Tijdens zijn Davos-conferentie in 2023 zal het Wereld Economisch Forum een persconferentie houden over zijn “Building The Metaverse Initiative,” en belangrijke “studies” en details vrijgeven over zijn inspanningen die lijken neer te komen op een wereldwijd bewakingsnetwerk, volgens documenten die door The Dossier zijn ingezien, schrijft Jordan Schachtel.

De Metaverse, een modewoord dat verwijst naar een hele reeks ideeën in de technologische ruimte, heeft potentiële huidige en toekomstige toepassingen voor zowel particuliere als overheidsinstanties. Het zal een van de kernpunten zijn van de 2023 Davos-conferentie.

Wat is de Metaverse precies?

De term Metaverse werd gemunt door auteur Neal Stephenson in zijn sciencefictionroman Snow Crash uit 1992, waarin burgers digitale avatars gebruikten om aan hun dystopische realiteit te ontsnappen.

Tegenwoordig kan het worden gedefinieerd als “een visie op wat velen in de computerindustrie beschouwen als de volgende iteratie van het internet: een enkele, gedeelde, onderdompelende, aanhoudende, 3D virtuele ruimte waar mensen het leven ervaren op manieren die ze in de fysieke wereld niet zouden kunnen.” Vóór de uitgebreide definitie omvatte de Metaverse een technologisch geavanceerde virtuele en verrijkte realiteitsruimte.

Voor ondernemers en technologiebedrijven kan deze computerwereld dienen als een potentiële inkomsten- en gegevensstroom. Voor de toegewijde krachten van technocratische tirannie kan de Metaverse fungeren als een wereldwijd bewakingsnetwerk dat iedereen met een internetverbinding in de gaten kan houden. Een maatschappij die de Metaverse overneemt, kan het voor regeringen veel gemakkelijker maken om de bewegingen, gedragingen en activiteiten van haar burgers te volgen.

Voor het Wereld Economisch Forum, de narratieven en ideeënwinkel van de heersende klasse, sluiten deze laatste toepassingen beter aan bij hun feodale ambities.

  Wreedheden van het Britse koningschap

Het WEF is de belangrijkste coalitiebouwer van wat neerkomt op de moderne ontvolkingsbeweging. In de loop der jaren hebben zij samengewerkt met Big Tech, centrale bankiers, gouvernementele en internationale organisaties om hun feodale visie op de toekomst mogelijk te maken, waarbij de menselijke vooruitgang, innovatie en bloei opzettelijk worden teruggedrongen, onder het mom van het redden van de planeet van een “klimaatnoodtoestand”. Hoewel de verschillende “partners” van het WEF verschillende motieven hebben om zich aan te sluiten bij de alliantie van de heersende klasse, hebben ze er allemaal belang bij om tegemoet te komen aan de meest gewaardeerde narratieven over de klimaathoax van het WEF.

De beschrijving van de WEF Metaverse persconferentie luidt als volgt:

“Deze persconferentie zal de eerste en langverwachte resultaten aankondigen van het Defining and Building the Metaverse Initiative: de langverwachte briefing papers over Interoperability in the Metaverse van de governance track van het project, en Demystifying the Consumer Metaverse van het waardecreatie gebied. Deze twee briefing papers, de eerste in de reeks van elke werkstroom, zullen dienen als de belangrijkste publicaties waarin deze hoeveelheid onderzoek, dit aantal belanghebbenden uit diverse industrieën (120+ partners zijn betrokken bij dit initiatief), over deze onderwerpen zijn betrokken.”

Het WEF zal in Davos 2023 ook een evenement organiseren met de titel “Deployment In The Industrial Metaverse”. Panelleden zullen bespreken hoe “het volgende tijdperk van het internet snel nadert in de vorm van de metaverse, een immersieve, interoperabele en synchrone digitale wereld.”

“In de industriële metaverse zullen unieke mogelijkheden ontstaan door de convergentie van kunstmatige intelligentie, digitale tweelingen, data en robottechnologieën,” vervolgt de lezing.

