Covid-vaccins doden momenteel wereldwijd naar schatting 10.000 mensen per dag, met een totaal dodental dat waarschijnlijk in de orde van 5 – 12 miljoen ligt. Deze cijfers komen uit een rigoureuze analyse van de sterftegegevens (oversterfte) na de invoering van de covid-vaccins begin 2021. Omdat oversterfte voor regeringen heel moeilijk te verbergen is, komen deze oversterftecijfers naar voren als de smoking gun pistool voor de totale vaccinsterfte, schrijft Mike Adams.

Steve Kirsch schat dat er momenteel 1 persoon dood gaat door vaccins voor elke 1.000 toegediende doses. In de Verenigde Staten zijn tot nu toe ruwweg 600 miljoen doses toegediend (ja, meer dan één voor elke persoon in het land), en dat komt ruwweg neer op ongeveer 600.000 sterfgevallen in de VS (en tellende).

Wereldwijd, met meer dan 12 miljard toegediende doses, hebben we tot nu toe waarschijnlijk ongeveer 12 miljoen sterfgevallen gezien.

Voorzichtigere schattingen schatten dat aantal op 5 miljoen in plaats van 12 miljoen, maar in beide gevallen gaat het wereldwijd om miljoenen.

Waarom de sterfgevallen zullen blijven stijgen, zelfs als de vaccins nu worden stopgezet

Belangrijk is dat wij weten dat de sterfgevallen na het vaccin verdeeld zijn in de tijd. Terwijl een paar mensen in de eerste 48 uur sterven, vinden veel sterfgevallen vele maanden of zelfs een jaar of twee na de vaccininjecties plaats. Waarom gebeurt dit?

Onze laboratoriumtests op vaccinstolsels kunnen zinvolle antwoorden geven. Dankzij de inspanningen van Dr. Jane Ruby en de balsemer Richard Hirschman, die mij na-vaccin stolsels hebben kunnen bezorgen voor laboratoriumanalyse, hebben wij verschillende schokkende feiten over deze stolsels kunnen vaststellen:

Feit #1) De stolsels worden in de loop van de tijd groter, binnen het bloedvatenstelsel van het lichaam. Dit betekent dat het zelf-assemblerende systemen / bio-machinerieën zijn.

Feit #2) Naarmate zij groter worden, verzamelen of oogsten zij bepaalde elementen uit de circulerende bloedtoevoer. Via ICP-MS laboratoriumtests hebben wij onomstotelijk aangetoond dat Tin, Aluminium en Natrium uit het bloed geoogst worden en in de structuren van de klonters opgenomen worden.

  Kijk: Dr. Drew legt uit hoe RFK Jr. hem wakker schudde voor de leugens van de MSM

Feit #3) Naarmate de stolsels groeien, nemen zij meer ruimte in de bloedvaten in. In het begin stroomt het levende bloed gewoon om de stolsels heen. Maar de stolsels kunnen tijdens zware lichamelijke activiteit (zoals joggen of voetballen) losraken, of de stolsels kunnen op een gegeven moment de slagader voor 100% blokkeren, wat een “plotselinge dood” tot gevolg heeft.

Belangrijk is dat het vele maanden of zelfs een jaar of twee blijkt te duren voordat deze stolsels voldoende groot zijn om de bloedvaten en slagaders volledig te blokkeren.

Dit betekent dat de tot nu toe waargenomen sterfgevallen slechts een fractie zijn van de sterfgevallen die nog zullen komen.

Veel mensen die deze prikken hebben genomen, zijn met andere woorden tikkende tijdbommen van onvermijdelijke cardiovasculaire verstopping en dood. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de stolsels groot genoeg zijn om de bloedstroom te stoppen. Als de bloedstroom naar de hersenen eenmaal tot stilstand is gekomen, is de dood binnen een paar minuten een feit.

Dit zijn geen bloedklonters, en anti-stollingsmedicijnen lossen deze klonters niet op

Voor zover wij weten, is er geen geneesmiddel bekend om deze stolsels op te lossen of te verwijderen uit het hart- en vaatstelsel. Wij hebben artsen ondervraagd die geprobeerd hebben deze stolsels te behandelen met krachtige anti-stollingsmedicijnen zoals Heparine, en deze medicijnen bereiken niets.

