Duizenden volledig ingeënte tienermeisjes in Australië worden getroffen door een mysterieuze neurologische ziekte – en deskundigen laten doorschemeren dat de aandoening “COVID-gerelateerd” kan zijn. Bij de op het syndroom van Gilles de la Tourette lijkende aandoening krijgen teenagers last van oncontroleerbare “tics” – die onder meer bestaan uit uitbarstingen, stuiptrekkingen, schokken, geluiden, schelden, schoppen en slaan, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

De artsen zien ook een epidemie over de hele wereld, waarbij jonge vrouwen die vroeger gezond waren, “plotseling en op mysterieuze wijze” te maken krijgen met gewelddadige lichamelijke en verbale impulsen, kort nadat zij geprikt zijn.

Dailymail.co meldt:

Maar wat de oorzaak is van de snelle toename van het aantal gevallen heeft ouders en medische autoriteiten in verwarring gebracht.

Een mogelijke verklaring is dat angst en stress als gevolg van langdurige perioden van isolement, gekoppeld aan obsessies voor apps als TikTok, de katalysator kunnen zijn geweest.

“Dit pientere, pittige, fel onafhankelijke jonge meisje zit gewoon gevangen in haar eigen lichaam, in haar eigen hoofd. Het is echt moeilijk om aan te zien,” vertelde Melissa aan 60 Minutes over haar dochter Metallyka – voordat de tiener haar moeder een klap geeft.

Metallyka zegt dat “lockdowns en het niet zo veel zien van vriendinnen” haar tics verergerd hebben. Tijdens de pandemie heeft haar oudere zus Charlie ook dezelfde aandoening ontwikkeld.

“Als zij haar tics heeft, loop ik weg, zodat ik er niet door in beroering kom en het voor haar erger wordt,” zegt Charlie.

Hun familie heeft ervoor gekozen de twee aandoeningen positief te bekijken, door te zeggen dat sommige van hun tics zo absurd zijn “dat je niet anders kunt dan lachen” – maar de werkelijkheid is veel triester.

Druk van de bevolking te groot: Australische deelstaat wil verplichte vaccinatie afschaffen - als gevolg van 'high-profile' incidenten

Zowel Metallyka als Charlie hebben voortdurende verzorging nodig, en lijden beiden aan extreme vormen van de aandoening.

Er is een sterke toename van soortgelijke gemelde gevallen door de pandemie, grotendeels bij tienermeisjes die de symptomen zo snel als van de ene op de andere dag kunnen zien opkomen.

De artsen tasten nog in het duister over de oorzaak – maar velen geloven dat er een direct verband is met de sociale gevolgen van de lockdowns en de afhankelijkheid van de sociale media.

Michaela begon aan extreme tics te lijden toen ze 14 was, die zo snel opkwamen dat haar ouders haar onmiddellijk naar het ziekenhuis brachten.

“Ik was het eten aan het opdienen, ik hoorde wat geluiden en een schreeuw en zag haar op de grond liggen. Ik dacht dat ze een zware angstaanval had, het volgende moment schiet er een arm uit en daarna een been,” zegt haar moeder.

“Ze zei dat ze dat niet zo bedoeld had. Het was echt eng, echt heel eng.”

Michaela, nu 16, was een van de eersten die aan de schijnbaar nieuwe aandoening leed – en gaf toe dat de dokters “geschokt” en “bang” waren voor haar aandoening.

De tiener deed handstanden, rolde over de grond en deed zelfs de spagaat – waarbij haar school voortdurend haar ouders belde om hen op de hoogte te brengen van nieuwe tics.

Ik stond voortdurend op scherp,” zegt zij.

Nicole, een Britse van 15 jaar, begon kort voor haar 13e verjaardag aan haar tics te lijden – met kleine gezichtsstuipen die veranderden in gewelddadige fysieke en verbale uitbarstingen.