  Produceren van consent: Hoe gefabriceerde hongersnood de massa zal doen smeken om FEMA kampen

The Dossier bekeek een lijst van de genoemde partners bij het Metaverse-initiatief van het World Economic Forum. Hiertoe behoren bedrijven als Meta (voorheen bekend als Facebook), Microsoft, Walmart en Sony. Op de lijst staan met name grote financiële dienstverleners en banken, zoals Mastercard, Deutsche Bank, J.P. Morgan en Lloyds.

Het wordt pas echt duister als we kijken naar de partners van het WEF’s Metaverse Initiative op het gebied van staats- en mondiaal bestuur. Tot deze partners behoren Interpol, het antiterrorismebureau van de Verenigde Naties, het National Human Genome Research Institute van de Amerikaanse NIH en verschillende andere ministeries van informatie en communicatie van landen.

Het WEF beschouwt de Chinese Communistische Partij als het modelland voor behoorlijk bestuur. Het landelijke bewakingsregime van de CCP, met zijn “Great Firewall” en andere componenten, zou wel eens de norm kunnen worden voor het Metaverse-bestuur.

Eerder deze maand publiceerde het WEF een artikel met de titel Waarom we de digitale identiteit in de Metaverse moeten reguleren, waaruit bleek dat Davos inderdaad streefde naar een hardhandige top-down benadering, vergelijkbaar met de maatregelen van de CCP.

In mei sprak WEF-oprichter Klaus Schwab over de Metaverse-werkzaamheden van zijn organisatie. Schwab onthult veel over zijn bedoelingen in zijn formulering van de term, door te stellen:

  EU wil energie nog duurder maken: "Verwerp dit voorstel!"

“De metaverse zal de manier beïnvloeden waarop mensen, regeringen, bedrijven en de samenleving in het algemeen denken, werken, met elkaar omgaan en communiceren om gezamenlijk problemen op de mondiale agenda aan te pakken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU investeert €25 miljoen om het aantal geboorten te stimuleren – in Turkije
Volgend artikelDe vijf principes van Surovikin zullen Oekraïne doen verdwijnen als rook in de wind
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Goeie info weer van FN.

  Die ouw rat Schwab zit constant rare dingen te mompelen. Dat zag je ook al toen hij zat te brabbelen over de hersenimplantaat die Musk voor de camera liet bungelen. Die Schwab malloot heeft totaal geen sjoege van wat iedereen hem maar in zijn oor zit in te fluisteren en hij brabbelt maar lekker mee. Ze zitten elkaar maar van alles wijs te maken, en hopen dat er ergens een stukje poep van ze blijft plakken of geboorte gaat geven. Die satellieten gaan het ook niet jaren volhouden, en die hersenimplantaat is een grote joke, een stuk metaal van een paar cm dat in je hersenen moet? Waar het gaat roesten en infecteren? Je lacht je toch dood…. Wat is trouwens de deal met die satellieten? Waar dienen ze voor, hoe worden ze onderhouden, behalve dan dat ze door de luchtlagen geschoten worden, met alle schadelijke gevolgen vandien voor het firmament en het klimaat. (Tsja, gaten in je dak schieten, dan krijg je wervelwinden. Ja, toch?)

  Ik krijg steeds meer de indruk dat de jongens met het geld van gekte niet meer weten wat ze moeten doen, en iedereen doet er maar aan mee en verzint maar wat om ook een paar kwartjes te krijgen, net zoals die parasieten in de NLse ‘regering’. Op elke hoek van de straat staat er een Huval Yurari of hoe die vent ook moge heten, zijn drugs te verkopen, en binnen elke ‘duurzame’ organisatie zitten bimob’s en himbo’s leuke ideetjes te bedenken om nog meer geld uit de burger te troggelen. Hopelijk verdwijnen die ouwe ratten eens een keer, en met hun de 500 triljoen schapen die er nog aan moeten. Rust.

