Uit officiële regeringsgegevens blijkt dat Duitsland in 2022 meer dan 102.000 oversterftegevallen heeft gehad, een stijging van 276% ten opzichte van het sterftecijfer in 2020, het vermeende hoogtepunt van de Covid-19 pandemie, en vóór de vergunning voor noodgebruik van Covid-19 injecties, schrijft The Exposé.

Bewijst dit dat de COVID-gevaccineerden wel degelijk het Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) ontwikkelden, zoals voorspeld in een officieel rapport van het “Robert Koch Institut”?

Toen de Duitse regering in januari 2022 gegevens publiceerde, begon de bezorgdheid over de effectiviteit van het COVID-19 vaccin toe te nemen.

Bron

De gegevens suggereerden dat de meeste personen die volledig waren gevaccineerd tegen het einde van de maand een volledig door het vaccin veroorzaakt verworven immunodeficiëntie syndroom zouden ontwikkelen.

Bovendien bevestigden de gegevens dat het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden al was gedegradeerd tot gemiddeld minus 87%.

In Duitsland was op dat moment 70,53% volledig gevaccineerd, 2,97% gedeeltelijk gevaccineerd en 26,5% ongevaccineerd – https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

De ongevaccineerden hadden dus 186 gevallen op 26,5% van de bevolking. Terwijl de volledig gevaccineerden 4020 gevallen hadden op 70,53% van de bevolking.

De incidentie van gevaccineerde Omicron-gevallen was dus 57 per 1 procent van de bevolking (830.000 is 1% van de 83 miljoen Duitse bevolking).
Terwijl de incidentie van ongevaccineerde Omicron-gevallen slechts 7,02 per 1 procent van de bevolking bedroeg.

De gevaccineerden hadden dus (57,0/7,02 =) 8,12x meer kans om met Omicron te worden geïnfecteerd dan de ongevaccineerden in Duitsland.

Het Koch Instituut heeft in zijn wekelijkse rapport van 30 december verzuimd zijn normale tabel over de effectiviteit van vaccins op te stellen.

  Neel Nanda, komiek in Jimmy Kimmel Show die vaccins pushte en ongevaccineerden hekelde, plotseling overleden

Vaccineffectiviteit is niet echt een maatstaf voor een vaccin, het is een maatstaf voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerde vergeleken met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerde persoon.

Vaccins zouden helpen immuniteit te ontwikkelen door een infectie na te bootsen. Zodra de door het vaccin veroorzaakte imitatie-infectie verdwijnt, blijft het lichaam achter met een voorraad “geheugen” t-cellen en antilichamen die zich herinneren hoe die ziekte in de toekomst moet worden bestreden.

Dus wanneer de autoriteiten zeggen dat de effectiviteit van de vaccins na verloop van tijd afneemt, bedoelen ze eigenlijk dat de prestaties van uw immuunsysteem na verloop van tijd afnemen.

Gelukkig konden wij de Duitsers helpen met de informatie die het Koch-Instituut niet kon produceren, door de berekening voor hen uit te voeren met de formule voor de doeltreffendheid van vaccins van Pfizer.

Effectiviteit vaccin = effectiviteit immuunsysteem = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = min-87,7%.

Begin januari 2022 hadden de volledig gevaccineerde Duitsers dus een 87,7% lagere immuunrespons op Omicron dan de ongevaccineerden.

Dit betekent dat de gemiddelde Duitser tot de laatste 12,3% van zijn of haar immuunsysteem voor het bestrijden van bepaalde klassen van virussen en bepaalde vormen van kanker etc. etc. was gereduceerd.

Paniek bij de regering van Duitsland

Verdere analyse toonde aan dat de gemiddelde volledig gevaccineerde Duitser tegen eind januari 2022 minus-100% afbraak van zijn immuunsysteem zou bereiken.

Omdat de gegevens en het aantal doden het publiek bleven verontrusten, stond de Duitse regering onder druk om de situatie aan te pakken.

In een poging de groeiende onrust de kop in te drukken, kondigde de regering eind januari aan dat de oorspronkelijke gegevens “onjuist” waren en dat er een “fout” in de analyse was gemaakt. Zij beweerde dat de volledig gevaccineerde personen geen risico liepen om AIDS te ontwikkelen en dat het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden niet was gedegradeerd tot gemiddeld min 87%.

  Dit is geen 1 april grap

Velen waren echter sceptisch over deze beweringen en beschuldigden de regering ervan de waarheid te willen verdoezelen. Critici wezen erop dat de plotselinge wijziging van de gegevens zonder duidelijke verklaring of transparantie de verdenking van een doofpotaffaire opriep.

Ondanks de inspanningen van de Duitse regering om het publiek gerust te stellen, was de schade al aangericht. Het incident had het vertrouwen van het publiek in de overheid en de farmaceutische industrie geschokt, en velen vroegen zich af wat de werkelijke impact van de Covid-19 vaccinatie was.

