De corruptie van Biden wordt steeds duidelijker, maar de media die trouw zijn aan de Democraten doen alsof er niets ter discussie staat. De Russische televisie daarentegen heeft veel vragen, en niet alleen over de corruptie van Biden.

De VS wordt steeds meer een circus. De president is zo dement dat hij niet meer zonder hulp de weg van het sprekerspodium af kan vinden. Nu heeft hij een televisie-interview zonder reden of commentaar midden in het interview verlaten. De lijst van absurditeiten in de VS wordt steeds langer, schrijft Thomas Röper.

Terwijl de Duitse media het bagatelliseren, als ze er al over berichten, is de Russische televisie informatiever. Daarom heb ik deze week ook het verslag van de USA-Correspondent uit het wekelijkse nieuwsoverzicht van de Russische televisie vertaald.

Begin van de vertaling:

De Amerikaanse president Biden zendt steeds meer beangstigende signalen uit. Signalen van onvermogen om zichzelf te beheersen, broosheid en zwakte, onzinnige rechtvaardigingen en onverklaarbare acties. Het land wordt gegijzeld door de “patiënt”. Hoe lang kan dit nog doorgaan en hoe zal het aflopen voor Amerika en de wereld? Daarover gaat de reportage van onze correspondent.

Ze zijn weer samen, de 80-jarige vader en zijn 53-jarige zoon vliegen samen weg voor nog een weekend. Geen van beiden schaamt zich voor de camera’s. PR-mensen hebben hem geadviseerd om afstand te nemen van de eigenzinnige Hunter, maar Biden Senior weigerde. De president, zo vernamen verslaggevers, eiste dat de PR-mensen met hun handen van zijn familie afbleven: “Als Biden dicht bij zijn zoon wil zijn, een herstellende junkie, betekent dat dat hij de veiligheid van zijn zoon moet garanderen. Als hij de controle over zijn zoon verliest, wie of wat zal hem dan vervangen, en met welk doel? Het heeft hem verteerd, zei een persoon dicht bij de president. Biden is woedend dat mensen suggereren dat hij afstand moet nemen van zijn zoon.”

Ze hebben niet alleen familiebanden, maar ook zakelijke banden. Een ambtenaar van Financiën heeft afdrukken van e-mails van Hunter Biden naar het Congres gebracht. Zes jaar geleden schreef hij Chinese zakenlieden die handelen op basis van familiebanden. Hij dreigde dat zijn vader al zijn connecties zou gebruiken als er geen geld naar hun rekeningen zou stromen.

“Hoe meer we te weten komen, hoe erger de situatie wordt. Het is verschrikkelijk, het is gewoon walgelijk. Ik denk dat dit het grootste corruptieschandaal in de Amerikaanse geschiedenis is,” zegt congreslid Nancy Mace.

  De aap komt uit de mouw: Britse media praten nu openlijk over Biden's dementie

Watergate komt niet eens in de buurt als je bedenkt hoe het hele overheidsapparaat de First Family van Amerika in de doofpot stopt. De leiding van het Ministerie van Justitie en de Internal Revenue Service stopten onderzoeken waarin iemand de achternaam Biden droeg.

“We mochten geen vragen stellen over ‘papa’. We mochten geen vragen stellen over ‘big Guy’. We mochten bepaalde namen niet op documentverzoeken en huiszoekingsbevelen zetten. Dus konden we geen onderzoek in die richting doen,” zei US belastingonderzoeker Gary Shapley.

“Papa”, ook bekend als de “big Guy”, is Joseph Biden. Zijn zoon verwees naar hem terwijl hij wachtte op geldovermakingen van partners in het buitenland. Zijn vader zat naast hem en wachtte ook.

In de ochtend schreeuwde hij tegen een verslaggever alsof hij slecht geslapen had terwijl hij eigenlijk goed had moeten slapen. Hij heeft sporen van een speciaal masker op zijn gezicht. Biden gebruikt een speciaal apparaat voor slaapapneu. Slaapapneu betekent dat de ademhaling stopt tijdens de slaap. Om niet te stikken zijn er deze apparaten. Maar als zo’n patiënt ook een machine met een atoomknop bij de hand heeft, worden de kranten nerveus.

De New York Times vraagt zich af waarom er in de medische rapporten van het Witte Huis met geen woord wordt gerept over de toestand van Biden, hoewel de diagnose duidelijk is, net als de sporen van het masker. “Sleepy Joe” is de diagnose die Biden lang geleden van Trump kreeg. De oudste president in de Amerikaanse geschiedenis viel letterlijk ter plekke in slaap. Hij struikelde op het podium en viel zonder reden van zijn fiets. Hij vergeet waar hij heen moet en de lijfwachten of gesprekspartners fungeerden dan als gidsen. Tijdens een verkiezingscampagnetocht ging het zo ver dat hij zijn vrouw voor zijn eigen zus aanzag. Zelfs op de dag dat de sporen van het masker op zijn gezicht zichtbaar waren, kon Biden de weg niet vinden.

Een MSNBC-presentatrice had van de gelegenheid gebruik kunnen maken om de president te vragen waarom hij zoveel versprekingen maakt, hoe het met zijn gezondheid is of hoe het zit met de zaak Hunter. Biden geeft zelden één-op-één interviews. Maar de journaliste stelde geen ongemakkelijke vragen en Biden zelf vermeed liever de scherpe klippen: midden in het interview stond hij gewoon op en vertrok.