 2. “om gezamenlijk problemen op de mondiale agenda aan te pakken”.
  Misschien is het een beter idee de veroorzaker van alle problemen, het WEF, eens aan te pakken.

 3. Wat mij bij de media/propagandauitingen van het WEF steds weer opvalt is dat het taalgebruik daarin voor narcisten en sociopaten zoals “young global leaders” heel aansprekend is. “Leading voices” etc. De propaganda werkt ook de kant op van hen die de macht nastreven en trekt hen de fuik in.

 4. Daarom wijs ik iedereen er al jaren op zo weinig mogelijk digitale sporen achter te laten omdat al die data eens tegen ons gebruikt gaat worden. Maar ja, het gros van de mensen had/heeft geen interesse. Gemak dient immers de mens toch? Nu dreigt dat gemak heel ongemakkelijk te worden en in potentie zelfs dodelijk.
  Koop zoveel als mogelijk fysiek en niet online. Betaal zoveel mogelijk cash. Verplaats jezelf zo lang het nog kan in een auto op brandstof. Ik zet altijd een pet op en doe de zonneklep omlaag als ik ga rijden. Ook op plekken waar zich camera’s bevinden draag ik een pet met grote klep of een hoed. Bescherm jezelf online. Verander het default wachtwoord in je router en zet WEP uit want die is gemakkelijk te kraken. Gebruik een vpn en nog liever Tor in combinatie met een vpn. Installeer HTTPS everywhere in je browser, dan gaat al jou internet verkeer over HTTPS en is dan nogmaals versleuteld. Installeer Privacy Badger in jou browser zodat bedrijven en instellingen je niet kunnen tracken. Installeer WebRTC in je browser zodat via deze methode jou ip adres niet te achterhalen is. Schakel WebGL uit in je browser. In Firefox doe je dat door about:config te typen in de zoekbalk. Accepteer het risico, klik enter, en dan type je WebGL in de zoekbalk. Scroll naar beneden tot je WebGL vind en zet die dan op False. WebRTC kun je op deze pagina ook uitzetten door WebRTC in de zoekbalk te typen en WebRTC op False te zetten. Dan, in instellingen, General, scroll naar beneden naar Network Settings, klik op Settings. Dan helemaal onderaan vink je Enable DNS over HTTPS aan. De provider kun je op Cloudflare houden. Dan, in instellingen, Privacy & Security zet je de bescherming op Strict. Iets daaronder kun je ‘Send web sites a “Do Not Track” signal op Always zetten. En nog iets daaronder kun je ‘Always use private browsing mode’ aanvinken. Helemaal beneden vink je ‘Enable HTTPS-Only Mode in all windows’ aan. En mocht jij je browser je wachtwoorden laten opslaan, gebruik dan een Primary Password om jouw wachtwoorden te beveiligen. Dat doe je in Firefox, instellingen (Settings), Privacy & Security, dan scrol naar Logins and Passwords en vink “Use a primary password” aan. Vergeet niet dat wachtwoord ergens te noteren want vergeet je dat wachtwoord dan kun je niet meer bij jou andere wachtwoorden. Maar beter is het om een password manager te gebruiken.
  Verder, ga weg van Google Search en sowieso van alle google en microsoft producten zover dat kan. De beste zoekmachine vind ik op dit moment Brave Search. Je kunt die vinden en instellen in Instellingen, Search, klik op ‘Find more search engines’ en type daar Brave Search in. Die kun je daar dan toevoegen. Verder is het verstandig om te wennen een Private Window te kiezen in plaats van gewoon je browser aan te zetten. Dat doe je door rechts op het icoontje te klikken en dan ‘Open a private window’ te kiezen.
  Installeer een vpn op je mobiel. Nog beter is het te kiezen voor een Linux telefoon. Pine phone is goed en heel betaalbaar en respecteert jouw privacy. Maar ook daar moet een vpn op. Op Android telefoons kun je Bitmask installeren en daar een gratis vpn installeren. Maar ik vind Protonvpn erg goed. Proton bied ook een mailservice die versleuteld is. Met een Proton mail account kun je dan inloggen op jou Protonvpn. Verder vind ik Tutanota en Mailfence goede mail services die ook versleuteling bieden tegen ongewenste meekijkers.
  En laat je mobiel zoveel mogelijk thuis als je die niet nodig hebt. Blijf weg van social media. (ik heb alleen Telegram en Signal en een klein zelf gemaakt Python chat programmaatje voor mijn privé groepje waarmee ik via de terminal chat).
  Wees zo onzichtbaar mogelijk. Voedt hun datahonger niet. Maak het hen zo moeilijk als mogelijk.
  Het kost Big Tech en veiligheidsdiensten ongeveer 20 cent om een normaal persoon die zich niet beschermt te volgen en af te luisteren. Bescherm jij jezelf, dan lopen de kosten al snel op tot $100.000 per persoon.
  Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Doe mee met het verzet en jaag hen op kosten. Want daar doet het hen het meeste pijn!

