Dit is het “excuus” dat zij geven om de ouders niet in te lichten over de risico’s van de covid-injecties. Dit is afschuwelijk naar te luisteren, maar de moeite waard. Deze man heeft zijn gesprek met zijn apotheker opgenomen. Tegen zijn wil nam zijn vrouw zijn zevenjarige zoontje mee om een covid-prik te krijgen, schrijft James Edward Taylor.

De zoon kreeg myocarditis en moest in het ziekenhuis worden opgenomen.

Niemand die de prik toediende, waarschuwde hen voor dit bekende risico.

Waarom? “Wij willen de ouders niet bang maken, zodat zij hun kind misschien niet laten inenten,” antwoorden de apothekers.

“Jullie moet de mensen de juiste informatie geven, zodat ze een goede beslissing kunnen nemen,” roept de man woedend. “Wat is er mis met jullie?”

Wat, inderdaad.

Deze mensen moeten zich verantwoorden voor hun misdaden.

Hier de complete video.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinoloog en onverbeterlijke vaccinpusher Dr. Poland roept na zijn eigen COVID-19 vaccinlestsel op tot meer onderzoek Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

"Dit is gewoon een verwoesting": Insider van de begrafenisindustrie zegt dat ze overspoeld wordt met slachtoffers van hartaanvallen, beroertes en bloedklonters
Vorig artikelDrie redenen waarom het land van de Nederlandse boeren moet worden afgepakt
Volgend artikelAlles wijst erop dat een meedogenloze, gewelddadige en administratieve onderdrukking van de onrust onder het volk wordt overwogen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. Apothekers zijn sowieso criminelen. Als de arts je een merk medicijn voorschrijft geven de apothekers je een nep medicijn, als je toch dat merk wilt wat de arts voorschrijft moet je die zelf betalen.

  • Het gaat alleen maar om het vele geld wat zij verdienen aan al die zooi, om mensen hebben zij nooit iets gegeven en een ding is mij duidelijk geworden de laatste tweejaar het zijn moordenaars meelopers van de VVD en D66 bij hun lagen al langer plannen klaar om de mensheid uit te dunnen en vergeet niet D66 en GroenLinks waren de voorlopers om ouderen een spuitje te geven om hun leven te beëindigen en kijk wie trek nu aan de touwtjes deze smerige parasieten gesteund door de katholieken de grootste moordenaars van vele eeuwen.

 2. Als je je kind laat volspuiten voor vermeende ziekten dat kun je tegenwoordig aan de lopende band naar de priktent gaan omdat mensen bang zijn dat ze ziek worden en vooral dat de ingezaaide angst cultuur sinds 2020 enorm is toegenomen De mensen zijn gehersenspoeld en komen niet meer van die ingeprente waanzin af dat covid 19 spuiten wondermiddelen zijn.. de vele waarschuwingen slaan ze in de wind want ze willen meelopen met de meute op vakantie gaan en feesten en festivals bezoeken en op terrassen zitten angstig dat ze besmet raken met de ingebeelde spuit waanzin van Hugo d. J. en Rutte en CO

 3. De bijsluiters voor deze vaccins staan online en worden regelmatig bijgewerkt zolang de derde ondrzoeksfase duurt. De bijsluiters zijn vrij door iedereen te raadplegen en te downloaden. Staat zelfs bovenaan de bijsluiters, die ook in het Nederlands beschikbaar zijn, duidelijk vermeld dat je die bijsluiter aandachtig moet doornemen en goed bewaren want bevat nuttige informatie om te bespreken met de behandelende arts.
  En ja, myocarditis en pericarditis worden vermeld bij de mogelijke bijwerkingen in de bijsluiter.
  Je kan je gaan afvragen wat voor idioot zijn kind een medicijn of vaccin laat toedienen zonder eerst de bijsluiter te lezen en eventueel te bespreken met de arts. Achteraf bij de apotheek gaan klagen is misplaatst. Altijd eerst de bijsluiter lezen! Alle bekende mogelijke bijwerkingen staan erin vermeld, net als er ook categorieën mensen opgesomd worden die de vaccins zeker niet mogen ontvangen.
  Daarom is deze massavaccinatiecampagne waarbij aan de lopende band mensen zomaar geprikt worden één grote miskleun. Zo hoort dat niet. Voor zoiets ga je normaal een arts raadplegen.
  Ik meen ook dat de massavaccinatiecampagne een oorzaak is van de overvloed aan bijwerkingen.
  Onmogelijk beleefd te blijven. Wie niet eerst de bijsluiter las is een idioot die het zichzelf heeft aangedaan, of een misdadiger die het zijn kind heeft aangedaan.

