Een Schotse man beschreef maandag op Twitter een afschuwelijke Covid-19 vaccin verwonding, waardoor hij helaas een been verloor. Twitter-gebruiker Alex Mitchell (@ake2306), die opmerkte dat het een jaar geleden was dat hij een medische noodsituatie ondervond die uitliep op een volledige amputatie, documenteerde de fysieke gevolgen van zijn eerste AstraZeneca vaccinatie, schrijft Adan Salazar.

“Vandaag een jaar geleden stortte ik thuis in, 14 dagen na mijn 1e Az prik. Ik heb meer dan 7 uur een operatie moeten ondergaan om stolsels uit mijn buik en beide benen te laten verwijderen,” beschreef Mitchell, die eraan toevoegde: “Ik ben mijn linkerbeen tot boven de knie kwijt en ik heb nog tal van andere dingen aan mijn hoofd. Allemaal door het vaccin. Ik was fit en gezond.”

Mitchell, een inwoner van het Verenigd Koninkrijk, zei dat het voorval gedocumenteerd werd door artsen van het University Hospital Hairmyres, die het letsel classificeerden als VITT, of  “vaccine induced thrombotic thrombocytopenia.”

“Dit alles is schriftelijk bevestigd door het team Heomotologie van het Academisch Ziekenhuis Hairmyres en is medisch geclassificeerd als Vitt (vaccine induced thrombotic thrombocytopenia). De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft tot nu toe niets gedaan om mij en anderen zoals ik te steunen. #VITT Tot ik sterf.”

Mitchell gaf meer details over het tragische voorval in een interview met Scotland’s Sunday Post afgelopen mei:

  Het "Nieuwe COVID-19 vaccin normaal": Professionele topsporters storten in, kinderen krijgen beroertes en hartinfecties

“Alex, uit Cambuslang, Glasgow, kreeg zijn Covid-prik op 20 maart en leek, afgezien van een pijnlijke arm en vermoeidheid, in orde. Maar 12 dagen later werd hij geveld door pijnlijke kuiten. De steigerbouwer zei: “De aard van mijn werk is zwaar tillen, dus wij krijgen wel eens pijntjes. Spierpijn komt vaak voor. Ik heb een warm bad genomen en ben vroeg naar bed gegaan. Ik dacht er niet veel van.”

De pijn bleef de volgende dagen aanhouden en op 4 april stortte Alex thuis in. “Het ene moment was ik aan het strijken en het volgende moment knikten ik door mijn benen,” zei hij.

Met zijn vrouw Michelle in de keuken, die hem niet kon horen schreeuwen, sleepte Alex zich naar beneden en zei dat ze een ziekenwagen moest bellen.

“Ik wist meteen dat er iets niet in orde was,” zei hij. “En toen het zweet van me af begon te stromen en ik begon te hyperventileren, wist ik dat ik in de problemen zat.”

Alex werd naar het ziekenhuis gebracht, waar een CT-scan bevestigde dat er meerdere bloedstolsels in zijn onderbuik en in beide benen zaten. Met spoed naar de operatiezaal gebracht, verwijderden de chirurgen de stolsels, die gelukkig niet in zijn lever en nieren waren terechtgekomen.

“Het was een zorgelijke tijd,” zei Alex. “De dokters spraken met consulenten over de hele wereld over mij, want het was ongehoord dat iemand met deze mate van stolling het zou overleven.”

Ondanks het feit dat hij een been verloor door het vaccin, vertelde Mitchell aan de Sunday Post dat hij niet zou willen dat zijn situatie iemand zou ontmoedigen om de prik te nemen.

Het is onduidelijk of Mitchell’s kijk op het vaccin veranderd is sinds dat interview bijna 11 maanden geleden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Miljoenen mensen die volledig voor COVID gevaccineerd zijn, lijden nu aan ondraaglijke ziektenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïense burgers zeggen “Fascistische neonazistisch Azov-regiment schiet op de burgerbevolking” (Video)
Volgend artikel20 feiten over het opkomende wereldvoedseltekort die u tot in uw diepste binnenste zouden moeten doen verkillen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Die had ten tijd van het interview duidelijk nog wat stolsels in zijn hersenen. Inmidels zal hi wel uit het leven geamputeerd zijn. RIP, better luck next time…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in