ErikvanWees / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Klimaatonderzoeker Dane Wigington zegt dat het erop lijkt dat de destructieve klimaatoperatie die al tientallen jaren aan de gang is eindelijk onder de aandacht van het publiek komt door nieuwe wetgeving in staten als Tennessee. Termen als “chemtrails” worden gebruikt om de enorme schade aan het klimaat te verbergen. Tennessee onderneemt actie vanwege de schade die wordt toegebracht aan het “openbaar welzijn” met alles van zware metalen, aluminium en nanodeeltjes die op iedereen worden gesproeid om het klimaat te manipuleren, schrijft Greg Hunter.

Natuurlijk is er geen publieke discussie, laat staan publieke goedkeuring, over deze kwaadaardige weer-oorlogsvoering die al sinds vlak na de Tweede Wereldoorlog een gevestigde wetenschap is van klimaatingenieurs. Met de wetgeving in Tennessee krijgen we misschien eindelijk genoeg publieke bewustwording om het sproeien, vergiftigen en de klimaatschade die wordt aangericht zonder medeweten of toestemming van het publiek, een halt toe te roepen. Is het “verbod” op klimaatengineering in Tennessee goed nieuws?

Wigington legt uit: “Dit is bijzonder goed nieuws. Het belangrijkste punt is dat dit het bewustzijn en de geloofwaardigheid van dit probleem vergroot. Het is duidelijk dat wat één staat over zijn luchtruim laat gaan, de neerslag van bovenwinds niet tegenhoudt. Je zou dit over de hele planeet moeten verbieden om te voorkomen dat deze giftige deeltjes ons allemaal verzadigen. Dat gezegd hebbende, dit is extreem belangrijk om het bewustzijn te vergroten. Het wetsvoorstel van de Senaat is 2691 en dat van het Huis is 2063, en er wordt morgen over gestemd (woensdag 3/27/24 in Tennessee).

  Winterkou, duisternis doden, terwijl zomerwarmte en zon levens redden - Tonen gegevens duidelijk aan

Het interessante is dat iedereen die voor stemt Republikeinen zijn, maar dit zou geen politieke kwestie moeten zijn. De reden waarom de Democraten hier niet voor stemmen is dat ze geloven dat iedereen die probeert de aandacht te vestigen op het klimaatprobleem op de een of andere manier het feit probeert te ontwijken dat het klimaat beschadigd is. Dat is absoluut niet waar. Wat wij zeggen bij GeoEngineeringWatch.org is hoe er een legitieme discussie kan zijn over het klimaat zonder eerst en vooral deze kwestie aan te pakken. Op de huidige koers komt niemand er levend uit.

Ik weet dat dit een ongelooflijk harde pil is om te slikken, maar het is een feit… Wat betekent dat voor ons allemaal? Blijven we zitten en doen we niets? Nee. We proberen deze kwestie (Geo-engineering) aan het licht te brengen, die op dit moment de meest destructieve factor van alle menselijke activiteit is. Het is het meest destructieve probleem waar we voor staan, afgezien van een nucleaire ramp. Als we dit samen aan het licht kunnen brengen, het kunnen stoppen en de planeet kunnen laten reageren op de schade die is aangericht met de levensondersteunende systemen die er nog over zijn … mensen moeten wakker worden nu we nog een verschil kunnen maken. De tijd dringt.”

Wigington zegt dat klimaatengineering misdadig is en dat mensen aan de top weten wat er gebeurt. Wigington zegt: “Deze mensen zijn net piraten die hun zakken proberen te vullen met buit op het dek van een zinkend schip.”

  Onbetaalbare energiekosten: de petrochemische industrie van Europa is op sterven na dood

Daar komt nog bij dat de liegende legacy media (LLM) in groten getale proberen te minimaliseren wat deze Tennessee wetgeving betekent voor het blootleggen van dit klimaatbeleid. Een van de meest recente vernielingen is hagel ter grootte van een honkbal die afgelopen weekend in Texas duizenden hectaren zonnepanelen verwoestte. Wigington zegt dat dit soort extreem weer een van de vele problemen is die worden veroorzaakt door klimaatengineering. Je zult niet horen hoe nijpend de situatie is vanwege de propaganda van de LLM die de nijpende situatie verbergt waarmee we te maken hebben en die exponentieel verergerd wordt door zogenaamde “Chemtrails”.

