Centrale bankiers, banksters en linkse politici willen allemaal wanhopig graag contant geld afschaffen en iedereen dwingen digitaal geld te gebruiken – in de vorm van creditcards, debetkaarten, cryptocurrencies en rekeningen bij organisaties als PayPal. Verscheidene centrale banken hebben hun digitale valuta’s al klaarliggen – uiteindelijk zullen ze worden omgevormd tot één wereldwijde munt, de Universele Monetaire Eenheid of Unicoin, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik waarschuw al minstens drie decennia voor het einde van contant geld. De samenzwerende autoriteiten hebben hard aangestuurd op de invoering van digitale valuta sinds de dagen voor laptops en smartphones.

Vandaag sluiten ze banken zo snel als ze kunnen (met het valse argument dat iedereen online wil bankieren) en maken ze het moeilijk om contant geld op te nemen. Geldautomaten zijn altijd “leeg” en als u probeert geld van uw rekening op te nemen aan het loket zou u wel eens als een crimineel ondervraagd kunnen worden. (Laatst probeerde ik wat geld van mijn rekening af te halen en werd ik opgesloten in een kamer en ondervraagd als een crimineel, voordat ik uiteindelijk, en nogal met tegenzin, een enveloppe kreeg met het geld waar ik om had gevraagd).

En zodra de digitale munten de enige manier worden om te verdienen, te sparen of uit te geven, zullen we allemaal slaven zijn. De centrale banken zullen ons geld kunnen controleren. Ze zijn al van plan om elk individu te beperken tot 10.000 tot 20.000 pond. Alles wat meer is, zal gewoon verdwijnen. Negatieve rentevoeten zullen sparen ontmoedigen. Geld zal een beperkte houdbaarheid hebben – net zoals geld in mobiele telefoons na een paar maanden kan verdwijnen. En de bankiers zullen bepalen hoe u uw geld kunt uitgeven.

Iedereen lijkt van contant geld af te willen.

Ten eerste moeten bedrijven die betalingen per kaart accepteren, commissie betalen aan de creditcardmaatschappijen. De commissie kan soms erg hoog zijn, met 5% en 7% commissie niet geheel ongewoon.

Ten tweede houden clearingbanken niet van contant geld omdat de verwerking ervan tijdrovend en dus duur is. Geld verplaatsen door simpelweg op cijfers op een toetsenbord te drukken is veel sneller en goedkoper (hoewel, vreemd genoeg, de tijd die nodig is om geld van de ene rekening naar de andere te verplaatsen, lijkt te zijn toegenomen sinds dergelijke methoden beschikbaar zijn).

  Alleen imbecielen dragen maskers

Ten derde zien regeringen en overheidsinstellingen burgers graag gedwongen om digitaal geld te gebruiken, omdat het veel gemakkelijker is om controle te houden over wat iedereen verdient en uitgeeft als al het geld via computers gaat. Zo heeft de belastingdienst (HMRC) in het Verenigd Koninkrijk gemakkelijk details verkregen over wat taxichauffeurs doen door de administratie van bedrijven als Uber te bekijken. Wanneer chauffeurs hun vergunning willen verlengen, stuurt HMRC dreigbrieven waarin wordt gesuggereerd dat zij wellicht een te lage aangifte of überhaupt geen aangifte hebben gedaan.

En dan zijn er natuurlijk nog allemaal idioten die denken dat alles met plastic betalen slim en modern is. Zij beseffen niet dat plastic kaarten en chips onder hun huid hen tot slaaf maken en het laatste restje vrijheid wegnemen.

Elk bedrijf dat afhankelijk is van een financieel spoor (bijvoorbeeld een bedrijf dat een e-commercesite gebruikt) kan nu gemakkelijk worden gecontroleerd door alle overheidsdiensten. En natuurlijk is het voor banken of de overheid veel gemakkelijker om iemand de toegang tot zijn eigen geld af te snijden als alles digitaal gebeurt. En als al het geld digitaal is, zullen banken en andere financiële instellingen kunnen vragen wat ze willen. Belastingdiensten zullen van uw rekening halen wat ze willen.

In de nieuwe wereld van het digitale geld zal iedereen die “haatdragende taal” of “verkeerde informatie” verspreidt, geen rekening meer mogen hebben. Al die oude tweets, en die keer dat u een “duim omlaag” gaf aan het WEF, zullen tegen u worden gemarkeerd.

Weet u nog hoe van Amerikaanse burgers die geld gaven aan de Canadese Truckers de bankrekeningen werden bevroren? Als u ooit kritiek hebt geuit op uw regering, zullen ze u zwaar laten boeten voor uw brutaliteit.

  Dr. Coleman: Is de WHO de terroristische vleugel van de VN?

De personen die hun PayPal-rekeningen al kwijt zijn, zullen waarschijnlijk nooit digitale rekeningen mogen hebben. En zonder digitale rekeningen zullen ze verhongeren.

