Pixabay

Wat betekent de kleur rood voor jou? Vandaag dacht ik na over een aantal recente nieuwsberichten die te maken hebben met Bijbelprofetie, en ik realiseerde me dat ze allemaal iets te maken hadden met de kleur rood. Dus vroeg ik Google wat de kleur rood symboliseert en ik werd naar een Wikipedia-artikel gestuurd dat uitlegt dat rood “de kleur van bloed” is en dat het “historisch gezien wordt geassocieerd met opoffering, gevaar en moed”. Bovendien wordt de kleur rood vaak gebruikt om een soort waarschuwing over te brengen. Stel je eens voor hoe het zou zijn als alle stopborden geel zouden zijn. Dat zou lang niet zo goed werken. De reden waarom stopborden rood zijn, is omdat de kleur rood je aandacht trekt, schrijft Michael Snyder.

Onlangs deelde een van mijn vrienden een verhaal met me dat echt mijn aandacht trok.

Volgens NASA zijn er grote hoeveelheden rode roest ontdekt op het oppervlak van de maan…

Hoewel onze maan luchtloos is, wijst onderzoek op de aanwezigheid van hematiet, een vorm van roest waarvoor normaal zuurstof en water nodig is. Dat heeft wetenschappers verbaasd.

Mars staat al lang bekend om zijn roest. IJzer op het oppervlak, gecombineerd met water en zuurstof uit het verleden, geven de Rode Planeet zijn tint. Maar wetenschappers waren onlangs verrast toen ze bewijs vonden dat onze luchtloze maan ook roest bevat.

Dit schokte de wetenschappers die het ontdekten volledig. Het volgende komt van CNN

“Eerst geloofde ik het helemaal niet. Het zou niet moeten bestaan op basis van de omstandigheden op de Maan,” zei Abigail Fraeman, een wetenschapper bij NASA’s Jet Propulsion Laboratory, in een persbericht.

Er is niet alleen geen lucht op de maan, maar de maan wordt overspoeld met waterstof dat door de zonnewind van de zon wordt meegevoerd. Roest ontstaat wanneer zuurstof elektronen van ijzer verwijdert; waterstof doet het tegenovergestelde door elektronen toe te voegen, wat betekent dat het des te moeilijker is voor roest om zich te vormen op de waterstofrijke maan.

“Het is heel raadselachtig,” zei Shuai Li van de Universiteit van Hawaï, de hoofdauteur van het onderzoek, dat woensdag werd gepubliceerd in het tijdschrift Science Advances. “De maan is een vreselijke omgeving voor hematiet om zich te vormen.

Zal de Maan uiteindelijk net zo rood aan de hemel verschijnen als de planeet Mars?

Ik weet het niet.

Maar de afgelopen dagen hebben veel mensen hierover geroezemoesd op sociale media.

Ondertussen wordt er enorm veel gespeculeerd dat er binnenkort een rode vaars ceremonie zou kunnen plaatsvinden in Israël.

  Hamas' reactie op voorgesteld staakt-het-vuren heeft Netanyahu in verlegenheid gebracht

In september 2022 schreef ik over vijf rode vaarzen die vanuit de staat Texas naar het land Israël waren vervoerd.

Die rode vaarzen leven nog steeds, en eerder deze maand publiceerde CBS News een verhaal over hen

Toen de woordvoerder van Hamas, Abu Ubaida, aan een toespraak begon die de 100e dag van de oorlog in Gaza markeerde, ontsnapte er één verbazingwekkende maar toch in het oog springende verklaring aan de krantenkoppen. Hij somde de motieven op voor het bloedbad van de Palestijnse militante groep in Israël op 7 oktober en beschuldigde Joden ervan “rode koeien” naar het Heilige Land te brengen.

De koeien waar hij het over had waren rode vaarzen die nu grazen op een beveiligde, geheime locatie op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever. Sommige Joden en Christenen geloven dat ze de sleutel zijn tot de wederopbouw van de Joodse tempel die ooit in Jeruzalem stond, en tot het wenken van de Messias.

