Elke dag kost het 300.000 Euro! Vereniging Toerisme stelt ultimatum: 6.000 Afrikanen moeten de hotels verlaten

2
1135
Hotel Waikiki

Voor 6.000 illegale migranten komt er waarschijnlijk binnenkort een einde aan de paradijselijke accommodatie, de Vereniging Toerisme op Gran Canaria heeft de staat een ultimatum gesteld, voor 31 december moeten de gasten de hotels verlaten en in noodopvangcentra worden ondergebracht. De dagelijkse kosten voor de 6.000 illegalen bedragen 300.000 euro, een duizelingwekkende 9 miljoen euro aan belastinggeld per maand.

De accommodatie in 16 hotels, waarvan sommige 4-sterren hotels zoals de Waikiki, was een tijdelijke noodoplossing, maar ook een grote irrationaliteit. De foto’s van de façades van de hotels, de luxe uitgeruste appartementen en hotelkamers, de zwembaden, de buffetten etc. werden naar huis verzonden en stimuleerden nog meer illegale migranten om op reis te gaan en te betalen voor een bootplaats om naar Gran Canaria over te steken, meldt PolitikStube.

Kanarenmarkt.de rapporteert:

“Het geduld van de toeristenindustrie op Gran Canaria is op. De vrees dat de huidige migratiecrisis het economisch herstel van de archipel zou kunnen schaden, heeft de Vereniging Toerisme en de gemeenten Mogán, San Bartolomé de Tirajana er vandaag toe aangezet de staat een ultimatum te stellen:

De staat wordt opgeroepen om de ongeveer 6.000 migranten die in 16 hotels verblijven voor 31 december over te brengen naar andere accommodaties en de dagelijkse kosten van ongeveer 300.000 euro te gebruiken voor de aangekondigde noodhuisvesting”.

Catastrofe slaat toe: Grootste Migrantenschipbreuk van het jaar – 140 zwarten dood

Spaanse verzekeraars zien de bui al hangen: Artsen en verpleegkundigen worden niet voor de rechter verdedigd in verband met de COVID-19 vaccin bijwerkingen 

2 REACTIES

  1. Misschien wil Soros het betalen.
    Hij zit vermoedelijk ook sterk achter deze invasie van gelukszoekers.
    Jammer van ons eens zo mooie Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here