Duitse zoofielen zijn de straat op gegaan om te protesteren tegen wetten die seks met dieren verbieden. Volgens de demonstranten zouden de Duitse burgers het recht moeten hebben om seksuele relaties aan te gaan met dieren, waaronder huishonden.

Zoofielen vinden het aanvaardbaar om seksueel intiem te zijn met een dier, en willen dat de LGTBQ+ regenboogbeweging een Z aan haar naam toevoegt, bericht Baxter Dmitry.

Volgens de Duitse dierenbeschermingswet is het illegaal om seksuele betrekkingen aan te gaan met welk dier dan ook, maar de organisatoren van de Zoophilia Pride March zeggen dat zij van plan zijn druk uit te oefenen op de regering om de wet te veranderen door de steun te verwerven van de mainstream meerderheid.

In een interview dat door RUPTLY op het internet werd verspreid, verdedigde een van de zoofielen Pride marcheerders het concept van seksuele relaties met dieren. Volgens de pride marcheerder zou seks met dieren gedecriminaliseerd moeten worden, omdat “het veel gemakkelijker is om een relatie met dieren op te bouwen dan met mensen.”

De demonstrant bracht ook zijn hond mee naar de mars om “de liefde te delen” en vertelde de interviewer dat de eerste hond waarmee hij een seksuele relatie had een reu was, maar dat hij momenteel een relatie heeft met een “Duitse Herder teefje.”

Zoofielen zijn niet beperkt tot Duitsland. Men heeft ze ook in de Verenigde Staten.

  Het globalisten plan: De zon blokkeren en de aarde in een bevroren ijsbal veranderen in naam van de strijd tegen de "klimaatverandering".

Toggle komt uit Pennsylvania, en hij wilde laten optekenen dat hij graag geïnterviewd wilde worden vanwege zijn ontevredenheid over de manier waarop zoofielen in de media worden geportretteerd. In gesprek met RT zei Toggle dat hij van mening is dat wat men ook zegt zoofielen niet buiten de Pride-beweging gehouden kunnen worden.

Toggle zei:

“Zoofielen zijn typisch homoseksueel. Maar als u denkt dat Pride een sociaal evenement is waar u onuitgenodigd van kunt zijn, dan begrijpt u het op een fundamenteel niveau verkeerd. Pride is een protest. Pride gaat over verzet tegen een samenleving die niet wil dat u bestaat.

Sommige mensen zijn dat misschien vergeten, maar ik niet. Mensen kunnen dus op Twitter dingen zeggen als: “Zoofielen zijn niet welkom op Pride”, maar ze kunnen ons er niet van weerhouden om deel te nemen. Pride is niet iets wat andere mensen je kunnen afnemen, tenzij je het toelaat.”

Toggle voelt zich aangetrokken tot mannelijke honden, beren, hengsten en merries, hoewel hij niet “zoo-exclusief” is, en voelt zich ook aangetrokken tot mensen.

Terwijl voor velen het idee van seks met dieren ondenkbaar is, legde Toggle uit:

“Mensen denken dat onze relaties met dieren uitsluitend seksueel zijn, maar net als heteroseksualiteit en homoseksualiteit, zijn onze relaties veelzijdig. Seks is maar een heel klein deel van onze interacties met dieren, en in feite zijn er veel zoofielen die helemaal geen seks met dieren hebben. Ik denk dat een bepalend deel van ons bestaan bestaat uit een diep respect voor niet-mensen, en een verlangen om de wereld voor hen een betere plaats te maken.

Daarom houden veel zoufielen zich bezig met dierenrechtenactivisme en oriënteren zij hun leven rond het werken met dieren. Wij houden van hen, en wij willen hun leven verrijken.”

De belangrijkste reden waarom zovelen onvermurwbaar zijn dat zij geen zoofielen bij Pride willen, betreft de kwestie van de toestemming. Sommigen denken dat het gelijk staat met kindermisbruik, waarbij dominantie wordt opgelegd aan een zwakkere partij.

  De Great Reset heeft niet gewerkt: De kwestie van elektrische voertuigen

Maar Toggle counterde:

“Toestemming is ongelooflijk belangrijk voor ons ‘zoofielen’ – meer nog voor ons dan voor niet-zoofielen, die, ik denk dat het eerlijk is om te zeggen, zelden hebben nagedacht over de vraag of dieren al dan niet instemmen met alles wat zij hen dag in dag uit aandoen.