Een man genaamd Yitshak Mamo is nauw betrokken geweest bij het rode vaarzenproject en hij vertelde CBS News dat deze rode vaarzen nauwlettend in de gaten worden gehouden om te zien of ze witte of zwarte haren ontwikkelen…

Yitshak Mamo, van Uvne Jerusalem, een groep die zich inzet voor de bouw van een nieuwe tempel in de Oude Stad van Jeruzalem, was betrokken bij de overbrenging van de vaarzen naar het Heilige Land.

“Je kunt controleren of ze witte of zwarte haren hebben,” vertelde hij CBS News, waarbij hij uitlegde dat elk haar dat niet rood is de koeien zou diskwalificeren voor het vervullen van hun voorspelde rol.

Er zijn berichten dat een van de oorspronkelijke vijf rode vaarzen is gediskwalificeerd, maar dat de andere vier nog steeds perfect zijn.

Dus zal een van de vier overgebleven vaarzen binnenkort geofferd worden?

Ze moeten gebruikt worden voordat ze te oud zijn, dus de klok tikt.

En er is gerapporteerd dat er vorig jaar “een oefening van de zuiveringsceremonie” is gehouden…

Nog maar twee weken geleden heeft een groep Joden die afstammen van de stam Levi en de priesterfamilies, in de buurt van het bijbelse Shiloh, waar de Tabernakel stond ten tijde van de rechters, de reinigingsceremonie geoefend.

Het evenement vond plaats op een locatie genaamd “Ancient Shiloh” die verbonden is aan het Temple Institute en bevatte uitleg over de priesterlijke functies, waaronder het offeren. Er was ook een “Tempelbanket” met voedsel uit de Tweede Tempel en Bijbelse perioden.

Het hoogtepunt van het evenement was de presentatie van een van de vijf rode vaarzen.

Er gaan geruchten dat er ergens dit jaar een officiële zuiveringsceremonie zou kunnen plaatsvinden.

  Volledige Russische verovering van Oekraïne is mogelijk, stelt Amerikaans ISW-rapport

Toen CBS News hem hiernaar vroeg, gaf Mamo aan dat dit binnenkort zou kunnen gebeuren…

Terug in zijn nederzetting op de Westelijke Jordaanoever vertelde Mamo aan CBS News dat de vaarzen alleen nog een laatste zuiverheidstest moeten doorstaan. De ceremonie waarvan hij hoopt dat die de tempel zal doen herrijzen en de Messias zal inluiden, kan elk moment plaatsvinden. Hij zei te begrijpen waarom Hamas woedend zou kunnen zijn.

We zullen zien.

Als het gebeurt, zou het de spanningen in de regio enorm kunnen doen escaleren.

De waarheid is natuurlijk dat het Midden-Oosten al op de rand van een totale oorlog staat.

Volgens Zero Hedge heeft Israël koortsachtig voorbereidingen getroffen voor een invasie van Zuid-Libanon…

Israël blijft signalen afgeven dat het zich voorbereidt op een grote nieuwe operatie tegen Hezbollah in Zuid-Libanon na maanden van lik-op-stuk escalatie. Zo’n 80.000 Israëlische inwoners van wie de huizen dicht bij de grens liggen, zijn sinds oktober en november geëvacueerd en in wezen ontheemd. Hierdoor is de druk op de Israëlische leiders toegenomen om iets te doen dat hun terugkeer mogelijk maakt en de veiligheid van het noorden van Israël garandeert.

Israëlische media, met name YNet News meldden op zondag dat de Israel Defense Forces (IDF) “rampenplannen” voorbereidt voor een grootschalige aanval op Libanon. Het hoofd van het Noordelijke Commando van het Israëlische leger, generaal-majoor Ori Gordin, verklaarde tijdens een bijeenkomst met kolonistenleiders uit het noorden van Israël: “We bereiden rampenplannen voor om een aanval op Libanon uit te voeren. Onze inzet, de mijne, is om de veiligheidssituatie te veranderen zodat de bewoners naar huis kunnen terugkeren.”

YNet onthulde verder plannen om de “Operatie Steady Anchor” van het leger te starten, die tot doel heeft burgers te beschermen tijdens de verwachte escalatie van de gevechten. Er wordt algemeen geschat dat Hezbollah meer dan 150.000 raketten bezit – waarvan sommige waarschijnlijk Haifa en Tel Aviv kunnen bereiken.

De Israëli’s zijn absoluut vastbesloten om Hezbollah ten noorden van de Litani rivier te duwen, en Hezbollah zal nooit vrijwillig weggaan.

