Michael Yeadon was wetenschappelijk onderzoeker en vicepresident bij de medicijngigant Pfizer Inc. Hier legt hij uit waarom de Covid-vaccinatiecampagne een “wereldwijde coup d’etet en opzettelijke massamoord” is.

Een bericht geschreven aan een vertrouwde campagnevoerende vriend, die moeite heeft om te accepteren dat wat er gebeurt opzettelijk is

Het is inderdaad een grote stap om van gerechtvaardigde kritiek op vermeende incompetente politici en industriëlen over te stappen naar het zodanig in elkaar passen van de stukjes dat ze alleen maar kunnen wijzen op opzettelijkheid. Eens kijken wat u ervan vindt, schrijft Dr. Michael Yeadon.

Beste X,

Ik vind het onmogelijk om te proberen alle informatie zo samen te voegen dat het geheel zelfs goedaardig of op zijn minst niet geheel kwaadaardig kan zijn.

Dat komt omdat, zoals je mij ongetwijfeld hebt horen zeggen, ik geloof dat het kwaadaardig is!

Ook ik had er al vroeg moeite mee, met het argument “dit moeten ze toch geweten hebben!?”. Enz. Toen ik eenmaal de mogelijkheid toestond dat alle slechte dingen opzettelijk waren, vond ik dat de rest allemaal op zijn plaats viel. Dat alleen bewijst natuurlijk niet dat het opzettelijk was.

Enkele vroege aanwijzingen voor opzettelijkheid zijn de gecoördineerde reacties van tientallen regeringen op de vermeende pandemie: lockdowns, maskering, massale tests van de bron, de verkeerde toepassing van PCR-gebaseerde technieken op bulktests van klinische monsters, selectieve sluitingen van bedrijven en scholen, grensbeperkingen, enz.

Geen enkel land had iets van dit alles als kernonderdeel van zijn eigen voorbereidingsplan voor een pandemie.

Zelfs de wetenschappelijke evaluatie van de NPI’s door de WHO concludeerde dat geen enkele ervan werkte en dat de enige veranderingen die iets waard waren, bestonden uit het vragen aan mensen met symptomen om thuis te blijven tot ze hersteld waren en het verhogen van de frequentie van het handen wassen (omdat de overdrachtsroute in eerste instantie niet zeker zou zijn).

Ik heb destijds betoogd dat de enige manier waarop alle landen al deze nutteloze, maar schadelijke en dure NPI’s hadden kunnen aannemen, was als er sprake was van supranationale coördinatie. Of dat nu van de WHO, WEF etc. was, weet ik niet. Ik weet het niet. Maar illegitiem is het in ieder geval wel.

We weten nu dat ze wisten dat het opleggen van deze beperkingen niemand zou redden, maar dat de negatieve gevolgen verwoestend zouden zijn, zelfs dodelijk voor sommigen, die geen toegang meer zouden hebben tot de medische zorg die ze nodig hadden. Bovendien zou het gebruik van verlof natuurlijk enorm schadelijk zijn voor overheden die al tot het uiterste in de schulden zaten.

  12-jarige lijdt aan pijnlijke blaren over het hele lichaam na eerste dosis Moderna - artsen dringen nog steeds aan op tweede dosis

Ik merk op dat een Amerikaanse term, furlough (verlof), wijdverspreid is in het publieke debat. In Groot-Brittannië hebben we die term nooit eerder gebruikt. Niemand maakte opmerkingen over de komst ervan, wat de leidende rol van de Amerikanen verraadde.

Dan is er nog het opleggen van radicaal gewijzigde medische protocollen.

Door mijn langdurige blootstelling aan ademhalingszaken, wist ik meteen toen ze in paniek raakten over het feit dat ze 30.000 mechanische beademingstoestellen nodig hadden, dat er echt iets duivels aan de hand was. Het is nooit gepast om een patiënt met een onbelemmerde luchtweg en een intacte borstwand te verdoven, intuberen en beademen.

Mechanische beademing is zeker een prachtig, levensreddend middel, maar het brengt ernstige risico’s met zich mee voor de kwetsbare patiënt, in de vorm van door beademing veroorzaakte longontsteking, longletsel door het gebruik van druk om de longen op te blazen, en nog veel meer.

