Een machtige bureaucraat van de Europese Unie (EU) heeft regeringen over de hele wereld opgeroepen om te stoppen met het uitleggen van “de wetenschap” aan hun burgers en in plaats daarvan militairen in te zetten om het publiek te vaccineren, bericht Frank Bergman.

De voorzitter van de Europese Onderzoeksraad van de EU, Maria Leptin, die een bijdrage levert aan de agenda van het World Economic Forum (WEF), stelt dat het proberen uit te leggen aan burgers waarom ze zich zouden moeten laten vaccineren een mislukking was tijdens de Covid pandemie.

Tijdens een paneldiscussie van het WEF verklaarde Leptin dat regeringen moeten stoppen met het proberen het publiek te overtuigen om vaccins te nemen en gewoon het leger en het “religieuze establishment” moeten inschakelen.

Naast Leptin in het panel zaten Stéphane Bancel, CEO van Moderna, Shyam Bishen, lid van het WEF Executive Committee, voormalig CEO van Bill Gates’ GAVI en medebedenker van COVAX Seth F. Berkley en Michelle Williams van Harvard.

Leptin vindt echter dat de wetenschap achter vaccins niet moet worden uitgelegd en dat het publiek in plaats daarvan door de overheid moet worden gedwongen om de injectie te nemen.

Volgens Leptin moeten vaccinatiecampagnes niet worden uitgevoerd met geïnformeerde toestemming.

In plaats daarvan moeten ze aan bevolkingen worden opgedrongen met manipulatieve of dwingende middelen, aldus de ongekozen Eurocraat.

Vermoedelijk is deze tactiek het meest nuttig wanneer wetenschappelijk bewijs “de wetenschap” niet ondersteunt en bevolkingen deze waarschijnlijk zullen aanvechten.

Terwijl ze haar zaak uiteenzet, legt Leptin uit dat de landen met de hoogste vaccinatiegraad de landen waren waarvan de regeringen geen tijd verspilden aan “het laten begrijpen van de wetenschap door hun burgers”.

  Hollywoodster geeft toe dat elites kinderen verhandelen voor adrenochroom: "Ergste horror die ik heb gezien"

“Eén daarvan is Bhutan,” merkte ze op.

Ze legde uit dat de Zuid-Aziatische natie de invloed van het “religieuze establishment” gebruikte om het publiek onder druk te zetten.

“Ze kregen fantastische berichtgeving – er werd geen wetenschap uitgelegd,” merkte ze op.

“Het andere voorbeeld dat ik ken is Portugal, waar de campagne in handen kwam van een gepensioneerde legergeneraal,” vervolgde Leptin.

“En de legergeneraal behandelde het land als zijn troepen en hij riep de troepen bijeen. Hij verklaarde het als een oorlog die het land, in patriottische passie, samen zou gaan uitvechten. En ze hadden daar, denk ik, de leiding in Europa. Zo niet de wereld. Dus geen wetenschap. Laten we dat onthouden.”

Kijk:

Het nieuws komt op het moment dat elites wereldwijd doorgaan met het promoten van Covid mRNA-injecties, ondanks dat de pandemie voorbij is.

Regeringen, gezondheidsfunctionarissen en ongekozen globalisten eisen een hoge mate van naleving van vaccins terwijl de publieke belangstelling afneemt.

Zoals Slay News meldde, onthulde een groep vooraanstaande Amerikaanse wetenschappers onlangs een nieuwe “Air Vax” die luchtaërosolen gebruikt om mRNA-vaccins rechtstreeks in de longen van mensen af te leveren.

Het nieuwe systeem is ontwikkeld door onderzoekers van Yale University.

De wetenschappers ontwikkelden de “Air Vax” om vaccinatieweigering tegen te gaan, omdat de nieuwe methode injecties overbodig maakt omdat het in de lucht kan worden gepompt en kan worden gebruikt om grote groepen mensen tegelijk te vaccineren via de lucht die ze inademen.

  Vergeet het nooit: Twee jaar lang sloten tirannen ons op, gaven ons onder dwang medicijnen, en vernietigden onze bestaansmiddelen

Het mRNA in “Air Vax” is volgens de rapporten ingekapseld in nanodeeltjes van polymeren.

Na een onderzoek op muizen verklaarden de onderzoekers dat deze “nieuwe toedieningsmethode de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal zou kunnen veranderen.”

Air Vax kan de klus klaren zonder naald en spuit, waardoor een grotere vaccinatiegraad mogelijk is.

Wetenschappers zeggen dat de methode de overheid zal helpen om vaccins tegen Covid en andere virussen af te leveren bij mensen in afgelegen gebieden in de wereld.

