Landen over de hele wereld geven te kennen dat zij “klaar zijn met COVID”. Zoals psychiatrisch ziekenhuispatiënten die eindelijk van hun kalmeringsmiddelen af zijn en voor zichzelf mogen denken, zijn zelfs de ijverigste lockdown maniakken – zoals Doug Ford van Ontario – tot leven gekomen en zingen ze een nieuw liedje over “verdergaan”, en lijken ze iets meer pep in hun schreden te hebben, schrijft Kennedy Hall.

Plotseling zijn natuurlijke immuniteit, mensenrechten, het recht van kinderen om frisse lucht in te ademen, en een heleboel andere verstandige ideeën het nieuwe normaal.

Het is fascinerend, ook al is het een beetje verrassend. Maar de verandering is welkom – zelfs als de leiders onoprecht zijn in hun verandering. Maar wij mogen onze waakzaamheid niet laten varen en de subtiele waarheidsbommen missen die zij nu aan het licht laten komen.

Hoeveel kilo’s vuil zij ook proberen te graven op de waarheid van wat er gebeurd is, zelfs de ijverigste COVID-maniakken kunnen de waarheid niet eeuwig verborgen houden.

Zeker, zij kunnen het verhaal verdoezelen door middel van propaganda die angst inboezemt, en dat hebben zij met succes gedaan. Maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt het elke dag voor meer mensen duidelijker dat veel van de beweringen van de COVID-zeloten nooit zijn uitgekomen, of dat het tegendeel waar is gebleken.

En nu is het duidelijk dat letterlijk niets van wat de “deskundigen” gedaan hebben, gewerkt heeft.

Nieuw-Zeeland heeft COVID toch niet “verslagen

Nieuw-Zeeland werd bijvoorbeeld aangeprezen als de kampioen van COVID in die begindagen van de twee weken om een eind te maken aan alle plagen. Zij hadden COVID “verslagen”, vertelden deskundigen ons, vanwege al die gehoorzame en onbaatzuchtige lockdown-liefhebbende discipelen van Jacinda Ardern.

Wel, natuurlijk hadden zij COVID niet “verslagen”, want je kunt een virus niet “verslaan”, net zo min als je de biologie kunt verslaan. Dus hadden zij een paar kleine lockdowns, waarbij iedereen een paar dagen naar huis ging, en zij “versloegen” COVID steeds weer opnieuw.

  Placenta van gevaccineerde moeders: Dr. James Thorp presenteert verontrustende beelden

Toen dreigde de dictatrix van het land van de Haka dat zij iedere man, vrouw en kind voor eeuwig op het eiland zou laten opsluiten of ontslaan, tenzij zij een prik namen. En toen, de meeste mensen op het eiland maximaal gevaccineerd waren … ging het land van lockdown vanwege één enkel geval, naar tienduizenden positieve gevallen per dag.

Om het in perspectief te plaatsen, zij hebben aantallen gevallen gehad die in de buurt komen van het aantal gevallen dat men gezien heeft in grote Amerikaanse staten met meer dan 20 miljoen inwoners – Nieuw-Zeeland heeft ongeveer vijf miljoen inwoners.

De COVID-zeloten zullen wijzen op het zeer lage totale dodental van Nieuw-Zeeland, maar diezelfde zeloten zwijgen merkwaardigerwijze over de Afrikaanse landen bezuiden de Sahara, die het beter hebben gedaan dan de meeste westerse landen met vrijwel geen van dezelfde middelen of bestrijdingsmaatregelen.

Het schijnt dat Nieuw-Zeeland de COVID niet verslagen heeft, en het blijkt dat de Nieuw-Zeelanders een beetje kwaad zijn dat zij zich steeds maar weer hebben laten opsluiten om zich nu in deze positie te bevinden. Ik vraag me af of de Kiwi’s nog steeds graag vertrouwen hebben in de “deskundigen”.

Opgeblazen ego’s kunnen opgeblazen statistieken niet verbergen

Anthony Fauci heeft de beroemde toespeling gemaakt dat hij in feite “de wetenschap” was, waarmee hij de meest absurde hoogte van het ego demonstreerde dat nodig is om een virus-tsaar te zijn.

Denkt u zich eens in, er is een speciaal soort mens voor nodig om twee jaar lang voor een natie of deelstaat te staan en te spreken alsof u geïnspireerd bent door een goddelijk fiat dat u op de hoogte heeft gebracht van de absolute gezondheidstoestand van miljoenen mensen.

