Een arts die herhaaldelijk expliciete foto’s stuurde naar studentes geneeskunde is schuldig bevonden aan ernstig wangedrag tijdens een hoorzitting van de Medical Practitioners Tribunal Service. De arts vroeg het GMC hem zijn titel ‘dokter’ te ontnemen en zei dat hij nooit meer geneeskunde zou beoefenen. Maar het MPTS besloot dat schrapping van zijn naam uit het medisch register niet proportioneel zou zijn. Hij werd voor 12 maanden geschorst. Aan de andere kant werden artsen die de waarheid vertelden over de covid-19 fraude blijkbaar met enthousiasme uit het medisch register geschrapt. Ik ken zo’n arts die al vier jaar uit het medisch register is geschrapt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Kankerpatiënten in het VK wachten langer dan ooit op behandeling in het VK. Het percentage kankerpatiënten dat binnen twee maanden na verwijzing (de zeer bescheiden doelstelling) met een behandeling begint, ligt nu rond de 60%. Duizenden en duizenden patiënten sterven omdat zij, hoewel de diagnose is gesteld, niet zijn behandeld. Ondertussen zijn artsen en verpleegkundigen druk in de weer met de gebrekkige en volstrekt nutteloze PCR-test om miljoenen patiënten verkeerd te diagnosticeren, zodat de covid-cijfers omhoog kunnen worden gemasseerd.

De oorlog tussen de NAVO en Rusland (laten we eerlijk zijn, alstublieft) heeft er volgens de Internationale Scheepvaartkamer toe geleid dat 331 zeelieden op 62 schepen al meer dan een jaar vastzitten in Oekraïense havens. Het is niet onbekend dat reders schepen in de steek laten en bemanningen achterlaten zonder geld of enige hoop op ontsnapping van hun schip. Een zeeman zat vier jaar vast op een verlaten vrachtschip in Egypte. Een plaatselijke rechtbank besloot dat hij de wettelijke voogd van het schip was. Hij moest om de paar dagen naar de kust zwemmen om zijn mobiele telefoon op te laden.

Het doet mij genoegen dat mijn recente aanval op ESG [Environmental, social, and corporate governance] productief is geweest. Maar ondanks het verzet van beleggers (waarvan de overgrote meerderheid geen moer geeft om ESG) dwingen veel van ’s werelds grootste vermogensbeheerders overheidsbedrijven nog steeds om kennis te nemen van economische, sociale en bestuurlijke kwesties (ESG). Bedrijven worden gedwongen om klimaatmaatregelen te nemen, kennis te nemen van diversiteitskwesties en te decarboniseren. Het resultaat is dalende bedrijfswinsten zonder enige goede reden. ESG maakt bedrijven, spaargelden en pensioenen kapot. Ondertussen bleek onlangs uit een studie dat ESG de economie nog steeds belemmert door de efficiëntie te ondermijnen. Zo worden in Duitsland aan kleine bedrijven die aan de staalindustrie leveren bankleningen geweigerd. En wordt kapitaal toegewezen volgens krankzinnige politiek correcte regels in plaats van vanwege een mogelijk goede investering.

  Volledig gevaccineerde man die Moderna Covid-19 boostershot kreeg, meldt 'ernstigere' bijwerkingen

Ik heb medelijden met boeren die niet begrijpen dat ze heel bewust uit hun bedrijf worden gezet. Velen zijn in de war en denken dat hun regering slechts incompetent is. Niet dus. Het plan is om landbouwbedrijven volledig te laten verdwijnen. Het is alleen jammer dat de boeren het licht nog niet hebben gezien en niet begrijpen hoe dicht we bij de Grote Reset zijn en een wereld waarin iedereen niets anders eet dan in het laboratorium gemaakt voedsel (waarvan het meeste is geproduceerd door Bill Gates, de vriend van Jeffrey Epstein en financieel medewerker van de BBC.

Ik vermoed dat beleggers in de toekomst waarschijnlijk zullen moeten vertrouwen op dividenden die worden uitgekeerd door de bedrijven waarin zij beleggen – in plaats van op vermogenswinst.

