Wat gebeurt er in hemelsnaam met gevaccineerde slachtoffers? De Stew Peters Show heeft zich verdiept in een verhaal dat uit Utah komt, waar een anonieme verpleegster gemeld heeft dat ze lange, witte, verkalkte slierten gevonden heeft in de longen van een 32-jarig vaccinslachtoffer.

Dr. Jane Ruby plaatste de dramatische beelden, die genomen zouden zijn door het verplegend personeel van het onbekende ziekenhuis in Utah, en probeerde meer details te krijgen, bericht Principia-scientific.com.

Dr. Ruby schoof aan bij The Stew Peters Show om te praten over het 32-jarige vaccinslachtoffer dat de schepselachtige klont uit zijn longen liet verwijderen.

Big Pharma moet boeten voor zijn leugens.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Percentage geboosterde patiënten op intensive care explodeert – media geven ernstige vaccinatieschade toeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Arts legt in 2 minuten uit waarom zoveel gevaccineerde jonge mensen tijdens sporten sterven
Vorig artikelDr. Robert Young deelt nieuwe COVID-19 vaccin en bloedbevindingen – Zelf-assemblage met gepulseerde RFs
Volgend artikelPoetin belooft “bliksemsnelle” reactie op strategische bedreigingen voor Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Stew Peters is een naar, sensatiebelust mannetje, dat alleen maar voedsel geeft aan sheeple die denken dat mensen die géén zogenaamd “vaccin” nemen alu-hoedjes-gekken zijn: zijn relligere, sensatiebeluste “berichtgeving” doet afbreuk aan goede, verstandige berichtgeving over de mogelijke, verschrikkelijke gevolgen van mRna-injecties.
  Wat nou: demonisch wezen. Dit is een afdruk van de bronchiën van een gevaccineerd persoon dat dit waarschijnlijk ook niet heeft overleefd
  Stew Peters weet natuurlijk heel goed wat het uiterst nadelige effect van zijn vorm van misleiding ten gevolge heeft. Dus is hij controlled opposition en daarnaast een ordinaire, schreeuwerige kermisklant. Weg ermee.

  • Ja, daar lijkt het inderdaad op. Je kunt het patroon zien in de echt enorme klonter. Het is waarschijnlijk niet rood omdat de rode bloedcellen stuk/gestapeld zijn.
   Het is veel enger als het geen alien is, wat mij betreft.

  • Als je deze mening hebt dan behoren Max Igan, dr. Jane Ruby, Mariazeee, Dr. Reiner Fullmich en andere strijders zeker ook tot controlled opposition.. Ik dacht het niet!

  • Zij zijn door mij betrapt in dit filmpje, op de manier dat zij praten, wat standaard lijkt te geworden zijn wanneer je mensen wilt manipuleren in het denken dat wat je zegt, niets iets is wat op voorhand is ingestudeerd.
   Om dit effect te bereiken, onderbreekt men zichzelf vooral, en hapert men voortdurend. Elon Musk doet het ook, waarbij wat hij zegt, moet lijken dat op iets van hem afkomstig is, maar uiteindelijk, een boodschap is die moet overgebracht worden.
   Ik moet u hierin dus gelijk geven.

 2. Mensen kenden het risico–namen het toch.
  Als je een pistool tegen je hoofd zet en afdrukt….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in