Het zal ook een oplossing bieden voor de lage vaccinatiegraad onder mensen die de injecties niet willen krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

‘Covidianen’ hoeven niet te solliciteren – Startup voor donatie van veilig bloed en miljonairs op zoek naar Pureblood piloten tonen aan dat de rollen omgedraaid zijn tegen de vaccinmandaatkuddeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: Hoge verliezen, politiek gekrakeel, geblokkeerde grenzen
Volgend artikelDe wapenstilstand in Gaza is een teken dat Hamas niet verslagen kan worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

112 REACTIES

  • @mokkapunt : Precies ! Dit verschijnsel : ongekozen machts-misbruikers willen hun totale diktatuur opleggen. Misdaden tegen de menselijkheid. De hel op aarde.

  • Het kwaad heeft de bevolking tot zich geroepen en zij zullen op hun beurt ons met plezier vermoorden maakt niet uit wie maar er zullen 2 miljard mensen vermoord worden, en in alle landen zitten deze moordenaars in de regering , het geld is onze vijand geworden zij zijn zo rijk geworden dat ze alles hebben op materialen producten maar dat is niet genoeg wat wil je nog je heb alles dan moet de mens er maar aan geloven en dat is nu aan het gebeuren.

 1. mooi man, ff paar vliegtuigjes laten vliegen zoals ze al jaren doen en hoppa, wereldwijde genocide in no time. die bevolkingsreductie gaat ze gewoon lukken als 80 procent van de wereld doorslaapt. En die slapen lekker, dat hebben we inmiddels wel gezien.

 2. Het word echt tijd dat al deze moordenaars en spygopaten opgeruimd worden. Zij plegen allen wereldweid Genocide tegen de mensheid. Dit WEF SCHORUM moet nu echt aangepakt worden, zij willen meer dan 7 Miljard mensen uit moorden voor hun nieuwe wereld, deze Spygoos verdienen maar een ding en dat is hun allen opruimen. Dus weg/opruimen van dit zooitje zwaar gestoorde spygoos.

  • Wanneer komen we bij elkaar om dit eens door te nemen, als zij met sluipmoordenaars komen,in de vorm van biologische oorlog voering, dan moet er ook iets tegen gedaan worden. toch? Die mensen zijn er, maar niet goed georganiseerd, dus ja, de IRA, kon het ook, en is later zelfs een gesprekspartner geworden naar de regering toe. Maar eerst even zorgen dat er geluisterd wordt, want dat doen ze niet, hoeft ook niet, ze doen toch niks terug.
   EN DAT MOET ANDERS!!!!💪💪💪

  • Dit mens ziet eruit alsof ze een week lang dood in het water heeft gelegen.

   Mijn buurvrouw is een groot fan van het ‘vaccinatie’programma en die is in 2jr tijd van een leuke 25 jarige meid, verandert in een chagrijnige 60 jarig vrouwmens. Echt gewoon bizar hoe snel die oud is geworden. En nog steeds roept ze dat zonder de ‘vaccins’ was alles volledig onhoudbaar geworden. Koekoek…

   • Off topic, maar ook wel on topic.

    Bestaat er al een serieus datingplatform voor ongevaccineerden? Het is moeilijk om een leuke partner/vrouw te treffen die enigzins wakker is.

   • sandra november 28, 2023 Bij 14:07

    Veel feministen Sandra lijden aan misandrie, misschien oud zeer uit hun jeugd.

    Dit citaat niet al te letterlijk nemen Sandra

    Een man bereikt zijn verstandelijke en geestelijke rijpheid zelden voor zijn achtentwintigste jaar, een vrouw al met haar achttiende. Maar haar verstand is er dan ook naar: het is wel heel armzalig uitgevallen. Zo blijven vrouwen hun leven lang kind, ze zien altijd alleen maar het meest voor de hand liggende, ze interesseren zich alleen voor het ogenblik, verwarren schijn met werkelijkheid en verkiezen kleinigheden boven belangrijke aangelegenheden.

    – Arthur Schopenhauer

     • Zoekt en gij zult vinden! 👍😂 Wat ik hier (grappig) lees over “de vrouw” is natuurlijk grote onzin. Bedenk even dat ieder van ons mannen door een vrouw is voortgebracht ❗️Wanneer je geen passende match hebt gevonden kijk in de spiegel heren❗️✌️

      • Wauw Don. Wat een fantastisch antwoord. Ben blij met een man zoals jij.. En ik ben echt geen feminist. Eenieder van ons wordt op de wereld gezet door een vrouw. Na 3 kinderen kan ik zeggen dat dit niet meevalt en zeker niet zonder de hulp van een betrokken echtgenoot.

