Saleh Najm and Anas Sharif / Fars Media Corporation (CC BY 4.0 DEED)

Elon Musk, eigenaar van X, waarschuwde maandag dat de wereld “slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in” lijkt te gaan en binnenkort het “point of no return” zal passeren.

Tijdens een recente X “spaces” discussie met GOP presidentskandidaat Vivek Ramaswamy, zei Musk: “Ik denk dat we slaapwandelend de Derde Wereldoorlog binnengaan met de ene dwaze beslissing na de andere, en mensen zouden diep in zichzelf moeten kijken als hun voorspellingen niet zijn uitgekomen, ze zouden moeten overwegen of hun andere voorspellingen misschien ook niet uitkomen. Ik bedoel, wat is de staat van dienst hier? Het is niet goed.”

Infowars.com meldt:

Musk leek te verwijzen naar wereldleiders zoals Joe Biden die “de ene dwaze beslissing na de andere nemen,” en trok voorspellingen van andere gevestigde politici en pratende hoofden van de media in twijfel.

De techmiljardair vroeg zich ook af hoe de mensheid kan samenwerken om het “samenlevingsrisico” van een derde wereldoorlog te vermijden en stelde voor om prioriteit te geven aan het bevorderen van vrede.

In zijn toespraak over het vooruitzicht van een wereldwijde strijd, benadrukte Musk de dreiging voor het Westen als Iran, China en Rusland hun militaire krachten zouden bundelen.

De Tesla CEO stelde voor dat Amerika misschien te arrogant is als het gaat om zijn vermogen om een eventuele oorlog met een oostelijke alliantie te “winnen”.

Musk ging ook in op de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, riep op tot vrede en riep de wereld op tot onderhandelingen om verdere escalatie te voorkomen.

  Escalatie in het Midden-Oosten: Oorlog op meerdere fronten? Hezbollah vuurt raketten af op Israël

Ook het nieuwe onafhankelijke nieuwsanker Tucker Carlson waarschuwde maandag tijdens een videoreportage voor het gevaar dat Amerika in een oorlog wordt meegesleurd:

Luister hieronder naar de Musk X discussie:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Netanyahu lokt de VS in een oorlog met IranVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDrones en raketten raken Amerikaanse bases in Syrië & Jordanië! – De VS bereidt zich voor op vergelding tegen Iraanse doelen!
Volgend artikelIs er een Palestijnse genocide in de maak of een Israëlische nederlaag?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Iedereen weet het.
  De duivel speelt het spel.
  Het is Russisch roulette.
  8 kamers en 7 patronen, wie durft?
  De patronen zijn er één voor één ingedaan.
  Wij kijken vol ongeloof, maar laten het spel doorgaan.
  Praten over vrede ?
  Goed bedoeld, maar het komt te laat.
  Als de satanisten die hiervoor verantwoordelijk zijn, morgen hangen? dan kan er over vrede worden gesproken.
  Maar dan nog, de pijn is heel heftig.
  Er is veel bloed verloren.
  Vergeving schenken is niet altijd mogelijk…

 2. ‘Musk leek te verwijzen naar wereldleiders zoals Joe Biden die “de ene dwaze beslissing na de andere nemen,” en trok voorspellingen van andere gevestigde politici en pratende hoofden van de media in twijfel.’

  Politiek en media zijn handpoppen, dat weet het wakkere deel van de mensheid inmiddels toch? Politiek en media worden bestuurd! Alsof Joe ‘Pedo Pete’ Biden ook maar iets zelf beslist. En alsof de 100% centraal aangestuurde en totaal gelijkgeschakelde media ook maar iets met vrije pers en journalistiek te maken hebben.

  De mensheid kan in al deze waanzin beseffen dat de miljardairs op aarde alles besturen en dat de miljardairs weer eigendom zijn van mensen die zo rijk zijn dat ze geld ontstijgen en gewoon alle sleutelpersonen en sleutelposities bezitten. De elites die ALLES bezitten staan ver boven geld, geld is een spelletje waarmee ze ons slaven houden en hoe ze ons besturen. De elites spelen gewoon spelletje, SIMcity meets Sims, met ons.

 3. “Musk geeft angstaanjagende waarschuwing: “We slaapwandelen in WO3”

  Iedereen met een boerenverstand zag dit aankomen, het georganiseerde jodendom heeft reeds decennia terug het land van de vrijen en het huis van de dapperen overgenomen, ze laten het op vele giftige manieren doodbloeden, aangeboren brutaliteit, Chutzpah en de gereformeerde knuppels is gewoon stuitend te noemen, Oekraïne viel uit hun begerige klauwen, Rusland opdelen ging ook niet op en nu is Europa voor de 3e keer aan de beurt nu voor real vrees ik.

