Een gepensioneerde hoge Amerikaanse generaal heeft zich onlangs uitgesproken ter ondersteuning van protesterende boeren in Nederland. Hij was een tijdlang directeur van de militaire contraspionage (Defence Intelligence Agency) en drie weken lang veiligheidsadviseur van de regering-Trump, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Flynn komt uit een Iers-Amerikaanse familie met een militaire traditie, en is een vroom christen die vaak grote menigten toespreekt bij patriottische demonstraties. Flynn werd beschuldigd van het afleggen van valse verklaringen over een gesprek met de Russische ambassadeur, de politiek gemotiveerde zaak werd later door de president geseponeerd [link].

Generaal Michael Flynn is een gepensioneerde generaal met drie sterren, de op één na hoogste militaire rang in de VS, die sinds zijn pensionering herhaaldelijk de aandacht heeft getrokken door zijn politieke uitspraken. Tijdens een toespraak in Texas zou hij de volgende woordenwisseling met een soldaat hebben gehad:

“Ik ben een eenvoudige marinier. Ik wil weten waarom wat in Myanmar gebeurd is [hij verwees naar de militaire staatsgreep in Myanmar in februari] hier niet kan gebeuren.” Onder groot hoongelach en applaus van de menigte antwoordde Flynn: “Gewoon, omdat. Ik bedoel, het zou moeten gebeuren” – d.w.z., er zou hier een staatsgreep moeten plaatsvinden.

Toespraak van generaal Michael Flynn

Ik voel mij vereerd dat ik een paar opmerkingen mag maken over de Nederlandse boeren die voor hun vrijheid streden. Het heden is een van de belangrijkste momenten, niet alleen in de geschiedenis van de VS, maar zeker in de geschiedenis van de vrijheidslievende wereld. Al onze rechten worden aangevallen!

Wij aanvaarden niet dat onze vrijheden worden afgepakt, en daarom beginnen vele volkeren over de hele wereld in opstand te komen tegen de tirannie van hun regeringen! Maar vandaag gaat het erom de Nederlandse boeren te steunen en duidelijk te maken dat u het begrijpt. Wij moeten samen staan, schouder aan schouder, de wereld staat achter de boeren! De vrijheden worden overal aangevallen, in Canada, Australië, Brazilië, Frankrijk, Italië, de Verenigde Staten en nu ook in Nederland. Overal beginnen mensen vreedzaam verzet tegen de globalistische elite.

Aan het Nederlandse volk: wij staan achter u! Wij roepen de mensen overal op om op te staan en luid te zijn! Toon en draag de Nederlandse vlag op alle social media, zodat de mensen weten dat wij samen met de Nederlandse boeren staan. Wij vechten voor hun vrijheid om hun gezin van voedsel te voorzien. Vandaag zijn wij allemaal Nederlandse boeren! Uw strijd is onze strijd! Wij steunen uw strijd om uw land te verdedigen, uw vermogen om de akkers te bewerken. Uw vrijheden worden aangevallen, dus staan wij achter u! God zegene u allen, God zegene Holland! Ik dank u allen!

De toespraak werd op de Dam in Amsterdam uitgezonden op 23.7. 2022 (?) via een videoverbinding naar een groot scherm voor de demonstranten. De oorspronkelijke toespraak kunt u hier zien:

  Geert Wilders solidair met Orbán: "Nee tegen het Open Grenzen beleid!"


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Geen plaats meer voor boeren met “WEF Food Hubs”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland leert Europa ABC van de gashandel
Volgend artikelZelf-assemblerende biostructuren van vaccinstolsels oogsten geleidende metalen uit uw bloed – voorlopige ICP-MS analyseresultaten vrijgegeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik hoop dat wat ik ga vertellen serieus wordt genomen en bij blijft zodat jullie voorbereid zijn, vooral psychisch.