De dierentuinen die ik ken hechten veel waarde aan de autonomie van hun dierpartners. Wij geven hen de vrijheid om hun eigen keuzes te maken wanneer dat mogelijk is, en wij respecteren die keuzes. Voor de meeste mensen die alarm slaan over toestemming, is dat slechts een afleiding van hun eigenlijke bezwaar: walging. En aangezien dezelfde mensen die roepen dat dieren niet kunnen instemmen ons ook foto’s sturen van paardenvlees en video’s van honden die met schoppen vermoord worden, om ons te bespotten en onze geest te breken, zou ik zeggen dat het eigenlijk nooit om bezorgdheid om het welzijn van dieren gaat.”

Toggle legde echter niet uit hoe men ervan uitging dat er toestemming gegeven was, of hoe dat zelfs maar mogelijk is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Othuld: Elitaire pedofielen betalen $150.000 voor Oekraïense kinderen in “Snoepwinkel” aan de grensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat zit er precies achter de insecten-als-voedsel agenda van de VN en het WEF?
Volgend artikelRusland geeft Kiev de schuld van de moordaanslag in Moskou – Oekraïners ontvluchten massaal Kiev 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. “Descriminaliseer seks met dieren”: Zoofielen Pride marcheerders eisen dat LGBTQI+ beweging een Z toevoegt

  Nou dat zal de Minister president wel aardig en leuk vinden

  SEKS MET DIEREN WAS VOOR DE JOVD GEEN PROBLEEM.

  Al in de tijd dat Mark Rutte voorzitter was van de jongerenvereniging van de VVD (1988 – 1991) bleek men in die kringen niet vies te zijn van bestialiteit. Uiteindelijk kwam onder Ruttes opvolger Koen Petersen dit standpunt in het Politieke Kernprogramma 1994-1998 te staan. “We willen de traditionele man-vrouw verhouding doorbreken”, aldus de JOVD-voorzitter. Voor de liberale jongeren was seks met dieren zelfs een “vernieuwend element”. Opmerkelijk, want volgens artikel 254 van het wetboek van strafrecht is deze uitwas van seksualiteit verboden en kan de dader bestraft worden met maximaal een jaar gevangenisstraf.

  https://gerard1945.wordpress.com/2020/11/04/seks-met-dieren-was-voor-de-jovd-geen-probleem/

  • Ik heb nog een kopie screenshot waar de datum dat rutte voorzitter was van de jongeren vereniging echt was en rutte dus daadwerkelijk handtekeningactie heeft ondergaan met zijn minderjarige pupillen om seks met 12 jarige kids. Yep ik ben nog van die leeftijd dat d66 vvd pedofielen partijen waren en pvda heeft er uiteindelijk een einde aangemaakt. Door dat onderwerp aan te kaarten a public werd pvda ineens een grote partij, ze hebben er veel stemmen mee gewonnen toen. Al wie geloofd dat rutte hier vies van was is een domoor. Rutte was lid van de vvd een pedopartij en wat maakt dt dan van hem. Thats all folks.

  • Ja,seks met dieren toegelaten maar dan alleen maar voor Rotte en Kraag (en andere wef-magneten) ;”die zijn nou eenmaal zo, dat ze het hard nodig hebben”

  • Ja Rutte heeft een kop als een een hond en eerlijk hij deug van geen kant dus nu moeten wij niet alleen onze kinderen maar ook onze dieren uit de buurt van Rutte houden en nu snap ik meteen ook waarom het volk op Rutte stemt VVD ers zijn allemaal geiten neukers.

 2. Dat er perverse mensen en perverse daden zijn is een feit.
  Vroeger kroop de boer ook op zijn geit.
  Ge doet dat een dier niet aan. Voor mijn part mogen ze de dader castreren.

 3. Laat ze bij mij komen………heb een hele knappe Mechelse herder dame…….Britt heet ze……en zou ze dan al zo’n ding zien hangen……hap – slik – weg – dat worstje en daarna nooit meer behoefte aan sex met dieren……het is een oplossing……..wat een malloten!