Het wordt nu al bijna onmogelijk om benzine te kopen zonder creditcard. En het aantal parkeerplaatsen waar contant geld nog wordt geaccepteerd slinkt snel.

Banken over de hele wereld maken zich op om alle vrijdenkers te blokkeren. Als u denkt dat ik overdrijf, moet u maar eens kijken wat er al gebeurd is.

Het is duidelijk gemaakt (door de Bank of England en andere clearing banken) dat wanneer contant geld is vervangen door digitale valuta, de banken zullen controleren hoe mensen hun geld uitgeven. Het zal mogelijk zijn om brede oordelen te vellen (iemand zal bijvoorbeeld geen alcohol kunnen kopen) en specifieke (patiënten met beginnende hartproblemen zullen bepaalde voedingsmiddelen niet mogen kopen). Ook zullen overheden, banken en bedrijven het bestedingsgedrag kunnen controleren. Als er bijvoorbeeld een tekort aan eieren is, kunnen de autoriteiten ervoor zorgen dat niemand meer eieren koopt dan toegestaan.

Het verwijderen van contant geld uit de samenleving zal het leven ongelooflijk moeilijk (lees “onmogelijk”) maken voor mensen die niet met computers kunnen omgaan, voor bedelaars en voor liefdadigheidsinstellingen die afhankelijk zijn van contant geld. De kwaliteit van ons leven zal enorm afnemen door de verdwijning van contant geld. En natuurlijk kan het afschaffen van contant geld worden gebruikt om na te gaan waar we heen gaan en wat we doen.

Veel gemeenten dwingen automobilisten nu om een App te gebruiken die alleen beschikbaar is op een smartphone om te betalen voor parkeren en op die plaatsen is het onmogelijk om met contant geld voor een parkeerplaats te betalen. De informatie die automobilisten gedwongen worden te geven, kan op vele manieren worden gebruikt (en zal worden verkocht aan diverse kopers). Automobilisten dwingen om een smartphone te gebruiken om een voertuig te parkeren is duidelijk discriminerend (omdat het betekent dat degenen zonder smartphone niet kunnen parkeren) en vrijwel zeker illegaal.

En natuurlijk hebben mensen de neiging om te veel uit te geven als ze voor alles wat ze kopen een creditcard of bankpas gebruiken. Contant geld gebruiken helpt mensen uit de schulden te blijven.

  Wordt u geconsumeerd door angst?

Het is essentieel om te onthouden dat ze contant geld willen afschaffen in hun voordeel en niet in ons voordeel. Het afschaffen van contant geld zal de samenzweerders macht geven en de laatste overblijfselen van onze onafhankelijkheid voorgoed doen verdwijnen.

We zijn echt dicht bij het einde wat contant geld betreft. Volgens gegevensverstrekker Merchant Machine wordt contant geld nog slechts gebruikt bij 1% van de betalingen in de meest gedigitaliseerde economieën ter wereld, waaronder nu ook Zweden, Denemarken, Singapore en het Verenigd Koninkrijk. Elke keer dat iemand een krediet- of debetkaart gebruikt of met een contactloze betaalkaart flitst voor een kleine aankoop, brengt hij ons dichter bij een digitale maatschappij en digitale slavernij.

Het einde van contant geld is nog maar enkele maanden verwijderd.

En wanneer contant geld verdwijnt, zal het het laatste restje van onze vrijheid met zich meenemen.

Lees voor meer informatie over de toekomst die ons te wachten staat They Want Your Money and Your Life van Vernon Coleman. Het is verkrijgbaar via de boekwinkel op deze website.

De titel “Ze willen uw geld en uw leven” is niet overdreven.

En het einde van de vrijheid is nog maar enkele maanden verwijderd – als we geluk hebben.

Onthoud: alles wat ik u al tientallen jaren vertel is absoluut juist.

Tweets versturen en memes delen kan leuk zijn, maar het is niet genoeg. U moet mensen artikelen en boeken geven om te lezen. Als we deze oorlog willen winnen, moeten we allemaal waarheden en kennis met iedereen delen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Amerikaanse proxy-oorlog tegen Rusland en China wordt wereldwijd steeds meer gezien als een ramp veroorzaakt door Amerikaanse en NAVO-leugens
Volgend artikelHet optreden van de heer Lavrov in New York doet het huis schudden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Ik zou nog eens beter kijken bij Niccos, het laatste artikel.

   Niccos: Alles is communicatie

   https://www.frontnieuws.com/niccos-alles-is-communicatie/#comment-181347

   John april 22, 2023 at 12:12
   Nog een enkele opmerking over logica, en mechanisatie zonder ziel. Wanneer ik in de supermarkt in de rij stond, was ik altijd geduldig als er lange gesprekken ontstonden met iemand over het bonnetje of de buren. Mijn leven hangt niet af van minuten. Maar dan staat er achter je iemand die zijn winkelwagentje in je hielen drukt en zich ergert dat jij hem ophoudt. Nadat ik er op internet over schreef begonnen ze met de zelfscanner. Zo zit mechanisatie in elkaar. Het is niet de oplossing.