De juiste behandeling zou bestaan uit een zuurstofmasker, een enkele, lage dosis benzo, een kopje thee en een koekje, en een zorgzame hand op een arm.

Ook in de VS kregen velen in deze kwetsbare toestand remdesivir en geen volledige intraveneuze voeding. In de meeste gevallen was het slechts een kwestie van tijd voordat ze stierven.

In verzorgingstehuizen werden lukraak hoge doses midazolam en morfine gebruikt. Niet alleen hoge doses, maar ook herhaaldelijk toegediend aan hun bejaarde patiënten. De hoogste medische autoriteiten in het land hadden hen opgedragen dit te doen en zo weinigen stelden er vragen bij.

Mijn Ph.D. was toevallig op dit gebied, het effect van opiaten op de ademhalingsfunctie. De ontdekking van meervoudige opiaatreceptoren deed de mogelijkheid ontstaan om receptorselectieve liganden uit te vinden die pijn zouden verlichten met een verminderde ademhalingsdepressie. Helaas worden beide voornamelijk gemedieerd door mu opiaatreceptoren, zowel centraal als in de periferie.

De combinatie van opiaatagonisten en benzodiazepinen is gecontra-indiceerd bij patiënten tenzij er nauwlettend toezicht is (op tekenen van ademhalingsdepressie).

Dat is niet het geval en kan ook niet in een verpleeghuis. Ook zij werden massaal vermoord.

Tot slot werden de huisartsen in de gemeenschap gewaarschuwd om geen antibiotica voor te schrijven in gevallen van covid “omdat antibiotica geen virale ziekten kunnen behandelen”.

Het is algemeen bekend dat wat gewoonlijk een secundaire bacteriële infectie wordt genoemd, in deze situatie de dood tot gevolg heeft. Uit de gegevens blijkt echter dat het voorschrijven van antibiotica voor vermeende bacteriële infecties van de longen met 50% daalde en dat grote aantallen mensen een vermijdbare dood stierven (en ook een nogal gruwelijke dood).

  WHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven

Het is niet mogelijk om naar al dit bewijs te kijken zonder te concluderen dat hier opzet in het spel was. Het is letterlijk duivels wat ze gedaan hebben.

Ik ben nog steeds in de war over hoe het gedaan is met zo weinig tegenstand. Ik weet wel dat er vanaf eind jaren 90 tot eind 2019 een reeks simulaties van wereldwijde pandemieën en bioterrorismescenario’s is uitgevoerd, waardoor de daders hun vaardigheden konden aanscherpen in de reacties en de opgelegde controlemaatregelen.

Ik geloof dat sommige van deze simulaties op het terrein werden uitgevoerd, zodat de noodhulpteams zich konden vormen en konden oefenen wat de meesten van hen passend vonden, gezien de fictieve opzet, hoewel dit speculatief is.

Dan komen we bij de “vaccins”.

Gezien mijn carrière in de farmaceutische en biotechnologische industrie, wist ik dat het onmogelijk was om een vaccin te maken in minder dan 5-6 jaar, als men de klinische veiligheid wilde aantonen en de productie wilde verbeteren tot de gebruikelijke hoge kwaliteit die nodig is om een nauwkeurig gedefinieerd eindproduct te maken.

Als dat laatste niet gebeurt, is het zinloos om het eerste te doen, omdat wat anders zou worden geïnjecteerd niet zou zijn wat in de klinische tests is gebruikt.

Met andere woorden, als er behoefte was aan een nieuw vaccin, zou u nooit eens overwegen om zo’n programma uit te voeren, omdat geen enkele pandemie in de geschiedenis ook maar een fractie duurt van de minimale tijd die nodig is om een veilig en effectief nieuw vaccin te maken.

Toch gingen ze ermee door. Ook dit is kwaadwillig, laat staan het buitengewone liegen, censureren en zwartmaken van andersdenkenden.

Aangezien mijn hele carrière gebaseerd is op de principes van “rational drug design” om moleculen te ontwerpen en te testen, kon ik mezelf in de schoenen van de ontwerpers van de vaccins plaatsen.