  Gladiator

 4. Het gaat natuurlijk om de P, de rest is afleiding van de toekomstige dystopische technocratische nachtmerrie, overgoten met een sausje van mooie woorden van een leven in permanente vrede, een basisinkomen en smartgadgets.
  Bedenk dat wanneer ze uiteindelijk één miljoen aangepaste ( augmented)mensen willen overhouden, waarvan de helft Chinezen en Japanners er een heleboel LBGTQXYZ’ ers het veld moeten ruimen. Houdt dus je ogen op de bal.

 5. Totaal off topic, maar zet ´m hier maar ff neer:

  https://stralingsbewust.info/2022/06/16/publicatie-verzoek-tot-heropening-rechtszaak-bij-raad-van-state/

  https://stralingsbewust.info/2022/07/15/openbare-zitting-wrakingsverzoek-wilma-de-jong-bij-raad-van-state-op-19-juli/

  03/09/2022
  Het thema van de dag is: het Europees Burger Initiatief Stop 5G – Stay Connected but Protected

  ´De focus ligt op het Europees Burger Initiatief, dat erop is gericht om de Europese regelgeving voor mobiele communicatie in een goede richting te buigen. Wij denken dat het essentieel is dat deze regelgeving veranderd. Zonder verandering blijft het voor mensen met EHS moeilijk om in onze samenleving te participeren.

  Monika Krout, een Duitse huisarts, komt vertellen over gezondheidseffecten van mobiele communicatie. Dit zal zijn op basis van het boek “5G Whan(sinn)” dat ze samen met Klaus Buchner heeft geschreven over deze problematiek. Monika vertelt tevens uit eigen ervaring over EHS en presenteert de uitkomsten van een onderzoek gericht op de vraag: Hoe worden hart en bloed van zoogdieren beïnvloed door straling? De presentatie is in het Nederlands.´

  https://stichtingehs.nl/lcd2022

  En er loopt een petitie welke je bij belangstelling zelf kunt opzoeken op betreffende website.

 6. En dan vind de Duitse ‘regering’ de Querdenkers en Pure Bloods een gevaar voor de samenleving…..

  En let maar op, straks zijn het de pedo’s die meelopen in de optocht, en de mongolen aan de kant staan er voor te klappen.

  Totaal ziek die gasten en een echt gevaar voor de maatschappij.
  Allemaal weg weg weg maken uit de samenleving is de enige acceptabele oplossing.

 7. TTussen linksen (duitsers) en varkens zit weinig verschil…

  Sexuele deviantie komt alleen voor in een gestoord brein, en ontwikkeld zich verder.
  Macron is een gerontofiel; volgende stap necrofiel.

  Als je kijkt naar de speciale afdelingen van de SS, waren de meest wrede figuren homofiel/lesbisch.

  Waneer wordt pedofielie en SM als normaal beschouwd door de totaal gestoorde linksen?

   • @Conny,
    Het hebben van sex met elkaar is geen zonde als beide mensen dit wensen, dieren en kinderen vallen daar niet onder, ook onder hetero’s zijn er die met dieren sex hebben, doe je dit in jouw slaapkamer, hoe moet je daar achterkomen, een kind kan gaan praten, hopelijk, het ondergaan van iets wat je niet wenst kan jouw verdere leven inderdaad zo vernietigen dat zij hun eigen leven benemen of depressief zijn blijven voor altijd, links of rechts zijn heeft hier niks mee te maken, zijn de priesters van de RK linkse jongens, dacht het niet, geloof niet dat dit idee van die Z er door gaat komen, de overgrote meerderheid van de mensen walgt van kindermisbruik of dierenmisbruik en terecht, alert zijn is wat we moeten blijven, van kinderen en dieren blijf je af .

  • @Pierre,
   Homosexuelen werden vergast en droegen dacht ik roze driehoeken op hun kleding in die kampen, maar ja dat is ook allemaal niet waar zeker, ik zou wel eens willen weten, hoe noem jij jouw eigen manier van denken, ik ben niet van de hokjes, maar zou je daar op willen antwoorden, ik denk zelf als een autonoom persoon, dus ik ga er zoveel over wat ik wil en niemand anders, binnen de grenzen van de wet, maar burgerlijke ongehoorzaamheid kan ik begrijpen, hoor graag van je.

 8. En jullie nemen dit artikel gewoon voor waar aan? Het ziet er uit als een eend, het loopt als een eend en dan zal het dus wel een eend zijn? Sommige dingen zijn ophitshoaxjes. Toe nou toch. Ik kan met veel dingen mee gaan op deze site, maar meer dan de helft van de artikelen gaan mij echt over de top. Ik geloof dit niet.

