Pixabay

Amerikaanse troepen die de olievelden van Deir Ezzor beheersen werden ook geraakt.

Kamikaze-drones en raketten hebben vanmorgen Amerikaanse bases in Syrië en Jordanië getroffen!

Specifiek in Syrië werden de bases in Al Omar, de olievelden van Deir Ezzor, Al Sadadi in de zuidelijke regio van Hazakah en Al Tanf geraakt, bericht Pronews.

De Amerikaanse basis in Konoko, waar zich een gasveld bevindt, werd ook getroffen en de transportpijpleiding werd vernietigd.

In Jordanië werd de basis Rukban getroffen.

Er zijn geen meldingen van slachtoffers, maar op dit moment bereidt de Amerikaanse luchtmacht zich voor op vergelding tegen Iraanse milities die actief zijn in Syrië en Irak.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De oorlog tussen Israël en Hamas bevordert REEDS de agenda van de Grote ResetVolg Frontnieuws op Telegram

  Netanyahu's Russische roulette spel

Lees meer over:

Vorig artikelDe cruciale val – Het Pentagon is er zojuist in getrapt
Volgend artikelMusk geeft angstaanjagende waarschuwing: “We slaapwandelen in WO3”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

  • In principe is de VS een bankrover die in de bank wordt neergeschoten…En dan gaat jankende.
   Syrië wil je niet, je bent een bezetter, je steelt van hun , een dief, dus je moet een pak op je flikker hebben.
   Het is jammer dat we seniele Joe met parkinson bij de rode knop hebben zitten, want anders mochten de Russen en Chinezen van mij dat hypersonische spul wel eens in de praktijk uitproberen.
   Thanks go home.

 1. Turkije staat er economisch beroerd ervoor maar kan hun neigingen ook niet onderdrukken om aan de verkeerde kant van de geschiedenis te gaan staan

  Erdogans privé leger zegt dat de Mahdi komt en Turkije Israël moet aanvallen

  Volgens de islamitische eschatologie zal in de eindtijd de Mahdi verschijnen, zeg maar de moslim messias, die – geholpen door de teruggekeerde Isa (‘Jezus’) – de hele wereld zal onderwerpen aan de islam en het Kalifaat. Er is alleen één groot struikelblok dat zijn verschijning in de weg staat: de Joden. Die moeten volgens de islam tot op de laatste man, vrouw en kind worden uitgeroeid voordat de Mahdi kan verschijnen. De SADAT, een paramilitaire groep die feitelijk functioneert als het privé leger van president Erdogan, vindt dat Turkije het voortouw moet nemen en Israël moet aanvallen. Laat die door Turkije geleide aanval nu net terug te vinden zijn in tal van Bijbelse eindtijdprofetieën. >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/erdogans-prive-leger-zegt-dat-de-mahdi-komt-en-turkije-israel-moet-aanvallen/

  • Ja mooi hé? Alles wat de islambeweging in de weg zit, zijn de joden, de christenen en de rest van de ongelovige honden. Whahahahah.

  • Dit verhaal van de Imam Mahdi is al heel oud in (Share) Nederland die zegt dat de verhalen van een wederkomst of liever -verschijning van hun messias in alle culturen, Christus, Imam Mahdi, Krishna, (Maitreya) Boeddha enz. op dezelfde persoon betrekking hebben.
   Ik had niet gedacht dat het verhaal zo zou doorbreken in Turkije.

  • ´De komende 10 jaar zal Erdogan er als eerste islamitische leider in slagen om een verenigde moslimcoalitie van 10 landen en/of heersers te vormen.´

   Alsof dit al niet lang heeft plaatsgevonden.
   The Organization of Islamic Cooperation and its Role in Enforcing Islamic Law
   https://www.youtube.com/watch?v=Ey-TRpkUiPI

   Erdogan was voorzitter en de uitspraak welke hij deed was dat het van belang was om vrouwen in te gaan zetten ´voor de goede zaak´.

  • Ja maar zo denken de joden ook over ons, dat wij uitgeroeid moeten worden tot aan de wortel toe.
   Er zijn verschillende voorspellingen te vinden die oreren dat een moslimland fake israel aanvalt om te beginnen en later andere landen en zo heel de wereld op de knieën wil dwingen in het moslim gebeuren. Ze zullen geen van allen winnen,maar falen.
   Zo nu ga ik verder met mijn cursus russisch

 2. OLIEPRIJS licht negatief, beweegt nauwelijks ….Ik vraag me dus af in welke mate dit en andere artikels louter click bait sensatie zijn … Maar , houden zo, NIEMAND wil n derde WO ….behalve enkele kranzinnige overjaarse heethoofden in het Pentagon misschien en zelfs dat geloof ik niet zo maar ‘at face value’ zoals ze dat in t engels zo mooi zeggen ….

