Foto: freepik

De zogeheten turbokanker na het C19-vaccin wordt door het establishment nog steeds niet erkend als een problematische bijwerking van de experimentele gentherapieserums, hoewel het al lang een bron van grote zorg is onder deskundigen. In een explosief artikel heeft de “EpochTimes” onlangs experts uit de VS aan het woord gelaten: Zij zijn ervan overtuigd dat de autoriteiten al lange tijd weten dat de preparaten, die ondanks het ontbreken van bijbehorende veiligheidsstudies met alle macht aan de mensen werden opgedrongen, kanker kunnen veroorzaken, schrijft Report24.

Wat er gebeurt, is dat bij deze gekende kankers, de groeipatronen en hun gedrag volledig ongewoon zijn… “Turbokanker” is iets dat er eerst niet was en nu plotseling overal is,” waarschuwde patholoog Dr. Ryan Cole in een interview met EpochTV. Hij merkte een aanvankelijke stijging van dergelijke gevallen kort nadat de vaccinatiecampagnes begonnen. Aangezien er ook steeds meer gevallen van kanker voorkomen bij jonge patiënten, waar screening niet gebruikelijk is, denkt hij dat dit niet te wijten kan zijn aan uitgestelde screenings.

Er zijn enkele onderzoeken en meldingen van plotseling optredende kankers na covid vaccinatie. Het meest recentelijk heeft een onderzoek bij muizen voor opschudding gezorgd waarbij zich een snel ontwikkelend kwaadaardig lymfoom voordeed – maar er zijn al zeer vergelijkbare gevallen bij mensen beschreven. Explosief: deskundigen zijn ervan overtuigd dat de autoriteiten in de VS al lange tijd weten dat de experimentele gentherapieserums kanker kunnen veroorzaken. Specifieke studies naar kankerverwekkendheid werden niet uitgevoerd en men wist dat de “vaccins” hoe dan ook op de markt zouden worden gegooid, maar nadat de vaccinatiecampagnes begonnen, stapelden zich ook in het VAERS-systeem al snel steeds meer meldingen van kanker op.

Canada's hoogste gezondheidsautoriteit: volledig gevaccineerden blijven vatbaar voor COVID-19

CDC-analyses van meldingen van ongewenste bijwerkingen van 14 december 2020 tot 29 juli 2022 leverden veiligheidssignalen op voor colorectale kanker, uitgezaaide borstkanker, uitzaaiingen naar de lever, botten, centraal zenuwstelsel, lymfeklieren en borst, chronische lymfocytaire leukemie, B-cel lymfoom en folliculair lymfoom. De analyses werden alleen gepubliceerd dankzij een Freedom of Information Act-verzoek. Vergelijkende analyses van gentherapieserums door David Wiseman, een wetenschapper in farmaceutica en pathologie, brachten ook duidelijke veiligheidssignalen voor kanker aan het licht. Wiseman is ervan overtuigd: de autoriteiten wisten het – maar ze reageerden niet.

“Overheidsinstanties wisten dat er kanker zou ontstaan door deze vaccinaties en ze probeerden het in de doofpot te stoppen, maar de gegevens lekten uit,” concludeert ook Dr. Ryan Cole op basis van de beschikbare gegevens. Deze beschuldiging is ongetwijfeld ernstig, want de experimentele gentherapieserums zijn vandaag de dag nog steeds op de markt en worden gepromoot door politici en de mainstream media, vooral in het Westen. Bovendien zijn verschillende andere bijwerkingen van de grotendeels ineffectieve injecties al lang bekend, wat het establishment er niet van weerhoudt om steeds nieuwe vaccinatiecampagnes te plannen.

