© Freepik

De EU-Commissie bereidt speciale vaccinatiestrategieën voor de komende winter voor. Deze omvatten het “ontkrachten van desinformatie” om het vertrouwen in vaccinatie bij ongevaccineerden te bevorderen. Bovendien moeten de ongevaccineerden worden gedemoniseerd. Zwangere vrouwen moeten met voorrang worden gevaccineerd, bericht RT.

Tijdens een persconferentie vorige week presenteerde Europees Parlementslid Christine Anderson (AfD) het nieuwe EU-actieplan inzake de COVID-19-pandemie. Hoewel het farmaceutische bedrijf Pfizer nu heeft moeten toegeven dat het vaccin infectie noch overdracht kan voorkomen, gaat de EU-Commissie door met de actie en de vaccinatieplanning alsof er niets is gebeurd. Zelfs in het EU-actieplan “EU response to COVID-19 – preparing for autumn/winter 2023”, dat voor het winterseizoen werd aangenomen, lag de nadruk nog steeds op mRNA-injecties, zei ze.

Het actieplan omvat daarom de ontwikkeling van doeltreffende communicatiestrategieën om extra injecties te bevorderen. Daarom, zei ze, moet de nadruk liggen op de groep ongevaccineerden en hen meer motiveren om te vaccineren door hun “verkeerde informatie” aan te pakken:

“U wilt het vertrouwen in vaccinatie vergroten door valse informatie en desinformatie te ontkrachten,” legde Anderson uit.

Maar, zei ze, het was de EU Commissie zelf, samen met Big Pharma en Westerse regeringen, die mensen leugens vertelde voor winst op kosten van de belastingbetaler. De strategie omvat ook het uitoefenen van druk op vaccinweigeraars door hen te bestempelen als “antiwesters” en “anti-EU”:

“Dus iedereen die niet bereid is zich met dit ‘vaccin’ te laten injecteren, is anti-Westers en anti-EU.”

Hiermee, voegde Anderson eraan toe, wilde ze mensen eraan herinneren dat de slogan “Mijn lichaam, mijn leven” zelfs in hun kringen is ontstaan. Volgens haar is niet laten vaccineren pro-menselijk en “tegen de globalistische elites.”

Zij voegde eraan toe dat het actieplan er ook op gericht is de maatregelen en vaccinaties uit te breiden tot griep, zodat in de toekomst ook een lijst van maatregelen voor griepepidemieën kan worden opgesteld. Anderson beschreef de prioritering in de Corona-vaccinatiecampagne voor deze winter als een bijzondere “wreedheid.” Naast prioriteit voor 60-plussers en ouderen met reeds bestaande aandoeningen, richten zij zich expliciet op zwangere vrouwen, aldus Anderson over het actieplan:

  Japan gelast onderzoek naar sterfgevallen door Covid-vaccins nu MSM toegeven dat "de prikken ons doden"

“De kwetsbare groep onder degenen die met voorrang dit nieuwe vaccin zouden moeten krijgen, zijn zwangere vrouwen.”

Dit is vooral “verwerpelijk” omdat niet bekend is welke gevolgen het vaccin zal hebben voor de ongeborenen. In dit verband, zei zij, is het opvallend dat het geboortecijfer is gedaald sinds het begin van de Coronamaatregelen, hoewel de reden daarvoor nog niet bekend is. Samenvattend verklaarde Anderson dat de EU-Commissie zal blijven aandringen “wat haar uiteindelijke doel ook moge zijn.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs de EU economisch nog te redden?
Volgend artikelSchokkend plan van de WHO blootgelegd – Plant 10 jaar pandemieën, van 2020 tot 2030 (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

  • Wakkere mensen doen het zeker niet,twijfelaars die gaan ze misschien nog kunnen overhalen….ken er zelfs die Keihard erachter stonden om niet te gaan maar toch nog te overhalen waren…en dan heb je nog van die leugenaars die zeggen dat ze niet gevaccineerd zijn….

 1. “EU-actieplan: Vaccinatie prioriteit bij ongevaccineerde en zwangere vrouwen”

  Tja de EU elite geven hun plannen niet zomaar gewonnen, de laatste 30% van de Europeanen die tot nu toe geweigerd heeft om een scala van redenen zich nog niet hebben laten vaccineren, moeten nu over de streep getrokken of liever gezegd geduwd worden, in feite worden alle burgers in de Westerse wereld geleefd, als je bij jezelf te raden gaat wat blijft er dan van vrijheid en vrijheid van meningsuiting over? Gelukkig kunnen “we” ons ei op Frontnieuws kwijt.