  • Natuurlijk, je hoeft toch geen carriers voor Hamas te sturen, de die vogelpoep op het raan van de brug was een Iransche Zeemeeuw, bommen los.

 3. Beste Mensen

  De God en de Duivel deze beiden proberen hun gestolen goed veilig te stellen

  Wat blijft er uiteindelijk over ?
  Niks Nada Niets Niente
  Waar was dan al het bloed vergieten voor nodig geweest ?
  Laat de wapens vallen
  Gebruikt het gezonde verstand AUB
  Mensen blazen hierbij niet alleen elkander op
  ik blaast ik op wie blijft er dan over ?
  Niks
  Helaas zonder Zelfrealisatie behoudende het lichaam zoals ooit meneer Jezus wat helaas niet de officiële naam is wel heeft bereikt
  Hoe ?
  Door zichzelf terug te trekken
  Te Ontdoen van alle valse mentaliteiten
  Zoals Moorden in belang van Egoikzelf behoud verrijking en dergelijken meer

  Dank U

 4. Israëlische oorlogsmisdaden 7-14 oktober 2023

  Ik veroordeel de massamoord op Israëliërs door Hamas en betreur het verlies van mensenlevens, dat heilig is. Dupes verdienen het niet om te sterven. De aanval werd heimelijk georganiseerd door de Israëlische regering om de uitroeiing van de Palestijnen in Gaza te rechtvaardigen en de aandacht af te leiden van een burgeroorlog binnen Israël. Het is hun MO.

  Israël heeft verschrikkelijke wraak geëist en zou een staakt-het-vuren afkondigen als afschrikking en niet genocide zijn doel zou zijn.

  Iedereen die de huidige Israëlische aanval op Gaza steunt, heeft geen moreel verhaal als hij hetzelfde lot ondergaat als de Palestijnse burgers in een nucleaire oorlog . Je leven is waardeloos als je gelooft dat de Gazanen hun lot verdienen. Je ziel is al dood.

  Lijst van oorlogsmisdaden en misdaden die in aanmerking komen als genocide, gepleegd door Israël in Gaza tussen 7 en 14 oktober 2023

  Artikel 6(c): Het opzettelijk aan een groep opleggen van levensomstandigheden die bedoeld zijn om de fysieke vernietiging ervan geheel of gedeeltelijk te bewerkstelligen.

  “Oog om oog zal de hele wereld blind maken.” – Mahatma Gandhi

  Bron
  https://dailynewsfromaolf.substack.com/p/list-of-war-crimes-and-crimes-qualifying?
  https://www.youtube.com/watch?v=OcO6TAn2CYQ

 5. Wahahaha het was een publiek geheim dat vele gereformeerde “burgers” naadloos meewerkten met de Duitse bezetter, het verraden zit in hun God DNA. Denken een beter mens te zijn door het geloof in een virtueel vriendje.

 6. Het Kremlin reageert op de belofte van Biden over een ‘nieuwe wereldorde’
  De Amerikaanse president heeft gelijk als hij zegt dat er een mondiale verandering nodig is, alleen niet de verandering die hij nastreeft, meent Moskou

  Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov vertelde journalisten maandag dat Rusland het eens is met de opmerking van de Amerikaanse president Joe Biden vorige week dat de huidige wereldorde aan kracht heeft ingeboet. Hij voegde er echter aan toe dat de uitkomst mogelijk niet in overeenstemming is met de verwachtingen van het Witte Huis. >>>

  https://swentr.site/russia/585589-kremlin-biden-world-order/

 7. Een ongekende aanval van Hamas op Israël! – Raket ontplofte naast de luchthaven van Tel Aviv (upd)

  Tientallen centrale gebieden van Tel Aviv doelwit – Te veel raketten afgevuurd

  (Update 18:14) Bij een van de meest massale aanvallen sinds het begin van de oorlog voerde Hamas dinsdag om 12.00 uur (24/10) tientallen raketten uit tegen centraal Israël. >>>

  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ektakto-protofanis-epithesi-me-rouketes-apo-ti-xamas-kata-tou-israil-anafores-oti-ktypithike-to-aerodromio-tou-tel-aviv/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in