Conservatieven in Frankrijk zijn woedend dat de EU het equivalent van €25 miljoen belastinggeld uitgeeft aan een programma om bevallingen in Turkije te stimuleren, bericht Remix News.

De EU kan moeilijk worden beschuldigd van het voeren van een pro-gezinsbeleid. In haar eigen lidstaten is de oplossing voor demografische problemen eerder immigratie uit de derde wereld dan het krijgen van kinderen.

Maar ze heeft blijkbaar een andere lijn voor moslimlanden buiten de Unie.

Het Turkse programma van de EU, dat subsidies voor kinderopvang thuis omvat, werd afgesloten met een conferentie in Ankara. Volgens de EU heeft het initiatief er in drie jaar voor gezorgd dat 12.000 vrouwen formeel werk hebben gevonden en dat meer dan 5.300 kinderen thuiszorg krijgen.

Franse conservatieve politici protesteren nu tegen het met belastinggeld gefinancierde project.

“Terwijl de Europese Commissie weigert mee te gaan in nationalistisch beleid voor Europeanen, steunen ze de bevalling in Turkije!” twitterde afgevaardigde Nicolas Bay.

Zijn collega Jean-Paul Garraud van de Nationale Coalitie schrijft dat “een dergelijk initiatief verbijsterend is als je kijkt naar de zorgwekkende demografische trends op ons eigen continent, waar de geboortecijfers blijven dalen en waar gezinnen meer steun dan ooit nodig hebben.”

“Het geld van de Europese belastingbetalers mag niet worden gebruikt om de immigratie-ideologieën van Brussel te financieren,” vervolgt Garraud.

Franse conservatieven wijzen erop dat de kinderopvang in hun eigen land enorm overbelast is en dat Franse ouders soms jaren moeten wachten op een plaats in een kleuterschool. Het systeem staat onder druk door de komst van immigrantenkinderen in combinatie met het hogere geboortecijfer onder de Franse moslimbevolking. Er is momenteel een tekort van 230.000 kinderopvangplaatsen in Frankrijk.

Het is oké om blank te zijn

De bevolking van Turkije bedraagt nu al 85 miljoen, en de Wereldbank schat dat zij in 2050 109 miljoen zal bedragen. De geboortecijfers van kinderen zijn hoog genoeg om de bevolking zonder immigratie te laten toenemen. Dit in tegenstelling tot Europese landen, waar de autochtone bevolking krimpt door lage geboortecijfers.

De islamistische president van Turkije, Recep Erdogan, voert zelf een sterk pro-gezinsbeleid dat het krijgen van kinderen bevordert, niet alleen voor Turken in eigen land maar ook voor geëmigreerde Turken in Europa.

“Neem geen drie kinderen, maar vijf. Want jullie zijn de toekomst van Europa,” zei hij in 2017 tegen Turkse immigranten in Europa.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFantasie BBC-analyse: Vijf scenario’s voor het verloop van de gevechten in Oekraïne in 2023 – “Geen andere uitkomst dan een Russische nederlaag”
Volgend artikelWereld Economisch Forum wil in Davos 2023 vaart zetten achter wereldwijde “Metaverse”-bewakingsnetwerk
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Daar in Brussel zijn ze echt knettergek. Het eigen volk wordt met de meest krankzinnige sancties tegen Rusland verarmd en Europa bewust naar de donder geholpen. En in een niet EU land wordt 25 miljoen gestort. Ons belastinggeld!! Nexit NU!! En weg met dat corrupte zooitje in Brussel.

  • In 2019 bestond de bevolking van Amsterdam (jawel, o.l.v. Femke Halalsema) voor 56% uit (niet-westerse) allochtonen, de illegalen niet meegerekend. Dit percentage is uiteraard sindsdien gestegen en de Mockingbird press/ newspeak/ msm verdomt het natuurlijk om hierover te publiceren, want niet policor.
   Dit is een overduidelijk voorbeeld van omvolking en dus geen complottheorie.

   • @RonSwart Ja en die vrouw is op een valse manier aan die burgemeesters positie gekomen en houd er nazistische principes op na, ze heeft niets gedaan aan meer groen in de stad alleen demonstranten oppakken en parkeer terreur invoeren en statushouders kwasi-namaak sociaal voorrang verlenen,terwijl echte Amsterdammers al 35 jaar wachten op een sociale woning… migranten … indammen… Nederland is te klein en de problemen te groot er zijn geen woningen ….en al die mensen planten zich ook voort en dat moet allemaal ergens door ge-subsidieerd worden

 2. En wat zegt Deagel er van?

  “French parents sometimes have to wait years for a place in a kindergarten.”
  Hoe oud zijn ze als ze er in mogen? Hier in NL zijn ze vaak al 50…

 3. Ik heb begrepen dat de Koerden de Turken binnen 20 jaar hebben overvleugeld kwa aantal.
  Niet dat we dan vrolijk hoeven te worden, want Koerden zijn ook moslim.

 4. Het probleem is natuurlijk eigenlijk niet waar het geld aan wordt uitgegeven, maar waar het vandaan wordt gehaald. Belasting is gewoon legale roof. In plaats van ons druk te maken over waar de bandieten het geld aan uitgeven zouden we ons druk moeten maken over het feit dat ze het bij ons wegroven in de first place.

  Als er geen verplichte belastingen zouden zijn zouden al deze uitgaven vanzelf verdwijnen. En zouden regeringen echt diensten moeten verlenen aan het volk. Alle verplichte belastingen zijn feitelijk een vorm van gelegaliseerde diefstal. Dat men dat gestolen geld dan makkelijk uitgeeft is natuurlijk logisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in