VS-Apotheker onthult bijsluiter JOHNSON & JOHNSON COVID-19 'vaccin' - De inhoud slaat alles

Haar moeder zegt dat de meest confronterende van haar tics is dat ze in het openbaar vaak “Ik ben Madeleine McCann, ik ben ontvoerd” zal roepen.

Zoals bij veel andere gevallen, kwamen Nicole’s tics op tijdens Covid, toen zij, toegegeven, “erg eenzaam” was.

“Ik wist niet wat ik met mezelf aan moest. Je kunt geen vrienden of familie zien, het was niet erg prettig om in te verkeren,” vertelt zij aan 60 Minutes.

Professor Russell Dale – een kinderneuroloog in het Westmead Ziekenhuis – zegt dat hij hoort van meisjes “over de hele wereld” die lijden aan soortgelijke toestanden als de jonge vrouwen die bij hem gebracht worden.

Hij zegt dat het eerste geval van de ziekte dat hij zag, bij Michaela was, twee jaar geleden, en dat het “iets anders” was dan alles wat hij eerder had gezien.

“Er waren tamelijk gewelddadige bewegingen, het zichzelf slaan, maar ook de stemgeluiden waren anders. In plaats van eenvoudige geluiden waren er ingewikkelde zinnen – wat heel bizar was, dat heb ik nog nooit gezien,” vertelt hij aan het programma.

Professor Dale sloot uit dat de ziekte van Gilles de la Tourette de oorzaak van de epidemie was, omdat die vier keer zo vaak bij jongens wordt aangetroffen en langzaam vanaf jonge leeftijd opkomt.

Hij zegt dat de belangrijkste factor de spanningen van de pandemie lijken te zijn, gecombineerd met openlijk gebruik van TikTok en andere apps – waardoor het lichaam van de jonge vrouwen gedwongen wordt “het te laten afweten”.

“Meisjes over de hele wereld hebben soortgelijke zinnen gebruikt – dat was het wat ons deed denken dat social media een link waren voor wat er aan de hand was,” zegt hij.

De oversterfte in Europa blijft stijgen, IJsland zit al op plus 55 procent!

De professor wijst op het nabootsen van TikTok video’s waarop tics te zien zijn die over de hele wereld uitgezonden worden – waarbij de 16-jarige Michaela toegeeft dat het zien van de clips haar gedrag getriggerd had en dat ze het zelfs gespiegeld had.

Zij is nu “volledig hersteld”, waarbij professor Dale zegt dat de stoornis “zeker” iets is dat overwonnen kan worden, maar hij geeft toe dat slechts 20 procent van zijn patiënten de aandoening te boven zijn gekomen.

Hij schat dat honderdduizenden meisjes over de hele wereld aan dezelfde ziekte zouden kunnen lijden als gevolg van de “perfect storm” van de wereldwijde pandemie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Studie: RNA-vaccins kunnen op lange termijn neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken en “veel meer kwaad dan goed” doenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBegrafenisondernemer vertelt wat hij ziet bij mensen die de injectie hebben genomen
Volgend artikelNancy trotseert de Chinese draak en wint?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

40 REACTIES

 1. “gekoppeld aan obsessies voor apps als TikTok,”

  Natuurlijk, de naam zegt het eigenlijk al. Dat we daar nog niet aan gedacht hebben.

 2. Dokters verbijsterd? ach kom nou toch. Iedereen met een half brein wist toch op voorhand dat deze gifprikken tot onmenselijk leed zouden leiden. Echte Dokters zoeken en vinden de oorzaak en schrijven niet meteen medicatie voor maar deze moderne figuren zijn gewoon op geldbeluste pillenverkopers voor de grote pharmaceuten en daarmee schuldig aan massamoord met voorbedachte rade. Nu verschuilen ze zich onder het mom van onwetendheid en verbazing? Dat is puur narcisme. Ze wisten heel goed wat ze deden. Uit gier naar macht en geld zijn zij willige beulen voor het tirannieke regime.