Als we de oorlog die we voeren tegen de samenzweerders en hun handlangers verliezen, betekent dat dat we hebben verloren van Blair, Schwab en Matt Hancock. Dat is toch ondenkbaar.

Kernenergie is “groen” bevonden – samen met het kappen van bomen en het verbranden van gas. Alleen kolen en olie zijn nog niet als “groen” en aanvaardbaar aangemerkt. En ik zou er om wedden dat die twee op de lijst van aanvaardbare energiebronnen komen.

Het wetsontwerp inzake economische criminaliteit en transparantie van ondernemingen zal een nieuwe laag van controles en voorschriften toevoegen waaraan wij ons allemaal zullen moeten houden wanneer wij geld uitgeven, een creditcard gebruiken of geld van A naar B verplaatsen.

Henry Kissinger zegt dat de technologie achter chatbots met kunstmatige intelligentie de menselijke kennis opnieuw zal definiëren, de manier waarop wij de werkelijkheid waarnemen zal veranderen en de politiek en de samenleving zal reorganiseren. Dankzij de instemming van Kissinger weten we nu dus zeker dat chatbots een slechte zaak zijn.

Het kwaadaardige YouTube haalde vorig jaar 29 miljard dollar aan reclame binnen. Iedereen die video’s maakt voor YouTube helpt de kwaadaardige reus groter en rijker en machtiger en gevaarlijker te worden. Het goede nieuws is dat YouTube in Amerika wordt aangeklaagd door de familie van een vrouw die werd doodgeschoten tijdens een ravage door terroristen in Parijs. De familie beweert dat YouTube bepaalde gebruikers illegaal video’s van de militante groepering Islamitische Staat heeft aanbevolen. Als YouTube verliest, kan de kwaadaardige site worden overspoeld door een storm van dagvaardingen. We kunnen alleen maar hopen. De wereld zou een oneindig veel betere plek zijn zonder YouTube.

  Het Covidvaccin werkt niet

De inflatie is nu absurd hoog, en dat zal waarschijnlijk zo blijven, en het onvermijdelijke gevolg zal zijn dat mensen meer van hun geld zullen uitgeven en minder zullen sparen. Dit zal leiden tot stijgende rentetarieven omdat banken en regeringen moeite hebben om mensen met een beetje geld over te halen het bij hen op deposito te zetten.

De waarheid over de huizenprijzen in het VK zal nog maanden op zich laten wachten. Het duurt nu 150 dagen voordat een huis wordt verkocht en meer dan een half jaar voordat de huizenprijzen in de officiële statistieken verschijnen. We zullen de waarheid over de crash van de huizenprijzen pas in de herfst van 2023 kennen. Ondertussen zullen makelaars liegen en iedereen vertellen dat de huizenmarkt fantastisch is.  Hetzelfde geldt wereldwijd.

De wereld zou een betere plek zijn als bedrijven werden belast op basis van waar hun producten worden verkocht – in plaats van waar hun producten worden gemaakt.

De slechte economische groei van het VK wordt toegeschreven aan Brexit. De groei van het VK sinds Brexit is echter even groot als die van Duitsland, dat voor zover ik weet nog steeds lid is van de Europese Unie.

Er moest altijd een nieuwe nep-pandemie komen. Ze deden het goed met de eerste en zullen een volgende niet kunnen weerstaan. De volgende nep-pandemie zal natuurlijk afkomstig zijn van vogels of dieren en zal een excuus zijn om vee te vernietigen, boerderijen te sluiten en mensen de stad in te jagen. Ook huisdieren zullen worden gedood. Vergunningverlenende instanties zullen de chips in huisdieren gebruiken om honden en katten op te sporen en te vernietigen. Wie zijn dierenvoer met een kredietkaart koopt, is gemakkelijk op te sporen. Lockdowns en maskers komen terug (ook al weten we dat ze niet werken) en er komt een nieuw wondervaccin. Of misschien twee nieuwe wondervaccins.

De ouderen, die al in het nauw gedreven en rechteloos zijn, zullen door de Z-generatie en de millennials als afval behandeld blijven worden.

Een recent rapport suggereerde dat de gezondheidszorg in Oekraïne beter is dan die in het Verenigd Koninkrijk. Natuurlijk is dat zo. Er is geen gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk.

