De mensheid zal “opnieuw moeten leren zien en lopen”, aldus de hoofdadviseur van Klaus Schwab, Noah Yuval Harari, die de mensheid waarschuwt zich op te maken voor een toekomst die zal worden beleefd in een virtuele realiteit, los van de “fysieke en biologische” wereld, bericht Baxter Dmitry.

Harari beschimpte de mensheid met de verontrustende beweringen tijdens een dinsdag gepubliceerd gesprek met podcaster Tom Bilyeu.

Harari, auteur en adviseur van het World Economic Forum (WEF), benadrukte het vermogen van de mensheid tot verandering en abstract denken in zijn beschouwing over een technologisch gedreven paradigmaverschuiving in de menselijke conditie met het kader van de virtuele realiteit.

Volgens Harari zal de mensheid alles wat haar dierbaar is moeten “loslaten”, inclusief het gezichtsvermogen en het vermogen om te lopen.

Harari merkte op:

Misschien is de belangrijkste kwaliteit om te overleven en te floreren in de 21e eeuw wel het hebben van mentale flexibiliteit – niet alleen om te blijven leren en steeds opnieuw te veranderen – maar ook om te blijven loslaten.

Een deel van wat het moeilijk maakt om nieuwe dingen te leren is dat we vasthouden. … Ik zal een voorbeeld geven van hoe diep dit gaat: het is niet alleen wat je op de universiteit hebt geleerd of wat je op de kleuterschool hebt geleerd; het is zelfs wat je als baby, als peuter hebt geleerd, zoals leren zien of leren lopen.

Maar wat betekent het dat ik opnieuw moet leren zien en lopen? Naarmate de virtuele realiteit beter wordt – en met al het gepraat over de metaverse enzovoort, waar we het later over zullen hebben – is het waarschijnlijk dat er veel meer activiteiten zullen verschuiven van de fysieke biologische wereld die we kennen naar een nieuwe realiteit – een virtuele realiteit – die andere fysieke en biologische wetten heeft.

Harari vroeg: “Kunnen wij als mensen gewoon verschuiven naar het immateriële rijk van de Metaverse en onze biologische lichamen achterlaten? Of is het onmogelijk of zelfs gevaarlijk om te proberen ons soort mentale bestaan te scheiden van ons lichamelijke en fysieke bestaan?”

De opmerkingen over opnieuw leren zien en lopen zijn slechts de laatste in een lange rij van verontrustende opmerkingen uit de wandelgangen van het World Economic Forum in Davos.

  Disney sponsort Pride-evenement met trans-prostituee die seksuele diensten aanbiedt in toiletruimte

Het World Economic Forum van Klaus Schwab verklaarde onlangs dat mensen geen recht hebben op een eigen auto en in plaats daarvan kunnen “lopen of delen”. Volgens het WEF bezitten veel te veel mensen een eigen auto en moet deze situatie worden gecorrigeerd door ze uit de markt te prijzen.

Elk jaar vliegen duizenden privéjets naar Davos voor de jaarlijkse top van het WEF, maar volgens Klaus Schwab zouden gewone mensen geen eigen auto mogen bezitten. KIJK:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelT-90M tank heeft bij het elimineren van vestingwerk van Oekraïense strijdkrachten voorkomen dat ze door ATGM’s werd vernietigd
Volgend artikelDe Petro-Yuan: Het einde van de Amerikaanse dollar als wereldmunt nadert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

87 REACTIES

  • Harari is geen jood maar een atheïst/Satanist en een smerige gaylord Baphomet aanbidder/bruinwerker. Dat ie Nazi uit Israël komt maakt hem nog geen jood…Wonen veel nazi sympathisanten in Israël. Weten veel niet, en nee dat zijn geen arabieren.

   • Gaan hier verkeerd mee om = De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families. https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html “The Art of being loved is to love yourself”

    De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families.

    The 12 sons also symbolize our zodiac signs.
    Then it is perhaps not so difficult to understand that the 144,000 were simply born among the people.

    ​IS –> stands for Isis, the feminine energy in each of us, the kundalini (Mary Magdalena)
    RA –> stands for Sun God, the masculine in each of us
    EL –> stands for “of God”

    De 12 zonen staan ook symbool voor onze sterrenbeelden.
    Dan is het wellicht ook niet zo moeilijk te begrijpen dat de 144.000 gewoon onder het volk geboren zijn.
    IsRaËl –> Dat betekent dat als wij de mannelijke energiestroom (linker hersenhelft) in balans hebben met de vrouwelijke energiestroom (rechter hersenhelft) en wij helemaal kristallijn (open) zijn.
    Wat beslist niet betekent dat het ego in balans dient te zijn met intuïtie/gevoel.
    Het ego dient volledig overMeesterd (mogelijk wanneer je gelijkwaardig geworden bent aan de energie van de Opgestegen Meesters) te worden met eigen liefde, zodat er alleen maar naar het intuïtie, het gevoel geluisterd gaat worden.

