Wanneer zelfs de mainstream media toegeven dat messenger RNA (mRNA) Covid-19) “vaccins” gevaarlijk zijn en “virus shedding produceren”, dan wordt het misschien tijd om op te letten.

Dit is de schokkende bekentenis in een nieuw artikel van het tijdschrift EVIE, dat zijn lezers waarschuwt om seksuele relaties te vermijden met mannen die een covid-prik hebben gekregen, omdat hun lichaam daarbij waarschijnlijk spike-eiwitten en andere dodelijke stoffen verspreidt, schrijft Ethan Huff.

“Schokkend, het is niet simpel een samenzwering!” waarschuwt Andrea Mew van EVIE. “Er is nieuw bewijs opgedoken dat suggereert dat mRNA-vaccins virus shedding kunnen veroorzaken. Dus misschien is het toch gerechtvaardigd om kieskeurig te zijn wat betreft uw seksuele partner.”

mRNA “herschrijft de manier waarop uw cellen functioneren” en “kan interageren met DNA en het veranderen”, onthult EVIE

In Mew’s stuk voor EVIE verwijst ze naar onderzoek dat aantoont dat aerosol-antilichamen van mRNA covid injecties overgedragen kunnen worden van gevaccineerde op ongevaccineerde personen via een proces dat “passieve immunisatie” genoemd wordt.

Dit klinkt misschien goed, schrijft ze, omdat het impliceert dat men “immuniteit” deelt met een ander – “Maar zo eenvoudig is het niet,” waarschuwt ze.

“Sommige critici, zoals podcast Joe Rogan, hebben erop gewezen dat de aard van dit ‘vaccin’ het meer doet denken aan experimentele gentherapie dan aan een typisch vaccin,” stelt Mew verder.

“Het is waar, waar we momenteel mee te maken hebben zijn mRNA-vaccins, geen verzwakte levende vaccins. Deze laatste bevatten een zwakke vorm van het virus die bedoeld is om een immuunrespons te veroorzaken bij injectie en dus voor toekomstige immuniteit te zorgen.”

  Oostenrijks café serveert alleen nog aan de ongevaccineerden

Mew doet veel moeite om dat uit te leggen waar wij hier bij Natural News en vele anderen over het hele onafhankelijke mediaspectrum u al jaren voor waarschuwen, alleen om door de door het bedrijfsleven gecontroleerde media als “samenzweringstheoretici” te worden bestempeld.

Het lijkt er echter op dat de zaken aan het veranderen zijn, want een populair tijdschrift voor moderne vrouwen waarschuwt hen om uit de buurt te blijven van mannen die door Tony Fauci en Donald Trump zijn geprikt via Operation Warp Speed.

“Naast het “herschrijven van de manier waarop uw cellen functioneren, zodat u ziekten inherent kunt voorkomen door eiwitproductie,” legt Mew verder uit dat mRNA-prikken ook de mogelijkheid hebben om “interactie aan te gaan met DNA en dit te veranderen”.

“We weten bijvoorbeeld dat de Covid-prik niet ontwikkeld was om te interageren met de menselijke lever, en toch ontdekten onderzoekers in een Zweeds onderzoek dat het vaccin levercellen veranderde,” schrijft Mew.

“Vervolgens kwam in een Japanse biodistributiestudie van Pfizer het nieuws naar voren dat de spike-eiwitten zich vanaf de injectieplaats door uw bloed konden verplaatsen en zich konden ophopen in onbedoelde weefsels en organen zoals de milt, bijnieren, eierstokken, beenmerg en opnieuw de lever.”

Dan is er nog het risico op myocarditis, evenals bloed dat besmet raakt met “volledig lengte spike-eiwit” dat “niet begrensd wordt door antilichamen,” om nog maar te zwijgen van de specifieke risico’s voor vrouwen met betrekking tot onregelmatige menstruatie en mogelijke geboorteafwijkingen.

Mew verwijst zelfs naar het eerder genoemde onderzoek van Banoun en naar een ander onderzoek uit Colorado waaruit blijkt dat volledig gevaccineerde ouders mRNA-antilichamen “via ademhalingsdruppeltjes” kunnen overdragen op hun ongevaccineerde kinderen.

  MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over '10 tot 15 jaar' ziekten veroorzaken

Als gezichtsmaskers echt zouden werken (spoiler alert: dat doen ze niet), dan zouden ze handig zijn om ongevaccineerde personen te beschermen tegen een mRNA covid-injectie via de aerosol van de ademhalingsdruppeltjes van een volledig gevaccineerde persoon.