  • Jaag hen op kosten ? Deze gastjes drukken gewoon geld uit niks. BTW ze weten alles al of wat dacht u…

   Dat was u dus met die megagrote hoed en zonnebril en mondmasker op…

   • Reden dat digitale controle systemen nu over ons uitgerold gaan worden is omdat mensen jarenlang te lui, te onwetend en te ignorant zijn geweest zodat zij nu van bijna iedereen een dataprofiel hebben. Zij weten meer over jou dan jij over jezelf. En al jaren hamer ik hier op, maar ik kan net zo goed tegen de muur praten. En nu gaan wij dus als schaapjes naar de slachtbank. Succes ermee dan maar.

    • >>> Neem maar aan dat wat Dee zegt klopt. <<<

     Klopt 😉

     maar wat 'Wake Up' zegt klopt ook: ze weten alles al van je..
     Ben heel bekend met alles wat Dee hierboven verteld en mijn browser(s) zijn behoorlijk dichtgetimmerd middels de broodnodige addons (helaas) waarvan umatrix toch wel een heel belangrijke is in mijn beleving naast de nodige adblockers.
     Een beetje firewall kan ook nuttig zijn btw

     Las regelmatig mee op: secrity.nl

   • @Wake Up,
    Ja, als enkeling met een hoed val je inderdaad op. Maar als velen dat voorbeeld volgen dan vallen we met zijn ander een stuk minder op. Bovendien is $100.000 per persoon niet zo heel erg veel, maar als velen volgen dan maken de geldpersen al snel overuren en bovendien is er dan de mankracht niet meer voor. En voordat zij $100.000 aan ou gaan uitgeven in plaats van 20 cent, moet er toch echt wel iets aan de hand zijn. Als gewone jan lul ben jij in hun ogen geen $100.000 waard maar slechts 20 cent.

    • Nou die hoeden met brede randen is een manier, maar daar waren ze al op bedacht. Daarom was die 1,5 meter afstand van elkaar regel voor bedacht. Want al die controle camera’s konden in verwarring komen als we te dicht bij elkaar zouden komen. Want dan is het onmogelijk om exact iemand te volgen.

     Daar alle GSMtjes af te luisteren zijn, ook al staan ze zogenaamd uit. Dat elk offline gesprek toch meegeluisterd kan worden. Jou GSM is de gateway voor het internet, jou gsm verraad jouw waar je bent, met wie jij bent en wat jij doet of zegt. Dus laat dat ding thuis. Je bent toch geen slaaf van jou onwetendheid om constant dat rotding overal met je mee te slepen en 24/7 bereikbaar wil zijn of constant bestraald te willen worden door middel van je GSM als een lopende zendmast. Want zo krijgen de overheden je gehele hebben en houwen gratis op een presenteerblaadje en kennen ze jouw beter dan jij zelf.