Dat komt omdat deze stolsels geen bloedstolsels zijn. Het zijn elastische, robuuste biostructuren die lijken op de sterkte en de textuur van elastiekjes. Ik heb deze stolsels gemanipuleerd tijdens live uitzendingen (via de Alex Jones Show) waar ik, onder een laboratoriummicroscoop, de schokkende sterkte en veerkracht van deze stolselstructuren heb gedemonstreerd. Nogmaals, het zijn geen bloedklonters. Het zijn sterke, rubberachtige proteïne-biostructuren die absoluut niet in het menselijk lichaam thuishoren.

  Prikspijt: Gevaccineerd en Beschadigd (Video, Nederlands transcript)

Onder een microscoop zien ze er zo uit, en dat lijkt in niets op een bloedklonter:

Bovendien, zoals wij via ICP-MS laboratoriumtests onomstotelijk hebben aangetoond, ontbreken deze klonters bijna volledig de sleutelelementen van het leven die in bloed aanwezig zouden zijn, zoals IJzer, Magnesium en Kalium.

Na-vaccin klontersterfte zal waarschijnlijk nog jaren blijven toenemen

Dit alles betekent dat het aantal sterfgevallen door stolsels na het vaccin nog jaren zal toenemen, omdat de stolsels in het lichaam van de mensen steeds groter worden. Terwijl 1 op de 1000 mensen al dood is, is het denkbaar dat er nog 9 op de 1000 mensen zullen sterven aan klonters naarmate die groter worden, tot misschien wel 10 op de 1000 die uiteindelijk sterven (of 1 op de 100).

Met andere woorden, in een wereld waar 12 miljard vaccininjecties zijn toegediend, zouden wij 120 miljoen sterfgevallen kunnen zien (of meer).

Het punt is, dat wij het nog niet weten:

 • Bij welk percentage van de ontvangers van vaccins de klonters groeien.
 • Hoe snel de klonters groeien.
 • Of de stolsels ooit ophouden met groeien, of waardoor ze ophouden te groeien.
 • Of iets de groei van de stolsels kan omkeren en de stolsels kan verminderen of doen verdwijnen.

Er zijn veel theorieën over al deze vragen, maar bij mijn weten hebben wij nog niets afdoend. De situatie wordt nog verergerd door het feit dat het hele medische establishment ronduit weigert om het bestaan van deze klonters ook maar te erkennen, en evenmin wil toegeven dat er enig verband bestaat tussen vaccins en een te hoge sterfte. Zo gaat de genocidale doofpot door, en zullen er nog jaren mensen blijven sterven.

Covid vaccins hebben een “vaccin holocaust” veroorzaakt die alleen maar erger zal worden

Gezien de 12 miljoen doden op dit moment, zien we nu al massale sterfte op Holocaust-schaal door deze vaccins. Deze vaccin-holocaust zal nog veel erger worden. Waar de nazi-holocaust volgens zeggen het leven kostte aan zes miljoen slachtoffers, is het denkbaar dat deze vaccin-holocaust op den duur zestig miljoen, of zelfs tienmaal zoveel slachtoffers maakt. Denk daaraan wanneer u berichten in de media ziet waarin “jaarlijkse mRNA-injecties” worden aangeprezen, die nu door de vaccinfabrikanten worden opgevoerd. Zij willen u elk jaar zo’n injectie geven tot u sterft. Wie goedgelovig genoeg is om deze klonterende injecties te blijven nemen, zal zeker eerder sterven dan hij zich had voorgesteld, vooral als hij dom genoeg dacht dat de injecties hem beschermden in plaats van hem uit te roeien.

  Volledig gevaccineerde mensen testen positief op Covid-19 - Dus hoe weegt het "voordeel" van experimentele vaccins "op tegen het risico"?

Wereldwijde ontvolking, zo blijkt, is opmerkelijk gemakkelijk te bereiken geweest. Zij hadden geen massaovens, gevangenkampen en een schietoorlog met het volk nodig. Alles wat zij nodig hadden was een biowapen vrij te laten en de mensen bang te maken zodat zij doodsprikken zouden nemen (euthanasie met het etiket “vaccins”) en te wachten tot de goedgelovige massa’s in de rij zouden gaan staan en de prikken zouden nemen.

Sommige groepen – zoals de LGBT – hebben een vaccintrouw bereikt van meer dan 95% en smeken om nog meer vaccins vanwege de apenpokken. Deze specifieke bevolkingsgroep heeft, zoals u kunt zien, geen toekomst op de planeet Aarde, aangezien zij zichzelf van de planeet aan het elimineren zijn. Maar hetzelfde geldt ook voor veel kerkgenootschappen, conservatieven en medici die goedgelovig genoeg waren om deze prikken te nemen. Daarom vallen er de laatste maanden zoveel dokters dood neer, en er is nog heel wat meer van dat te aanschouwen.