  Nieuwe studie & vertrouwelijke Pfizer-documenten bevestigen dat mRNA 'Vaccin Shedding' heeft plaatsgevonden met schokkend gevaarlijke gevolgen

Studenten aan de Greenwich University (nee, daar had ik ook nog nooit van gehoord) worden beschermd door speciale briefjes die hen van tevoren waarschuwen voor dingen in het werk van schrijvers als Jane Austen die zij verontrustend zouden kunnen vinden. (Echt? Jane Austen?) De Universiteit van Kent heeft studenten opgedragen niet naar christelijke namen te verwijzen. De universiteit van Brighton heeft studenten opgedragen om de kerstvakantie aan te duiden als “de winterslotperiode” om te voorkomen dat iemand zich beledigd voelt. De jeugd van tegenwoordig is ongelooflijk gevoelig – maar, vreemd genoeg, perfect in staat om hun eigen beledigende meningen te uiten.

Het spijt me dat ik u dit moet vertellen, maar Groot-Brittannië is helemaal kapot. Totaal, volkomen, compleet en definitief kapot. En de artsen, verpleegkundigen, metrobestuurders, BBC-personeel, treinbestuurders, ambtenaren en andere stakers gedragen zich allemaal dom en egoïstisch. Duizenden vakbondsleiders over de hele wereld lijken mij overwegend woke, communistisch en vastbesloten om alles te vernietigen – om ons mee te nemen naar de Grote Reset. En de stakers, die niet beseffen dat ze worden gebruikt als pionnen in een veel groter spel, brengen het einde nog sneller dichterbij. (De rol van communisten in de Britse samenleving wordt onderschat. Ongelooflijk. Ten minste één angstzaaiende hoge adviseur van de Britse regering is lid van de communistische partij).

In het Verenigd Koninkrijk verhoogde de minister van Financiën het bedrag dat grootverdieners in hun pensioenfonds kunnen storten. Het doel zou zijn om gepensioneerden – met name artsen – weer aan het werk te krijgen. Nou, het zal niet werken met artsen – om twee redenen. Ten eerste zijn artsen die met pensioen zijn gegaan hun vergunning kwijt – en door de idiote regels van de General Medical Council (vastgesteld door krankzinnige ambtenaren) is het vrijwel onmogelijk om die vergunning weer terug te krijgen. Ten tweede hebben de gepensioneerde artsen hun praktijk verlaten. Hoeveel 60-jarige huisartsen zullen solliciteren naar een baan als huisarts in opleiding? Hoeveel 60-jarige chirurgen zullen proberen een ander consult te krijgen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Een boodschap aan de gepriktenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLagarde: Eurozone kan welvaart verloren door energiecrisis niet terugwinnen – De last zal worden verdeeld tussen bedrijven en werknemers
Volgend artikelVergelijk Irak met Oekraïne – Het is duidelijk dat het tijdperk van de wereldwijde suprematie van de VS voorbij is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Mooi verhaal en laten we de bijbel maar zien als een boek met wijsheden, ik bedoel geloof is alleen om mensen te onderdrukken en verder flauwekul.

   • Religie is er om mensen mee te besturen. Geloof is je persoonlijke connectie met God/LIEFDE/alles.

    Religie is er om geloof uit ons te halen. Religie laat je een tussenpersoon volgen. Religie = politiek.

    Geloof is persoonlijk. Geloof is LIEFDE. Geloof is God. Geloof is eenvoud. Geloof is alles

    Religie staat stijf van wetten en regels.

    Geloof kent maar 1 wet en 1 toetsingsprincipe; LIEFDE.

    Wie gehersenspoeld is, is religieus. Wie wakker is gelooft en leeft LIEFDE.