       • Diana november 29, 2023 Bij 12:00

        Zei eens tegen een Turkse collega, kon wel dollen met hem: Elke vrouw is een prostituee, behalve je moeder, hij begreep het niet, gelijk enorm boos, na 10 minuten grapje hé Adriaan.

    • En je punt is? Dit verhaal heb ik hier vaker gelezen, die Schopenhauer is waarschijnlijk z’n leven lang vrijgezel gebleven lijdend aan misogny. Veel lezers hier lijden daar volgens mij ook aan 🤣

     • Schopenhauer, die het hele leven als een kwelling beschouwde, had een groot probleem met zijn moeder. Behalve dat hij zijn huishoudster eens de trap afgooide, heeft hij waarschijnlijk nooit een vrouw durven aanraken. Als mijn vrouw de gifspuit had gekregen, zou ik haar misschien ook niet meer willen aanraken, lelijk geworden of niet. Maar wat is er nou leuker dan een vaccinvrije vrouw? De klagers hebben misschien een probleem zoals Schopenhauer, of een gevaccineerde vrouw. De mijne mag zo feministisch zijn als ze maar wil, dat kan me geen barst schelen, als ze maar niet gevaxxt is.

      • Een vrouw die gevaccineerd is voelt zicht niet goed en zit niet haar vel en wij weten nu dat deze corona spuit ook nog hun hersenen hebben aan getast met zo een vrouw in huis wordt het leven heel zwaar.

   • You are right. Those male vaccin-adepts/pushers are members of the most-ugly male clubs ever to be seen. Soros, Schwab, Gates, …. go away.

  • Hopelijk is dat te wijten aan de gifspuit, maar ik vrees dat ze op hun niveau een placebo gekregen hebben. Dus die kunnen vrij blijven rondlopen tot ze ons hebben uitgeroeid.

  • Beroeps he
   Dus geschipt en gemonitored met chat gpt

   Wanneer werd de fax echt populair: 1990 tegelijk mmet je inbel modem
   In gebruik bij bedrijfsleven sinds 1985?
   Uigevonden 1943 usa voor over seinen sitiuaties aan front

 3. Kan iemand dat ‘air vax’ systeem niet in het hoofdkwartier van de EU via de airconditioning laten circuleren? Dan zijn die dictators ook allemaal ingeënt en als ze het overleven kunnen ze ten minste naar waarheid beweren dat het veilig is.

 4. We worden te lastig voor hen, ze zien hun plan falen. We zijn er nog niet maar uiteindelijk zullen ze door “the useless eaters” worden gelinched.

  • Zijzelf zijn de useless eaters… WIJ doen al het werk, wij hebben de wereld gebouwt zoals zij hem willen hebben. Zij zijn de useless eaters.

   Wij gaan hen opruimen zodra we beseffen dat wij miljarden malen sterker en machtiger zijn dan zij. We leven in een wereldwijde jonestown sekte, mensen zijn aan het ontwaken en stappen uit de sekte. Het westen ontwaakt als laatste want wij zijn de harde kern van de sekte.

   • De geënsceneerde collectieve zelfmoord van sekteleider Jim Jones (13.05.1931) & zijn 909 (!) volgelingen in Jonestown (Brits Guyana) vond plaats op 18.11.1978 (1 + 8 = 9) > 9/11.

    • Collectieve zelfmoord? Nee, ” at gun point” !
     Dus als ze straks voor de deur staan met ‘gun ‘ in aanslag wees dan goed voorbereid !!
     Ik weet het nog goed toen dat gebeurde. Het was wereld nieuws.

    • waarom 9/11

     daarom

     **9/11 vond plaats in 2001 – 2 00 1 (twee in 1)
     **Evenement 201 – 2 in 1 ritueel
     **”Maanlanding”-ritueel vond plaats op 20 juli 1969 – de 201 dag van het jaar. Opnieuw 2 in 1 ritueel dat seksuele voortplanting vertegenwoordigt.

     jezus geboren op 9-11
     https://youtu.be/H1vZUCeOKUc

 5. Waar halen deze duivelse schurken het lef vandaan.Om de grondwet van de vrije wil van de mens te overtreden.Dit zijn geen mensen meer maar koelbloedige moordenaars.Er zijn al weet ik hoe veel doden gevallen door die smerige gif prikken.Zelf nemen ze hem niet dan nemen ze een placebo.Volkeren moord is dit.

 6. Met een vrijbief zou ik deze perverse demonen zonder te knipperen dolgraag ontleden. Wie denken zij te bedreigen deze eugenica’s.