  Het wereldwijde criminele joodse bankierskartel en hoge rabijnen maken gebruik van de ‘protocollen van de geleerden van Zion’ teneinde wereldhegemonie over de goyimslaven ( wat hun denegrerende benaming is voor de niet joodse landen) te bewerkstelligen. Ze volgen deze protocollen tot de letter, die op zijn beurt gebaseerd is op de talmoed en de kabbalah. Er staat letterlijk dat ze situaties creëren waardoor het volk na de komende ellende in opstand komt tegen de ogenschijnlijke machthebbers. Die worden opgeofferd, al dan gespeeld, waarna de mensen hunkeren na een ‘betrouwbare’ oplossing van de problemen in de vorm van een wereldregering en een wereldreligie dat dan door de gecontroleerde ( alternatieve ) media verkocht als wordt de bevrijding voor de mensheid. Ben dus extreem op je hoede wanneer je hoort van aftredende ministers, deskundigen en andere spijtoptanten. Alles wat gebeurt is gescript en onder controle van de rijkste joodse bankiersfamilies en iedereen, ook Putin is een acteur in dit diabolische eindspe.

  • Nee putin niet, die is nu bezig met de banken te ontroleren zodat er geen joodse bankiers meer zijn.
   Hij wil de staatsbanken alleen overeind houden.

   • Greet, ook Putin, die volgens een belangrijke rabijn een jood is, spreekt van een nieuwe wereldorde, gebaseerd op ‘eerlijke’ handel en respect voor mensenrechten. De BRICS landen die ook block chain technology gaan gebruiken, is niets meer dan een ander systeem van dezelfde machthebbers. Een belangrijk agendapunt voor die joden is dat het Westen, het blanke ras en het christendom vernietigd moet worden voordat de nieuwe wereldorde een feit is. Zoek op de zoekmachines yandex.com of qwant.com naar de betekenis van loxism.

 2. Precies!!! Altijd dat gezeik over die gasten met een Biden syndroom. Dan zegt er weer een voormalige hoge pief iets en dan moeten we daar meteen weer opgewonden van raken zeker?
  Rot toch op met zulke flauwe berichten.

  • Alle regeringleiders zijn zo corrupt, je kan niemand vertrouwen in een regering ongeacht de vorm, dus vergeet stemmen maar, vecht voor je zelf wat dat ook mag zijn, dat ze de bomen maar in gaan.

  • Voor het volgende geldt: “van horen zeggen”

   40 jaar terug vloog de rente omhoog, doordat USA geld leende op de open markt.
   Hypotheek rente tot 12,6%.
   Was onbetaalbaar.
   Mijn totale schuld, was door een grote verbouwing 70% van de executie waarde; dus ik kreeg 30 dagen om te verkopen, in een periode dat verkoop onmogelijk was.
   De meeste mensen hadden een executie waarde die 50% van de schuld was; geen probleem

   Ik kreeg het voor elkaar.
   Het contante geld gaf ik in bewaring bij de Rabo; daarop gebaseerd kreeg ik stapels euro cheques.

   Haalde mijn contanten terug en toen begon mijn spel; gaf de cheques uit, tegen contanten.
   Toen ik 10.000 negatief stond, gepraat met de bank
   Wat overeengekomen.

   Ruim een half jaar erna zagen ze dat ze naar dat geld konden fluiten; aangifte voor oplichting kon niet –er was overeenkomst (mondelig)

   Ja, denk je dat ik me wil wentelen in de rol van slachtoffer? Laat hun ook maar eens schade hebben…..

  • Leg eens uit? Oh wacht jij bent er zo één die gelooft dat eieren gemaakt worden door elektrische tijd, hè LEG BATTERIJ.
   Overheids trol zeker.

   • Nee ik heb mijn huiswerk gedaan, jij duidelijk dus niet.
    Bekijk de waarschuwing maar eens op landbouwgif, en zo te horen eet jij het.
    Ik heb mijn eigen kippen, heikneuter.

    • Er zijn al vele bio en biologisch-dynamische boeren die geen enkele druppel gif mengen, dus even een beetje specifieker kankeren graag.

 3. Die linkse bendes in Den Haag en BRussel hebben niets tegen boeren zelf, maar willen het land verarmen op twee manieren: export terugbrengen tot nul, armoede veroorzaken, honger veroorzaken….

  Want arme bevolkingen met honger zijn makkelijk te manipuleren…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in