“In onze zoektocht naar vooruitgang in de moderne geneeskunde moeten we moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaan, alleen maar omdat ze tegen vooringenomen vooroordelen ingaan,” schrijft Mew tot slot over deze moeilijke waarheden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEr zijn te veel “Varkens in de Salon”: De westerse beschaving is ziek en stervende; is het te laat voor een verlossing?
Volgend artikelDe voortdurende waanideeën van Generaal David Petraeus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Balen. Maar men komt er nu steeds meer, edoch nog steeds te langzaam, achter dat die gmo gifspuit een groot experiment is. Nu maar wachten op de heren zelf-aangestelde experts om met de grote klapper naar buiten te komen zodra nog meer mensen de gmo gifspuit hebben genomen: het is rotzooi om je fundamenteel zo te veranderen, met de bedoeling om onder meer je bewustzijn te beheersen. Maar ga gerust nog wat spuitjes halen.

 2. Mannen kijk uit voor vrouwen met mRNA, vrouwen kijk uit voor mannen met mRNA! Het mes snijdt in beide geslachten. P.S. voor een regenboogaanhanger is het vanzelfsprekend ‘meerdere geslachten’. Hoop dat ik niemand beledigd heb.

 3. 26-08-2023 – Health Canada maakt zich geen zorgen over de bevinding van wetenschappers van plasmide DNA-besmetting in COVID-opnamen.
  Herinnering: Health Canada oorspronkelijk gemaakt voor populatiecontrolemaatregelen

  ´Nadat twee wetenschappers onafhankelijk van elkaar rode vlaggen hadden gehesen over een buitensporige hoeveelheid plasmide-DNA in de COVID-19-mRNA-opnamen – waarvan ze zeggen dat ze mogelijk het menselijk genoom kunnen veranderen – uitte Health Canada geen bezorgdheid over de bevindingen, gezien de testgegevens die door de fabrikanten werden verstrekt.´

  https://lionessofjudah.substack.com/p/exclusive-health-canada-not-concerned

 4. Voor een aerosol injectie hoef je toch geen sex te hebben.
  Hoeveel aerosols zijn er nodig? Is sex fataal? Na hoeveel prikken?
  Een te vaag stuk. Evengoed voorzichtig blijven.

 5. Ik denk toch dat er een wezenlijk verschil is of je de miljarden vetbolletjes met mRNA dan wel andere inhoud ingespoten krijgt of dat je via sociaal contact door shedding van een geprikte wat mRNA oploopt. Ik hoop dat in het tweede geval je lichaamsafweer echte schade voorkomt of e.e.a. opruimt. Ik merk persoonlijk dat ik een intuitieve weerstand heb om nog in opgepakte mensenmassa’s te vertoeven. Maar helemaal zonder sociale contacten gaat niet. Als ik echt verliefd zou worden op een geprikte (weinig kans want wie wil er nou iets met iemand die zich zonder nadenken braaf laat inspuiten) dan zou ik het er op wagen.

  • Jij zegt wat ik ook direct dacht toen ik over shedding las. Er moet wel degelijk verschil zitten tussen miljarden en , wat zal het zijn 0,01% , 0,1%, 1% van de oorspronkelijke hoeveelheid? Desalniettemin is die zooi zonder hulp niet af te breken dat moeten we niet vergeten. Het is een onafgebroken proces wat bestreft spike-eiwitten en graffeen-oxide. Zoek naar oudere artikelen hierover op frontnieuws om deze toch enigzins af te breken daar is namelijk al onderzoek naar gedaan.
   Dan anders wat, er zijn genoeg mensen die een “vergissing” hebben gemaakt tenopzichte van de hersendode multiprikkers waar jij het over hebt.
   Ik zou zeker niet iedereen die een prik heeft gehad zonder pardon dat label op willen plakken. Maar goed dat ben ik.

 6. Ik zou het nooit wagen…immers is je gezondheid het alllergrootste goed in je leven.
  Het is dus bewezen dat geprikten jouw ongepriktzijn negatief beinvloeden en jou op de duur ook ziek maken middels die gen-techniek/rotzooi.
  Dus sex met geprikten NOOIT DOEN
  Uit de buurt blijven van geprikten ,lukt niet altijd maar let erop.
  Al onze famillie is geprikt, behalve wij 2 hier…..en ze blijven maar lekker weg….af en toe druppelen er een paar door….maar wij blijven op afstand/geen gekus/ en vooraf je beschermen met speciale thee/alternatieve natuurlijke medicijnen….en tot op heden ,vanaf het begin van die smerige covid leugen ……..ZIJN WIJ NIET EEN DAG ZIEK GEWEEST!