Welnu, een opgeblazen ego kan niet verborgen houden dat de sterfgevallen waarvan gemeld werd dat ze met de COVID te maken hadden, in feite opgeblazen waren.

  Studie: Supplementeren met vitamine D helpt kanker te voorkomen, vooral als het frequenter wordt ingenomen

Woensdag heeft Ontario, terwijl hij de burgers vertelde dat zij nu een winkel binnen konden gaan zonder zich te muilkorven, zich laten ontvallen dat meer dan 30 procent van de gemelde COVID-doden in werkelijkheid niet aan COVID te wijten waren.

Laten we nu, tegen beter weten in, aannemen dat de regering de waarheid spreekt, en dat slechts 30 procent van de sterfgevallen ten onrechte gemeld is.

In twee jaar tijd heeft Ontario 12.618 vermeende COVID-doden gerapporteerd. Met de bekentenis van volksgezondheid dat bijna een derde een verwisseling was, betekent dat dat bijna vierduizend niet werkelijk COVID-doden waren.

Er is geen reden om aan te nemen dat deze tendens op andere plaatsen niet gezien is of niet opgemerkt zal worden. In een land als de V.S. zou dat kunnen betekenen dat honderdduizenden sterfgevallen verkeerd geteld zijn. Het woord “fraude” kan niet omvatten hoe frauduleus dat is.

Bovendien heeft de regering van Ontario het nieuws van de fraude niet tegelijk aangekondigd met het nieuws van de ontmaskering, maar in plaats daarvan de vernietigende info laten glippen in een verslag dat niemand zal lezen.

Om hun kameraden in deze schertsvertoning een handje te helpen, heeft het mainstream nieuws de info onderaan de artikelen begraven, ver voorbij de kop, waar de meesten zich niet durven te wagen.

U moet zich afvragen: waarom hebben zij het überhaupt toegegeven?

Wel, dat is het grappige aan de waarheid, zij wordt graag vrijgelaten, en men kan haar niet eeuwig onderdrukken.

Natuurlijke immuniteit is niet langer een samenzweringstheorie

Misschien hebt u wel gehoord van die wappies in 2020 die doorgingen over een of ander mythologisch idee dat “natuurlijke immuniteit” heette.

Deze COVID-ketters deden een beroep op de hele menselijke geschiedenis en de opeenstapeling van honderden jaren wetenschappelijk debat in een poging om het publiek te laten geloven dat mensen werkelijk immuun konden worden voor een virus door ermee in aanraking te komen. Ik weet het, krankzinnig, niet?

  Uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, Robert Malone: 15 redenen waarom massavaccinatie een heel slecht idee is

Wel, het blijkt dat natuurlijke immuniteit een ding is, en dat het geen samenzweringstheorie is.

Het probleem voor de COVID-leiders is dat zij zo lang ontkend hebben dat het bestond, dus hoe kunnen zij het nu opbrengen om het toe te geven?

Dr. Moore uit Ontario gaf een meesterlijke demonstratie van hoe je een tot nu toe onderdrukte waarheid kunt onthullen, alsof hij zoiets alledaags deed als de dagmenu’s van een menukaart aflezen.

“Dankzij onze hoge vaccinatiegraad en natuurlijke immuniteit … en de komst van andere therapeutica …”

Wacht even, heeft hij zojuist toegegeven dat natuurlijke immuniteit echt bestaat? Wat bedoelde hij met therapeutica? Hij zou toch niet durven suggereren dat er een andere manier was om met een virus om te gaan dan door het dragen van een gebruikt stuk stof masker of een experimentele prik?

Nu zou een covidiaan de nieuwe virus-openbaring weg kunnen verklaren door te zeggen dat het bereiken van natuurlijke immuniteit een haalbaarder doel is, omdat de overhypte omicron niet zo ernstig is. Zelfs als dat het geval zou zijn, hangt immuniteit niet af van het feit of u zich beter of slechter voelt terwijl u ziek bent.

Miljoenen Ontarianen en mensen in andere streken zijn gediagnosticeerd met COVID, en dus zouden zij ook immuun zijn. Maar, wat weet ik ervan? Ik ben geen “deskundige”.

Er wordt gezegd dat de waarheid u vrij zal maken.