    • Voor mij is religie de uiting dat men een geweten heeft. Men zegt dat er mensen zijn zonder geweten. Geweten treedt op als je de afweging moet maken bij de keuze tussen goed en kwaad. Kwaad bezorgt het geweten wroeging, maar mensen zonder geweten…

    • @ Naam:* maart 24, 2023 at 10:18,
     Maar daar ligt nu net het punt, want zodra jij je open stelt voor naaste liefde. Ben je kwetsbaar, want vele zullen je willen misbruiken voor hun eigen welzijn. Dat is al langer bekent. Voorbeeld: Bij diverse kleine eenmansbedrijven haalde ik de eenmalige houtpalets op, zodat zij niet direct hun afval container vol hadden. Die ik dan voor mijn houtkachel gebruikte. Na gelang begonnen ze mij te vragen om vergoedingen voor die houtpalets, want zij bewezen immers mij een dienst volgens hen. Toen ik dat afwees en zei dat ik juist hun matste door hun afval houtpalets op te halen zodat zij minder snel hun afval container vol hadden. Dat wilde ze maar niet begrijpen, totdat ik ze niet meer ophaalde. Toen begonnen ze te klagen over dat ik de houtpalets niet meer kwam ophalen en dat ze nu meer kwijt waren om hun afval container vaker te laten legen. Daar kreeg ik de schuld van en eiste zij min of meer dat ik die kosten maar op moest brengen, die ze nu kwijt waren door vaker de afval container te laten legen. Maar bleven te gelijk weigeren om ze gratis aan mij te geven, die ik overigens zelf ophaalde.

     Moraal van het verhaal is, dat de meeste nog maar in 1 richtig kunnen denken en die richting is alleen naar hun zelf gericht. Elkaar matsen met een gesloten beurs, waar beide partijen baat bij hebben is verleden tijd, want alles wordt in geld uitgedrukt tegenwoordig.

    • God is vrijheid, religie is een construct van de macht die er op enig moment toe doet, om God in een vorm te gieten.
     Met alle gevolgen van dien.
     Religie legt, door de mens bedachte, regels op die niets met vrijheid te maken hebben. Integendeel zelfs.
     Onderdrukking en sturing, controle en repercussie, dát is religie.
     God is de vrijheid die de mens van nature heeft om zelf een onderscheid tussen goed en kwaad te mogen maken.
     Waarheid, licht en liefde versus de leugens, het duister en de haat van alles dat ons omringt, en dat al eeuwenlang op de ondergang van het goede uit is.
     En het maakt niet uit welke religie dat is: Alle religies staan in dienst van de orde die de mens van God tot een zielloos subject willen maken.

  • Precies,zo heb ik dit ook vele jaren geleden al gelezen.
   Ik heb het vertrouwen in God dat het ook daadwerkelijk zo zal gebeuren.
   De toekomst zien mijn man en ik daarom zonder angst tegemoet, maar wel met zorgen om mijn kinderen en kleinkinderen .

  • Beste Dhr. Coleman, het ligt niet aan u; de ´wereld´ is inderdaad gek geworden.

   Beste Niccos, laat dat artikel omtrent geloof maar zitten. Een blog als Frontnieuws is daar – gezien de verwijdering van bepaalde reacties onder de noemer ´Geen bekeringspreken of hemeltheorie´ – niet voor geschikt en vooral niet beschikbaar. Content van Andreas Dirker – met een hoog gehalte aan new age en satanisme in schitterende klederdracht; spiegeltjes en kraaltjes daarentegen wordt op FN wel getolereerd. Beter meegaan in dat modebeeld. Aangaande je intentie om ook een artikel over de ´platte aarde flauwekul´ te gaan schrijven, wens ik je veel succes met de studie terwijl je zoals je hebt aangegeven dan wel op de stoel van de duivel moet gaan zitten. Laat ik het zo stellen: je zit al op de stoel van de duivel als NASA believer.

   Heb allen een mooie dag en aangaande de gelovigen hier op FN heb een gezegende dag.

   • New Age en esotherie zijn, naast de gejatte fiets van m’n grootvader, de vehikels waarop het fascisme zich voortbeweegt…Berucht geworden door de theosofische club van Madame Blavatsky, én in alle opzichten gelieerd aan de Vrijmetselarij.
    Kwam en kómt niets goeds van.
    Mij waren de wazige preken van Dirker ook al opgevallen, en zijn vaste gewoonte om op geen enkel commentaar in te gaan.

