Elke dag kost het 300.000 Euro! Vereniging Toerisme stelt ultimatum: 6.000 Afrikanen moeten de hotels verlaten

2

Voor 6.000 illegale migranten komt er waarschijnlijk binnenkort een einde aan de paradijselijke accommodatie, de Vereniging Toerisme op Gran Canaria heeft de staat een ultimatum gesteld, voor 31 december moeten de gasten de hotels verlaten en in noodopvangcentra worden ondergebracht. De dagelijkse kosten voor de 6.000 illegalen bedragen 300.000 euro, een duizelingwekkende 9 miljoen euro aan belastinggeld per maand.

De accommodatie in 16 hotels, waarvan sommige 4-sterren hotels zoals de Waikiki, was een tijdelijke noodoplossing, maar ook een grote irrationaliteit. De foto’s van de façades van de hotels, de luxe uitgeruste appartementen en hotelkamers, de zwembaden, de buffetten etc. werden naar huis verzonden en stimuleerden nog meer illegale migranten om op reis te gaan en te betalen voor een bootplaats om naar Gran Canaria over te steken, meldt PolitikStube.

Kanarenmarkt.de rapporteert:

“Het geduld van de toeristenindustrie op Gran Canaria is op. De vrees dat de huidige migratiecrisis het economisch herstel van de archipel zou kunnen schaden, heeft de Vereniging Toerisme en de gemeenten Mogán, San Bartolomé de Tirajana er vandaag toe aangezet de staat een ultimatum te stellen:

De staat wordt opgeroepen om de ongeveer 6.000 migranten die in 16 hotels verblijven voor 31 december over te brengen naar andere accommodaties en de dagelijkse kosten van ongeveer 300.000 euro te gebruiken voor de aangekondigde noodhuisvesting”.

Catastrofe slaat toe: Grootste Migrantenschipbreuk van het jaar – 140 zwarten dood

  Het hoge sterfteoverschot in Spanje "verbijstert" deskundigen: "Als het Coronavirus niet de schuldige is, wat dan wel?"
Vorig artikelPoetin: help Syrische vluchtelingen naar huis terug te keren
Volgend artikelBericht van Trump: erkent nederlaag wanneer kiescollege Biden tot winnaar kiest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Misschien wil Soros het betalen.
    Hij zit vermoedelijk ook sterk achter deze invasie van gelukszoekers.
    Jammer van ons eens zo mooie Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in