Wel, misschien kunnen wij vrij zijn van de leugenaars die zo lang hun best hebben gedaan om de waarheid te verbergen – dat zou al een begin zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Winter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Coleman: Dingen die u misschien gemist hebt terwijl de Mainstream Media alleen Propaganda & Leugens over Rusland-Oekraïne publiceerden
Volgend artikelBullous pemphigoid: 78-jarige man krijgt gruwelijke huidaandoening één dag na tweede Pfizer mRNA injectie, overlijdt drie maanden later
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Ja vreemd. Ik vermoed dat het wel de griep bacteria tegenhoudt die mensen uitrochelen. Tegen een virus is dat idiote masked nutteloos. Bovendien is er geen corona virus. Dus waarom die idiote maskers? Psychologisch geweld? Onderdrukking? Net doen of er werkelijk nog een pandemie achter de gordijnen schuilt? Het bedrog van de covid in stand houden? Geen idee… Wie weet het?

   • Inderdaad er bestaan geen virussen,die schadelijk kunnen zijn alleen omgebouwde bacterien….in de vorm van alle overheden op deze planeet,die totaal de hele planet verwoesten,en zo erg we stemmen er ook nog op wow

 1. Doug Ford and his trio of masked sheep behind him… maakt alles wat hij zegt zeer geloofwaardig.

  Wat zou er toch achter zitten dat ‘ze’ plotseling met dit soort praatjes komen? Die Lauterbach kwam toch ook al met de ‘software fout’ waardoor de vax-vrijen vals beschuldigd waren.

  Ik vermoed dat ‘ze’ weten wat er straks komt, en dat de mensheid als een rat in de val komt te zitten, met die Digitale Identiteit. Dat is het eindpunt van de Trein des Doods. Overstappen kan niet en de trein raast ook niet meer terug. Dus nu kunnen ‘ze’ nog even snel het bloed van hun handjes wassen en een wit voetje halen bij de gedupeerde massa. Voordat de grote klapper komt.

 2. Dat maar blijven hameren op die mondmaskers is een gedragstraining voor wat nog gaat komen…
  Met dat mondmasker mag je tonen dat je een deugmens bent.
  Straks mag dat helaas ook weer met de uitgebreidere versie van de goed gedrag pas.

  • Ik zag er vandaag weer paar lopen gewoon op straat met mondkappie…het zit er gebakken in dat men denkt dat je zo beschermt bent>>>waarom?? omdat het OMT en RIVM dat adviseren… ook zo leuk alle ziekenhuiscijfers zijn al een maand echt laag…en de delta variant heeft vakantie genomen

 3. Biem! Jij zegt het. In wat voor clown wereld zijn we in vredesnaam terecht gekomen? Een B-film!
  En eeeh wat gebeurt er ondertussen in Canada? Al het echte nieuws wordt weg gedrukt door HET conflict…

 4. Indien een masker tegen virussen zou beschermen moet het zodanig dicht zijn maar dan zou U geen adem meer kunnen halen en stikken.

 5. Wat een domme titel.
  Ondertussen heeft europa het ausweis nog weer een jaar verlengd. Lang genoeg om ALLE macht aan WHOBillie over te dragen en kan je verd….. nog niet legaal een grens over.

  En alle deugschapen en zelfs media als dit (deze laatste die ik voor het overgrote deel waardeer) maken zich drukker over de afleiding moddergooien dan het meest primaire:

  Mijn lijf en mijn geest: van mij een alleen van mij!!!!!
  Ik ben ongevraagd op moeder aarde gezet en heb geen reet met ontspoorde apen te maken die denken mij te mogen dicteren.

  De kern: uitschakelen die psychopstenbende voordat ze ons te pakken krijgen!
  Eenmaal zombie en je weet niet meer of en dat je bestaat.
  VERNIETIGEN DIE PHARMACIE EN CHIPINDUSTRIE!!!!!

  • (Ik ben ongevraagd op moeder aarde gezet en heb geen reet met ontspoorde apen te maken die denken mij te mogen dicteren.)

   2 zielen, 1 gedachte

  • Ongevraagd, tja dat is maar de vraag, ik heb een theorie (of geloof) gehoord dat we deze periode zelf hebben gekozen. Er moeten tenslotte wel wat wakkere zielen rondlopen in deze totaal van het pad geraakte wereld.

 6. Vroeger stond er op de verpakking van de lapjes ,ter bacteriële bescherming.
  Heden zegen ze op de reclame dat zelf neusspray en hoest drop je beschermen tegen virussen.
  Morgen zeggen ze dat het lapje je beschermd tegen waterstofbommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in