    Het samenvallen van de verschuiving van een astrologisch tijdperk met het begin van een nieuw millennium in de menselijke tijdrekening confronteerde en confronteert ieder van ons met enorme uitdagingen. In het ergste geval zullen we waarschijnlijk doen wat mensen altijd hebben gedaan: redding zoeken in buiten onszelf gelegen politiek of spiritueel gezag, anderen de schuld geven van onze moeilijkheden en weigeren om de verantwoordelijkheid te nemen voor onze persoonlijke keuzes en problemen. In het beste geval kunnen we ons voordeel doen met de transits van de langzame planeten door onze levensvisie te verbreden, ons bewust te worden van het grotere geheel waarvan ieder van ons deel uitmaakt en om persoonlijk de best mogelijke bijdrage te leveren aan deze grotere menselijke eenheid.

   • @Oops, Yup simple minded people, wie diep duikt ziet dat de zwarte Adel en al haar occulte trawanten allemaal connected zijn, meeste via freemasonry . Zit er wat Joods bij? Jazeker de cabbalah leer die ze allemaal naleven (Satan of Luciferian) of het nu opus dei of nazi skull&bones is of overige occulte groepen, zelfs de church of Satan is vertegenwoordigd.Nepjoden bv de Rothshilds en Rockefellers zijn foute geconverteerde khazaar/ashkenazi en slechts banksters en meester misleiders die slechts operen in het licht in opdtacht van..Een onderdeeltje in het midden vd pyramide.

   • We worden wakker wereldwijd en Nederland in het bijzonder = THIS truly become the global awakening. They wanted a Great Reset… but got a Great Awakening
    People Of The World Rise Uphttps://youtu.be/sqZFOu-Q9OI
    Schumann Resonance update January 10th 8:30am ET✨
    The frequency of the planet is at 13Hz so far, we were used to 7,8Hz…
    What does that mean? The frequency/vibration of earth is raising and so is ours…Higher vibration=higher state of consciousness = welcome in The New World of 5D it’s about intelligence….

  • Als ik zo´n inteelthoofd had zou ik ook boos zijn op de wereld.. Graag 5 minuten alleen met deze flikker daar zou ik een hoop voor over hebben.

   Deze man is het beste goede voorbeeld voor vroegtijdige abortus die ik me kan bedenken…

   • Ze hadden hem met badwater en al moeten weggooien smerige ranzige rod jood. Hij denkt zeker voor God te kunnen spelen. Ze kunnen daar bij de WEF preken tot ze een ons wegen!!! Maar een ding, ik bepaal m’n eigen, maar deze gevaarlijke schurk NIET.😡😡

    • @Aalt, Nogmaals Harari is geen jood maar een atheïst met nazi sympathieën…Daarom haalt hij ook altijd graag de gestappo aan. Verdiep je in de materie voordat je onzin roept. Het WEF zit voornamelijk vol met nazi’s geen joden. Jodenhaatster Kaag zit ook 1e rang bij het wef samen met je import argentijnse nazi koningin . Zijn een grote groep anti zionisten joden die al lang strijd voeren tegen deze vervelende entiteiten.

     • Hoezo is hij geen jood? Waarom staat het dan overal op internet? Echte joden bestaan biologisch/technisch niet meer, maar dan nog staat overal dat hij toch echt een seculiere jood is. Dus niet religieus maar wel qua overerving.

      • Vertel…Ken je ze moer dan? Hij komt uit Israël , een illigale staat gecreëerd door de UN waar ze Freemasons als presidenten neerzetten. Een Israëlische flikker is niet per definitie een jood. Yuval Harari is een puur Satanist en wordt vervloekt door vele joden. Het zijn allemaal occulte sekte leden die nu aan de touwtjes trekken daar is geen 1. religie aan te hangen of aan te wijzen want ze zitten er allemaal in. De Freemasons/illuminatie trekken aan de touwen en daar zit van alles in van katholieken,protestanten,baptisten,nep christenen/joden/islamieten zelfs de church from Satan en nazi’s zijn vertegenwoordigd in de Lodges… En daar gaat het mis bij mensen ze beseffen niet hoe groot dit kwaad is en hoe machtig en misleidend en gaan 1 groep benoemen.

    • Actueler dan óóíít :

     ” Mijn schild ende betrouwen
     zijt Gij, o God mijn Heer,
     op U zo wil ik bouwen,
     Verlaat mij nimmermeer.

