Nu BBC News en dergelijke 24/7 propaganda en leugens over het conflict in Oekraïne uitzenden, zou men u kunnen vergeven als u dacht dat het de enige zaak van belang is die zich op dit ogenblik op de planeet afspeelt.

Helaas is dat niet minder waar, en er is niets zo goed als een overdreven internationale crisis om slecht nieuws dat dichter bij huis gebeurt te verdoezelen. Hier zijn enkele van de dingen die u de afgelopen week misschien gemist hebt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

1. In het Verenigd Koninkrijk heeft de regering zichzelf het recht gegeven om geld en spullen in beslag te nemen die toebehoren aan Russen wier enige misdaad is dat zij Russen zijn en in het Verenigd Koninkrijk wonen. Nu de regering zichzelf deze bevoegdheid heeft gegeven, wat gaan zij er nog meer mee doen? Wie zullen zij nog meer als doelwit kiezen? Dit zou ons regelrecht naar de droomwereld van Klaus Schwab kunnen leiden, waar “U niets bezit en gelukkig bent”.

2. Marks and Spencer (een grote Britse winkel) biedt gratis koffie aan aan klanten die hun App scannen en gebruiken. Dit is het begin van iets kwaadaardigs. De App is het voornaamste wapen van de vijand. Download nooit een App, koop of gebruik geen smartphone.

3. De Londense onroerendgoedmarkt wordt al tientallen jaren omhooggehouden door Russische kopers. Zonder Russen die huizen kopen, zal de bovenkant van de vastgoedmarkt instorten. En de rest van de markt zal volgen. Naarmate de rentetarieven stijgen en de huizenprijzen dalen, zullen miljoenen mensen met een negatief eigen vermogen eindigen – failliet gaan.

4. Het VK zal dit jaar een energiecrisis krijgen. De crisis is gecreëerd en verergerd door groenen en klimaatveranderingscultisten die tegen kerncentrales zijn. Wanneer u het komende winter ijskoud hebt, en koude bonen uit blik eet, geef dan de groenen en de klimaatveranderingsfreaks maar de schuld.

  Pandemi posttraumatische stressstoornis: Amerikaanse vrouw draagt in 2023 ruimtehelm om zich te beschermen tegen COVID

5. De koningin schijnt Buckingham Palace voorgoed verlaten te hebben. Wij zullen zeker niet in Londen zijn als het Parlement niet vergadert. Dan is het namelijk gevaarlijk om in de hoofdstad van Engeland te zijn.

6. Bill Gates zegt dat dokters niet belangrijker zijn dan automonteurs. Als u wilt weten waar het heen gaat met de gezondheidszorg in het VK, lees dan “The Future of Health care and Vision for Digital Health Care” op gov.uk.

7. De voedselprijzen gaan de pan uitrijzen, omdat een groot deel van het voedsel in de wereld in Rusland verbouwd wordt. En veel van de rest wordt in Oekraïne verbouwd. De prijs van tarwe is tot nu toe dit jaar met meer dan 50% gestegen. De kosten van kunstmest rijzen de pan uit en er zullen tekorten ontstaan. De voedselvoorraden storten in. Als u in het Westen woont, betekenen de sancties van uw regering dat zij de oorlog verklaard heeft aan u, niet aan Rusland.

8. De prijzen van bijna alle grondstoffen zullen de pan uit rijzen. Aluminium heeft een recordprijs bereikt. De prijs van nikkel is tot nu toe dit jaar 166% gestegen. De prijs van gas is op één dag met 73,8% gestegen. Alles wat u moet kopen zal veel duurder worden, dankzij uw regering en de idioten die aandringen op meer sancties tegen Rusland.

9. Artsen wordt niets geleerd over vaccins. Evenmin wordt hun geleerd hoe zij wetenschappelijke artikelen moeten “lezen” en in twijfel trekken. Dus krijgen dokters hun informatie van de farmaceutische bedrijven en hun regering. Die papegaaien dan wat hun verteld is – en verkondigen dat dokters die voor zichzelf denken samenzweringstheoretici zijn die in diskrediet gebracht en genegeerd moeten worden.