 7. Ze zijn goed in paniek daar. Dergelijke nonsens in het openbaar verspreiden is niks anders dan je angst overschreeuwen

  Komen we te dichtbij, verlepte trut?…….achach……we zullen nog veel dichterbij komen om eerst je vuile bek dicht te tremmen.

  Daarna hang je.

 8. waarom hebben ze toch zo’n groot belang bij die spuit? Ik ben er nog steeds niet achter. In ieder geval kunnen ze er wat mee wat en dat wordt niet wordt verteld. Jawel, Mona Keijzer ( was het geloof ik) crowd control. Dus die richting moeten we het zoeken denk ik, via de masten van 5g?? Hoe anders zou je zeggen.

 9. De eerste die probeert mij fysiek te dwingen een prik te nemen doet er goed aan eerst zijn testament op te maken. Ze kunnen die spuit dan in mijn dode lichaam stoppen.
  En te hopen dat hij en z’n maatjes die het overleven me inderdaad hebben gedood. Want zo niet dan zal ik ze opjagen en op een…laten we zeggen ‘niet zo vriendelijke manier’ een tijdje in leven te houden zodat ik alle tijd heb om uit te leggen hoe onvoorstelbaar pissig ik ben.
  Hebben ze ook mijn familieleden geprikt, dan geldt die ‘uitleg’ mijnerzijds ook voor hun familieleden.

 10. Maria leptin ook jij staat bij deze op mijn zwarte lijst van bewezen zieke rotte geesten. Wie weet wat ik zelf met die zwarte lijst ga doen, heb veel paraplu’s ingekocht.🤔

 11. De paniek is groot bij de globalisten nu hun geld creatie systeem niet meer werkt en hun geld en macht in een snel tempo afneemt. Dit zijn wanhoop daden, daar GAVI/WEF/WHO niet meer soeverein zijn verklaard in Zwitserland en daarmee hun onschendbaarheid is opgeheven. Daar er nu ook diverse strafrechtelijke rechtszaken tegen hen zijn aangespannen.

 12. Daar gaan we weer Broodjes AAP zijn weer volop in de aanbieding, vaccineren door de lucht kan alleen in speciale luchtdichte isolatie ruimtes….DAAR KRIJGEN ZE MIJ NOOIT IN!!!!! Geniet van het mooie weer jongens en meisjes en laat je niet gek maken!!!!

 13. Er zijn hier wel wat alternatieve lezers, maar ik denk dat ze niet genoeg moeite doen hun informatie zonder pretentie of rancune en zonder persoonlijke ideologie of bias objectief en zo bescheiden mogelijk te delen met onwetende vrienden en kennissen. Immers ze voelen zich (te) snel voor schut gezet.

  • Ik vernam zo het volgende:

   ‘Het coronavirus bestaat nog steeds in Nederland. De afweer tegen het coronavirus neemt na verloop van tijd af.’

   De schoften sturen weer een uitnodiging rond voor een vernieuwd mRNA vaccin. Met een vragenlijst over achterliggende ziekten en de bijwerkingen bij eerdere prikken (voor documentatie, onderzoek en statistiek waarbij privacy mogelijk is van de gegevens). Met zelfs contactadressen telefonisch of per DigiD als je een alternatief wil zodat ze bij je langs kunnen komen voor een coronaprik thuis.

   http://www.planjeprik.nl
   Heeft u geen DigiD? Dan kunt u bellen met de GGD.

   Rijksinsitituut voor Volksgezondheid en Milieu.
   Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

 14. Het is net zo als met massa(-immigratie). Je hebt Baudet met reële uitgangspunten. En je hebt Wilders met oplossingen als hoofddoekjes verbieden voor iets wat buiten iedere proportie staat.

 15. Luister eens naar je binnenste want je hebt al al deze jaren voor jezelf en anderen gevochten soms werden we moedeloos andere keren verschrikkelijk kwaad om al dat onrecht dat ons werd aangedaan en soms verschillen we weleens van een onderwerp maar in essencie zijn wij de strijders met ons innerlijk licht en dat zullen ze nooit maar nooit kunnen doven zeker weten ik bezie dat als een soort zeer sterke antenne dat ieder van ons nu meedraagt op onze levensweg en daar hebben die demonen veel schrik van dan ontlopen ze ons al vloekend en knorrend en dat zie je nu in hun uitspraken daarover

 16. We zijn te veel gewend er de lol van in te zien door scherpzinnige analyses, die de gewone man vaak ontgaan. Maar de realiteit is vele malen erger dan iemand tot nog toe heeft omschreven. Het is inlegkunde in de ijverige administratie, weliswaar uiterst voorzichtig in de medische media geilheid, gespeend van iedere mensenkennis zowel vanbuiten als binnen, die haar inherente aanleg tot en misbruik van discriminatie concentreert op de minst opvallende groepen.

