar dat heeft natuurlijk zijn grenzen en die grens is allang gepasseerd, maar we lijken het nog te rekken tot?

      denk niet dat we het kunnen rekken tot hun agenda 2030 en ja ook al hebben hun daar ook rekening mee gehouden dat het volk tegen acties gaat doen, heb het dan niet over acties of demonstreren of praten e.d. maar echt gerichte acties tegen het schuim der aarde.

      hoe? eerst die wat graag beschermd worden door politie en leger, die zijn namelijk het meest angstig, voed hun angst en heel wat Ratten zullen het schip verlaten, dan heb je al wat.

      de echte top is of te goed beschermd, of is niet wat we denken dat het is of wie het zijn, ala hydra.

      Gods speed.

 3. Als de hele handel is omgedonderd…..zouden dan eindelijk eens al die verboden vrije energie-patenten los komen??
  Zou fijn wezen, maar dan is dat eu-uitvreterstuig derlui macht kwijt.
  Dat zal nog wel even duren dus .

 4. Voor alle duidelijkheid: als je een probleem wil oplossen moet je eerst kijken naar de oorzaak; ook Frontnieuws zit er naast: er bestaat geen energie crisis.

  Eerste plaats eigen gas. We exploiteren genoeg gas voor de helft van ons eigen gebruik; maar het merendeel wordt ge-exporteerd.

  Wat zou Frankrijk, Italie, Duitsland doen? Contracten breken, en eerst eigen gebruik veilig stellen.
  Nederland: ja maar contracten….. Onzin maak een wet, die eigen gebruik op de eerste plaats stelt, en dus de contracten buiten werking zet.

  Die contracten met de condities zijn zo geheim, dat zelfs de Tweede Kamer ze niet kent.
  En toch houden ze maar vol, dat NL een parlementaire democratie is….

  Wat is de rest van ons probleem?
  Wel, dat we sancties oplegden aan Rusland.
  Dus sancties opheffen, excuses aanbieden aan Poetin en vragen of hij weer levert.

  Dan ben je er natuurlijk nog niet; er is een land dat iedere hoeveelheid wil leveren tegen lage prijs: Iran.
  Maar dat heeft een boycot van USA.
  Boycot negeren en vast beginnen met pijplijn er naar toe.

  Electriciteit.
  Ik weet dat het bouwen van centrale lang duurt; dus morgen beginnen; denk dat we er een stuk of 5 nodig hebben.

  Bio centrales–zo achtelijk als de pest–sluiten.
  Huizen isloeren op staatskosten; en gas leveren op kostprijs; dat is 0,03 euro per kuub.

  Windmolens slopen; zonne energie installaties verkopen aan de arabieren, atoomcentrales bouwen.

 5. De dingen die meer dan fout zijn gedaan door de millieu freaks:
  –Klimaat: niets wat de mens kan doen kan het klimaat be-invloeden.Alleen en gek gelooft dat auto’s of stikstof enige invloed hebben.
  –bio ethanol: duur en slecht; vernielt kleine benzine motoren en oudere auto’s. Waardeloos.
  Bovendien is er voor de komende 2000 jaar genoeg olie.
  –Gas: geen probleem; maar onze incompetente bestuurders zijn het probleem.
  –fijn stof: komt dus niet van diesels, maar van remvoeringen en banden.
  –I.p.v. boeren aanvallen: verwerkings centrales opzetten voor mest; en misschien andere voeding maken voor koeien.
  — zonne energie en windenergie: waardeloze systemen. Afhankelijk van weer. Als het toch groen moet zijn, dat getijde generatoren; al 60 jaar ervarin in GB en FR en USA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in