 7. Het is allemaal omtrekkende bewegingen en VERDEEL&HEERS tactieken van de gebruikelijke media-fascisten om de schaapjes in het gareel te houden en de Vax-Psyop’ voort te kunnen zetten!

  • BTW: door het zg Shedding en de mRNA infestaties van de gehele voedselvoorxziening zullen straks ook de ongevaxten allemaal besmet worden/zijn met het mongolen-zombie vax.

   Er is geen ontkomen meer aan, daar gaan de massamoordende fascisten wel voor zorgen.. Waarom denk je anders dat Kl+1ll-B1ll Gates-of-Hell altijd zo’n vreselijk lachend smoelwerk op zet??

 8. Wat hier niet genoemd wordt, maar waar je ook voor moet passen zijn BLOEDTRANSFUSIES ‼️
  Je zult maar een ongeluk krijgen en bewusteloos in het ziekenhuis terecht komen en er zal al een naald met een bloed transfusie in je arm zitten, als je bij bewustzijn komt…….😳❗️

  Er wordt niet geselecteerd bij mijn weten op bloed van ongevaccineerden en gevaccineerden, “dus je krijgt rechtstrees het mRNA met alle al aangemaakte spike eiwitten, gratis, om je ongeval te overleven “
  Je moet tegenwoordig ook overal op letten……😩❗️

  • Bloed van een ander moet je sowieso niet willen of je hangt wel heel erg aan dit leven.
   Nadien ben je nooit meer jezelf, je persoonlijkheid is aangetast.

 9. Hoi,

  Ik vraag me al ’n tijdje af;
  als ik veilige sex heb met ’n gevaccineerde vrouw, krijg ik dan ook al die ellende in mijn lichaam?

 10. En nu…..?……..ongevaxt op mijn t-shirt…?…….en dan nu wél die wijven mogen bevredigen in hun nesteldrift?

  Godnogtoe……moet er niet meer aan denken. Was altijd goed voor het gejank over die stompzinnige lulhannesen waar ze zo nodig jong van moesten……om na die jankpartij weer het nest in te duiken met diezelfde stompzinnige lulhannesen.

  Heb inmiddels begrepen dat ik geen donder verstand van vrouwen heb…..dat ze dol zijn op een lijfknecht…… een tassendrager die ze op hun kop kunnen zitten……en ze ook nog op handen draagt als het uitkomt.

  Ben het verlangen naar erkenning van de vrouw ‘ an sich ‘ volkomen voorbij…….en zal mezelf absoluut niet meer voortplanten in deze 3d wereld……..al schreeuwen ze nóg zo hard aan die andere kant. Ik heb genoeg gegeven…..en ben trouwens nog lang niet klaar met mijn nakomelingen .

  Het mensdom in Nederland is maar een raar goedje gebleken…….en daar hoor ik zelf dus ook toe……,

  Maar er zijn een páár dingen de moeite waard, en daarvan is mijn integriteit het meest centrale gegeven…….dat is verdomme zo ongeveer het enige wat ik nog over heb…….en ik gooi het niet te grabbel. Het heeft me iets opgeleverd waarvan ik blij ben dat ik dat heb mogen ervaren in dit bestaan…….en daar zal ik voorlopig nog op voortborduren.

  Mijn tijd is te koop, te ruil, en heel soms te geef…….(zolang dit systeem nog bestaat)……mijn integriteit niet.

  Puur bloed……..maakt dat je tot een zuiver mens?

 11. Beste Mensen

  En Wat zegt Ringo al een heele tijd ???
  Minimaal 5 jaren stoppen met Omgang hebben
  Dus geen geneukerij
  Naderhand Evalueren
  Om schade te beperken tot uiterste minimum

  Dank U

 12. Ik lees hier opmerkingen van mensen die zich BANG laten maken…..komt me bekend voor. Heb je je niet bang laten maken voor corona, hebben ze je toch te pakken want nu ben je bang voor shedding en ga je alsnog afstand houden van mensen, thuis blijven, geen sex hebben, je familie en vrienden weigeren te zien. Mensen leef je leven, heb lief, vier feest…….dood gaan we toch 😉

  • Je hebt helemaal gelijk Sandra…..feestje?!

   Ook wij ongevaxten moeten zich niet op de kast laten jagen en overal bang voor zitten wezen. Je moet de ellende niet opzoeken maar dat wil toch niet zeggen dat je in een hoek moet wegkruipen.

   Angst en stress zijn minstens net zo schadelijk voor je immuunsysteem!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in