  Links probeert wilde samenzweringstheorieën te verzinnen over de Trump moordaanslag, maar ze falen enorm

Biden leidt Amerika ook op het verkeerde pad. Uit opiniepeilingen blijkt dat 74 procent van de Amerikaanse burgers vindt dat de president een verkeerde koers vaart. Maar het Witte Huis verzekert: alles is in orde. Biden is het hele land doorgestuurd om te vertellen hoe goed hij het doet. Hij presenteert een programma dat naar hemzelf vernoemd is, “Bidenomics”. Dit is meer een economische theorie die zegt dat alles goed gaat: inkomens stijgen en prijzen dalen. In de praktijk gebeurt het tegenovergestelde.

Bedrijven die dicht bij de Democraten staan, steken geld in Biden zelf. Partijdonoren sponsoren de topkandidaat. Zijn rivaal, Robert Kennedy Junior, ook de Democratische genomineerde, moet smeken om donaties van gewone kiezers: “Ik moet zeggen dat ik tijdens mijn campagne waarschijnlijk alle grote donateurs van de Democratische en Republikeinse partijen van me vervreemd heb. Ik krijg geen geld van die mensen. Ik heb wat geld van jullie nodig.”

Zijn retoriek staat dichter bij het volk dan bij de elite, van wie hij geen sponsorgeld verwacht, omdat hij in zijn partij het zwarte schaap is, of liever de vredesduif. Kennedy roept op om het conflict in Oekraïne zo snel mogelijk op te lossen. De toespraken van de neef van de 35e president van de VS, die ook het Oval Office wil bezetten, zijn een schok voor het establishment.

“Zelfs als alle Democraten tegen me zijn, zal ik dit blijven zeggen. Poetin was oorspronkelijk bereid om Oekraïne met rust te laten als we een verdrag met hem zouden ondertekenen. Zelfs een paar jaar geleden, toen de Donbass voor aansluiting bij Rusland stemde, vroeg Poetin niet eens om delen van Oekraïne, hij zei nee. De Russen wilden gewoon niet dat Oekraïne deel werd van de NAVO, maar wij weigerden alles en zeiden dat we niet geïnteresseerd waren. En nu hebben we van Oekraïne een pion gemaakt in de proxy-oorlog tussen Rusland en de VS,” zegt Robert Kennedy Junior.

Het is geen toeval dat de Democratische Partij besloten heeft om de voorverkiezingsdebatten van haar kandidaten over te slaan, zodat een debat tussen Biden en Kennedy zo laat mogelijk zal plaatsvinden. De koppige neef bereidt zich serieus voor op de race. Kennedy is 69, Biden is 80. De eerste kan push-ups doen, de tweede valt gewoon neer. Hij is slaperig en strompelt… Maar de leidende Democraten zullen er alles aan doen om hun 46e president voor een tweede termijn in het Witte Huis te houden.

  "We hebben een probleem" - de desolate Biden maakt niet alleen Amerika bang, maar de hele wereld (Video's)

Als Kennedy niet voorbij de interne stemming van de partij kan komen, is hij van plan om zich kandidaat te stellen als onafhankelijke. Hij heeft al 20 procent van het electoraat achter zich en zal natuurlijk stemmen weghalen bij Biden. De Trumpisten daarentegen zullen hun kandidaat niet opgeven. Mensen stonden in de rij bij de campagnebijeenkomst van Trump. Duizenden mensen waren naar South Carolina gereisd om naar de Republikeinse uitdager in de voorverkiezingen te luisteren.

Trump herinnerde de menigte er nogmaals aan dat hij de enige president in de moderne Amerikaanse geschiedenis is die geen enkele oorlog is begonnen. Hij beloofde de Oekraïne-crisis op de eerste dag van zijn presidentschap op te lossen. De conservatieve politicus heeft veel plannen voor die dag. Er is veel te doen. En dringend. “Op de allereerste dag zal ik het wrede beleid van Joe Biden inzake de zogenaamde behandeling van genderspecificiteit intrekken. Deze absurbiteit houdt in dat kinderen puberteitsblokkers krijgen die hun lichaam muteren en leiden tot een geslachtsveranderende operatie. Niet te geloven!”

Onder de LGBT-regenboogbanieren waren er veel opgenomen in de regering Biden. Niemand verborg het feit dat huidskleur en geaardheid openlijk lesbische Karine Jean-Pierre hielpen om woordvoerster van het Witte Huis te worden. Ze raakte bevriend met de eerste en zeker niet de laatste transgender admiraal in de VS. Hier ziet u die man, die zichzelf Rachel noemt, in panty en medailles.

De Pride maand duurde de hele maand juni in de VS. Gedurende de hele maand juni liepen “perverselingen” in drommen door grote en kleine steden. Ze waren er trots op homo, lesbienne of transgender te zijn. En ze brachten hun trots naar de massa. De roep “We komen uw kinderen halen” was duidelijk te horen. Maar de politie arresteert niemand. Voor zo’n parade worden straten afgesloten zodat naakte mannen voor de ogen van de kinderen kunnen rondlopen.

Einde vertaling


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

“Descriminaliseer seks met dieren”: Zoofielen Pride marcheerders eisen dat LGBTQI+ beweging een Z toevoegtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVeel doelen
Volgend artikelBlobocracy
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. De bidenregering is de volledige verpersoonlijking waar de vs uit Noord Amerika voor staat: de grootste openlucht psychiatrische instelling van onze planeet.

    • Inderdaad Marko “de grootste openlucht psychiatrische instelling ter wereld” maar dan met atoomwapens. En dan te zeggen dat iemand als bvb Eric Weinstein bang had dat Trump zijn hand aan de knoppen zou hebben…en die nu laf zwijgt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in