  Het coronavirus: 70% van de volwassen EU-bevolking volledig gevaccineerd

  dinsdag 31 augustus 2021

  Vandaag heeft de EU een cruciale mijlpaal bereikt: 70 % van de volwassen bevolking is nu volledig gevaccineerd. In totaal hebben meer dan 256 miljoen volwassenen in de EU nu de volledige serie vaccins gekregen. Eerder dan verwacht heeft de Commissie haar doel zeven weken geleden al behaald: de lidstaten uiterlijk eind juli voldoende vaccindoses verstrekken om 70 % van de volwassen EU-bevolking volledig te kunnen vaccineren.

  https://www.europa-nu.nl/id/vlltf74ohvxv/nieuws/het_coronavirus_70_van_de_volwassen_eu

  • Je moet niet teveel op nu. Nl en andersoortige MSN media de waarheid zoeken , dit soort psychologische propaganda berichten zijn juist bedoeld om mensen te laten geloven dat het merendeel over de streep is getrokken waarbij twijfelaars er in hun optiek nog achteraan rennen om zich dan maar te laten injecteren.

    • Over idioot gesproken, de doelgroep van de MSN zijn van die gorky’s als Adriaan w. die alles maar voor waarheid aannemen wat de MSN doet berichten.
     Voor de rest ga ik niet meer verder met figuren als jou in discussie msn-trol

    • 140 miljoen Europeanen incl. kinderen hebben geen vaccin gehad volgens de statistieken, waarvan 20 miljoen mensen alleen in Frankrijk. Moge dit zo blijven!
     In Frankrijk verkondigde opper god Shithead Macron dat het de “egoisten” waren. NEE, die 20 miljoen burgers hebben common sense! En 70 miljoen is er onwetend en naief ingestonken door angstnaaierij. Het is absoluut misdadig als ‘president’ om grote bevolkingsgroepen zo tegen elkaar op te zetten.

 2. En nu met het mes op de keel !!

  Zul je straks wanneer je geen enkele spuit hebt gehad geen boodschap meer mogen doen ? zal je dan echt overal worden uitgesloten , zullen mensen in uniform met geladen pistool van deur tot deur gaan ?

  we zullen het zien .

  Mensen zijn toch wel heel wat aan vertrouwen kwijt geraakt , de vele bijwerkingen , mensen in hoeken drukken en tegen elkaar uitspelen wordt steeds meer mensen duidelijk .

  Die vaccins hebben eigenlijk niets aan bescherming geboden , wat wel gebeurde is dat een hoop mensen na de spuit doodziek werden , van deze mensen hoor je ook steeds meer dat ze er klaar mee zijn

  De groep niet spuiters moet zo groot mogelijk worden alleen dan maken we kans , zeker aangezien overheden overschakelen op agressievere middelen om ons die gifspuit de aders in te rammen .

 3. Wat hoop ik dat al die criminele spuit-puchers evil karma krijgen!
  Je gaat toch ook geen verplichte chemokuren opdringen uit angst voor kanker.

 4. Laten we niet vergeten dat er misschien ook een heleboel mensen de andere kant op logen. Die zeiden voor het gemak dat ze geprikt waren, maar het in feite niet waren. Dat 70% van de westerse wereld geprikt zou zijn. Ik geloof het niet, want dat is het narratief en het narratief liegt. Hopelijk is het maar 30% of lager.

 5. Anti EU en anti Westers ? Ja dat ben ik zeer zeker, en ongeprikt ben ik ook . Dus ben ik waarschijnlijk het parade voorbeeld bij uitstek en daar ben ik uitermate trots op .

 6. Het is logisch dat zwangere vrouwen prioriteit krijgen inzake de gifinjecties. Dit ivm een wereldwijd genocideprogramma vd Rockefellers en Bill Gates, die tevens samen met Big Farma de wereldwijde ‘gezondheid’industrie in hun macht hebben.

  • BNR wordt ‘wakker’…..?????
   Ik had vandaag een lange auto rit heen en toen weer terug.. Hoor ik hun journaal dat vele vrouwen ernstige cyclische klachten hebben ná vaccinaties! Het werd slechts maar 1x even vermeld…De wetenschappers die hier allang voor waarschuwden zijn zwaar gecensureerd!! En nu het allang te laat is komt BNR er pas mee aansjokken..🙈

 7. Ja, het monster Van Der Leyen moet natuurlijk haar 4,5 milliard bestelde Pfizer prikken aan de man/vrouw brengen. Dat zijn 10 prikken voor elke grijs, baby,kind, man en vrouw in de EU. En het woord monster is werkelijk aangebracht in het licht van de dood en verminking dat dit Pfizer brouwsel aanricht.

  • Inderdaad een monster, een parasiet, verpakt in peper dure kleurige channel outfitjes met het MASKER op van idieële bedoelingen. Geen intelligent varken lust haar “voer”!

  • >>> het monster Van Der Leyen <<<

   Niet zo gek als je te maken hebt met een MTF (male to female tranny). Iemand die niet kan zien dat dit een kerel is is volkomen blind imo.

 8. Aangezien het hele kabinet geprikt is vinden ze het vast en zeker niet er om het gezamelijk te doen in de kamer. Niet voordat een bewezen onafhankelijke arts de prikkies op inhoud heeft getest en in bij zijn van de volledige pers en van begin tot eind de camera erop. De prikkies moeten door een bewezen onafhankelijke notaris worden bewaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in