Naarmate de weken verstreken, bleef de situatie in Duitsland verslechteren.

Volgens officiële gegevens van de Duitse regering had het land in week 49 van 2022 meer dan 102.000 oversterftegevallen, een duizelingwekkende stijging ten opzichte van de 27.291,6 extra sterfgevallen die in week 49 van 2020 werden gemeld.

Dit betekende een toename van 276% van het aantal oversterftegevallen in 2022, ondanks de uitrol van een vaccin dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de vermeende Covid-19 pandemie moest verminderen.

Deze cijfers alleen al zouden het publiek zich moeten afvragen of het vaccin het tegenovergestelde effect heeft gehad en of volledig gevaccineerde Duitsers eind januari 2022 inderdaad AIDS hebben ontwikkeld.

De regering en de farmaceutische bedrijven zullen natuurlijk elke verantwoordelijkheid blijven ontkennen en volhouden dat het vaccin veilig en effectief is.

Deze gegevens bewijzen echter dat u sceptisch moet blijven en verder onderzoek moet blijven eisen naar de gevolgen van het voor het eerst uitdelen van een experimentele mRNA gentherapie aan miljoenen mensen.

Want nu het dodental blijft stijgen, is het duidelijk geworden dat er iets niet klopt en dat de werkelijke gevolgen van de Covid-19 injecties volledig moeten worden begrepen.

  De "Lab-Lek Theorie" keert terug... als de zoveelste valse binaire

Als de Covid-19 injecties die begin 2022 het verworven immunodeficiëntie syndroom veroorzaken niet de schuld zijn van het feit dat Duitsland in 2022 een stijging van 276% van het aantal oversterftegevallen met zich meebrengt in vergelijking met 2020, dan moet de Duitse regering het publiek uitleggen wat dat in hemelsnaam wel is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VAIDS neemt toe: Het meest gevaccineerde land in Europa beleeft de hoogste oversterfteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe klimaatcultus wil dat de kooldioxide-uitstoot van elke persoon wordt gereguleerd – geen ademhaling meer … voor de planeet!
Volgend artikelAlle maskers afgeworpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Mooi he dat het er geen 200 miljoen zijn geworden.
  Dankzij dat hun plan niet heeft gewerkt.
  Daarom zal Co2 gekte. En insektengekte en klimaathysterie ook niet echt slagen.
  Dat het heel moelijk gaat worden ligt voor dr hand. Het ontwakingsproces en de bewustzijnsstijging gaat relatief traag.
  Davos is een paniek toneelspel. Zonder soufleur! De duistere aanstuurders zijn al vleugellam.
  Mensen help hopen en wordt Licht.

  • Ik doe niet aan hopen. Ik geloof dat WIJ het licht zijn en ik geloof dat WIJ gaan ontwaken en ik geloof dat WIJ het kwaad gaan vernietigen.

   • Gert Jan Segers die deze week is afgetreden mede verantwoordelijk voor de genocide die op dit moment plaats vind in ons land hij zij dat hij wat meer bij zijn gezin wil zijn, dat is natuurlijk onzin ik verzeker jullie dat hij binnen een jaar een droombaantje heeft maar wat mij nog meer steek is dat zo een smeerlap ook nog een koninklijke maar dit onderscheiding krijgt niet dat deze veel voorstelt maar het laat zien met welke criminelen wij te maken hebben, ze zijn op de vlug aan het slaan ze kunnen zich morgens nog niet meer in de spiegel kijken laf hoeveel kinderen heeft hij inmiddels hun leven vernietig deze christelijke debiel te hopen dat zijn kinderen nu aan de beurt zullen zijn om een vreselijke ziekte te mogen krijgen.

  • @Frans
   Als ik zie hoe oppositie in de parlementen van leer trekt en de regeringspartijen geen spier vertrekken dan vrees ik dat alleen een bestorming van de parlementen ons ( het volk ) nog kan redden……
   Ik zie Frankrijk, België maar ook Nederland en vooral Duitsland.

 2. Tsja als een overheid zo gebrand is om iets in je te infecteren moeten minstens je wenkbrauwen gaan fronsen. Maar al met al, Job’s done met een vax graad van 75/80%. Precies het aantal wat ze voor ogen hadden.

  • If the end goal was 500M, then I think they fell short, especially since the control group is far too large to cover up.
   I believe we broke free from the planned death spiral of constant lockdown vaxxes and mysterious deaths for the entire population. Most of these corrupt governments ordered 10 doses per head up front! I don’t doubt that there are other plots though.

 3. mi; coverup.
  voor verdeel en Heers of ‘ suddenly dead ‘ , cijfers zijn natte vingerwerk.
  Net als wat men een wetenschapper noemt bij de overheid.

 4. En nog steeds worden de geprikten niet wakker en zullen in de toekomst ook niet meer wakker worden.
  De PCR-staaf en vaccins hebben de duistere WEF-TAAK volbracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in