     Dat ik doch vroom mag blijven,
     uw dienaar t’aller stond,
     DE TIRANNIE VERDRIJVEN
     DIE MIJ MIJN HART VERWONDT. “

 1. Harari wil dus af van allen die consequent en contentieus zij, ofwel loyaal aan principes en orde. Hij wil af van de zeurende accountant, hij wil af van de precisie die een specialist een specialist maken, hij wil af van allen die wat meer neurotisch zijn en veiligheid begeren, hij wil af van alle autisten, hij wil af van alles wat een maatschappij zekerheid en orde geeft. Hij wil de macht….voor het WEF. Logisch toch? Of ben ik nu te precies?

 2. Dit hele verhaal gaat steeds meer lijken op het nummer van Zager en Evans in the Year 2525 uitgebracht in 1968.
  Die gasten hadden volgens mij voorkennis.
  Staaltje van predictive programming ?

 3. Waar bemoeit harrari zich mee.
  Lijkt op Toppunt van grootheidswaan, schuizofrenie,
  Heeft zelf GEEN mobiele telefoon , uit een interview gezien.
  Een nadenkertje voor de NIET hoeren trollen / misgeboorten uit nsb sloeries onder ons.

 4. Wat hier wordt uitgelegd is dat ze iedereen in een surrogaten samenleving willen dwingen en zo in de META gaan. Dan is alles digitaal, dan bezit je niets meer. Door die injecties zullen ze eerst het koren van het kaft scheiden en de rest zo programmeren dat we geestelijk in de META wereld terecht komen. Op die fictieve basis willen zo hun macht voor eeuwig veiligstellen, want het is een virtuele gevangenis waar niemand uit kan ontsnappen. Als je erin terecht komt, zul je daar theoretisch eeuwig in blijven. Want als jij alsware gedigitaliseerd wordt, kun je eeuwig leven in die hel.
  Want dan moet je leren opnieuw te lopen met je nieuwe digitale avatar en opnieuw kijken, ruiken, voelen e.d. in die wereld.

  Zodat zij de gehele fysieke wereld voor hun alleen hebben.

  • Mooi uitgelegd Qvic , erg scherp en precies waar het om draait.

   Gelukkig zal ze dat nooit lukken omdat wij een deel van God zijn en dat deel laat het NOOIT toe. Behalve als je je er aan over geeft dan verlies je het goddelijke deel en neemt satan het over.
   Maar satan is zwak en zolang het licht van God in je brand maakt dat gevallen engeltje geen kans…

   Sorry Rommel moest even…

   • @Qvic,

    Dit gaat bij de jeugd wellicht lukken. Zij zitten nu reeds vastgeplakt aan hun schermpje.
    Zo vaak bijv. jongeren gezien die hun hond uitlaten terwijl zij al lopend uitsluitend op hun schermpje kijken…
    Er zijn mensen die van sport en/of de natuur houden. Die mensen krijg je zeker niet volledig de META in.
    Zelfs baby’s krijgen al een digi-speeltje. Kortom ik vrees voor de komende generaties dat zij wel in de digitale gevangenis zullen belanden…

    • Ik denk het wel. Kijk op bv strava, steeds meer “sporters” die virtueel fietsen achter een acherm alsof ze een verre rot rijden, oekrievlaggetjes, blm dingen, etc etc

     En het enge, juist die “natuurliefhebbers”, allemaal geïnjecteerd en eindeloos roepen dat ze weer herstellen van de cgriep. En hun hele medische dossier etc delen.

     Mensen zijn schrikwekkend onnadenkend, dom, onnozel, makkelijk te beïnvloeden of wat het ook maar kan zijn.

    • We gaan hier heen Fleur en doe er je voordeel mee: The Countdown Is On!
     Get Ready For The Biggest Shake-up Of 2023
     https://www.youtube.com/post/UgkxazLl3FphxyKvOFNMNP8je6PY3yH5fuZc
     The sky is literally the limit here!

     Aquarius traditionally rules electricity, computers, aviation, democracy, freedom, humanity, idealists, modernization, astrology, nervous disorders, rebels and rebellion, so changes should be expected in each of these areas. Other keywords and ideas associated with Aquarius are non-conformity, philanthropy, truthfulness, perseverance, humanity and indecisiveness.

     As we settle into this new age, humanity will slowly adapt and find ways to create positive change, together. This change will be supported by mission-driven non-profit organizations, conscious businesses putting in the hard work to lower their impact on nature and serve social justice, and individuals taking ownership to live a more sustainable life.

