Pixabay

De onbevreesde, onbaatzuchtige Israëlische onderzoeker David Shuldman heeft onvermoeibaar gewerkt om gegevens vrij te krijgen uit de klauwen van overheidsinstanties. Onlangs verkreeg hij via een FOIA-verzoek gegevens over neonatale sterfgevallen van het Israëlische ziekenfonds Maccabi, dat ongeveer 25% van de Israëli’s dekt, schrijft Dr. Josh Guetzkow.

Neonatale sterfgevallen worden gedefinieerd als sterfgevallen in de eerste vier weken van het leven, vanaf het moment na de geboorte tot 28 dagen later. Onlangs verkreeg hij gegevens over het aantal neonatale sterfgevallen per kwartaal vanaf het eerste kwartaal van 2019. Hieronder ziet u hoe dat eruit ziet:

Het kwartaalaantal neonatale sterfgevallen is zeer laag, schommelend tussen 4-8 voor 2019 en 2020. Dan springt het in het tweede kwartaal van 2021 plotseling drie keer zo hoog naar 17, daalt weer in het derde kwartaal en springt dan weer naar 18 in het laatste kwartaal van het jaar.

Aangezien het totale aantal geboorten van maand tot maand weinig verandert, zijn deze pieken ongeveer het drievoudige van het gebruikelijke percentage neonatale sterfgevallen. (Ik heb dit bevestigd aan de hand van gegevens uit een afzonderlijke FOIA die hij heeft ingediend met maandelijkse gegevens over levendgeborenen vanaf april 2019).

In februari 2021 begon het Israëlische ministerie van Volksgezondheid officieel COVID-19 vaccins aan te bevelen voor zwangere vrouwen in hun tweede en derde trimester, dus de timing van de piek in het tweede kwartaal zou samenvallen met vrouwen die later in hun zwangerschap 2-4 maanden daarvoor werden geprikt.

De piek in het vierde kwartaal valt samen met de boostervaccinatiecampagne in Israël in augustus en vooral september – een campagne die agressief gericht was op zwangere vrouwen. Helaas beweerde de zorgverzekeraar geen informatie te hebben over de vaccinatiestatus van zwangere vrouwen, zodat wij geen onderscheid kunnen maken naar vaccinatiestatus.

  Shock: zeven mensen stierven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie

De piek in het tweede kwartaal en opnieuw in het vierde kwartaal van 2021 is echter vergelijkbaar met wat ik eerder dit jaar vond in een analyse van gegevens van een groot Israëlisch ziekenhuis (ook FOIA’d door David), waar we een grote sprong zagen in het percentage doodgeboorten, miskramen en abortussen (SBMA’s) onder gevaccineerde vrouwen in het tweede kwartaal (april-juni):

Het is dus wel heel toevallig dat we een piek zien in het aantal neonatale sterfgevallen in hetzelfde kwartaal als waarin we een piek zien in het aantal doodgeborenen, miskramen en abortussen onder de gevaccineerden. (We hebben geen gegevens over november-december, dus we kunnen doodgeboorten, miskramen en abortussen in het vierde kwartaal niet vergelijken met neonatale sterfgevallen).

Wat zijn de kansen dat deze pieken slechts een toevalstreffer zijn? Een statistische test genaamd Chi-kwadraat kan ons helpen een gemiddeld kwartaal te vergelijken met een van de kwartalen met een grote piek. Als we kijken naar het gemiddelde aantal neonatale sterfgevallen per kwartaal in 2019-2020 (dat is 6) en het gemiddelde aantal geboorten (dat is 10.882) en dat vergelijken met het tweede kwartaal of het vierde kwartaal van 2021, is het resultaat statistisch significant: voor het tweede kwartaal zou je dat aantal neonatale sterfgevallen of meer ongeveer 2,5 keer op de honderd verwachten; voor het vierde kwartaal zou je dat aantal 1,8 keer op de honderd verwachten. (Alles minder dan 5 keer op de honderd wordt volgens conventionele normen als statistisch significant beschouwd).

De significantie neemt iets toe als we een jaarlijkse vergelijking maken:

  Vaccinpusher eist haast met verplichte vaccinatie - stort live in elkaar

Aangezien we geen geboortegegevens hebben voor het eerste kwartaal van 2019, vergelijk ik 2020 met 2021. In 2021 waren er 47 neonatale sterfgevallen op 45.449 levendgeborenen. In 2020 waren er 24 neonatale sterfgevallen op 42.962 levendgeborenen. Zo’n groot verschil zouden we minder dan 1,2 keer op 100 verwachten. Met andere woorden, dit is een eens in de honderd jaar voorkomende anomalie. Als dit het gevolg was van Covid, zouden we in 2020 een stijging ten opzichte van 2019 hebben verwacht – maar het aantal neonatale sterfgevallen en het totale aantal levendgeborenen bleef vrijwel constant.

Hier zijn de volledige gegevens, inclusief het aantal geboorten en het neonatale sterftecijfer.

 

Voor meer over dit onderwerp, zie deze post over doodgeborenen en vruchtbaarheidsstatistieken van over de hele wereld, die ik af en toe bijwerk.