 4. Het beste voor onze planeet zou zijn dat er een totale burgeroorlog zou uitbreken in de VS.
  Maar dat zou dan wel nu moeten gaan gebeuren, en het ziet er nog niet naar uit.
  Spijtig.

 5. Israëlische oorlogsmisdaden 7-14 oktober 2023

  Ik veroordeel de massamoord op Israëliërs door Hamas en betreur het verlies van mensenlevens, dat heilig is. Dupes verdienen het niet om te sterven. De aanval werd heimelijk georganiseerd door de Israëlische regering om de uitroeiing van de Palestijnen in Gaza te rechtvaardigen en de aandacht af te leiden van een burgeroorlog binnen Israël. Het is hun MO.

  Israël heeft verschrikkelijke wraak geëist en zou een staakt-het-vuren afkondigen als afschrikking en niet genocide zijn doel zou zijn.

  Iedereen die de huidige Israëlische aanval op Gaza steunt, heeft geen moreel verhaal als hij hetzelfde lot ondergaat als de Palestijnse burgers in een nucleaire oorlog . Je leven is waardeloos als je gelooft dat de Gazanen hun lot verdienen. Je ziel is al dood.

  Lijst van oorlogsmisdaden en misdaden die in aanmerking komen als genocide, gepleegd door Israël in Gaza tussen 7 en 14 oktober 2023

  Artikel 6(c): Het opzettelijk aan een groep opleggen van levensomstandigheden die bedoeld zijn om de fysieke vernietiging ervan geheel of gedeeltelijk te bewerkstelligen.

  “Oog om oog zal de hele wereld blind maken.” – Mahatma Gandhi

  Bron
  https://dailynewsfromaolf.substack.com/p/list-of-war-crimes-and-crimes-qualifying?
  https://www.youtube.com/watch?v=OcO6TAn2CYQ

  • Er zijn maar een paar landen die massamoord op hun geweten hebben en met stip staat Amerika op nummer 1 samen met de Nato, dan het het vervloekte joden land Israël, Hamas en massamoord komt er helemaal niet in voor, ik of eigenlijk ik wens dat dit land ophoud te bestaan en dan samen met dat land wat Amerika heet.

   • Joden-land klinkt niet erg mooi.
    Ook zij zijn weer eens geleid door een afdeling van de CABAL.
    Maar het is zeker afschuwelijk wanneer men van zichzelf zegt “Wij zijn het uitverkoren volk”
    VAN RACISME GESPROKEN.
    Héél jammer natuurlijk voor gewone joodse mensen, maar ook wel jammer dat er niet genoeg van hen van die UITVERKORENHEID afstand doen en vlakaf publiekelijk durven stellen dat dit OUDE ONZIN is.

 6. “Het gevaar dat Amerika in een oorlog wordt meegesleurd”
  Hoe kun je het bedenken om dit zo te zeggen ?
  Voorwaar, wie sticht, provoceert, manipuleert steeds de hele wereld tot er ergens een oorlog uitbreekt.
  HEUS ???!!! , toch niet de VS zeker !!
  De brave politieman van de wereld.
  HOE KOMT IEMAND ERBIJ DIT ZO OP TE SCHRIJVEN ?
  7-voudig geprikt + Alzheimer + een aangeboren IQ van min 50

  • @Jan…

   Je moet de lijntjes begrijpen. Washington DC is eigendom van Londen City, wat eigendom is van het Vaticaan, wat eigendom is van Israël. Daarnaast is er een complete deepstate regering. De poppetjes die wij politici noemen, zijn handpoppen. De amerikaanse, de britse, de italiaanse en de joodse mensen zijn allemaal mensen zoals jij en ik… we hebben één gemeenschappelijke vijand die ons via de deepstate bestuurd. De oorlogen worden visueel gezien door de USA georganiseerd, maar dat doet de USA niet, dat doen de handpoppen in Washington DC die worden bestuurd door de deepstate.

   Er moeten geen burgeroorlogen komen, de staten binnen de staten moeten worden vernietigd. Washington DC, Londen City, het Vaticaan en het hoofdkwartier in Israël moeten worden vernietigd. Daarnaast zijn er nog de nodige broeinesten. Davos, Brussel, Straatsburg, Canada, Nieuw Zeeland en Australië zijn ook allemaal grote deepstate spelers.