     The source of all creation, our galaxy is the Great Mother and her center, her heart. By aligning the Earth favorably with the heart of the Great Mother, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.

     waar gaan we heen: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.
     “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
     https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F komen we hierop uit voor de komende 2000 jaar Astrology is the study of the movements and relative positions of celestial bodies and their interpretation as influencing human affairs and the natural world. The Ancient Art and Science of Awakening Consciousness

  • Heeft het hele verhaal niet begrepen en legt hem verkeerd uit en zadelt de hele wereld hier mee op. Geen diepgang en hebben hier last van = Antisociale persoonlijkheidsstoornis kenmerken
   je vindt het moeilijk om je aan regels te houden.
   je handelt vaak uit eigenbelang.
   je kunt je niet inleven in de emoties en behoeftes van andere mensen.
   je bent gewelddadig of agressief.
   je brengt jezelf of anderen in de problemen door je roekeloze levensinstelling.

   De arrogantie die deze criminelen bezitten is werkelijk grenzeloos. Zij menen boven de wet te staan.

   It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA?

   ✨️Oude ziel:
   Een ziel die vaak heeft geïncarneerd op Aarde. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed……Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD. Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center. Acid is Alchemical Fire. DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

   Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them. ✨🧬 5e element

 5. Sinds het schrijven ervan, wordt in de bijbel gesproken over ‘het getal van het beest, 666. Zij die dit teken niet op hun hand/voorhoofd hebben, kunnen niet kopen of verkopen’.
  Anders gezegd, de schrijvers van 1,5 duizend jaar geleden waren, op de een of andere manier ‘bekend’ met wat de wereld te wachten staat.
  Maar over ‘kunst- of A.I.-mensen heb ik nooit iets kunnen lezen in de bijbel. Dit sterkt mij in de overtuiging dat A.I.-mensen niet in God’s plan liggen en Hij iets dergelijks nooit zal toestaan. Harari en consorten mogen dan allerlei plannen hebben, maar ze zullen nooit uitgevoerd worden.

  • Je moet je afvragen of de mensen die de bijbel schreven niet in dezelfde elite club zaten als Klaus en Harari. De bijbel is allemaal kennis die in onszelf zit. Door dat in een boek te schrijven is er daarna gezegd dat onze eigen kennis niet oké is, het staat in de handleiding, de bijbel. Met uiteraard wat aanpassingen om ons mee te besturen. Het is net als met apps. Mensen vertrouwen hun ogen en zintuigen niet meer om te zien en horen en voelen of het gaat regenen, ze vertrouwen blind op buienradar en geloven heilig dat ze zelf niet meer kunnen voorspellen/zien of het gaat regenen. De bijbel is een interessant en waardevol boek… ALS JE BEGRIJPT DAT AL DIE KENNIS AL IN ONS ZAT VOORDAT HET WERD GESCHREVEN. Wat denk je nou… dat God ons geen interne handleiding zou geven??? Dat we alle kennis over God via een ander mens moeten krijgen??? Net zoals mensen tegenwoordig als blinde volgers een paar experts volgen die ons vertellen hoe het met corona zit??? Pfff… WAKE THE FUCK UP… de bijbel is kennis die in ons allemaal zit… LIEFDE is hoe je die interne kennis ontdekt. Je hoeft alleen maar de eerste 2 geboden te kennen. 1. Houdt van God. 2. Houdt van alles en iedereen zoals je van God houdt. Als je die 2 geboden heilig naleeft, komt de bijbel in jezelf tot je. We zijn zo gruwelijk misleid. We zijn zo dom gemaakt. Het jaar nul was de eerste Great Reset. 2023 is de tweede Great Reset. En mensen volgen blind de experts. VROEGER WAREN DIE EXPERTS DE DOMINEE EN DE PRIESTER EN DE PAUS. De bijbel gaat over onze innerlijke mens!!! Ego vs Liefde. Donker vs Licht. Houdt van God en houdt van alles en iedereen zoals je van God houdt. Beoefen die twee geboden en de bijbel zal vanzelf in jezelf tot je komen. Want om deze 2 geboden te leven, zul je alle lessen moeten leren die je zult moeten leren die in de bijbel staan. Hopelijk plaatst rommel deze reactie, want dit is wel een belangrijke kern in alles wat er momenteel in de wereld gebeurt en hoe blind mensen volgen ipv zichzelf te leiden obv deze twee geboden.

   • Naam ; zoiets denk ik ook.
    De Bijbel geeft ons informatie over de laatste zeven jaar van het wereld gebeuren zo wij dit nu beleven. De periode van de evangelie verkondiging, ( 2000 jaar) deze loopt nu op het einde, dat kunnen we zien aan de God verlating…… niemand wil nog iets met God te maken hebben men wil er niets meer van weten.