  • 100% met je eens. Dit is verzonnen, net als de hond met apenpokken, met het doel mensen kwaad te maken. Ga maar eens in Duitsland aan de tegenbeweging vragen hoe moeilijk het is om mensen de straat op te krijgen tegen lockdowns, verplichte injecties of wat ook, en dat raakt nog een aanzienlijk deel van de bevolking. Maar voor sodomieten is dit geen enkel probleem, terwijl bijna iedereen sex met dieren walgelijk vind?
   Dit is een rookgordijn zodat de wef en andere organisaties hun gang kunnen gaan met hun duistere plannen.

 9. De alfabet mafia is weer bezig.
  Ze hebben inmiddels heel wat letters weggekaapt.

  Als de letter z inderdaad wordt toegevoegd dan kunnen wij eindelijk de partner van Rutte zien. Dan hoeft hij niet meer zo geheimzinnig te doen.

 10. Ik zie ze er goed voor aan om dit te willen legaliseren. maar kan inderdaad een ophitshoax zijn. welnu mij hoef je niet op te hitsen want ik ben al pis en pisnijdig. ik hoop dat de dag snel komt dat ik tot mijn kruis in hun bloed en darmen mag staan.

  • Maak je geen zorgen…. er komt een dag dat dit soort mensen (tenzij ze zich bekeren van dit soort gedachtengoed) tot HUN kruis in het vuur staan voor een eeuwigheid.

 11. Dit soort mensen geloven zo wie zo niet in God, wat automatisch tot gevolg heeft dat zij zichzelf als dieren zien (apen). Dit is een algemeen bekend FEIT. Dus conclusie: dieren mogen het met dieren doen…..hi, hi.

 12. En dan vinden ze het gek dat mensen die zo’n afwijkend gedrag hebben ziektes oplopen: aids, hondsdolheid, varkenspest, gekkekoeienziekte, monkypoks, syfilis, goneroe, noem ze maar op, er zijn in het verre verleden, sodom en gomorra vernietigd worden door God, verdere commentaar eigenlijk overbodig, er zijn menselijke wezens die afschuwelijk ziek zijn in hun hoofd, ze worden door hun ziekelijke geest eigenlijk zelf gestraft door ziektes, laat ze maar kreperen, ik walg van zulke onmensen. Ook die dit oogluikend toestaan en accepteren.

  • AMEN!! Ja, het is niet voor niets dat dergelijke ziektes vaak onder personen verspreid worden met onnatuurlijk Goddeloos seksueel gedrag… De geschiedenis herhaalt zich, het is nog ERGER dan Sodom en Gomorra. Ze roepen de toekomstige TOORN van God over zichzelf af… tenzij……ze zich afkeren van hun immorele handel en wandel.

 13. Verbaast me niksop een rijtje, de ontwikkelingen.
  –homofilie als normaal beschouwen
  –homohuwelijk
  –homofilie beschouwen als ideaal
  –reclame voor homofilie (pride)
  –masturbatielessen op kleuterschool;
  –homo sex lessen met negers op lagere school
  –sex operaties op kinderen
  –wegsnijden van geslachtdelen bij meiden (moslims)
  Niet gerekend de individuele excessen, is dit de algemene lijn van degeneratie.
  Verwacht:
  –pedofilie als normaal (bij moslims al het geval)
  –SM en andere afwijkingen als normaal beschouwen
  –heterofilie als abnormaal beschouwen.

  Sex met dieren gebeurt al 1600 jaar door moslims, en mag–van de koran.
  Niet dat er veel verschil is tussen wat zij als “vrouw”beschouwen en een dier….arm dier.

 14. @Pierre H.M. van de Kletersteeg

  Met alle respect hoor maar de Arabische wereld is echt lang nog niet zon erg bedorven als de westerse wereld.
  Niet dat die volk beter is hoor zeker niet die lopen honderden jaren achter. Misschien is het daarom dat ze niet die die zieke homo gedachten hebben.

  En dat in de koran staat dat ze sex met dieren hebben dat slaat nergens op, dat heb je letterlijk uit je duim gezogen.

  Dat de Marokkanen schapenneukers zijn wil nog niet zeggen dat het in de koran staat (lol).