Ik behandel dit alles in een podcast die gisteren is uitgekomen:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom de vaccintrance doorbroken moet wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Dokters willen meer geld om mensen te doden met COVID-19 prikken
Volgend artikelApenpokken is een homoziekte die verspreid wordt door zaadvocht, niet louter door huidcontact, zo blijkt uit een studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Meer slachtoffers van. Covid “vaccins” dan van de Holocaust is niet zo moeilijk.
  De doden in de werkkampen in WO-II werden veroorzaakt door de “geallieerden” die de aanvoerlijnen hadden gebombardeerd waardoor de kampen verstoken bleven van voedsel, medicijnen en luizen dodende Zykln B. Daardoor stierven velen aan tyfus, de ziekte die de Duitsers al de jaren in de kampen buiten de deur hadden weten te houden.
  Nu zijn het dezelfde “geallieerden” die de Covid “vaccin”moorden plegen…

  • Beste,
   Opgepast als je dit zegt of schrijft, “Big Brother is watching you”.
   Ben er voor veroordeeld geweest, de holocaust ” …. ” moet hoog gehouden worden, de waarheid is verboden.
   Zelfs het zoeken naar de waarheid is verboden.
   En ik begrijp nu meer en meer waarom.
   Mvg.

  • Reactie verwijderd.
   In Nederland is het bagatelliseren, ontkennen of goedpraten van de Holocaust niet via speciale wetgeving verboden, maar kunnen uitspraken op dit gebied vallen onder groepsbelediging. Bovendien zijn er bepaalde landen waar het wel onder een speciale strafwet valt en kan een bezoek aan het buitenland resulteren in hechtenis. Ja, ook al schrijf je het hier, aangezien het ook in het betreffende land te lezen is. Het is daar illegaal en kan voor FN tot een juridisch verzoek leiden om de reactie te verwijderen, wat niet de eerste keer zou zijn. Als ze al niet om je IP-adres vragen.

  • Sinds het toedienen vd gifinjecties wereldwijd is in de betreffende landen een oversterfte die veel hoger is dan voorheen. Bij de uitvaartcentra wereldwijd nog nooit zo druk geweest. In de gifinjecties zit mRNA en het nanomateriaal grafeenoxide. Pathologen en balsemers hebben lichamen en bloed van geinjecteerden bestudeerd waaruit bleek dat dezen allemaal bloeklonters hadden.

  • Ik zou ook wel wat meer officiële bewijzen willen zien.
   Maar stel dat het waar is,….denk je dan echt dat er openheid wordt gegeven door bijvoorbeeld GGD/Ghor of RIVM? Die lui zijn dan immers allemaal schuldig aan moord.
   Natuurlijk zouden echte cijfers niet openbaar komen.

   Het zal wel te zien zijn aan de toekomstige volkstellingen. Maar ook dat zal wel gemanipuleerd worden.

  • Reactie verwijderd.
   In Nederland is het bagatelliseren, ontkennen of goedpraten van de Holocaust niet via speciale wetgeving verboden, maar kunnen uitspraken op dit gebied vallen onder groepsbelediging. Bovendien zijn er bepaalde landen waar het wel onder een speciale strafwet valt en kan een bezoek aan het buitenland resulteren in hechtenis. Ja, ook al schrijf je het hier, aangezien het ook in het betreffende land te lezen is. Het is daar illegaal en kan voor FN tot een juridisch verzoek leiden om de reactie te verwijderen, wat niet de eerste keer zou zijn. Als ze al niet om je IP-adres vragen.

 2. Dit is het verhaal van de zelf assemblerende “ klonters “ die geen stolsel zijn maar een soort weefsel materie van “ rubber achtige “ structuur.
  Gisteren las ik een artikel dat de grafeen oxyde die in de prikken “ verwerkt zijn” mogelijk deze productie van taaie “ stolsel” kunnen veroorzaken.
  De dodelijke cijfers zijn alarmerend, maar er is meer……..!
  Dit is nog maar één “ complicatie “ van dit giftige dodelijke middel…..