    Persoonlijk denk ik dat wat deze idioot Harari hier uitspuugde, onderdeel zal zijn van deze periode van grote verdrukking. Hij lijkt mij een werktuig om de grote verdrukking in gang te gaan zetten……. Je kunt dan niet meer kopen en of verkopen en je bent aan deze walgelijke lieden overgeleverd. In alles. Er zal immers een krachtige charismatische leider zijn die je rücksichtslos moet volgen op straffe van de dood.
    Misschien deze vent wel❓ Wie het weet mag het zeggen.
    We wachten het af en houden oren en ogen open….

    De structuur van deze wereld heerschappij vind je inderdaad terug in het WEF.
    Dat zonder dat het gekozen is heel veel macht heeft en de huidige regeringen, zonder te morren of te protesteren gewoon volgen.
    Een onderdeel hiervan is de VN die op 29 dec j.l. Resolutie 2334 heeft bevestigd. Dit zal als het verder uitgewerkt wordt een enorme oorlog in het midden oosten veroorzaken…… Mat catastrofale gevolgen voor de aanvallers…..

    Dit alles wekt bij mij grote verbazing, maar ook een stukje bevestiging dat we waarschijnlijk nu zover zijn dat deze kwaadaardige wereld regering zich zal openbaren…..

   • Robert Long zong in 1974 het lied Jezus redt en daarin komt de volgende zinsnede in voor:
    de paus dominee sinterklaas
    zijn al eeuwenlang de baas
    en nog altijd even dwaas

   • Naam ik snap je gedachtegang en klinkt heel plausibel als je God niet kent. Als je God ooit echt had toegelaten in je leven had je dit nooit gezegd.

    Ik respecteer je mening absoluut en geloof me ! Ik heb de andere kant gezien (letterlijk gezien) . Ik heb een zondig leven geleden en de sporen zitten letterlijk over mijn hele lichaam heen van top tot teen zichtbaar voor iedereen.

    Mijn leven staat volledig in het woord van God en ik en mijn vrouw hebben tientallen demonen verslagen d.m.v huizen zuiveren en demonen letterlijk uit kleine kinderen te trekken en geloof me vriend dat is geen pretje.

    Ik heb demonen letterlijk gezien in de gezichten van mensen die bezeten waren meerdere keren.

    De bijbel is aangepast door de parasieten en er zijn delen ingezet zoals banken, tol , belasting betalen die delen zijn door mensen geschreven.

    De originele bijbel is 7 keer zo dik als hetgeen wat wij kennen. Grossen aan bijbel boeken zijn gedelete door die smerige satans parasieten maar een klein deel (wat is aangepast) is in ons bezit.
    Maar het gaat niet om de bijbel dat is maar een boek… God zit in alles. God is alles. Elke ademteug die je neemt is God. Kijk naar elk prachtig dier ,boomblad , insect alles is God. WIJ ZIJN GOD vergeet dat nooit.

    En geloof mij ALS je GOD in je hart laat , echt in je hart laat maakt alles niks meer uit. Wij zijn vergankelijk slechts een stofje in het universum en alles is goed, wij zijn hier maar even en de keuze is heel makkelijk GOED of KWAAD. Soms snap ik niet dat jullie twijfelen als onze vijand duidelijk satan aanhangt laten wij dan hun tegenstander vereren en dat is GOD…

    En al is het een illusie zoals jullie zeggen (of de demonen in jullie hoofd) dan leef ik maar een illusie maar als die ¨illusie¨ mij laat leven in liefde , vergeving , vrede en rust laat mij dan maar in die ¨illusie¨ leven.

    Ieder mens maakt zijn eigen keuzes dat is wat God ons gegeven heeft een vrije wil.

    Fijne avond lieve mensen en nogmaals sorry Rommel dit moest even.
    En dank dat je het zo af en dan toe laat, we willen uiteindelijk allemaal hetzelfde na dit alles een vredevolle wereld maken met al het beste en vol met liefde.

    • @boertje… ‘Maar het gaat niet om de bijbel dat is maar een boek… God zit in alles. God is alles. Elke ademteug die je neemt is God. Kijk naar elk prachtig dier ,boomblad , insect alles is God. WIJ ZIJN GOD vergeet dat nooit.’

     Dat is toch precies wat ik zeg? We zijn allemaal één in God.

   • Correctie: Houd van God BOVEN ALLES, en van je naaste als jezelf. Dus als God bv. tegen homoseks is en je naaste is ervoor, dan moet de christen ertegen zijn.

