Ingrid Bergman in de film Gaslight.

In maart vorig jaar nam ik, omdat ik niet beter wist, aan dat het virus misschien wel dodelijk en zeer besmettelijk was, maar ik zei dat ik veel banger was voor de regering, en als ik het zou krijgen en sterven, nou ja, het zij zo, schrijft Matt.

Ik wilde niet dat mijn leven drastisch zou veranderen en had geen behoefte aan overheidsbemoeienis, zelfs als het waar was wat ze ons vertelden.

Kort daarna werd duidelijk dat het virus niet dodelijker was dan de griep, en er is geen bewijs dat het zelfs maar echt is.

In al die tijd is de overheid steeds meer buiten zinnen geraakt, heeft zij steeds meer macht naar zich toegetrokken, en hebben de media eindeloos leugens gespuwd.
De technocratische staat is blijven groeien.

Focussen op een virus leidt af van wat er echt aan de hand is.

Kijk om je heen. De wereld (minus het bloedbad van de regeringstirannie) is nog steeds vrijwel hetzelfde als wat het was in 2019.

Een virus heeft niets veranderd – maar het beestachtige systeem wel.

Als SARS-COV2 een echte, unieke entiteit is – heeft het op zichzelf niet meer schade aangericht dan de griep. Van een molshoop is een berg gemaakt, en dat zou iedereen met enige intelligentie duidelijk moeten zijn. Degenen die “intelligent” zijn, maar de duidelijke waarheid niet kunnen aanvaarden dat er een uit de hand gelopen controle-agenda is, bevinden zich echt in duisternis.

Er is inderdaad een samenzwering – ze is tegen ons.

Als ik kijk naar de politie die willekeurig mensen achtervolgt om ze zinloos in elkaar te slaan of die ’s avonds laat demonstranten thuis bezoekt, denk ik: waarom?

  VACCIN HOLOCAUST: Honderdduizenden "volledig gevaccineerden" sterven WEKELIJKS, zo blijkt uit officiële overheidsrapporten

Zodat ze geen verkoudheid verspreiden? We zien de manifestaties van een diep corrupte criminele staat die zich tegen de mensen heeft gekeerd. Alles is ver over de top, het wrede systeem weet dat zijn tijd kort is en in paniek geraakt.

In Australië worden de zaken opgeschroefd omdat het een testgebied is en in de frontlinies van de NWO ligt.

Sydney zit al een maand in een diepe lockdown en het ziet er niet naar uit dat het daar snel uit zal komen. De leiders en de media zeggen dat de lockdowns zullen doorgaan totdat veel meer mensen de injectie (het echte biowapen) nemen.

Dit is een gijzelingssituatie. Omdat ze nieuwe varianten en nieuwe vals-positieve gevallen blijven aankondigen, zullen ze dit eeuwig volhouden.

Net als in “1984” is onze toekomst een laars die voor altijd op een menselijk gezicht stampt.

De wereld om ons heen is waarlijk een gekkenhuis, en de waanzin overheerst het meest aan het hoofd van de slang. Gaslighting en psyop oorlogsvoering is losgelaten op het publiek, en dus als je wakker bent, zul je ofwel binnen de vloed van desinformatie je eigen geestelijke gezondheid in twijfel trekken, of je zult de geestelijke gezondheid van het systeem in twijfel trekken. Dit paradigma draait om controle, niet om een virus. Het duivelse systeem heeft zich tegen ons gekeerd. Het haat ons.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie ApocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

  Klokkenluider zegt dat jonge gevaccineerde Australiërs sterven door vaccincomplicaties
Vorig artikelALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contract
Volgend artikelNieuwe data: volledig gevaccineerde personen lopen niet alleen COVID op, maar dragen ook meer virus bij zich waardoor ze ongevaccineerden infecteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Alleen de echte hufters blijven buiten schot, voorlopig. Die zitten bij elkaar een spelletje te spelen en zien poppetjes verdwijnen, onder omstandigheden die ze geen moer interesseert.
    Hebben meestal in hun “actieve” periode weinig ingebracht maar denken dat ze goden zijn. Duivels zijn het. Maar ja, stop ze maar eens. In de geschiedenis zijn zulke figuren altijd gesneuveld, maar hebben anderen veel ellende gebracht.
    We denken dat we wijzer worden. Primitief in een wat andere vorm.

  2. wij hebben God verlaten en als wij openbaringen lezen dan weten wij waar het naar toe gaat het enige wat ons te doen staat is als land onze knieen buigen en God bidden om vergeving Hij is de enige die ons kan redden uit deze situatie als wij vragen om vergeving van onze zonden oprecht dan zal Hij horen naar een ieder persoonlijk wij hebben zelf deze regering gekozen dus zijn we zelf indirect verantwoordelijk voor wat ons nu overkomt laten wij dan vragen om een nieuw hart dat is het enige wat telt hoe de wereld dan gaat is ondergeschikt dan ben je geborgen in Hem wat een genade

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in