  • Ik zal je uitleggen wat in de koran/hadith staat.
   Sex met dieren mag. Mohammed deed het ook met allerlei soorten dieren.
   Maar kom je klaar in een dier, moet je het slachten; het vlees dan moet je verkopen in een ander dorp.

   Homofilie mag niet; iets met hoge gebouwen en zo.
   Moet je WEL weten wat een homo is.
   Degene die de vrouwelijke rol speelt wordt geacht homo te zijn.
   De andere is alleen maar temperamentvol.
   MAAR:
   In Afghanistan waren tot eind jaren 80 “jongens markten”gaat nu stiekum
   Een rijke kan een of meer jongens houden voor sex; dat mag; is status symbool zelfs.
   Totdat ze 18 zijn; dan moeten ze weg.
   Hoog sterfte cijfer aldaar gerelateerd aan verjaardag….

   het gaat verder.
   Mohammed “thyde”een baby van ongeveer een jaar oud
   Zitten in kleermakerszit;erectie, baby eroverheen, zodat erectie tussen de dijen is; baby op en neer bewegen.

   Mag in Jemen al vanaf de eerste dag dat baby geboren is; uitspraak groot Moeftie aldaar.

   In Iran (iran betekent: land van de beschaafden) mag een vader trouwen met zijn dochter vanaf haar geboorte.
   Uitspraak groot moeftie aldaar

   Mohammed had de pest aan negers; maar toch had hij er twee in zijn huishouden voor sex.
   —————————
   Dat een en ander ook gebeurt: in Marokko was een jaar terug een ezel met geslachtziekte, syfilles. Alle jonge mannen van dat dorp kregen syfilles.

   Korter geleden was er een ezel besmet met rabies; bijna alle jonge mannen van daar kregen rabies….
   ===============================
   e hadith zegt doe wat Mohammed deed. En dat doen ze dus.

   • @Pierre H.M.van de Kletersteeg

    Graag de bron noteren. Elke hadith heeft een nummer en een auteur.

    Ik kan van alles zeggen.
    Ik kan zeggen in de bijbel of torah gemeenschap met dieren en mannen is toegestaan wil nog niet zeggen dat het er ook in staat.

    Ik vind echt dat je poep praat.

 15. In het leven gaat het om neuken en domineren. En in beide zitten veel varianten. Dat zien we nu aan het licht komen.

  De dieren kunnen nu over discriminatie klagen, want de kanarie mag geen playboy bunnie zijn.

 16. P.s. gek toch, dat je een geit nooit ziet flirten met een gozer, of dat een hond verleidelijk kijkt. Of dat een koe met haar kont staat te wiebelen als er een gozer aan komt.

  Hahahaha! Veel mensen zijn echt zieke en geschifte creaturen, waar komt het mensdier toch vandaan???

  En als ik het zo bekijk, dan zitten er vele ‘rassen’ onder de mensen, maar niet zoals we denken, met huidskleur en haar en zo, maar met innerlijke tekortkomingen. Daar moeten we eens naar gaan kijken, en daar een taxonomie op bouwen. Rutte, bijvoorbeeld, valt dan onder de klasse psychopaten en pedofiel. Dit soort mensenklassen kun je dan isoleren en verwijderen. (maar wel voordat ze zelf in staat zijn de ‘normale’ mensen te verwijderen.)

 17. Er wordt mij dit leven niets bespaard.

  Eerst pedo-partij hier zo;n beetje om de hoek.
  Midas Dekkers die pleitte al dat bestialiteit niet erg is (linkse rakker)
  In de 70ties waren er al partijen (ik meen ook ed nijpels c.s.)
  In de natuur komt homosexualiteit voor,wordt gedoogd,niet getolereerd.
  Sex met hetzelfde geslacht is niet reproducerend en STERFT dus uit (dikke prima)
  Netwat Frank zei hierboven:Goddeloosheid,je roept de toorn van god over je af.
  Sodom en Gomorra werd vernietigd.
  Als die WOKE-agenda nog verder doorslaat mag van mij iedereen die geen beschaving in zijn botten heeft
  een zeer ellendig einde tegemoet zien.
  Als melaatsen leprozen schurftige aids-lijders die hun eigen genot prevaleren boven respect en liefde voor andere levende wezens.
  Ook bomen en planten tellen mee in MIJN wereld.
  Fijne en vruchtbare ZONDag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in