  • Kees :H TE H God heeft ook het onzichtbare geschapen…
   Hoe zou je hart anders kunnen kloppen….. ?
   Wel eens van een verheerlijkt lichaam gehoord?
   In de paranormale wereld wel…..
   Er zijn meerdere dimensies die wij niet kennen.
   Kijk naar Saul en de waarzegster van Endor!
   Iets om over na te denken……
   We leven in heel bijzondere tijden hoor….. let daarop…..Noach wordt genoemd….. op advies van mijn “ Meester”

 6. Letterlijke vertaling van “harari” is dacht ik “ha-rare!”. Als bijbetekenis “halve gare”.
  Deze demonische idioot is volslagen gestoord, net als zijn baas. Of misschien is hij wel de baas van Schwab, het doet er niet toe.
  Ten tijde van de Franse Revolutie zouden deze twee gevaarlijke gekken al lang onder de valbijl gelegen hebben. De guillotine werd namelijk behalve in Frankrijk, ook in België, Duitsland, Zweden en … sommige Zwitserse kantons gebruikt.
  Het is hoe dan ook onbegrijpelijk dat zoveel Europeanen deze schurken lijken te tolereren, accepteren of zelfs waarderen, ongeacht hoeveel onheil ze over ons uitstrooien.

  • Ik zag laatst in een boekhandel in Deventer gewoon een stapeltje van een dik boek van Harari te koop liggen. Zo ver is de gemiddelde man/vrouw heen. Men heeft geen flauw benul.

   • @rafi… ik kom ook uit die regio. Ik wou dat er in deze regio een club wakkere mensen was. Heb je ook gezien dat Saxion een giga SDG reclame op de gevel heeft staan. En Deventer is voorbeeldstad van het UN. Pfff… walgelijk. We worden door burgemeesters, hogescholen, directies en commissarissen verraden.

  • Gaat dat echt ooit gebeuren denk je, het zou mooi zijn?!
   De NWO/WEF heeft reeds vele decennia voorsprong en verregaande voorbereidingen getroffen (dus ook op verzet)…..

   Het volgende wat ik hieronder post ik al veel vaker gepost, maar doe het toch nog maar een keer.
   Het komt regelrecht uit het Wetboek van Strafrecht…..

   Tweede Boek. Misdrijven

   Titel I. Misdrijven tegen de veiligheid van de staat

   Artikel 97a

   Hij die met een in het buitenland gevestigd persoon of lichaam in verbinding treedt met het oogmerk om een zodanig persoon of lichaam tot het verschaffen van steun aan het voorbereiden, bevorderen of teweegbrengen van omwenteling te bewegen, om een zodanig persoon of lichaam in het daartoe opgevatte voornemen te versterken of aan een zodanig persoon of lichaam daarbij hulp toe te zeggen of te verlenen, of om omwenteling voor te bereiden, te bevorderen of teweeg te brengen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

   Hier maken onze bewindslieden zich toch schuldig aan…..
   Is het niet vreemd, dat onze ‘oppositiepartijen’ hier niets mee doen?
   Controled opposition??

   • Het wetboek van Strafrecht kan je geen rechten aan ontlenen.
    De Trias politica van Montesquieu is onjuist ingevoerd.
    Je kunt aangifte doen en dan komt de kronkel, de staande magistratuur (OM) bepaalt of er wordt vervolgd.

    Dus….

 7. Dit sluit naadloos aan bij het ’teken van het beest’ Opb. 13

  Let maar eens op hoeveel volgzame schaapjes straks ’trouw’ zullen volgen. Ze beloven hen immers om als een Ubermens 2.0 te worden.
  Maar….. het DNA zal vanaf dat moment zodanig gemodifuceerd zijn, dat je niet langer over ‘mens’ kunt spreken. En nee, echt geen upgrade, laat je niet misleiden…..

  Let op: een charlatan komt vooraf altijd met mooie gladde praatjes, lekkere snoepjes alsvan de kinderlokker…. Maar eenmaal in de val, kun je er nooit meer uit.
  Zo wordt het DNA onherroepelijk en zodanig vernaggeld, dat een weg terug nooit, nooit meer mogelijk is. Ook diep berouw zal je niets verder helpen. Wel loop je vanaf dat moment als slaaf onder hun toezicht…..

 8. Ik ben het nu zat met die idioot , bij deze kondig ik een fatwa af op harari , de gene die zijn afgesneden reptielenkop kan presenteren zal eeuwige roem en grote dankbaarheid in het vooruitzicht hebben.

 9. Wacht maar tot er een flink bedrag wordt geboden om de psychopaat te fileren, maar je moet echt miljoenen willen uitgeven om al die psychopaten te fileren. Mijn moeder zei vroeger al : “Er lopen meer gekken vrij rond dan er vastzitten”.