Dr. Josh Guetzkow is hoogleraar rechten aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Dit artikel verscheen eerst op zijn Substack-pagina Jackanapes Junction.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInternet explodeert na beeld van Creepy Joe Biden die Zelensky betast viraal gaat
Volgend artikelDe Amerikaanse export van Patriot raketten naar Oekraïne is vooral een public relations-oefening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het kindeke jezus laat wat langer op zich wachten.
  Het is natuurlijk één en al smerigheid momenteel maar ik betrap me er stiekem op dat ik soms een stukje meega in het wef verhaal. Moeten we wel kinderen willen van dit soort mensen die zo dom en volgzaam zijn en hun gezondheid zo te grabbel gooien?
  Als ik op straat loop plaats ik mensen inmiddels regelmatig in hokjes van useless eaters of absoluut bruikbaar en nuttig. Ontzettend verwerpelijk maar als je dagelijks met het hele gebeuren bezig bent dan zou je het kunnen gaan begrijpen, was het niet dat je zelf ook een doelwit bent en het natuurlijk allemaal drogredenen zijn waar het wef mee aan komt zetten.

  • Nicole..zo herkenbaar…..

   “Als ik op straat loop plaats ik mensen inmiddels regelmatig in hokjes van useless eaters of absoluut bruikbaar en nuttig.”

   Ik zie mensen roken.. overgewicht hebben…en toch geboosterd (willen) zijn…. achter een partner aan sleuren waar ze totaal niet gelukkig mee zijn.. met kinderen rondzuilen, waar nauwelijks vooruitgang in zit als je naar de gespreksstof luistert…. en dan denk ik exact hetzelfde…

   Maar ook zie ik juist de mensen waarvan ik denk : YES …die begrijpen het….. !!
   Zelf heb ik ook nog genoeg te doen om niet een useless eater te zijn/ worden (haha).

   Wel lijkt het steeds meer een verdeling van 60% mensen die al (mentaal) dood zijn en /40 % die wél volop het leven willen benutten en bewust (willen) zijn van wat er speelt.

   • Ik rook ook, en drink alcohol met vrienden. Ben klaar wakker en weet wat er gaande is.
    Geloof mij, de paniek in de lolitiek als iedereen stopt met roken zal niet te overzien zijn.
    Net zoals artsen je snel aandoeningen aanpraten om de big farma te steunen en net zoals ze daarom over veel dingen liegen, is roken een gave zondebok waar ueseless eaters intrappen om verdeeldheid te creeeren.
    Blijf bij de les.
    Weet niet wat jij doet, maar als je baan kan worden vervangen door een robot, dan heb je een probleem.

  • Ik snap je.
   Vind zelf ook dat er veel aan milieu( niet persé direct klimaat..) gedaan moet worden..( overheid geeft zelf nog steeds vergunningen voor enorme giflozingen, oa in botlek..)
   En we zijn ook met heel veel mensen ( nl dichtstbevolkte land).
   We zouden al kunnen afspreken: 2 kids is genoeg..
   Er zijn al genoeg mensen die zich helemaal niet kunnen of willen voortplanten..
   Is een stel niet vruchtbaar…stop met sleutelen..kinderen hiervan uiteindelijk zijn zo kwetsbaar omdat ze zo onnatuurlijk verwekt zijn..
   Je gunt natuurlijk iedereen met een kinderwens een.kind. maar als de natuur daar zelf al.niet voor gekozen heeft..
   En dan zijn er nog steeds behoorlijk wat enorme gezinnen met tot wel 8 kinderen.
   Als je je kids toch een beetje kwaliteit van ouderschap wilt geven dan kan het ,tegenwoordig, toch niet meer zo zijn dat de oudsten de jongsten opvoeden…
   Daarbij komt dat onze voetafdruk behoorlijk klein is.
   Ik ken 1 gezin met 2 kinderen, waar de voetafdruk enorm is..
   Kids krijgen ontieglijk veel plastic spe e lgoed..( als compensatie..of als gewoon niet kunnen opvoeden..).maaltijden van hellofresh worden met plastic en al in de afvalbak gekieperd want: geen tijd..
   Er wordt veel gevlogen..
   Denk dat arme mensen vaak en kleine voetafdruk hebben..niet omdat ze dat willen( houten speelgoed kunnen ze niet betalen)doodgewoon omdat het geld er niet is voor excessen.
   Wat mij betreft wordt plastic speelgoed voor heel jonge kinderen ook afgeschaft.
   Onze 3 kids hadden het niet en hebben het niet gemist.
   Plastic bevat hard en zachtmakers en zijn op termijn enorm hormoonverstorend. En kleine kids stoppen álles in hun mond.
   Dat mogen ze op consultatie bureaus ook wel aangeven.
   Geen wonder dat zóveel jonge mannen nu een vruchtbaarheids probleem hebben.
   Tnt is daar weinig ruchtbaarheid aan gegeven ..kennelijk lag er tnt een behoorlijk taboe op..
   Maar nu dagelijks in het nieuws.
   Wat dat betreft hebben we geen vax meer nodig…het plastic heeft zijn werk al gedaan..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in