 1. De wereld is gek geworden omdat het ego ten einde komt. Alles is zo enorm complex gemaakt dat het ego niet meer werkt en dus gek wordt. De apocalypse van het ego is aanstaande. Laat het ego los en geef U over aan de wil van God/LIEFDE.

  Toets Uw denken en doen alleen nog LIEFDE. Alle andere regels en wetten zijn krankzinnig en tegenstrijdig en leiden tot waanzin.

  • Zoals ik al zei… het ego is op zn einde, de waanzin regeert. Alleen LIEFDE kan nog duidelijkheid/waarheid/gerechtigheid brengen. Rechters, advocaten en politie lullen recht wat krom is… terwijl iedereen weet dat dit geen LIEFDE/rechtvaardigheid is.

 2. In het begin van de mensheid is ons de keuze van vrije wil gegeven en tevens de gevolgen ervan te dragen.
  De mensheid maakte, en maakt dus eigen keuzes die ons inmiddels veel oorlog en ellende bezorgd.

  De meeste mensen doen er aan mee om die verkeerde keuzes te maken, zelfs op kleine schaal.
  Die keuzes komen voornamelijk voort uit eigenbelang dan wel hun EGO.
  O,o,o,o, iemand zal toch maar eens meer voordeel krijgen dan jij zelf!!!
  Zoals al vaker geschreven; Ik, ik, ik, en de rest,….

  Wat is er mis met onbaatzuchtig handelen? Niets.
  Wat is er mis om een ander iets te gunnen zonder er zelf voordeel bij te hebben?
  Wat kost het je om tegen een vreemde op straat ‘goede morgen’ te zeggen, of in de winkel iemand voorrang te geven bij de toegangspoortjes?
  Ga je failliet om een bosje bloemen te kopen bij de Aldi van 3 euro om dat bij de uitgang bij iemand in het karretje te stoppen waaraan je kunt zien dat het arme mensen zijn?

  Het is zo verdomde simpel om iets voor een ander te doen om een hart onder de riem te steken, we zijn het blijkbaar verleerd omdat we voornamelijk met ons eigen ‘belangrijke’leventje bezig zijn.

  Maar,… zoals Naam* het schrijft; “het EGO is op zijn einde”.
  We moeten weer terug om de werkelijke betrokken mens in onszelf weer te vinden.
  Dat kost niets, alleen momenten van even stil zijn en in jezelf te kijken en jezelf af te vragen; “wie ben ik?”
  Wat wil je met jezelf en jouw omgeving?

  Ik heb jarenlang als vrijwilliger bij een hulpverleningsorganisatie gewerkt en weet uit ervaring dat je voldoening kunt krijgen zodra je ’n ander, door aandacht en ’n beetje hulp weer ‘op de poten’ krijgt en de twinkeling in hun ogen en levenslust terug ziet komen.

  Vraag jezelf eens af of er een overeenkomst zit tussen het beeld dat je van jezelf hebt en hoe het beeld is dat een ander van jou heeft.
  Er zijn gezegdes en spreekwoorden genoeg die het al decennia zeggen:
  – Wie goed doet, goed ontmoet.
  – Wie zaait zal oogsten.
  – de wereld is als een spiegel.
  – Wat gij niet wilt wat u geschied, doe dat ook een ander niet.
  – Verbeter de wereld, begin bij u zelf.
  Enz. enz.

  Geef elkaar oprechte aandacht en/of steun bij andermans zorgen of problemen.
  Reik jouw hand naar iemand die het nodig heeft.
  Er zijn zoveel moment waarbij je kunt laten zien dat er LIEFDE in jou zit voor de medemens.
  Het kan wellicht vreemd voelen om dat te doen, maar dat komt omdat je het waarschijnlijk bent afgeleerd.

  Kankeren op de politiek, het WEF, de NAVO of de VS, de buren, immigranten is vandaag de dag zo vanzelfsprekend, terwijl er nog genoeg te verbeteren is aan ons zelf.

  Iedereen alvast een fijn weekend gewenst en de tijd om na te denken hoe het leven een vorm te geven die fijner is dan nu.