  "Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren"

10. Een advertentie van de Britse regering die in de Daily Telegraph stond, vermeldde commentaren van medische deskundigen. Een van de geciteerde deskundigen was Alison Culpan, Schots directeur van de Association of the British Pharmaceutical Industry. Naar verluidt zegt zij dat als je covid-19 oploopt, je Long Covid kunt krijgen, waarvoor zij waarschuwt dat het ernstige en slopende gevolgen op lange termijn kan hebben, vooral voor het vermogen van mensen om te sporten, te werken en relaties te onderhouden.

Dat is vreemd, want het belangrijkste onderzoek naar Long Covid lijkt mij aan te tonen dat Long Covid (als het al bestaat) een psychologisch probleem is en geen lichamelijk probleem. Dr. Okorocha, arts op de spoedeisende hulp, zegt dat “het hoogst onwaarschijnlijk is dat mensen ernstige problemen krijgen na een covid-vaccinatie”. Ik zou hem willen aanraden het artikel  “Updated: How many people are the vaccines killing?” te lezen. Dit artikel, op mijn websites, wordt regelmatig bijgewerkt.

Tenslotte zegt Peter Brodin, een kinderimmunoloog aan het Imperial College in Londen, in de Financial Times: “Miljoenen kinderen zijn in de VS en elders gevaccineerd; als er bijwerkingen van de vaccins waren, zouden wij die nu al gezien hebben. Ik stel voor dat ook hij mijn artikel leest over het aantal mensen dat gedood en/of gewond is door de covid-19 prikken. Journalisten, dokters en Devi Shridhar zullen het misschien ook willen lezen.

11. De BBC beweert dat er verschillen in de hersenen zijn gevonden vóór en na een covid-infectie. Merkwaardig, maar voorspelbaar, schijnt de BBC vergeten te zijn te melden dat ernstige veranderingen in de hersenen een bekende mogelijke bijwerking zijn van de covid-19 prikken.

  Nieuwe wetenschappelijke studie concludeert dat hartonsteking voorkomt bij 1 op de 1000 mensen die met een Covid-19 vaccin zijn geïnjecteerd

12. BBC News meldt dat Shane Warne de cricketer aan een natuurlijke dood gestorven is. De BBC schijnt niet te vermelden dat de heer Warne de covid-19 prik gekregen heeft, waarvan bekend is dat die mensen kan doden.

13. Volgens de website The Expose heeft de Britse regering gegevens gepubliceerd die bevestigen dat de volledig gevaccineerden nu tot 3,2 keer meer kans hebben om aan covid-19 te sterven dan de ongevaccineerden. Uit cijfers van de Britse regering blijkt ook dat de volledig gevaccineerden nu goed zijn voor 9 op de 10 covid-19 sterfgevallen. De BBC schijnt deze cijfers niet gemeld te hebben.

14. De oorlog van de Britse regering tegen haar eigen volk zal betekenen dat de levensstandaard zal terugkeren tot die van de jaren zeventig. De inflatie zal uit de hand lopen. Iedereen behalve de miljardairs, de politici en de staatsambtenaren zal armer worden.

15. De Britse regering betaalt sinds het begin van de fraude, begin 2020, een speciale coronavirussubsidie aan de grote Britse krantenconcerns. De subsidie bedroeg 35 miljoen pond voor de eerste drie maanden en is nu in de 23e maand. Bovendien zijn er enorme bedragen aan reclame-inkomsten aan de grote media betaald. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de mainstream media zich gedurende de hele nep-epidemie bevooroordeeld en corrupt hebben opgesteld. De journalisten hebben hun ziel en hun integriteit verkocht. Wij mogen hun perfiditeit nooit vergeten.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman – “We mogen hun verraad nooit vergeten – of vergeven”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïense Witte Helmen – De productie van oorlogspropaganda in Oekraïne lijkt erg op die in Syrië
Volgend artikelAlle “deskundigen” hadden het bij het verkeerde eind over COVID. Nu zijn zij gedwongen het toe te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in