  • @PJ,

   Beste,

   Ik weet niet hoe uw redenatie is inzake een medische behandeling, want het gaat hier NIET over vaccins welke in wezen totale BS zijn daar er nog nooit een virus is geïsoleerd en er dus ook geen “vaccin” voor gemaakt kan worden echter dat is een andere discussie.

   Waar het hier om gaat is het zogenaamde INFORMED CONSENT…..en daarvoor is de spuitidioot welke deze gifspuiten in mensen duwt voor de volle 100% verantwoordelijk.

   “informed consent: Voor een medische behandeling is toestemming van de patiënt nodig. Die toestemming is alleen rechtsgeldig als de patiënt goed is voorgelicht. Daarom moet een arts, alvorens toestemming te vragen, de patiënt eerst informatie geven over de voorgestelde behandeling.”…..
   EN……..

   “Wat moet er in een informed consent?
   De onderzoeker geeft u een toestemmingsverklaring (ook wel: informed consent). Deze verklaring moet aan strenge eisen voldoen. Hierin staat om welk onderzoek het gaat en waar u toestemming voor geeft. Uw verklaring is geldig als u de datum en uw handtekening plaatst.”………

   Capiche!!!!!

   Kom me in Godsnaam niet meer aan met dit soort onnozele berichten dat men op internet ZELF maar de bijsluiter moet gaan opzoeken en doorlezen. Er zijn in mijn omgeving namelijk nogal wat ouderen die GEEN levensgevaarlijke machine welke tot op heden nog steeds computer genoemd wordt is bezit hebben en deze mogen dan volgens u down the drain.
   Stop aub met deze onzin. Degene die een gifspuit in een mens ramt is verantwoordelijk en NIEMAND ANDERS!

   Deze hebben de nodige opleidingen hiervoor genoten en daarmee basta. Dat die opleidingen helemaal niets voorstellen is ook weer een ander verhaal maar hier zal ik het maar bij laten. Ik heb hier in mijn buurtschap een behoorlijk aantal oudjes met succes van deze gifspuit af kunnen houden…….misschien ook iets voor u om te doen.

   Gladiator

  • @ PJ
   Gelul draadje.
   Als je plotsklaps de bijbel leest transformeer je in een wit gekleede devote handen gevouwen (vul zelf ff in)
   Quote”Voor zoiets ga je normaal een arts raadplegen. en “Wie niet eerst de bijsluiter las is een idioot die het zichzelf heeft aangedaan, of een misdadiger die het zijn kind heeft aangedaan.” Tja ben je echt zo van het pad af met deze imo dwaze stelling ??

  • Inderdaad ! Mooi gezegd weer; De troep is om het menselijk bewustzijn kapot te maken.

   Ik werd vandaag aangehouden op de scooter omdat ik mijn telefoon in mijn tas wilde doen tijdens rijden.

   Je wil niet weten wat voor een agent dit was….. 1 en al haat en agressie.. helemaal opgefokt… om medelijden mee te hebben !

   Ja met mij ook.. boete van € 240,00 echt balen. Maargoed… gelukkig ben ik niet HEM….. die is mentaal al echt helemaal de weg kwijt. Zit geen Ziel meer in. Zou me dus niets verbazen als hij ook de prik gekozen heeft.

   Gevoelloze verdoofde mensen.. dat is wat ik om me heen mee maak.. ook collega’s..

   Het menselijk (en collectieve!) bewustzijn is kapot geprikt….

   Zij hebben gekozen.
   Zware prijs…. ook voor ouders….. dit is erger dan moord op je kind… dit is een kind levenslang in onzekerheid laten leven en ziekenhuisbezoeken krijg je er (NIET GRATIS) bij….

   Ik heb gelukkig geen kinderen (gelukkig a.i. in deze tijd maar ook gehecht aan mijn vrijheden… heerlijk relaxed leven met financiële ruimte en vredevolle gemoedstoestand) maar ik heb het wel echt te doen met die kids van dit soort mensen…. totaal overgeleverd aan randdebielen die niet willen reflecteren.

   Sprak gisteren ook weer zo’n man, zakelijke partner.. wat een debiel… ja geprikt want voor anderen.. maar wel in dezelfde zin vertellen dat hij op vakantie wil voor familiebezoeken en eigen belang…. die heeft 2 kleine kids.. die gaan er ook aan zodra ze geprikt mogen worden want ja; kids mee op familiebezoeken in het buitenland.

   Die mensen liegen echt tegen zichzelf. EN MAAR NIET TOEGEVEN dat ze alternatie motives hebben.
   Ik begin het zielig en walgelijk tegelijk te vinden.. GEEF TOE dat je ver van jezelf verwijderd bent.