 10. Harari is typisch het prototype van de man des verderfs, anti christelijk en door en door slecht. Deze mensen (twijfel ik aan) willen zelf God zijn en hun natte droom is onsterfelijkheid bereiken door hun geest naar een robot te downloaden, daarom hun fanatieke ijver en inzet voor de modernste technieken en ze hebben haast want de tijd tikt ook voor hen ongenadig voort.
  Wel ondanks ze alles op alles zullen zetten om hun doelen te verwezenlijken zullen ze toch falen maar niet vooraleerst ontzettend veel leed veroorzaakt te hebben. Hun plaatsen in de diepten van de hel zullen ze niet ontlopen hoe hard ze ook zullen proberen, God kan men tergen maar niet bedriegen en uiteindelijk komt de afrekening.

 11. Meta
  Meta logo #1010
  1) Brandbaar spul 2) Brandbare stof 3) Brandstof 4) Grieks voorvoegsel 5) Half 6) Halve rekening 7) Helft 8) Helft (Italië) 9) Italiaanse helft 10) Meisjesnaam 11) Plaats in de Verenigde Staten 12) Rivier in Colombia 13) Vaste brandbare stof 14) Vaste brandstof 15) Vaste spiritus 16) Witte kristallijnen stof
  Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Meta/1
  Meta
  Meta logo #10734
  Meta is een Latijnse meisjesnaam. Het betekent `ambitieus`. Extra info: Waar wordt het gebruikt? De naam Meta wordt voornamelijk gebruikt in Duitsland en in Scandinavië. Het is een verkorte vorm van Grete, gebruikt in Duitsland en in Denemarken.
  Gevonden op http://babybytes.nl/namen/meisjes/Meta

 12. Yuval Harari’s uitvoerders zijn trouwens mede psychopaten: 1. Elon Musk en 2. Marc Zuckerberg. Voor wie het nog steeds niet ziet…Demon Musk de grootste….

 13. Als ik deze loser tegenkom, ja dan moet hij inderdaad opnieuw leren lopen en praten en zien, denk dat er een zak botten overblijft, O wat haat ik dit reptiel , sorry hier beledig ik deze beestjes mee.

 14. Gewoon links laten liggen zo’n zwakzinnige gast als Harari, niet eens naar luisteren want dat geeft die parasieten alleen maar bestaansrecht. Net zoals de mainstream die duidelijk laat zien hoe wanhopig ze zijn als ze werkelijk menen dat we ons alweer bang laten maken dat op Gas koken ineens schadelijk zou zijn voor onze kids haha ze lachen er zelf mee.. Blijkbaar hoort het bij het grote plan dat de msm zichzelf belachelijk (en hopenlijk snel) overbodig maakt. Gr marco

 15. @Ludivic, Yup faraos waren foute halfgoden en de freemasons hebben de pyramide en obelisk overgenomen in hun symboliek alsmede oude rituelen en occulte spreuken die vandaag de dag geruikt worden zowel bij rituelen als in muziek. Sorry voor de reggea luisteraars maar Hailese Sellasi was ook een Freemason…Zoon van Bob Marley ook..Luister nummer van “Nas – Patience” samen met Damian Marley….Pretty freemason shit…Nas gaat nasr zelfde Freeason Lodge als Jay Z.

 16. Moet erbij opmerken dat er overal ter wereld bijna pyramides staan waar de basis structuren onmogelijk door mensen zijn gemaakt zelfs met onze huidige techniek niet te realiseren in bv graniet en allemaal rond de evenaar en zijn ouder dan ons is wijsgemaakt. Er is veel voor ons verborgen gehouden met valse religies…vergelijk de pyramides maar eens van Guatemala met die van Cambodja… Zo oud kunnen ze niet eens dateren…Alleen hadden wel iets gemeen er werd geofferd en de toen voormalige beschavingen waren spoorloos verdwenen. Zelfde bij de Azteken, die hebben gebouwd op al bestaande verlaten stevige structuren van graniet dat van 1000km verderop kwam. Massieve blokken met laser uitgesnede hoeken en niet te sjouwen nog niet met 1000 man. Het is apart..

  • “zefs met onze huidige techniek”
   Wij malen onszelf wijs dat we erg ver zijn, maar waarschijnlijk zojn wij een zielig soort dat dit enkel denkt.
   Als er wat van de geschiedenissen over oude beschavingen klopt, dan hebben deze veel langer bestaan dan de huidige.
   Nog nooit heeft ons apensoort oo aarde sporen naglaten van een weteldvolk dat zich binnen 150 jaar compleet weer van de bodem zal vegen.

   En “onze” windmolens en andere shit zullen over 1000 jaar niet teruggevonden worden, we zijn kleinzielig.