Er staat nog veel meer in het 41 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij een-op-een praat met klimaatonderzoeker Dane Wigington, oprichter van GeoEngineeringWatch.org, met een update over de ramp die geoengineering veroorzaakt en wetgeving in Tennessee om het te verbieden.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zal de massale chemtrailsvergiftiging van ons hemeloppervlak een Killing Field Effect veroorzaken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCanadese vrouw met licht autisme wordt geëuthanaseerd door Trudeau-regime
Volgend artikelWas de verwoesting van de Francis Scott Key Bridge in Baltimore een soort waarschuwing voor Amerika?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Biologische bombardementen… ze zijn al honderd jaar bezig om ons vanuit elke hoek te bestoken. WIJ moeten dood, omdat zij niks willen delen. De satanisten hadden een hemel kunnen bouwen en als Goden worden vereerd, maar ze weten niet wat liefde is en uit overlevingsangst kunnen ze alleen maar roven en moorden. En na duizenden jaren van agenda naar agenda onderdrukken van de mensheid en het bewustZIJN, zijn ze doodsbang dat wij doorkrijgen dat de satanisten dit al heel heel heel lang doen… en hun oplossing is altijd om te gaan stoken en moorden om de verantwoordelijkheid bij anderen te leggen… verdeel en heers.

  • Ondertussen is het in Nederland permanent herfst. Boven de ‘wolken’ hoor ik bijna non-stop een zwaar vliegtuig. Er is niks te zien, dus misschien vliegt die wel ordinair en eindeloos rondjes terwijl hij non-stop sproeit.

   De zon komt niet meer door de chemtrails heen, maar gelukkig hebben de zombies hun schermpjes en agenda’s om zichzelf afgeleid te houden terwijl de wereld om hen heen tot aan de grond afbrandt. En als het woord chemtrails wordt uitgesproken word je eerst voor gek verklaard en dan ALTIJD dat achterlijke contrail verhaal. Zelf de wakkere mensen kunnen nog steeds niet geloven dat geoengineer echt gebeurt en op een schaal die niet te bevatten is.

   Ze hebben een killroom gecreëerd en wij zitten er in Nederland middenin. We zijn slachtoffer van daders die ALLES doen om niet te worden gepakt, omdat ze in een satanische cult zitten die deze misdrijven al duizenden en duizenden jaren pleegt. De satanisten zijn als kanker en in duizenden jaren hebben ze zich in het westen volledig uitgezaaid… en nu moeten wij dood voordat wij ontdekken hoe lang ze dit al doen. Van generatie op generatie geven ze al duizenden jaren de macht aan elkaar door terwijl ze ons tussen verleden en toekomst heen en weer gooien, zijn zij in het NU plannen aan het maken. Alles wat ze doen is er op gericht om ons uit het NU te houden. In het NU is er geen angst, buiten het NU begint de angst… zo houden ze ons in de basis gevangen in angst en hoe verder ze ons van het NU verwijderen, hoe groter onze angst. We zijn nu maximaal uit het NU gehaald en mensen doen zelfstandig alles om uit het NU te blijven door zichzelf permanent te overprikkelen en constant in gedachten in toekomst of verleden te zijn ipv NU. Daardoor zijn mensen in het NU horende doof en ziende blind, want ze zijn nooit in het NU, anders zouden we deze ellende allemaal zien en oplossen. Maar iedereen is ergens anders in zn gedachten/ego/angst.

   • Theme
    maart 27, 2024 Bij 11:14
    Ik ben zo vrij geweest en heb jou tekst geknipt en geplakt en vervolgens uitgeprint en op het zwarte bord op het werk gehangen 😉

   • Klopt met mijn gegevens, Theme.
    Continu is de mens bezig met de toekomst en anders hebben ze het wel over het verleden.

