Amerika’s neocons proberen momenteel Oekraïne te dwingen tot een lente-offensief waarvan iedereen weet dat het een bloedbad zal worden, alleen maar om hun eigen hachje te redden, zodat ze een excuus hebben om op tijd te stoppen en op tijd zijn voor de komende presidentsverkiezingen. Gezien de schandelijke alliantie tussen een federaal regime dat een kernoorlog riskeert zonder enig gezag van het Amerikaanse volk en wat ooit een pers was, die nu weinig meer is dan de collaborateur van de regering bij het onderdrukken van de feiten van wat er gebeurt, heeft het Amerikaanse volk GEEN IDEE van wat er in hun naam gebeurt, schrijft Thomas Lipscomb.

Het huidige Congres is nog steeds even onverschillig over de schending door de uitvoerende macht van zijn “War Powers”-bevoegdheid als over zijn belangrijkste verantwoordelijkheid bij het vaststellen van begrotingswetgeving. Beide politieke partijen zijn überhaupt bereid om hun wetgevende verantwoordelijkheden over te laten aan de Administratieve Staat en zich te concentreren op wat echt belangrijk is: fondsenwerving. Het Amerikaanse volk wordt in slaap gesust met de leugen dat zij “een dappere kleine Oekraïense democratie steunen tegen een totalitaire invasie van kwaadaardige Russen die uit zijn op verovering”, terwijl hun gekozen Congres in de gangpaden staat te juichen voor een “Churchilliaanse” Zelensky, dictator van de meest corrupte staat in Europa die hun geld steelt.

Maar de Russen hebben methodische leerboekaanvallen uitgevoerd waarbij het verzamelgebied voor de 13 brigades die volgens de uitgelekte Pentagon Papers bij het offensief zouden worden ingezet, werd vernietigd. Tot nu toe zijn 9 van de vitale hoofdkwartieren van de brigades aangevallen. Dat was gericht op veel van het belangrijke veteranenpersoneel dat wanhopig nodig is om de onervaren nieuwe troepen te leiden, die wanhopig zijn opgetrokken in een Oekraïense laatste stelling.

  Het optreden van de heer Lavrov in New York doet het huis schudden

De Oekraïense verzamelplaatsen zelf liggen in de buurt van knelpunten op en langs de gevechtslinie, waar gepantserde voertuigen en ondersteunende artillerie worden geassembleerd, munitie en andere voorraden worden opgeslagen en troepen worden geconcentreerd. Honderden tonnen artilleriemunitie en raketten zijn vernietigd en duizenden troepen zijn gedood of gewond geraakt.

De Oekraïners hebben moeite gehad hun verzamelplaatsen te verspreiden omdat de modderputten van de rasputina hen aan alle kanten omringen totdat de grond opdroogt. Ze zitten letterlijk vast in de modder. Ze hebben zich te vroeg geconcentreerd. En de Russen hebben daar ten volle van geprofiteerd.

De Russen hebben een mix van honderden raketten en drones gestuurd vanuit Moermansk, de Kaspische Zee en de Krim, evenals bommenwerpers uit de Koude Oorlog met glijbommen uit Rusland. En er zijn er nog meer vanwaar die kwamen, terwijl de Oekraïners, die al lijden onder tekorten aan belangrijke uitrusting en munitie, zojuist nog meer verliezen hebben geleden, waardoor hun aanstaande offensief met nog meer tekorten wordt belemmerd. De Russische inlichtingendienst is uitstekend. Haar planning en reactie zijn onverbiddelijk.

Zoals Mark Wauck het samenvat “weet het professionele leger van Oekraïne dat het offensief suïcidaal zou zijn. De Oekraïense verliezen aan mankracht blijven extreem groot – Rusland meldt dat Oekraïne alleen al in april 15.000 man heeft verloren. Ook de verliezen aan materieel bereiken catastrofale niveaus, aangezien de Russische aanvallen zwaar gericht zijn op verzamelplaatsen voor munitie en materieel.”

Als de lafheid van Zelensky het Amerikaanse neocon-schorem op het gebied van buitenlands beleid toestaat Oekraïne in een gedoemd offensief te storten, zal dat de meest zinloos verspilde hoeveelheid bloed zijn tot nu toe in deze catastrofale “proxy-oorlog”. En het zal het meest schandelijke einde zijn van de 30 jaar durende “eeuwige oorlog” van de neocon, die de Verenigde Staten van een halve eeuw illusie van dominante hegemonie deed vervallen tot een land met een verouderde defensie-industrie en een verwoeste economie, allemaal in minder dan 2 jaar tijd.

  Dr. Vernon Coleman: "Deugdsignalering is de nieuwe plaag"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kiev blijft burgers vermoorden in gebieden die het heeft verloren (Foto’s, video 18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russisch-Amerikaanse Zombie Apocalyps
Volgend artikelEen nieuwe wereldorde is in opkomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Die neocon parasieten kunnen niet anders. Ze zullen doorgaan tot de laatste druppel bloed van de stumperds die elkaar afslachten voor hun investment portfolios. En Moeke Ursula en haar EUnuch knapenkoor staan er bij te grinniken.

 2. Lijkt wederom predictive programmering
  Illusie wekken , daar waar mogelijke feiten het tegendeel beweren.
  Zoals;
  – Waarvan iedereen weet dat het een bloedbad zal worden, voor Oekraïne-
  Het gaat niet meer om Oekraïners maar om huurlingen, navo strijders
  Is er nu een Oekraïner bij zit hij hoog in een nazi rang of wordt in 1e linie alsnog geslachtofferd .
  -Predsident verkiezingen, uitslagen- zijn op voorhand ‘ bekend’ maakt het veel uit , not at all , is script.
  -Wanhopig , twee maal vermeld in een alinea . 9 van 13. Hoofdkwartieren- wat houdt dit in- vernietigd, veteranen hebben geen plek genoeg om op te leiden. Neem aan dat Polen, oost blok, wellicht Australië ed meer dan genoeg opleidingsplekken huisvesten, niet handig om in Oekraïne op te leiden.
  -De Oekraïners die al tijden ‘ lijden onder tekort aan munitie –
  zijn 1000den kisten 💣 gevonden onlangs.
  -Het offensief zou suïcidaal zijn vlg Mark Wauck –

  Illusies. 🎈 om iedereen op een dwaalspoor te zetten. 😴
  woorden als Oekraïners, als soldaten neerzetten in deze fase, is mi verre van de realiteit.
  NAVO , UK , EU en volgers van de NWO bepalen de route en wie er staat in de Oekraïne.
  Een Oekraïner heeft mi enkel één van de twee kleuren batch, Waar hij wordt neergezet.

  • “ paard van Troje”
   Een slachtoffer kan nu
   een echte Oekraïner zijn.
   Of een ID fraude , van een slachtoffer
   Of een echt ID navo , huurling .
   men spreekt ws Russisch / Oekraïens genoeg tijd om dit aangeleerd te krijgen in opleiding kampen 🌍

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in