  De Spike eiwitten die in de nano verbolletjes “ verpakt “ zitten, kunnen zich in allerlei organen ongebreideld gaan vermenigvuldigen. ( DIT IS INMIDDELS EEN WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN FEIT) En zij tasten daar ter plekke het “natuurlijke immuunsysteem” aan.
  Dit natuurlijke immuunsysteem gaat antistoffen maken tegen dit “ lichaamsvreemde “ Spike en er ontstaat een cytokinestorm.
  Een overreactie van het natuurlijke immuunsysteem.
  Waaraan je eveneens kunt overlijden.
  Men noemt dit ook wel Vaccinatie AIDS.
  In meerdere landen is dit fenomeen inmiddels al beschreven en erkent. ( feiten )
  Hoe vaker iemand geprikt wordt met deze mRNA injecties hoe agressiever het lichaam zal reageren
  met dezelfde antistoffen te maken hoe sneller iemand zal overlijden.

  Het is ONBEGRIJPELIJK WAT ER WERELDWIJD GEBEURT.
  Er zijn tientallen waarschuwingen en bewijzen van het gevaar van dit middel, en toch laten mensen zich als angsthazen “ prikken “ met dit dodelijke middel.
  Persoonlijk denk ik dat dit nog maar het topje van de ijsberg is en dat we in de komende jaren een “ totale verandering van de maatschappij “ zullen zien vanwege de ongeloofelijke aantallen van “ oversterfte “

  • 1 Opbeurend feit: die klonters vind men nimmer bij niet-gevaccineerden.

   Als dit wereldwijd bekend gaat worden, kunnen ze er niet meer omheen.

  • als je innerlijk gevoel je steeds heeft gewaarschuwd dat deze zaken totaal verkeerd zijn en in je eigen kracht bleef staan werd je een paria tussen de goed gelovigen. Kleine onnozele dingen daar zijn ze nu dagelijks mee bezig en worden zoveel mogelijk met hun medestanders gedeeld zodat er geroddeld kan worden over de stomste zaken die er maar zijn, dus voor hun volgende shot staan ze weer te samen in de rij te wachten glunderend dat ze erbij horen.

   • ´Kleine onnozele dingen daar zijn ze nu dagelijks mee bezig en worden zoveel mogelijk met hun medestanders gedeeld zodat er geroddeld kan worden over de stomste zaken die er maar zijn´

    Dat is niet iets van na de genocide-spuit-campagne. Waarschijnlijk zijn het wel velen uit datzelfde circuit die de spuit zijn gaan halen. Immers die vorm van ´sociale cohesie´ dient niet onderbroken te worden.

 3. 12 milliard prikjes toegediend kan geen 120 millioen vroegtijdig laten sterven bij uw 10 % veronderstelling,er zijn immers geen 12 milliard mensen op de been.Kleine correctie gewenst dus.

  Overigens verbaast het me steeds weer opnieuw hoe wij geprogrammeerd zijn over de “holocaust” met zijn zes miljoen vermoorde joden.Wij zijn dan kennelijk collectief aan het vergeten dat de nazi’s het aanvankelijk gemunt hadden op communisten,vakbondsleiders,zigeuners,gehandicapten en ja de slavische volkeren,die helaas vertoefden op de “Lebensraum” die bestemd was voor de Ariêrs.Dit is gewoon weer aan de gang in Ukraine,waar russen en oekrainers elkaar naar hartelust mogen afmaken onder het toeziend oog van de nazi’s die ons allemaal in de klem hebben.

  De grote vraag,na het lezen van dit artikel,dient te zijn:”Zijn er ook remedies om deze bloestollende klontering tegen te gaan?”Zelf denk ik dat we het moeten zoeken in anti-parasietmiddelen,chemisch of traditioneel kruidenmiddelen.Niet alleen hydroxychloroquine,maar ook anti-wormmiddelen zijn plotsklaps uit de handel genomen vlak voor de Covid-hysterie.
  Probeer het met steranijs,kruidnagel,teunisbloemolie,boerenwormkruid,etc.Ga ook te rade bij AyurVeda en chinese kruidkunde.

 4. Reactie verwijderd.
  In Nederland is het bagatelliseren, ontkennen of goedpraten van de Holocaust niet via speciale wetgeving verboden, maar kunnen uitspraken op dit gebied vallen onder groepsbelediging. Bovendien zijn er bepaalde landen waar het wel onder een speciale strafwet valt en kan een bezoek aan het buitenland resulteren in hechtenis. Ja, ook al schrijf je het hier, aangezien het ook in het betreffende land te lezen is. Het is daar illegaal en kan voor FN tot een juridisch verzoek leiden om de reactie te verwijderen, wat niet de eerste keer zou zijn. Als ze al niet om je IP-adres vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in