  • ‘Ik heb jarenlang als vrijwilliger bij een hulpverleningsorganisatie gewerkt en weet uit ervaring dat je voldoening kunt krijgen zodra je ’n ander, door aandacht en ’n beetje hulp weer ‘op de poten’ krijgt en de twinkeling in hun ogen en levenslust terug ziet komen.’

   Mooie reactie Tigron.

   Wij zijn Goden… tenzij we egoïsten (duivels) zijn. De maatschappij is ingericht om egoïsme te voeden zodat wij allemaal tegenover elkaar komen te staan. Simpel gezegd… leef alsof je God bent. Wees eerlijk, dan weet je in elke situatie wat God zou doen. Ongeacht hoe egoïstisch anderen zijn, leef uit LIEFDE. Uiteindelijk zul je mensen infecteren met LIEFDE. Niet iedereen, maar geloof en velen zullen je (uiteindelijk) kopiëren. God is niet buiten ons, God is in ons, tenzij je alleen aan je ego (ikke ikke) bent. De keuze aan ons, wil je als egoïst (duivel) leven of als God (liefde).

   @Qvic… mooi voorbeeld van egoïsme over die pallets. Mooi dat jij uit liefde bedankt en afhaakt. En je zie hoe de reactie vanuit egoïsme de aanval zoekt. Als je zelf liefde blijft kan je open en eerlijk zeggen dat je het jammer vindt dat ze je wantrouwen en dat dit komt omdat ze zelf overal een slaatje uit willen slaan. Jij helpt jezelf en je helpt hen, maar je verdient er niks aan. De palletboer projecteert op jou dat jij net als hem alleen in eigen belang denkt. Maargoed… deze manier van omgang komt op zn einde. Egoïsme gaat een vies ding worden als we elkaar weer hard nodig gaan hebben. Egoïsme is hebzucht en verlangen… angst om iets te missen of te verliezen. Het ego gaat ten onder in de toenemende extreme complexiteit die er wordt gemaakt door egoïsten die elkaar allemaal willen naaien.

  • En toch…wij hebben verschillende keren ( zeker 4)mensen die óf geestelijk, óf financieel in de shit zaten, wérkelijk geholpen. Op hún verzoek.
   Als men dan weer zga op de rails zat, werden wij gedumpt met nog een keiharde trap na. Het heeft ons enorm veel tijd, benzine, gastvrijheid en geld en moeite gekost..ík doe het niet meer.
   Ik verwacht geen dankbaarheid.
   Maar kennelijk herinneren wij de personen die wij geholpen hebben hen alleen maar aan de ellendige tijd die achter hen ligt.
   Na de 4e heb ik besloten dat ik ze naar een instantie verwijs. Vrijwilliger zijn bij bijv de voedselbank trekt mij niet zo.

 3. Is jezelf in de spiegel durven aankijken en afvragen vanuit welke intentie handel ik en/of is dit door anderen aangepraat en/of sta ik iemands boek op te lepelen en volg ik een ander.

  Het echte “zelf” geeft zichzelf nooit weg aan een ander en blijft dicht bij zichzelf. Hij is al autoriteit.
  Behoeft geen bijval val anderen en is content met zichzelf. Narrow minded people discus others/events dus met andere woorden zijn dit nu niet de slimste, hebben anderen nodig, parasiteren op hen, trekken de meute mee in hun ellende, daarna zijn ze weg en laten een hoop ellende achter.

  Al wat zichzelf heeft weggegeven aan het WEF hebben dus allen gekozen voor een false profeet met verkeerde intenties en/of weggegeven aan de duivel in ruil voor geld = Enorme winst voor farmaceuten vooral dankzij overheden: ‘Ze gingen schaamteloos voor het geld’ https://www.ad.nl/buitenland/enorme-winst-voor-farmaceuten-vooral-dankzij-overheden-ze-gingen-schaamteloos-voor-het-geld~aff808b9/

  Jij bent zelfhelende kracht = Heb jij jezelf weleens afgevraagd of jouw pijnklachten of mentale klachten een emotionele oorzaak hebben? Of vind je dat een zweverig idee? https://youtu.be/EdYqjE2lUfk

  Vrijheid is emoties uiten……die willen er altijd uit en is je hart luchten voor meer liefde te vinden in jezelf.
  Een stevig woordje met jezelf praten is ook een kunst nu we de “Age of believing” verlaten.