Er zijn verschillende, overduidelijke veiligheidsproblemen ingebouwd in deze producten. Eén daarvan is de axiomatische inductie van “auto-immuun” reacties, ongeacht welk antigeen gekozen werd.

Het volgende was de keuze van het antigeen, waarbij niemand het spike-eiwit zou kiezen, omdat dit hoogstwaarschijnlijk direct toxisch zou zijn, het onderhevig is aan de snelste mutatie (zodat een vaccin zijn werkzaamheid zou kunnen verliezen) en het ook het minst verschilt van menselijke eiwitten (en dus omstanderaanvallen zou kunnen uitlokken op zelfs enigszins vergelijkbare zelf-eiwitten).

  Balsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klonters

Toch kozen de vier hoofdrolspelers allemaal voor dit antigeen. Wat een toeval! Ik zou mijn collega’s in de andere bedrijven hebben opgeroepen om ervoor te zorgen dat we dat niet deden. Dat komt omdat het zeer onwenselijk zou zijn om gemeenschappelijke risico’s te hebben voor alle programma’s.

Bij de formulering kozen de mRNA-gebaseerde producten allebei voor LNP’s om hun boodschap in te kapselen. Toch wist de industrie dat deze niet alleen door het hele lichaam reizen, inclusief de hersenen, maar dat ze zich ook ophopen in de eierstokken.

Toch gingen de bedrijven en regelgevende instanties, dit wetende, ermee door en verergerden anderen het toxiciteitsrisico door deze injecties bij zwangere vrouwen en kinderen aan te bevelen.

Ik was nog steeds traag met het samenvoegen van al dit bewijs van zorgvuldig uitgedachte schade. Maar uiteindelijk ben ik er gekomen en sindsdien spreek ik in wat velen als extreme termen beschouwen.

Ik ben bang dat we ons niet kunnen verbergen voor de realiteit dat dit een wereldwijde staatsgreep en opzettelijke massamoord is.

Erger nog, we zien de oprukkende bewakingstechnologie en wettelijke bevoegdheden om digitale ID & CBDC in te voeren en contant geld uit te bannen. Het is niet moeilijk om scenario’s te bedenken waarbij het tonen van een digitaal ID verplicht wordt.

Het enige dat nodig is, is dat de WHO valse pandemieën verzint, dat de farmaceutische industrie miljarden doses namaakvaccins op basis van mRNA produceert en dat regeringen erop staan dat digitale ID’s alleen geldig blijven als u deze schadelijke injecties neemt, en er is een bijna perfect ontoelaatbaar ontvolkingsmiddel.

Ze kunnen ook andere dingen doen, maar ik denk dat ze dit gaan proberen. We moeten onze stem blijven verheffen en proberen mensen wakker te schudden.

Er is maar een grote minderheid nodig om NEE te zeggen & deze duivelse plannen mislukken.

Met de beste wensen

Mike


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig Maleisische premier waarschuwde de wereld voor DEPOPULATIEPLAN door globalisten in 2015 toespraak
Volgend artikelCNN gooit Biden onder de bus, wijdt een heel segment aan zijn pathologische leugens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. ‘Er is maar een grote minderheid nodig om NEE te zeggen & deze duivelse plannen mislukken.’

  zij zijn met duizenden… WIJ zijn met miljoenen!!! Het wordt een hobbelige rit, maar houd moed!

  • Zo zou het wel moeten werken.
   Maar we hebben het de laatste keer gezien.
   Ruim 80% voert klakkeloos elke opdracht en regel uit die de overheid aan ze vraagt, zonder ergens verder over na te denken.
   Wat ga je daar aan veranderen? Luisteren doen ze toch niet.

   • Verandering heeft tijd nodig. Houd moed Bert, uiteindelijk wil niemand in de hel leven die ze proberen te creëren. Het is een kwestie van tijd voordat iedereen beseft dat het fout gaat. Deze oorlog tegen de mensheid is al duizenden jaren bezig, deze paar jaar zijn niks op die schaal… houd moed.