   Buurvrouw ook; ja mijn kind mocht niet aan Judo meedoen in Duitsland als ik de prikken niet zou halen.
   MOTIEF?? Wil gewoon dat haar kind een pro judo vechter wordt…. en naamsbekendheid krijg… ROEM en AANDACHT .. dat is het.. en nu klagen… al meer dan jaar niet ongesteld op 30 jarige leeftijd…. en gevoel elke dag dood te gaan door buik uit elkaar kan ploffen etc.

   Man man man……

   Wat een tijden gaan we nog beleven…..

   Intussen; 9 dagen Pride…. Hoppaaa… ohhhh wat is het Apenpokkenvirus toch heftig en besmettelijk….

   Time will tell !!

   • @Lee1990,

    Beste,

    Voor wat betreft die boete……TIP,

    Altijd in beroep gaan…….

    Hope!!??

    Ongeveer 5 dagen voor het verstrijken van de betalingstermijn aan het CJIB beroep instellen.
    Gewoon een of andere flutreden verzinnen en hup op de post ermee.

    Dit heeft als direct voordeel dat betreffende OvJ een beslissing moet nemen welke ALTIJD dezelfde is als het boetebedrag!
    Dit deelt deze paashaas u dan vervolgens mede met dien verstande dat u een opschorting van de betalingstermijn het gekregen van maar liefst 21 tot 22 weken.

    Elke week en tientje wegleggen en cois……

    Het komt daarbij (wel zelden maar mijn dochter heb ik zodoende eens een PV laten wegstrepen van 380 Euro wegens het parkeren op een invalidenparkeerplaats wat ze niet had gezien!) voor dat de OvJ de beslistermijn zal overschrijden wat automatisch seponering van de boete betekend!!

    U moet het natuurlijk zelf weten echter ik ga ALTIJD in beroep.

    Van mijn bekluier PV (had geen bekluier om in de Plus maar heb er nooit een gedragen, had er niet eens een!) heb ik na een hele fijne belofte alsmede een verweerschrift van 5 A4tjes aan de OvJ nooit niets meer gehoord…………wat ik eigenlijk achteraf gezien wel jammer vond. Had graag mijn belofte ingewisseld maar daar zal ik dit komende herfst/winterseizoen nog wel meer dan voldoende kansen voor gaan krijgen want ik ga ze in elk geval behoorlijk uitdagen.

    Groet,

    Gladiator

   • Kijk even op ‘verkeersboete.nl’; ‘MREO.NL; ‘Scandara.nl. Hier kun je jouw boete gratis aanvechten. Als er een ambtenaar bij betrokken is is er 60% slagingkans, dat de verkeersboete wordt ingetrokken. Bij winst betaalt de staat een hoog bedrag aan ‘verkeersboete.nl’ of soortgelijke verkeersstrafrechtjuristen op grond van de Wet Besluit Verkeersrechtelijke Boetes. Gewoon doen dus!

 4. Hartverscheurend voor die man…. wat zijn kind is aangedaan !

  maar ook; WAAROM DOET DAT KIND DAT ??? Stukje kennis vanuit ouders… ze betalen nu de prijs !

 5. Docu https://hetanderenieuws.nl/docu-geld-en-moord-in-het-ziekenhuis/#comment-12013

  Is dit waar ze heen willen met ons leuke clubje https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6962302903768276992?utm_source=linkedin_share&utm_medium=android_app

  Controleer de voortplanting via reproductieve gezondheidswetten en vaccinatiecampagnes. Controleer het onderwijs. En doe het wereldwijd hetzelfde via een centraal aangestuurde wereldregering.
  Staten die zich hier tegen verzetten, zoals Rusland, verzwak je via een proxy-oorlog, uit naam van democratie en vrede.
  De VN is een monster met vele koppen, die zich binnenwurmt tot in onze huiskamers en slaapkamers, in ieder facet van ons leven. https://doezelfnormaal.nl/news/als-je-de-voedselvoorziening-controleert-heb-je-alles-onder-controle/

  Het is daarom het belangrijkste om het eenvoudige principe te begrijpen dat de natuurlijke orde der dingen een verzameling zich ritmisch herhalende processen is die onze gezondheid, lichamelijke kracht en spiritueel evenwicht beïnvloeden. Dit in de natuur functionerende mechanisme heeft invloed op de gemoedsgesteldheid van de mens die deel uitmaakt van de wereld.
  Om de ons omgevende werkelijkheid beter te leren kennen en ons werkritme en eigen manier van leven aan te kunnen passen, moet je kennis hebben van de verschijnselen die hierop de grootste invloed hebben.
  https://nl.rhythmofnature.net

  https://medium.com/@createyourownworld/hoe-beïnvloedt-de-maan-ons-leven-6b2a6769abee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in