 17. Dat Air Vax dingetje dat luchtaerosolen gebruikt om mRNA -vaccins rechtstreeks in de longen van mensen af te leveren maakt volgens mij geen onderscheid tussen mensen en de overige zoogdieren, vogels ect.
  Dus al het leven op aarde wordt genetisch kapot gemaakt door deze zielepoten.

 18. Zie het aan simpele dingen. Wat betreft digitalisering, je kunt al nergens meer iets kopiëren, dat is ook de bedoeling, want enkel papieren documenten tellen als bewijs. Het draait er dus om dat je volslagen rechteloos wordt.

  Ze denken dat als ze op facebook op twitter staan ze volledige vrijheid hebben.
  Je hebt ook al zoiets als daklozen die in hun auto wonen.
  Zelfde niveau.

  • Doet het niet ! Heel veel artikelen gescand ,ook die
   met insecten er in, maar de App zegt: Geen insecten gevonden ! Jammer ! Daar hebben we dus niets..

 19. als je EVEN de moeite doet om de tekst grondig te lezen zal je vaststellen dat NIEMAND het leger oproept om te vaxxineren ….niemand ….voorlopig toch althans ….CLICKBAIT is het in elk geval en dat is goed voor business !

  • Dat is bij berichten die afkomstig zijn van slaynews, peoplesvoice, Sean Adl-Tabatabai en baxter dimitri altijd zo. Blijkt dat er continu weer veel mensen in trappen. En dat noemt zich dan wakker.

  • @Patrick november 28, 2023 Bij 22:12

   De titel wordt aan deze uitspraak van Leptin gerelateerd:

   “Het andere voorbeeld dat ik ken is Portugal, waar de campagne in handen kwam van een gepensioneerde legergeneraal,” vervolgde Leptin.

   “En de legergeneraal behandelde het land als zijn troepen en hij riep de troepen bijeen. Hij verklaarde het als een oorlog die het land, in patriottische passie, samen zou gaan uitvechten. En ze hadden daar, denk ik, de leiding in Europa. Zo niet de wereld. Dus geen wetenschap. Laten we dat onthouden.”

   Ja, inderdaad, een nogal verre sprong naar de bewering in de titel, maar zo werken vrij veel sites, een krachtige titel als blikvanger om het stuk appetijtelijk te maken voor verdere consumptie (AIDA-formule).

   Bovendien is het nogal bekrompen om over de titel te vallen, terwijl het verhaal je duidelijk maakt dat ze van plan zijn je ballen af te knijpen. Maar goed, ieder zijn prioriteiten.

 20. Na 1945 ontstond de Bijzondere Rechtspraak om landverraders e.d. te berechten en ter dood te veroordelen, de leiding van de NSB + Landwacht en Politiemensen die te gretig de Duitsers hielpen bij de jacht op Vrijheidsstrijders van het Verzet.
  Grote delen van onze Staten Generaal lopen achter de WEF Pied Pipers aan en zullen hun gerechte straf dus niet kunnen ontlopen.
  Met de mRNA injecties gepromoot door onze eigen (r)overheid wordt het immuunsysteem verzwakt door o.a. lichaamsvreemd DNA in de celkern in te brengen. Door ons afweersysteem worden deze cellen daarna als lichaamsvreemd gezien en worden aangevallen door ons eigen immuunsysteem. Briljant uitgedacht door de pharma- criminelen van BionTech/Pfizer en overigen. Artsen en wetenschappers die dit wetende het aan onschuldige goedgelovige mensen toedienen moeten zich eens voor deze Bijzondere Rechtspraak verantwoorden.
  Ongelofelijk dat de meeste mensen géén kennis (willen) nemen van deze slachtpartij.
  In mijn eigen omgeving lijden er nu 3 mensen aan kanker. De man met de zeis maakt overuren.

 21. Moeten we niet eerst biologische oorlogsvoering officieel legaal maken bij de Nederlandse overheid ? Of is daar geen toestemming voor nodig om de bevolking te vergiftigen met zwaar chemische dodelijke biologische wapens strooien vanuit vliegtuigen ? Onze leider WEF heeft al toestemming gegeven. Kunnen we dit ook in de politiek bespreken ? Kijken hoeveel burgers voor stemmen voor hun regio eerst ? Of alles tegelijk meteen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in