    • Mensen geven nooit hun fouten toe, ze sterven nog liever.
     Je fout toegeven betekend ook dat je dan blijkbaar niet zo slim was.
     En dat zal geen mens toegeven.
     En sommige kiezen er bewust voor om wel in die hel te leven omdat ze denken dat wij niet lekker zijn, zogenaamde wappies met waan ideeën.
     Waarom zou iemand zichzelf vrijwillig opsluiten of zich onderdanig opstellen als iemand dat vraagt.

      • Er zitten hier behoorlijk wat mensen die er nog steeds van uit dat mensen zelfstandig nadenkend zijn en uiteindelijk altijd de goede beslissingen zullen nemen.
       Dat is maar voor zeer weinig mensen op deze wereld zo.
       Het grootste gedeelte bestaat uit meelopers om zo altijd aan de “goede” kant te staan omdat dat veiliger is en zo het minst opvallen.
       Een afwijkende mening kan ook consequentie met zich mee brengen waar de meeste simpel weg geen zin in hebben.

       • @Bert…

        ‘Er zitten hier behoorlijk wat mensen die er nog steeds van uit dat mensen zelfstandig nadenkend zijn en uiteindelijk altijd de goede beslissingen zullen nemen.’

        Je veroordeelt mij terwijl je helemaal niet goed leest wat ik zeg Bert. Daar hebben meer bokkige reageerders last van. Lees goed wat ik schrijf!!! Ik zeg niet dat mensen zelfdenken en bewust zijn!!! Ik zeg dat mensen in een psychose zitten en dat ALS ALS ALS ALS de realiteit bij ze binnenkomt dat ze zullen veranderen. Het moet mis gaan voordat de meeste mensen de realiteit niet meer kunnen ontkennen. Ik zeg dus absoluut niet dat mensen zelfstandig nadenken of dat ze zomaar gaan toegeven dat ze fout zitten. We leven tussen de zombies die in een diepe diepe psychose zitten en daar komen EVENTUEEL pas uit als een zwaar trauma ze met hun beentjes op de grond van de realiteit zet. Ik vind het onvoorstelbaar hoe mijn reacties steeds als een rode lap op sommige reageerders werken. Peace out man… ik sta er hetzelfde in als de meesten hier, ik denk en verwoord het alleen anders.

        • Wat een achterdochtig mannetje ben je zeg.
         Waar haal jij nou vandaan dat het over jou gaat.
         Ik haal helemaal niks van jou aan.
         Jij hebt het verder wel goed voor met de mensen en hoopt daar het beste mee.
         Dat geloof ik wel.
         Mensen weten ook wel dat ze fout zaten, maar toegeven is heel wat anders.
         Ik denk dat dat behoorlijk tegen zal vallen.

     • @Bert mensen hoeven hun fouten helemaal niet toe te geven. Je blijft teveel in de corona tijd hangen. We zijn ondertussen veel verder, we zitten nu in de klimaat crisis. Veel mensen die tijdens corona alles prima vonden veranderen nu van gedachte. Er komen andere maatregelen zoals geen vlees eten, geen auto bezitten en torenhoge belastingen. En daar zijn veel meer mensen tegen dan tegen de corona maatregelen. Bij iedere crisis en maatregel worden andere mensen wakker en daarom worden het er steeds meer. Het eerste jaar ging 80% de prik halen, vorig jaar was dat 26,5% Als je nu ziet hoeveel mensen tegen de oorlog zijn, tegen het klimaat beleid, tegen woke enz. De groep meelopers wordt kleinder en kleiner en dat is positief.

  • Mijn mening is wij moeten bij het kwade beginnen en dat zijn de virus makers die naar mijn mening in opdracht van de elite zo een virus hebben ontwikkeld nou de hoofddaders zijn bekend de moordenaars zijn onze volks vertegenwoordigers die maar een opdracht hadden om meer dan 5 miljard te vermoorden en denk dan maar aan Claus Swaab Bilgates en vergeet niet Rutte en de Jonge van Dissel en Maxima die op onze belasting geld teert.
   Dat is een deel van het kwade maar wij mogen zeker niet vergeten de bruikbare schaapjes die zich met op gestroopte mouwen naar de slachtbank lieten leiden en zelfs hun kinderen nog erbij lieten vermoorden maar let op het zal nooit stoppen voordat de elite de macht en de rechtspraak hun moorden werk hebben voltooit
   nu wij weten dat ze op de een af andere manier toch gaan vermoorden blijft mijn vraag mogen wij ons dan niet met alle middelen die wij bezitten mee te verweren , mijn antwoordt is simpel wij hebben toch niets meer te verliezen.