   We moeten niet 1 land de schuld geven, we moeten de elites in elk land opsporen en ouderwets berechten met doodstraffen. Alle clubjes (van inlichtingendiensten tot centrale banken, VN, goede doelen, loterijen, bosbeheer, waterschappen, alle ONDERwijs, etc etc etc eindeloos etc) en instituten en institutionele religies zijn allemaal geïnfiltreerd en corrupt. De westerse wereld is voor 98% corrupt en kapot en verrot door 1% elites. We moeten de 1% kanker bestrijden om de wereld te genezen. Je moet de kanker genezen, niet de patiënt doden.

   • Sorry…ik bedoel… we moeten de kanker vernietigen, niet de patient doden.

    De elites zijn de kanker en iedereen die bewust of onbewust voor de kanker werkt, verspreidt kanker.

    • Let God sort them out oktober 24, 2023 Bij 17:49

     Ja maar zoals het nu gaat is het operatie geslaagd,maar de patient is overleden.
     De cabal is hier al heel lang mee bezig en ik denk dat meer dan 80% is afgestompt,of te druk om zich hier mee bezig te houden.
     Wilders is toch ook pro-Israhel?
     Ben benieuwd naar zijn standpunt in deze.

   • @ Let God sort them out oktober 24, 2023 Bij 17:49,
    Je vergeet een connectie waaruit alles bestuurd wordt. Er is namelijk een ondergrondse tunnel vanuit het Vaticaan die direct naar Genève voert in Zwitserland. Onder het Gardameer ligt een compleet ondergrondscomplex waar deze gasten regelmatig bij elkaar komen. Zonder dat het zichtbaar is aan de oppervlakte. In Zwitserland genieten ze alle van onschendbaarheid in persoon, op deze manier en locatie ontsnappen zij elke keer van elk bedreiging op de wereld. Is het nooit opgevallen dat Zwitserland zogenaamd altijd een onafhankelijk soeverein land wil blijven in alle wereldwijde akkoorden en verdragen. Het is niet toevallig dat daar ook het WHO, het WEF, GAVI en de meeste grote banken, big tech, big farmaceuten, big media gevestigd zijn.

    • Hallo Qvic
     Heb je toevallig een (paar) link(s) naar een geloofwaardig , goed onderbouwd artikel over die ondergrondse Vaticaan-Geneve tunnel en dat ondergrondse Gardameer complex ?
     Groeten

     • RV

      https://marilynjwilliams.com › more-gold-than-you-can-imagine-found-in-the-tunnel
      More Gold Than You Can Imagine Found in the Tunnel
      More Gold Than You Can Imagine Found in the Tunnel. There was more gold than you can imagine found in the tunnel under the Vatican City. Running from Vatican City, and deep underground, there is a tunnel that runs almost in a direct line to Jerusalem. The actual direct flight distance is 1,432.90 miles

      • Hallo Sandra,
       Heb op Youtube “ondergrondse wereld” ingetikt en een paar honderd links of zo (kunnen er ook een paar minder geweest zijn) naar beneden gescrolled maar geen filmpje gevonden van diepe ondergrondse tunnels die over honderden kilometers steden of plekken met elkaar verbinden. . Of bedoel je die in Turkije soms? deze voldoen niet echt aan de beschrijving van wat Qvic of Djennis bedoelen.. Zou je misschien iets specifieker kunnen zijn met een link? dankjewel alvast

 7. Ook het nieuwe onafhankelijke nieuwsanker Tucker Carlson waarschuwde maandag tijdens een videoreportage voor het gevaar dat Amerika in een oorlog wordt meegesleurd????
  ik weet niet hoor maar amerika is zelf diegene die een wereldoorlog wil , ze blijven schreeuwen met hun waanideeën.

 8. En ondertussen bromt 5g lekker door, sukkelt ons nog verder in slaap….

  Ik denk dat het belangrijker is de vijand next door te bestrijden, de vijand te bestrijden die ons zwak en slaperig maakt. Alleen maar kijken naar wat een ander doet brengt je elke dag dichter bij een Sudden death. Welke idioot die denkt dat alleen gevaxten het slachtoffer worden van 5g en chemtrails komt bedrogen en ongelofelijk gemanipuleerd uit. Uiteindelijk over en uit.

 9. Vorig jaar verscheen Deep State-knecht Elon Musk in een baphometpakje op een of ander halloweenfeest. Wat staat dit jaar op zijn programma?
  Dit jaar is zijn derde kind geboren: Techno Mechanicus aka Tau. Op z’n zachtst gezegd allemaal uiterst opmerkelijk.

  • Hij is de duivel zelve. Het zijn ZIJN hydrogels die iedereen ziek maken, het spuitje en de nanotech komt rechtstreets uit Musk’s tekentafel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in