   • @Ab, Dat denk ik ook, vergelijk de pyramides maar uit Cambodja en Guatemala zijn bijna identieke bouwwerken alleen andere kant vd wereld

 17. Het was 2 eeuwen slaventijdperk, valse doctrines, destructieve indoctrinaties, absurde ideeën, kinder verhalen over God, educatie, medicijnen en liefde en duurde tot eind 2019 met deze ingrediënten: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. Vanuit het sterrenbeeld Vissen gaat het in onze tijd stilaan naar Waterman. The age of Aquarius zou volgens sommige astrologen gepaard kunnen gaan met grote veranderingen op wereldschaal. De nieuwe cultuur van de Waterman zou samenhangen met scheppende individualiteit. Waterman heerst traditioneel over elektriciteit, computers, luchtvaart, democratie, vrijheid, humaniteit, idealisten, modernisering, astrologie, zenuwaandoeningen, rebellen en opstand, waardoor op elk van deze gebieden veranderingen te verwachten zouden zijn. Andere trefwoorden en ideeën in verband met Waterman zijn non-conformiteit, filantropie, waarachtigheid, doorzettingsvermogen, menselijkheid en besluiteloosheid. Vaak beschouwen astrologen het optreden van veel van deze ontwikkelingen gedurende de laatste eeuwen als een indicatie van de nabijheid van het Aquariustijdperk.

  “De mensheid heeft eigenlijk geen economisch, logistiek of sociaal probleem, maar een diep spiritueel probleem. Het gaat om een existentiële crisis: we weten nog steeds niet wat de werkelijke zin van het leven is. Niet wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. ”

  Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden
  De geboorte van een nieuw tijdperk: dat zijn zweverige hippie-idealen van de flowerpower. Geenszins. Het is een wereldbeeld gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen van de wetenschap en inzichten stammend uit het vroegste denken der mensheid, onderbouwd Ferguson. De aquarius samenzwering is een krachtig netwerk zonder specifieke leiders dat ijvert voor radicale verandering in de wereld.
  De samenzweerders zijn onderwijzers en kantoorbedienden, beroemde wetenschappers, overheidsfunctionarissen en wetgevers, artiesten en miljonairs, taxichauffeurs en beroemdheden, toonaangevende figuren op het gebied van geneeskunde, onderwijs, recht en psychologie.
  Ferguson analyseert en beschrijft in detail de snelle en radicale veranderingen die zij opwekken. Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden die voor een paradigmaverandering zorgen op tal van gebieden: economie, onderwijs, politiek, geneeskunde, godsdienst en gezinsleven.

 18. We zitten nu in de Great Solar Flash en wordt de hele wereld geupgrade van begeerte naar intelligentie en moeten menselijke lichamen aan wennen wanneer dit laatsvinde en krijg je dit = Als als deze verschijnt = Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and
  Feeling stress
  A feeling of disorientation
  Unusual aches and pains
  Waking at night between 2 and 4 am
  Memory loss
  Heightened sensitivities to your surroundings
  Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision
  Heart palpitations with difficulty in breathing
  Headaches

  The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension
  Gaan we van 2D naar 5D is The Great Awakening

 19. Zitten we in 2 groepen momenteel. Diegene die dit alles begrijpen en een groep die hiervan nog onbewust is en in het oude leeft wereldwijd. De hele wereld…..is zeven planeten vooruit en die photon belt die nu in de lucht boven ons hangt = Quantum energie is de Schumann Resonance en vertaalt zich in frequenties die over de aarde neerdalen momenteel. met als gevolg We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. https://www.quora.com/Is-the-earth-about-to-enter-the-Photon-Belt-causing-the-end-of-life-as-we-know-it

 20. Die Hahahahaharari…… Sorry, het is helemaal niet grappig. Maar wat een debiel.

  Scenario: we gaan allemaal de cloud in, ons lichaam blijft tijdens de alpha versie nog leven, de metaverse krijgt upgrades en alles lijkt stabiel. Ze ontkoppelen ons lichaam van het systeem. Druk op de knop en ons hele bestaan stopt. In de Trash bin (Delete + Shift), voor eeuwig verwijderd.

  Waarom zouden ze dat niet doen? Waarom zouden ze een digitaal systeem in de lucht houden waar in “mensen” zitten die ze helemaal niet willen?

  De leugen om ons “eeuwig te laten leven” in de cloud is zo kinderachtig simpel te weerleggen dat het lachwekkend is als mensen hier serieus naar luisteren.

 21. Zo te zien aan de commentaren worden er meer mensen wakker 👍
  De WEF kan me wat dat is een privé vereniging en hebben mij helemaal niks te zeggen .
  Als we genoeg wakkeren bij elkaar krijgen dan hebben ze niet de macht die zij denken te hebben .
  Dat zijn angstige broekeschijters die nog nooit zelf iets geschapen hebben of voor elkaar gekregen hebben.
  Behalve een puinhoop achter te laten en Elend 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in