Er komt dus oorlog.

Op dinsdag vuurde Hezbollah ongeveer 100 raketten af op Israël nadat de IDF doelen diep in Libanon had vastgezet…

Hezbollah vuurde dinsdag meer dan 100 raketten af op Israël, terwijl de IDF meerdere strategische doelen van de terreurgroep ongeveer 100 kilometer diep in Libanon trof in een van de meest gespannen dagen van het conflict in het noorden.

Alarmbellen klonken in de Galilea en de Golanhoogten. De eerste ronde raketten bevatte ongeveer 30 raketten en de tweede ronde ongeveer 70 raketten.

Naar verluidt werden raketten neergehaald in open gebieden bij Ein Kuniya, Snir, Sha’ar Yashuv en Kfar Szold.

Hezbollah zei dat het deze Katyusha raketten afvuurde als reactie op Israëlische bombardementen diep in Libanon in de Bekaa regio maandagavond.

Er zal de komende maanden zoveel dood en verderf vallen in het Midden-Oosten en deze oorlog zal uiteindelijk één van de conflicten worden die de Derde Wereldoorlog zal bepalen.

  Welke onheilspellende gebeurtenis hebben zij voor 24 september gepland?

De VS en Rusland naderen ook snel het punt waarop er geen weg terug meer is, en deze week waarschuwde Vladimir Poetin dat zijn land klaar is voor een nucleaire oorlog

Vladimir Poetin verklaarde vandaag dat hij klaar is voor een nucleaire oorlog als de VS troepen naar Oekraïne stuurt, terwijl de strijd van Moskou tegen Kiev voortwoedt.

Vanuit militair-technisch oogpunt zijn we er natuurlijk klaar voor,’ verklaarde de 71-jarige dictator in een interview met de door de staat gecontroleerde televisie Rossiya-1.

In verontrustende commentaren herinnerde hij de door de staat gecontroleerde zender eraan dat de Russische nucleaire doctrine het gebruik van kernwapens toestaat in het geval van een vermeende bedreiging van de nationale veiligheid.

“Wapens bestaan om ze te kunnen gebruiken,” verklaarde hij. “We hebben onze eigen principes.”

Zoals ik in mijn nieuwste boek beschrijf, hebben de Russen zeer indrukwekkende wapensystemen ontwikkeld waar de VS niet aan kan tippen.

We zijn zo dicht bij het ondenkbare, maar de meeste Amerikanen weten totaal niet wat er werkelijk aan de hand is.

De meesten gaan ervan uit dat onze leiders alles onder controle hebben en dat er geen risico is op een kernoorlog.

Maar in Rusland wordt in de nieuwsuitzendingen voortdurend gesproken over de mogelijkheid van een kernoorlog.

Er zijn geen winnaars in een kernoorlog, maar de Russen begrijpen dat wie het eerst vuurt, de beste kans heeft om er één te overleven.

Als onze leiders de Russen te ver pushen, zullen ze op de knop drukken en op dat moment zal er voor niemand van ons een weg terug zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Brief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederland teleurgesteld: Geert Wilders heeft geen steun van coalitiepartners om nu premier te worden – maar zijn partij is nog steeds in opmars
Volgend artikelNAVO-aansluiting een strategische zelfmoord voor Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Tigron,
   Goed gezien, Bibi is een democraat en Putin een dictator, we wachten verder af, zet ik ondertussen nog effe een bakkie thee!

 1. Het enige waar NASA (Not A Space Agency) goed in is, is LIEGEN over ALLES

  Niemand ging naar de maan, behalve in beeldspraak…..

  • Precies,ruimtevaart draait puur om de ruimte,Elon Musk beweerd dat we over een paar jaar naar Mars gaan maar het enige dat hij doet is satellieten de ruimte inschieten.
   We gaan niet naar Mars en we zijn ook nooit op de Maan geweest,de Jehova Getuigen hebben op dit punt gelijk,er bestaat geen Hemel of Hel alleen de Aarde en de bestaat al miljoenen jaren,de rest is onzin.

 2. Openbaring 6:12
  En ik zag, toen Het het zesde zegel geopend had, en ziet, er werd een grote aardbeving; en de zon werd zwart als een haren zak, en de maan werd als bloed.