Als regeringen over de hele wereld transparant zouden zijn, zouden niet alleen schadelijke vaccinaties tot het verleden behoren, maar zouden de mechanismen achter zogenaamde turbokankers ook veel gemakkelijker te onderzoeken zijn – en zouden de getroffenen beter geholpen kunnen worden. Want volgens deskundigen worden bestaande kankertherapieën vaak als ineffectief beschouwd. Zo vertelde oncoloog Dr. William Makis aan de EpochTimes: “Ik geloof dat het dringend nodig is om de onderliggende mechanismen van turbokanker te identificeren, omdat oncologen de patiënten die aan turbokanker lijden momenteel niets te bieden hebben en conventionele kankerbehandelingen minimale of geen voordelen bieden.” Blijkbaar geven regeringen niet om de slachtoffers van hun beleid – er is geen andere manier om de volledige onwetendheid over ernstige en niet zelden fatale vaccinschade te verklaren. Een herwaardering van deze misdaden zal afgedwongen moeten worden door deskundigen en niet in de laatste plaats door de bevolking.

Zuid-Korea: 13 mensen overleden na vaccinatie

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden YouTubers die Covid-prikken pushten voor Big Pharma hebben nu Turbo-kankerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS-geleide NAVO verdrinkt Oekraïne in een bloedbad
Volgend artikelScott Ritter: Welk geavanceerd wapentuig het Westen ook stuurt, er is geen toverstaf om een Oekraïense overwinning tevoorschijn te toveren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. : Je doet het voor de ander” was de uitspraak.
  Dat ‘ die ander’ niet jouw medemens was is inmiddels overduidelijk geworden.

  Goed onthouden wie er verantwoordelijkheid voor moet afleggen.

  • Wat ze hiermee bedoelen is, dat je vrijwillig jezelf vermoordt en ruimte maakt voor een ander (de toekomstige generatie)

   Net als veilig (voor de elite, want niemand zal de link leggen) en effectief (depopulatie)

   Ze liegen niet, het is slechts onze eigen interpretatie van woorden.

  • De ander is die elite met een vals gekocht diplomaten paspoort heeft (überhaupt gaan mijn nekharen hiervan omhoog staan, de ongelijkheid). Je doet het dus voor hen en hun agenda.

 2. Conclusie we zijn willens en wetens in de maling genomen- en nog steeds is er GEEN volksopstand. Wat is er nodig voor een opstand? Het gaat misschien niet zo snel als de gaskamers maar het doel is hetzelfde. Nederland gehoorzaamt en kijkt toe……

 3. De autoriteiten wisten dat de vaccins kanker veroorzaakten

  Echt? Ga weg! Dat doen de autoriteiten anders nooit. De autoriteiten hebben hun eigen personeel gedwongen tot de gifspuit. Dat kan maar 1 ding betekenen, de helft van de zelfde autoriteiten zijn ook nutteloze vreters.
  AI, komt eraan. Sneller, eerlijker en beter dan 80% van de ambtenaren, de Vaxx dwingelarij eet haar eigen personeel. Overbodig geworden dus. We zitten in het oog van de orkaan. deze winter zal wel eens heel erg kunnen worden. Sla in je wat je nodig hebt, ga in een winterslaap en kijk wie er van de lente nog leeft.

 4. Het is net als oorlog: eerst wordt het op kosten van de belasting betaler wapens aangeschaft, dan kiest de regering een vijand uit en verstookt al hun wapens en manschappen om dat land te vernietigen. Om vervolgens de belastingbetalers weer voor de kosten en arbeid op laten draaien om het vernietigde land weer op te bouwen. Dat noemen de regeringsleiders dan werkgelegenheid creëren. Zodat de aandeelhouders van de wapenindustrie en andere organisaties weer een dikke boterham eraan overhouden. In hun verdienmodel van actie, reactie en oplossing.

  Met dat vaccin is het zelfde scenario een door de belastingbetalers het vaccin laten betalen, wat zogenaamd dan jouw gratis wordt aangeboden. Alle schades die jij oploopt ervan kunnen de zelfde farmaceuten weer aan verdienen om de veroorzaakte schades met hun medicijnen te verlichten. Een hele abstracte omschrijving van een nieuwe markt te creëren. Waar de belastingbetaler telkens voor moet betalen voor iets waar hij/zij nooit om gevraagd heeft en er nooit baat bij hebben. Op deze manier worden de rijken steeds rijker en de armen steeds armer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in