Acht weken geleden werd er een naald in mijn arm gestoken en sindsdien is mijn leven veranderd,” zegt de man. “Dit vaccin gaat door mijn lichaam en neemt elke dag een beetje mee, en nu kan ik nauwelijks lopen.”


Hij heeft moeite met denken en het gepiep in zijn oren “is absoluut krankzinnig en houdt niet op,” zegt hij. “En nu kan ik niet meer lopen.”

Hij deed dit om te doen wat nodig was om de wereld veiliger te maken, zegt hij – en als hij had geweten wat hij zou moeten doormaken, zou hij zich hebben teruggetrokken. “Ze willen niet dat ik het je vertel”, zegt hij, “omdat ze er zeker van willen zijn dat je het vaccin neemt.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS-Apotheker onthult bijsluiter JOHNSON & JOHNSON COVID-19 ‘vaccin’ – De inhoud slaat allesVolg Frontnieuws op Telegram

  Tucker Carlson: ken de potentiële risico's van Coronavirus-vaccins voordat je je laat vaccineren
Vorig artikelMargarita Zikou: 48-jarige Griekse politica prees het vaccin aan en is nu “plotseling” overleden aan hartproblemen
Volgend artikelSchokkende woedeuitbarsting van een ziekenhuismedewerkster aan haar limiet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  1. Verdomme hou eens op met dat gereutel over vaccins! Het is geen vaccin maar een gentherapie!
    Het is alleen zo gedefinieerd omdat ze wisten dat de meesten het niet zouden willen als ze die rommel bij de werkelijke naam hadden moeten noemen. Als nu nog alleen de werkelijke naam gebruikt zou worden zullen bij velen eerder de ogen open gaan.

  2. Ik heb ook het vaccin genomen en geloof het of niet maar ik begin allemaal windows logo’s te zien. Ik werd vanochtend wakker en ik zag het opstartscherm van windows xp. Mijn wekker klonk als het opstartgeluid van windows xp. Ik heb al 3 verschillende dokters gevraagd maar ze zeggen allemaal dat ik het of bedenk of dingen verbeeld. Ik heb het even op facebook opgezocht en het blijkt dat bill gates mijn lichaam heeft gechipt! Ik voel me nu niet meer veilig. Ik heb overwogen mn arm af te hakken maar dat lijkt me niet redelijk. Bill gates moet en zal gestraft worden!!!

  3. Beetje laat voor deze meneer maar hij waarschuwt in elk geval wel om geen prik te nemen daar neemt hij de moeite voor om zo anderen te behoeden voor de fout die hij gemaakt heeft daar kan ik alleen maar waardering voor hebben

  4. ????ze gek geworden ik werk thuiszorg ik niet gevaccineerd 2jaar geen corana 11 getest niet 2dood van corana ziek en oud dat om geen weerstand veel mensen ik ken corana ik niet ??ik eten en drinken goed en a tot z en d en c en b 12 en vitamine is goed voor mensen groeten van Marie Noelle huijbregts in Nederland en ?✨??✨ sterke in leven van nu en toekomst waarom wij zo leven in groot gevangen schap ??????gek mensen baas Nederland en België en Duitsland en Frankrijk en Engeland en ?️??????️rest mensen gek geworden waarom nu????️????️????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in