 3. Deze tempel zal herrijzen…beelden uit 1933 > kinderoffers aan Baal.
  https://www.youtube.com/watch?v=EJHufcYb5gs&ab_channel=AugustusBerg

  openbaring 2-9
  De Openbaring van Johannes 2:9 NBG51
  Ik weet uw verdrukking en armoede, hoewel gij rijk zijt, en de laster van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn, doch het niet zijn, maar een synagoge des satans.
  NBG51: NBG-vertaling 1951

  Baal is op wereldtournee – waarom?
  Sinds april 2016 is in openbare ruimtes in grote steden over de hele wereld een replica van een boog van een oude tempel van Baal gebouwd. Trafalgar Square in Londen gedurende de drie dagen voorafgaand aan het Joodse Pascha, in Florence, Italië voor de politieke G7-top, in Dubai voor de World Government Summit, vorig jaar op het stadhuis in New York, en deze maand in de Capitol Mall in Washington DC. Vervolgens reist het door naar Amsterdam en Syrië. Waarom?

  een Tempel van Baal? En waarom blijft het op mysterieuze wijze slechts een paar dagen in elke stad voordat het wordt ontmanteld, alsof de historische samenleving niet wil dat te veel mensen hiervan op de hoogte zijn?

  De oorspronkelijke boog van Palmyra werd in de tweede eeuw door de Romeinen gebouwd als toegang tot een grote tempel van Baal die al 3000 jaar in Syrië bestond. Deze tempel had een krachtige oven onder een bronzen beeld met een stierenkop, die de god Baal vertegenwoordigde. Tempelpriesters zouden kinderen en baby’s in de uitgestrekte armen plaatsen, die vervolgens als mensenoffers in het brandende vuur zouden rollen. Luide drumbeats zouden het geschreeuw overstemmen. Tempelprostituees werden gebruikt zodat mannen of vrouwen die Baal om hulp zochten, onzedelijke handelingen met de prostituees zouden verrichten als een vorm van “ aanbidding. ” Het was een plaats van de meest gruwelijke wreedheden begaan tegen onschuldige kinderen, tegen alles wat goed en rechtvaardig is, en tegen God zelf. Baal wordt 94 keer in de Bijbel genoemd als een vernietigende kracht tegen het volk van God – de heer van de vliegen,de god van de mest, een symbool van Satan zelf.

  The Empire of “The City” – Three City States: London, Vatican, District of Columbia
  https://www.youtube.com/watch?v=ZFZnwl1x8gc

  Wat? yes >>>n Three City States:Volgens mij n “Tristate groene gaza stoken??? een concept waarin we Nederland als hele groene megacity..s
  En U mag zelf u digitale enkelband vasthouden…U iPhone is dan HUNphone.

 4. Ik zit net het geschrevene van Ron Swart te lezen, bizar allemaal.
  Geen idee of Ron Swart met mij eens is dat ik blijf zeggen dat Putin de tegenmacht nu is met anderen, of vertrouw jij die ook niet Ron, ik hoor hierover graag jouw mening?

 5. U bent hier: Home » Babylon » Het eerste beest is Obama » Obama faciliteert de bouw van de derde tempel in Jeruzalem
  Obama gaat de bouw van de derde tempel in Jeruzalem vergemakkelijken

  De oplossing zal van de antichrist komen. Hij zal hun een zevenjarig verbond aanbieden (Daniël 9:26-27), dat hen toestemming zal geven om de tempel te bouwen.

  https://www.fivedoves.com/rapture/2009/Obama_Rev1318.html

 6. Paus Franciscus werd gekozen op 3/13/13, er zijn 313 in KJV Schrift; de laatste ! is de 7e en laatste Trompet/3e Woe! Sjiieten geloven dat als er 313 oprechte gelovigen zijn, al Mahdi zal terugkeren. De dag viel ook samen met Rode Vaarzen Dag; een geschikte smetteloze rode vaars wacht naar verluidt om geofferd te worden voor de Hoeksteen van de 3e Tempel die de Gruwel der Verwoesting en Satans Zetel zal bevatten (Openbaring 2:13) Paus Franciscus liet Vredesduiven vrij uit het Apostolisch Paleis die werden aangevallen door een Kroon en Zeemeeuw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in