  • Ook die oorlog nu is een kwestie van mechanisatie.
   Ik kwam iemand tegen op een motor die zich verdiepte in WO2, hij vond het leuker dan WO1 vanwege de techniek. Ook wapens zijn sinds Obama steeds meer geautomatiseerd.
   Meestal mensen zonder creativiteit. Praatjes met middenstanders gaan altijd die kant op. Ik vermijd het als de ziekte. Altijd als ik eraan kom beginnen ze erover met elkaar, kennelijk ook vaak als plagerij. Ze kunnen dan weer zoveel milliseconden sneller betalen. Ze willen bewijzen dat ze mij niet nodig hebben. Maar is dat wel zo?

 1. Nederlanders denken niet meer zelf na, compleet gebrainwashed liepen ze met vlaggetjes te wapperen voor onze cbdc maxima, ik blijf zoveel mogelijk cash betalen, laat maar gaan, NL is al lang niet meer, prettig weekeind allemaal!

 2. Het probleem met artificiële intelligentie

  https://www.nieuwetijdskind.com/het-probleem-met-artificiele-intelligentie/

  Zegen

  Nu, wanneer AI wordt gebruikt op een manier die het leven respecteert en in kwaliteit verhoogt, kan het een ware zegen zijn. Slimme technologie kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn voor mensen die ledematen of hun stem hebben verloren, en hen helpen zich weer te bewegen en uit te drukken. Op die manier assisteert technologie de ziel om zich uit de drukken via een menselijk lichaam. Computers en het internet hebben onze wereld verruimd en de mogelijkheden ons met elkaar te verbinden enorm uitgebreid.

  Ondergang

  Echter, wanneer technologie en AI worden gebruikt om echte levensvormen te imiteren en te vervangen, zullen we wellicht de grootste bedreiging het hoofd moeten bieden die de mensheid ooit gekend heeft. Eén van de schadelijkste manieren waarop AI kan worden geïmplementeerd is als vervanging voor echte levensvormen en verbindingen.
  Omdat ze zo laagdrempelig zijn, is het makkelijk eraan verslaafd te raken en ze te gaan gebruiken als substitutie voor daadwerkelijk contact. Bovendien lopen we gevaar dat we onze keuzes en gedrag gaan laten leiden, beïnvloeden en domineren door hun algoritmes.

 3. Ik had het er vaker over.
  Zelfgenoegzaamheid is de enige zonde.

  Hoofdstralen. 1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie.
  Bijstralen. 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde.

  We lezen overal over de machtsstrijd, dat is de 1e straal. We denken dat we gaan winnen op een of andere manier, maar niemand wint.
  De 3e straal wordt genoemd de spin in het web, die alles met geld te maken beheerst.

  Daarnaast hadden we met Niccos de 2e straal.

  In het toneel van de oude Grieken was het doel de nemesis en de catharsis. In het klein worden op veilige afstand onze eigen problemen opgevoerd en herkenbaar gemaakt, en ontstaat er een zuivering. Maar nu, het hangt af van het niveau waarop je de media bekijkt. Bij een lage ontwikkeling kan het ook tot imitatie leiden.

  De broeder aan de linkerzijde op de 1e straal door beheersing van de vorm kan even goed de eerste 2 (van 7) inwijdingen nemen als de discipel op andere stralen maar doordat hij niet ontvankelijk is voor de energie van liefde kan hij de 3e inwijding (de ziel) niet krijgen, en zo ontstaat de broeder van de schaduw.

 4. Hier in Portugal is cash de norm. Ik struikel hier over de geldautomaten, ook in de supermarkt staan ze. Dus ik geloof niet dat het contante geld hier snel verdwijnt.

 5. In NL lopen ze voorop met de zelfscan kassa’s in supermarkten, in Duitsland ben ik ze nog niet tegen gekomen. Als nu al 97% digitaal gaat, waarom moet die andere 3% dan ook weg. We vergeten allemaal dat iedere regering failliet is inclusief de BIS bank. Door dit onder het tapijt te willen schuiven, willen ze een digitale valuta. Zodat ze gewoon door kunnen gaan en zo hun macht kunnen behouden en de bevolking in de slavernij kunnen houden.

 6. Ik betaal zowel cash als met een pin.
  In kleine winkels zo als een bakkerij of de markt altijd cash.
  Hier achter de kassa in de supermarkt hebben ze de meest trage en minst begrijpende persoon er achter gezet.
  En dan is er ook nog maar 1 open van de 3, dus altijd lange rijen.
  Kom daar niet met wissel geld aan want dan slaan ze meteen op tilt, waardoor het nog langer duurt.
  In de supermarkt werkt zo’n zelf scan dan wel makkelijk.
  Ik loop namelijk niet voor mijn plezier daar rond maar om daar ze snel al mogelijk weer weg te zijn.
  Vaak heb ik dan al ingepakt en betaald en zie ik nog steeds dezelfde mensen bij de kassa wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in