  • Als ik het artikel goed begrijp zijn de dames in kwestie inmiddels twee jaar ouder dan toen de klachten begonnen. Twee jaar gelden werden er nog geen prikken uitgedeeld en zeker niet aan tieners en pubers. Dat er wat vreemds aan de hand is ben ik mee eens. Ik heb zelf psychologie gestudeerd en vind dit ook een vreemde zaak. De prikken kunnen in dit geval alleen niet de schuld krijgen, helaas voor andere aandoeningen wel.

  • Ja, komt bij dat top ziekenhuizen
   Mi allemaal ( zoals elk bedrijf) in free maison clubjes zitten ( satanisme)
   Mogelijk zijn artsen in opleiding jaren geleden geselecteerd op aanname opleidingsplaats arts
   Zeer Goed betaald, weinig hersens voor nodig , wellicht krijgen ze zo’n papiertje kado

   • In de USA kun je geen goedbetaalde baan of bedrijf hebben, tenzij je bij de Vrij Metselaars bent. De basis graden daarvan lijken heel onschuldig en gezellig vertier. Ze leren daar vast niet hoe franse vrij metselaars WW II veroorzaakten.

 3. verbijsterd ???als die dokters daadwerkelijk verbijsterd zijn kan ik het goed geloven dat Australie één van de makkelijkste/tamste landen is/was om de hele bevolking te vaccineren…het word nu toch wel lachwekkend om zo’n krantenkoppen te moeten lezen …verbijsterd??? internet staat bol van de negatieve effecten van het vaccin en die zijn verbijsterd….ik ben degen die verbijsterd is dat zulke mensen dit allemaal nog normaal vinden…

  • Daarom vraag ik me af of dit soort websites wel echt is.
   Of dat ze bedoeld zijn om ons helemaal murw te maken.
   Ik denk en hoop van niet maar je weet maar nooit vandaag de dag.

 4. Sorry maar de meeste zijn nog steeds gehersenspoeld en zijn van plan om in sept/okt. naar de priktent te gaan ondanks dat ze nu toch merken of weten dat ze ziek of dood kunnen gaan aan deze giftprikken Maar Kuiper en andere ongeloofwaardige smeerlappen die Brussel opvolgen in de EU zullen wel weer met dwangmiddelen en verboden aandraven voor de weigeraars en eventueel gratis een QR code pas als beloning meegeven aan de schapen die gedwee zich naar de slachtbank laten leiden

  • Ons fameuze regionale krantje wás een goede krant. Is nu zo’n krant die de mensen oproept zich te laten prikken. Net of er geen journalisten meer werken, ze alleen de overheid nog na papagaaien.
   Dus ook die krant ga ik zo snel mogelijk opzeggen.
   Een goede vriend van de redacteur is al kapot gevaccineerd. Op te jonge leeftijd. Zo’n klerenkast van een vent, die met een blozend hoof met big smile en ontblote gespierde arm op zo’n prikposter de vaccinaties aanprees.
   Na dat drama leidt de redacteur evengoed nog mensen in de vaccinatieval met zijn stukken in zijn krant. Hij spot met de ‘samenzweringstheorieën’ en kijkt niet verder dan zijn neus lang is. Dat is wel gemakkelijk ook. Nu hoeft hij alleen maar abonnementsgeld te innen en kan hij het krantje dun houden met geneuzel over een geblokkeerde weg, windmolens die niet komen, de dokter die de politiek ingaat en de geboorte- en overlijdensadvertenties waar iedereen het krantje voor aanschaft.
   Hij zou trouwens aan het aantal overlijdensadvertenties in zijn eigen krant al kunnen zien dat er iets gaande is. Dat er iets niet klopt.

   • dat klopt want vandaag wordt op het regulaire nieuws vermeld dat het CBS (je weet wel die van de overheid subsidie) eindelijk vermeldt dat er een oversterfte heeft plaatsgevonden onder ouderen van 80 jaar in de verpleegtehuizen Of dat morgen in de krant staat valt nog te betwijfelen want de kranten worden overeind gehouden met overheid subsidies Dus bek houden is het dan en over max verstappen en de transfers in het slaven voetbal circus iets vermelden met grote letters De bovengenoemde gestaalde spieren man die een spuit laat zetten zal nu wel doodziek zijn omdat zijn afweer vernield is De vraag is nog altijd voor mij:::::: zijn Rutte en co alsmede Hugo en Kuiper wel ingeent of zijn ze nog steeds op een oproep aan het wachten!?????