     Computers die draaien op Windows 10 of 11 of Mac vragen om je email adres om deze te kunnen activeren, zodat jij min of meer jouw ID bekent is en zo weten ze als jij online gaat. Wachtwoorden moet je niet opslaan maar onthouden in je hoofd. Door ze steeds opnieuw in te typen als jij je email wil lezen. Zo onthoud jij ze. Bij opslaan vergeet jij het juist en dat moet jij dan weer onthouden dat jij weer een beveiliging er voor moet verzinnen. Koppel ook niet jouw email programma met jouw computer of mobieltje, want dan ben jij lokaliseerbaar. Wis al je internet sporen van jouw computer als je eraf gaat, wis alle cookies en dergelijke bagger zoals je geschiedenis. Of schaf een cleaner aan, die alle junk, tracks, geschiedenis, wachtwoorden en je register opschoont, als je internet verlaat. Zo hou jij je computer ook snel.

     Tevens is het veiliger, als je al je bestanden en gegevens opslaat op externe schijven i.p.v. op je computer. Bij veel mensen staat letterlijk alles op hun mobieltje of computer. Dit zorgt er tevens voor dat als jij een andere computer of mobieltje aanschaft, dat al jouw gegevens nog hebt. En met een cloudopslag geef jij je gegevens gratis weg aan onbekende, die kunnen ermee doen wat ze willen. Houd het in eigen beheer, zodat jij alles kunt bepalen. Dit heeft niets te maken met criminele activiteiten, maar meer met je eigen privacy.

     Ooit je zelf afgevraagd van waarom de overheid alles over jouw willen weten? Het geeft jouw echt geen veiliger gevoel dat onbekende jouw 24/7 wil begluren, afluisteren, wat jij zoal doet, met wie jij bent, waar jij bent, wat je gedachte is, wat jij vertelt aan andere, wat je zoal koopt, letterlijk alles wordt genoteerd en opgeslagen. Zodat jij geconditioneerd kunt worden zoals de overheid jou wil hebben. Want die stap komt steeds meer naderbij.

     Als ze te weinig gegevens over jouw hebben, krijg jij van die vragenlijsten thuis gestuurd door overheidsinstanties. Of waar je zogenaamd anoniem kunt invullen online met privacy schendende invullijsten. Waar ze je proberen te verleiden om voor een bepaalde datum in te leveren met kans op 50 euro te winnen. Als je niet reageert op tijd krijg je een herinnering, dus houdt dat in dat het niet anoniem is. Laat je niet misleiden voor de data honger van de overheden.

     Tevens kun je in Windows ook makkelijk IP adressen en websites blokkeren.
     Door naar COMPUTER schijf C te gaan, dan WINDOWS aan klikken, dan SYSTEEM 32 aan te klikken, dan DRIVERS aan te klikken, dan ETC aan te klikken, dan HOST, dan KLADBLOK aan te klikken, daar kun je het IP adres of website die je wil blokkeren in te vullen. Daar moet je 127.0.0.1 2x spatie https:// bij weg laten en dan opslaan. Daar moet je wel de admin. voor zijn om het te mogen doen. Op deze manier kun je voor goed die vervelende sites voor goed blokkeren. Andersom kun jij die sites niet meer benaderen, want jouw computer zoekt dan die site adressen op jouw eigen computer en niet meer extern via het net.

     • Ja, zijn ook een paar dingetjes, maar dan werd het wel een heel lang verhaal. Dus dank je voor de aanvulling.
      Ik ben trouwens al jaren weg van windows en gebruik Linux.

      • @ Dee december 29, 2022 at 23:29,
       Met Linux ben ik niet thuis in, heb er wel een paar alternatieve Rasberry’s op heb draaien, waar ik ook internet mee op kan.
       Maar Linux is gratis en als het gratis is ben jij het product. Dus wat is wijsheid. Want we zijn als mens allemaal toch allemaal nieuwsgierig wat er in de wereld afspeelt en wat er zoals er aankomt en hoe we eraan kunnen ontsnappen en/of op kunnen voor bereiden.