 2. Dr. Michael Yeadon en de Maleisische ex-Premier, hebben helemaal gelijk
  Zo erg is het.

  Verder : FrontNieuws : bedankt voor alle artikelen.

 3. Ik weiger te geloven dat ‘massamoord’ opzettelijk en op wereldschaal kan georganiseerd worden zonder dat dit op een bepaald moment aan het licht komt . Dat is toch onmogelijk ?! Dat de zogenaamde mrna vaxxins overhaastig geproduceerd werden met de bedoeling van asap MILJARDEN dollars binnen te rijven, DAT geloof ik wel, en dat mensen doelbewust onnodig bang gemaakt en gebrainwasht werden om het ‘levensreddende’ experiment tot zich te nemen, dat is zondermeer duidelijk, er bestaat ook geen twijfel over dat de spuiten waardeloos zijn en zelfs dodelijke nevenverschijnselen hebben maar dat dit alles zou passen in een internationaal georganiseerd zogenaamd ontvolkingsbeleid, neen dat lijkt me onwaarschijnlijk… Voorlopig en 2 jaar later is het ‘plan’ trouwens totaal mislukt; bij mijn weten zijn we nog steeds ‘gezellig’ met zn 8 miljard ….and ticking

  • @Patrick – ´Ik weiger te geloven dat ‘massamoord’ opzettelijk en op wereldschaal kan georganiseerd worden zonder dat dit op een bepaald moment aan het licht komt . Dat is toch onmogelijk ?!´

   Er zijn best wat mensen die dit aan het licht brengen.. en er is al best e.e.a. over bekend onder een inherent publiek, maar dit alles zal je niet gaan terugvinden in de reguliere media (als zijnde ´het licht´) en zelfs niet in veel van de alternatieve media. Koester dus de puzzelstukjes.. (?)

   ‘At least 4 billion ‘useless eaters’ shall be eliminated by the year 2050 by means of limited wars, organized epidemics of fatal, rapid-acting diseases and starvation.’

   DR. JOHN COLEMAN,
   CIA INTELLIGENCE OFFICER

   ‘There are now 6.7 billion people on earth and soon there will be 9 billion. However, we can reduce that number by ten to fifteen percent if we do a good job with vaccinations, health care and birth control’.

   BILL GATES, VACCINE DEALER

   ‘I was involved in misleading millions of people about the possible negative side effects of vaccines. We lied about the scientific findings.’

   WILLIAM W. THOMPSON, PHD.,
   SENIOR SCIENTIST, CDC

   https://stopworldcontrol.com/

 4. Dan heb je er nog niet veel van begrepen en moet je nog heel veel onderzoeken.
  Begin bij het begin: Kill Bill Gates heeft jaren geleden gezegd dat de wereld overbevolkt is en dat dit valt op te lossen door ‘vaccinaties’! Dat is één. (Te vinden op YouTube).
  Acht miljard? 18 miljard zal je bedoelen?
  Weet jij precies hoeveel mensen er (onder andere door die gifspuiten) overlijden/ overleden zijn? Ook enig idee hoeveel gelukzoekers er wekelijks binnenkomen? Vandaar dat de teller niet terugloopt wat betreft het aantal inwoners van Nederland.

  Nou succes met je zoektocht. En zet je tv uit en je verstand aan.
  Bovendien heeft dr Sherri Tenpenny gezegd dat na vijf jaar prionziekten ten gevolge van die spuiten zich zullen openbaren.
  Nee, de meeste mensen vallen niet dood van de naald. Dat is het geniepige. Ze zijn te dom om de link te leggen. Wedden dat volgende maand weer rijen schapen klaarstaan om het volgende gifshot te ontvangen?! Velen hebben de hele Berlijnse Muur voor hun hoofd en denken niet na.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in