Speculaties en spot gingen rond op social media nadat een gephotoshopte foto van Joe Biden viraal ging die de billen van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky vastpakt, bericht Infowars.

Zelensky had woensdag het Witte Huis bezocht om Biden te vragen om meer Amerikaans belastinggeld om zijn conflict met Rusland te financieren.

De virale foto toont Zelensky geflankeerd door Joe en First Lady Jill Biden, waarbij de laatste zijn rug aanraakt terwijl Biden aan het achterwerk van de Oekraïense president lijkt te voelen.

Het beeld zag er zo overtuigend uit, en Biden’s geschiedenis van ongepaste aanrakingen is zo goed gedocumenteerd dat veel mensen onmiddellijk aannamen dat het beeld echt was, zozeer zelfs dat de mainstream media het begonnen te factchecken.

De verontrustende maar hilarische afbeelding is inderdaad gefotoshopt.

“Een foto van de Amerikaanse president Biden die het achterwerk van de Oekraïense president Zelenskiy aanraakt, is bewerkt,” concludeerde Reuters Fact Check.

Zonder Russisch gas kan West-Europa niet overleven en er is geen plan B

De originele foto, gedeeld door Jill Biden, toont haar en Biden die beiden de rug van Zelenskiy aanraken na zijn bezoek aan het Witte Huis.

Het feit dat zoveel mensen zo snel en gemakkelijk veronderstelden dat de foto echt was, toont aan dat Biden een smerige geschiedenis heeft van mensen betasten, aanraken of ruiken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

20 REACTIES

 1. Ze houden ook echt van elkaar, wie weet hoever het gaat die liefde, de agent van de aarde {VS} en de strijder voor de Oekrainse { democratie naar} Azovnormen, mogen we even overgeven!!!!!!!!!!!

 2. Het lijkt mij dat dit niet betekent dat slaperige Joe een slechte reputatie heeft, maar dat de meeste mensen alles geloven wat de media en het internet laten zien. Velen controleren de informatie niet en pikken naar het aas met het aas in de vorm van een leugen.
  Sorry voor mijn slechte vertaling. Ik spreek geen Nederlands

 3. Aan Frontnieuws:
  Dit moet je niet doen.
  Dit is fake.
  Sleepy Joe heeft een veel te lange arm.
  De foto is dus een montage.
  Dit tast de geloofwaardigheid van Frontnieuws aan.
  Heel dom.

  • De obelisk is het tussen 1848 – 1888 met tussenpozen gebouwde Washington Monument. De hoogte bedraagt 666 feet waarvan 111 feet als fundering fungeert. In de top is de uit dertien delen bestaande piramide te vinden met het alwetend oog. Deze piramide staat ook sinds 1932 afgebeeld op het eendollarbiljet. Het getal 13 verwijst naar de 13 bloedlijnen van de Deep State/ illuminati/ cabal en de 13 staten die zich op 04.07.1776 onafhankelijk verklaarden van het Verenigd Koninkrijk.
   De afstand tussen het paleis van Versailles en Washington Monument bedraagt 3.333 miles en de afstand tussen paleis Versailles en de rotskoepelmoskee in Jeruzalem (waar de cabal de derde tempel van Salomo wil oprichten) is 3.333 km.
   De Verenigde Staten en haar hoofdstad Washington D.C. is een overduidelijke vrijmetselaarscreatie.

 4. Een ding is zeker het klootjes volk zal wederom de prijs betalen zij roven ons helemaal leeg zo kunnen ze weer met een nieuwe economie starten en vervolgens kan het stelen weer beginnen, alleen ik heb geen medelijden met het volk zij zijn dom en blijven dom de geschiedenis zal zich steeds opnieuw herhalen alleen de elite weten dat steeds meer in hun voordeel om te zetten er blijven altijd genoeg meelopers die er alles aan zullen doen om zich een graantje mee te pikken en wie wij nu al vele oorlogen verder hebben gezien ze laten hun eigen kinderen er gewoon voor bloeden wat zijn wij toch een zielig volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here