       • “Maar Linux is gratis en als het gratis is ben jij het product.”
        Hmmm.. Gedeeltelijk mee eens en toch ook weer niet.
        Linux is een open source kernel, voor iedereen beschikbaar, waarmee iedereen kan doen wat hij wil. Het is geen OS, maar een kernel waarop iedereen zijn eigen OS kan bouwen. Je kunt kiezen tussen Ubuntu, Linux Mint, of Arch Linux, en nog veel meer. Maar je kunt ook jou eigen OS bouwen naar eigen smaak als je over voldoende kennis bezit. Build Linux From Scratch. Dat vind ik toch wel heel erg prettig anarchistisch.

       • MX Linux lijkt mi meest op windhoos (als je die OS gewend was)

        Heb oude laptop op Linux. Werkt super alleen heb ikm nog wat versleutelde schijven die ze niet kan openen.. 🙁
        Ik zweer namelijk nog steeds bij Truecrypt ondanks verhalen van anderen die beweren dat ze achterhaald is. Voor mij is ze prima!

     • Hou es op met dat ge-jouw! Het is: jou
      Die ‘w’ komt er slechts bij als het bezittend wordt. bijv. JOUW auto (die overigens nooit van JOUW is maar vd (R)overheid maar dat terzijde..

  • hele goede opmerking. Daar heb je wat aan, uitvoerbaar. in de yin yang versie… doe ik aan zelf-onderzoek en vragen aan mezelf. Zou m’n zonnecentrum in mezelf niet warm genoeg zijn? Ben ik op t randje van paran. of zit ik juist met de realiteit (boek over sleutel tot zelfbevrijding komt uit 90’s).

   K zou graag zien dat de mens ineens stopt met bijvoorbeeld gebruik van pro-rail en pas weer gebruikt als t als vroeger is.

   • Daarom heb ik ook een zelfgeschreven chat programmaatje geschreven in python waarmee ik met mijn inner circle chat. Verder ben ik geen lid van telegram groepen en zo. Dan loop je alleen maar in de gaten. Het is gewoon voor privé chat. Bijvoorbeeld voor mijn zus die al jaren in India woont en een paar vrienden in Nederland. Belangrijk vind ik dat mijn berichten versleuteld zijn.
    Proton mail en vpn komt bijvoorbeeld ook van een paar wetenschappers die bij CERN werkzaam zijn geweest. Maar toch is proton erg goed.
    En als je helemaal niets meer te maken wilt hebben met dat soort tuig dan is een hamer de oplossing.

    • Proton/whatsapp/vpn/instagram/facebook/hotmail/ en nog veeeel meer ,allemaal gemonitord door overheid en/of debile hackers… Darkweb is nog steeds niet aan banden

     • Je kunt kiezen voor Parrot OS. Een Linux distro die privacy hoog in het vaandel draagt. Parrot OS biedt ‘anonsurfe’. Anonsurf plaatst jouw hele systeem onder Tor. Na gebruik worden alle sporn van jouw systeem gewist. Heel erg populair bij hackers. ook voor Kali Linux en Ubuntu 18.04 op github.

  • >>> Ik zet altijd een pet op en doe de zonneklep omlaag als ik ga rijden. <<<

   herkenbaar 🙂

   Zelf otootje aangeschaft (NUL! electronica aan boord) omdat men begon mondluiers te verplichten in het OV
   Als je werkelijk wakker bent doe je nooit mee aan die BS (Nee, ook niet 'heel even' in een supermarkt oid)