  • Ik zal je vertellen dat ik zulke domme mensen om mij heen hebben die zich vreselijk verbouwereerd voelen omdat de oproep voor een prik 60 plus en en deze persoon is in de 40 . Nou die gaat de prik halen hoor. Omg maak zoiets mee. Heb niet eens de moeite genomen om te waarschuwen.

  • Rockefeller Scenario for the Future, ruim een decennia geleden geschreven. Zo complex voor leken niet te volgen. Maar het is duidelijk dat alles daar in staat.

 5. Jongens én meisjes kunnen zich laten vaccineren tegen HPV. Dat vaccin beschermt tegen 6 soorten kanker. Je krijgt een uitnodiging om het vaccin te halen in het jaar dat je 10 jaar oud wordt. Jongens en meisjes die al ouder zijn, maar nog niet eerder waren uitgenodigd, krijgen ook de kans zich te beschermen tegen HPV.

  ALLE VACCINS ZIJN GIFTIG EN VEROORZAKEN ERNSTIGE BIJWERKINGEN.
  HPV is het vaccin tegen baarmoedermond kanker.

  • Mijn nog jonge vriendin heeft de hpv prik gehaald en spijt want direct daarna kwaadaardige cellen aan de baarmoeder mond weggeschraapt. Haar vriendin was verder heen: baarmoeder verwijderd. En nog een paar van zulke grappen. Veel ziektes juist door de hpv vaccinatie.

   • vroeger kregen vrouwen wel tien kinderen en meer en de meeste leven nu nog Maar er waren er ook die na het tiende kind stierven of nog eerder maar dat komt door de natuur die de mens geschapen heeft spuiten tegen die en die aandoening heeft vrijwel nooit voorkomen dat mensen ziek werden!!!!!!!!!!! het enige wat wel helpt is een deugdelijk geneesmiddel en die zijn zeer zeldzaam!!!!!!!!!!!

    • Ja Marcel, nu zijn er IVF klinieken omdat veel echtparen ongewenst kinderloos zijn.
     Een groot verschil met vroeger.
     Het effect van de vele vaccinaties bij kinderen. [???]
     Bij een ivf-behandeling worden 1 eicel en meerdere spermacellen bij elkaar gebracht. Dit gebeurt in een laboratorium. Als de eicel en spermacel samensmelten ontstaat een embryo. Het embryo wordt in de baarmoeder teruggeplaatst.
     [Vergeet de hormoonbehandelingen niet]

 6. De ouders hebben hun kinderen op hun geweten zij zouden z3e moeten beschermen maar nee hoor vermoorden doen ze hun vlees en bloed jammer voor de kinderen maar de ouders mogen voor mij een langzame dood krijgen dat zij een voelen wat ze hun kinderen hebben aan gedaan.

 7. Ach wat, met meisjesnamen zoals Metalyka en Charlie ontwikkel je toch vanzelf tics?
  Waarom al die commotie? Het was toch hun vrije beslissing om een prik te halen? Respecteer hun keuze en bemoei je verder niet met hun probleem. De zorgstaat lost dit wel op. Of de dood…

  • Neen dat is niet waar want die meisjes zijn verkeerd voorgelicht over de gevolgen van welke spuit dan ook De universiteiten zijn hier schuldig aan en meer en meer studenten studeren larie koek van de pharmacheutische industrie Ook de wapen leveranties aan oorlog gebieden is de propaganda van wapenfabrikanten in Europa maar vooral in de USA Ook hier sterven iedere dag honderden jonge mannen onnodig aan die door een wanzinnige dictator bevolen worden om er aan deel te nemen Hitler en zijn companen zijn er een goed voorbeeld van!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in