  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  ‘Sta op en herinner jezelf’. 

  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten.

  De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.

  Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM

  “Get up and remember yourself.”

  Introduction to Gnosis Don’t be a slave to the social order! “only a mind that is at peace can solve problems” https://youtu.be/gOpggn4IKig

  Je ziet het aan ogen en zijn niet zuiver en leven dan vanuit chaos en lust en heeft helaas geen hoger bewustzijn en krijg je dit small minds discus people….Deze kennis is zeer gevaarlijk voor diegene die, omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen.

  Wat is het alternatief?

  Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren.

  We are in The photon belt will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown…..
  We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels.
  Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego……in other words is the more we put those agenda’s in the spotlight the better is is……they don’t one us and are not their properties….we where already free but they don’t let us FREE those pitchforks….with evil dreams….

 4. Krijg je dit = Twee Russische grappenmakers zijn er in geslaagd Lagarde te laten bevestigen dat CBDC’s bedoeld zijn voor totale controle.

  De twee pro-Kremlin grappenmakers, Alexei Stolyarov en Vladimir Kuznetsov, beter bekend als Lexus en Vovan, hebben herhaaldelijk beroemdheden en politici voor de gek gehouden – waaronder de Poolse president Andrzej Duda en de voormalige Britse globalisten-loopjongen Boris Johnson en de Duitse Stasi-infiltrante Angela Merkel – door zich voor te doen als belangrijke figuren.

  https://dissident.one/2023/03/19/lagarde-bevestigt-complottheorie-cbdc-is-bedoeld-voor-totale-controle/

 5. Als je in geschiedenis kan denken begon het dus 2000 jaar geleden hier want elke cyclus duurt 2000 jaar en zitten we nu in 2023……..is Aquarius cyclus als we het Vissen tijdperk hebben verlaten…..

  In bijna al de kruisvaarten betoonden de Friezen zich roemruchtige kampvechters voor het Christelijk geloof, die andere volken in koenheid overtroffen, maar die onafhankelijk, onder eigene bevelhebbers staande, geen ander gezag eerbiedigden dan dat van den Paus……”The Age of Believing” die we heen verlaten……helaas sommigen nog niet en volgen nog steeds een ander en zitten we al in “The Age of knowing”……
  https://www.spanvis.com/historie-friesland/geschiedenis-van-friesland-1-eerste-tijdvak-1/geschiedenis-van-friesland-4-tweede-tijdvak-2

  Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten.

  De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.

  Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders……. in NEDER-land heerst het sterkste ego in de mens en dat is beslist geen toeval. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in de politiek. En de oude energie was Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag) terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft.

 6. Transhumanism has given her a terrifying perspective on the World Economic Forum and tech elites, including Elon Musk. And she tells Glenn the dark truth about Biden’s push for electric vehicles that she noticed while living in Chile. How Elites Will Create a New Class of Slaves https://youtu.be/w-d3jFIGxdQ

 7. Er was geen enkele wetenschappelijke onderbouwing = https://ezaz.nl/rivm-kon-geen-wetenschappelijke…/
  Conclusie = Waarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus was https://www.frontnieuws.com/waarom-ik-niet-geloof-dat-er-ooit-een-covid-virus-was/#comment-173678
  Pluto loopt dit jaar van 23 maart tot 11 juni 2023 in Waterman. In mijn beleven kunnen we in deze korte periode gaan ervaren dat een oude wereld op sterven na dood is en dat we aan de vooravond staan van de transitie naar een nieuwe wereld.
  De plutocraten gaan onherroepelijk hun macht verliezen maar laten dat niet zomaar gebeuren. Een kat in het nauw maakt rare sprongen! We krijgen in deze transitieperiode ongetwijfeld te maken met allerhande extremen en dit duurt nog tot 19 november 2024.
  Daarna gaat Pluto definitief in Waterman lopen en blijft hier tot begin 2044. https://tenbergeastroblog.com/…/astrologisch…/
  2 centuries of slavery….
  The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth in this collective Transformation in Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.
  From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale.
  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.
  As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in