  • Dank Dee voor de info. Best wel lastig om dit allemaal te realiseren als je niet zo heel erg pc-technisch bent.
   Wat hoed, zonnebril ed betreft, ik meen gelezen te hebben dat dat allemaal niet voorkomt dat je toch herkent wordt door de knappe software die overal is en wordt geïnstalleerd en geüpdatet. Afluistermogelijkheid telefoons is me al jaren bekend. Zal ook gelden voor alle zgn slimme meters e.d. die veel mensen in huis hebben. Domotica zei Chriet Titulaer vroeger, het huis van de toekomst. Nu is het zover en nu willen we er weer van af…. Enfin de stroomstoringen zullen dat wel verhelpen.
   Het is ook nooit goed of het deugt niet. 🙂

 5. Virtuele ruimte waar mensen het leven ervaren op manieren die ze in de fysieke wereld niet zouden kunnen.
  Evil or Stupid? Is a lack of awareness to strive for higher consciousness and low self esteem.
  Eckhart Tolle tells Russell his views on those in power and explores the lack of wisdom leading the world today.
  https://youtu.be/kawBVP1cozM
  Is This The REAL Reason They Want The Farmers Land?!
  They Just Started Human Brain Chip Trials (Worrying…)
  https://youtu.be/okj9opcWY_0

  You never can think clearly if you reach the third eye…..Supreme Self for fully awareness

  It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA? https://www.youtube.com/post/UgkxAOc1fogdpA4ruAXmJ7ixNIDKwPXVk–1

  Dat zij het niet kunnen komt omdat ze een lage eigenwaarde hebben en het buiten zichzelf zoeken en menen hier de hele wereld mee te moeten opzadelen. This are the non believers with very low consciousness unaware of the Devine images of themselves. Strangely enough they sit on high positions with a lack of respect to humans at all. The right message should be: The SUN ILLUMINATES the DNA in all sentient beings. It is a divine process in human consciousness and evolution. Be still and absorb it.

  Zijn de diepere lagen van het onderbewustzijn is karma de niet gevoelde emoties en mensen met een lage eigenwaarde met weinig of tot geen wijsheid die aan onze wereld top draaien en gebaseerd op egoïstisch gedrag die zogenaamd voor gezondheid uitgegeven maar verre van dat zijn.

  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire. Unaware of the Divine Image in themselves, amass earthly karma or sins. When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements. http://yogananda.com.au/gurus/yoganandaquotes06c.html#karma

  Is een Hitler met Mijn Kamph en nu Claus Swab met een vierde industriële revolutie.
  Andere karakters, andere tijdlijnen herhalen hetzelfde gedrag in het “NU”

  LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU The Danger of Secret Societies. There are a lot of people who are mesmerized by conspiracy theories. Their plans are this = The ultimate goal of the highest degrees is to establish the NWO (New World Order = New World Government) together with other organizations. Freemasonry is not a secret society, but a society with a secret. She strives to be a better person. But in the end, people with extra qualities are tempted to render their services to the beast.

  History Repeat from end 2019 1940-1945 for restore better behavior is ascension in nature = means calendar debt register and they keept it away in the dictionary since 1970 for not having regrets in the now….for their own purpose yeah…..Is the planet Pluto the planet of reincarnation and was at that time full and declares the behavior we see in our society and is happening stil = the Schumann resonance the heartbeat of the earth in frequency = the awakening of 7 billion people when the sun in cycli 25 is heavier then ever when a cycli in the kosmos is ending = we come in the Aquarius period for the next 2000 years https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

  Conclusie is echter dat de macht naar het volk is overgegaan en dat de machtsverhouding voor de komende 2000 jaar gaat veranderen en is elkaar helpen om ieders in hun eigen kracht te zetten in het waterman tijdperk. Is Power To The People = There is only one world.

  In conclusion In 2023, it is about making a loving reality tangible. Pay attention to your physical, mental, emotional, and spiritual aspects of being human in a balanced way. Join hands with like-minded people. 
  Magical coincidences and exceptional coincidences will then become commonplace.
  Be the star you have been since birth. Show your light, so that others also let their light shine.

  Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and preparation for her ascension process into the 5th dimension. https://www.mazzastick.com/the-photon-belt-and-energetic-highs-and-lows/ Below is a list of photon belt ascension symptoms. Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, Memory loss, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing Headaches 

  Allow the New Energy

 6. TECHNOLOGY UNMASKED explained by Hans Wilhelm
  But most of these inventions came with a hefty price on our environment and lives.
  https://youtu.be/XLRIIBan1mI

  Yugas The Cycles of Time Explained (Explains the Human Cycle of Swami Sri Yukteshwar)
  Man as a creation, is evolving. But it’s not only man that is evolving, but the planet earth is also evolving and also the entire universe is evolving.
  https://youtu.be/iDw4hVTztJQ

  The Divine Plan, The First Temple, Divine DNA and the New Earth
  Zet je intentie voor het komend jaar met dit gevoel van vreugde….
  Deel dit met anderen. De enorme veranderingen die op energetisch en spiritueel vlak er zijn en de gigantische mogelijkheden die je hebt.
  Het Goddelijk Plan is een impuls voor aarde en mensheid die een compleet nieuwe realiteit mogelijk maakt.
  https://youtu.be/pT1s-SejjnI

 7. The SUN ILLUMINATES the DNA in all sentient beings. 

  It is a divine process in human consciousness and evolution. Be still and absorb it. Do you feel that too? 

  Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and preparation for her ascension process into the 5th dimension. https://www.mazzastick.com/the-photon-belt-and-energetic-highs-and-lows/ Below is a list of photon belt ascension symptoms. Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, Memory loss, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing Headaches 

  Allow the New Energy
  As Our planet is currently passing through the photon Belt.
  ASCENSION SYMPTOMS IN THE BODY, WHY THEY ARE STRONGEST NOW
  Ascension symptoms are very physical and will be for some time to come. So much needs to purge through the physical body because this is the vehicle hijacked into the false matrix, it held your souls consciousness and the soul self was not free to leave because a part of it got “stuck” in the reincarnation cycle that the body was now a part of. The reclaiming of the body means releasing physical level density.
  https://youtu.be/OWgf4CIAWMI

 8. Wist je dat er een klein besturing systeempje op verre weg alle processors draait?
  Dat systeempje heet MIMIX. Het slaat alle toetsaanslagen op. Registreert alles wat jij zoal doet op jou pc. En er bestaan vermoedens dat die gegevens worden doorgespeeld aan big tech en overheidsdiensten. Bovendien is MIMIX erg kwetsbaar voor exploits waardoor kwaadwilligen eenvoudig bij jou data kunnen komen en je kunnen aftappen.
  Er zijn patches voor, maar ja, heh! Wie doet dat nou?
  https://www.zdnet.com/article/minix-intels-hidden-in-chip-operating-system/

  • Zo las ik tijdje geleden dat een van de nieuwe Word versies tijdens het typen woorden “die niet door de beugel kunnen” doorgeeft aan Microsoft. Misschien ook wel wijzigt, weet ik niet. Maar dat er ook in die programma’s sprake is van controle, daar ben ik inmiddels ook wel van overtuigd.
   En patches aanbrengen, dan moet je natuurlijk wel eerst weten wat er speelt en ook nog eens zo pc-kundig zijn om dat te kunnen doen.
   Net als de eerder oa door jou gegeven informatie om te zetten in de pc. Heb al eerder wat adviezen gekopieerd om dat te doen, maar helaas nog geen vertrouwd iemand gevonden die me daarbij kan helpen.

 9. Je kunt mij een pm sturen. Dan kan ik misschien dmv screenshots en tekst een en ander uitleggen.
  Ik heb op die manier al eens eerder iemand geholpen een Linux systeem op te zetten.
  En een browser beveiligen is niet zo heel erg moeilijk.

  • Heel fijn aanbod Dee, probleem is alleen dat ik niet op een van de social media zit en dus geen pm kan sturen. Enige mogelijkheid is als Rommel mee zou willen werken om onze mailadressen met elkaar uit te wisselen. Een idee?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in