    Maar er IS alleen maar het NU. En het nu van nu komt nooit weer terug, daarom kun je dat nu maar liever met beiden handen aanpakken, hoe het met dat nu ook is gesteld.
    Maar mensen die dit lezen en niet geleerd hebben om te praktiseren zullen zeggen; ja, nu je het zo zegt, het is zo. En dan gaat men vervolgens weer mee in de sleur van de dag en vervalt men weer in toekomstdromen en het zuchten naar het verleden met angst voor alles, vooral het ene.
    Het moet voor hen allemaal beter, mooier, liever, enzovoorts. Men leeft in een droom bijna. Het is nooit genoeg.
    En inderdaad als de sluwe klojo’s de ‘mensche’ bang maken voor van alles en nog wat, blijven die in dat ’trauma’ zitten. Want zodra er een crisis opgelost lijkt, is er weer een nieuwe.

    Verdomde toneelregisseurs! (‘Tovenaars’) LOL

    Ach, vertel een mens maar eens deze dingen. De meesten snappen er natuurlijk geen moer van. Vandaar dat ze ook niet te helpen zijn. En de klojo’s doen zo lekker hun ding, ongestoord door teveel mensen die zich ermee bemoeien.

    Maar ja. Het zit soms ook heel diep, dat trauma. Vooral bepaalde ‘filosofieën’ dragen eraan bij, denk ik.

   • Spot on Theme🎯 ik moest gelijk aan jesaja 34 denken, over de strijd in de laatste dagen. Dit is wat er op volgt in jesaja 35, ik hoop dat het jullie bemoedigt❤️❤️🙌
    1De woestijn en het dorre land zullen zich verblijden, de steppe zal juichen en bloeien als een narcis; 2zij zal welig bloeien en juichen, ja, juichen en jubelen. De heerlijkheid van de Libanon is haar gegeven, de luister van de Karmel en van Saron; zij zullen aanschouwen de heerlijkheid des Heren, de luister van onze God.
    3Sterkt de slappe handen en verstevigt de knikkende knieën. 4Zegt tot de versaagden van hart: Weest sterk, vreest niet; zie, uw God zal komen met wraak, met de vergelding Gods; Hij zal komen en Hij zal u verlossen. 5Dan zullen de ogen der blinden geopend en de oren der doven ontsloten worden; 6dan zal de lamme springen als een hert en de tong van de stomme zal jubelen; want in de woestijn zullen wateren ontspringen en beken in de steppe, 7en het gloeiende zand zal tot een plas worden en het dorstige land tot waterbronnen; waar de jakhalzen verblijven en legeren, zal gras met riet en biezen zijn.
    8Daar zal een gebaande weg zijn, die de heilige weg genaamd wordt; geen onreine zal die betreden; maar hij zal alleen voor hen zijn; reizigers noch dwazen zullen erop dolen. 9Daar zal geen leeuw zijn en geen verscheurend dier zal daarop komen; zij worden daar niet gevonden. Maar de verlosten wandelen daarop; 10de vrijgekochten des Heren zullen wederkeren en met gejubel in Sion komen; eeuwige vreugde zal op hun hoofd zijn, blijdschap en vreugde zullen zij verkrijgen, maar kommer en zuchten zullen wegvlieden.

   • Inderdaad,u slaat de nagel op de kop.Hier in België hetzelfde scenario,als het zwaar bewolkt is ben ik gelukkig want dan zie ik de chemtrails niet…van het moment dat de lucht opentrekt zijn ze weer zichtbaar…kan het niet laten om er constant naar te kijken…het vergalt mijn leven.De mensen beginnen wakker te worden maar je botst op zeer veel weerstand…

 2. Ze zijn al sinds het begin van de jaren ’30 bezig.
  Over een jaar of 10 heeft bijna iedereen zonnepanelen, En er is geen zon meer. 😂

 3. Hagel vernietigt enorm zonnepark – angst voor gifstoffen in grondwater

  Opnieuw werd een groot zonnepark in de Verenigde Staten verwoest door een hagelbui. De buren vrezen nu dat het water vervuild raakt door giftige zware metalen uit de zonnepanelen. Het geheel laat ook zien hoe kwetsbaar deze technologie is voor stormen. Op deze manier wordt de ‘klimaatbalans’ van dergelijke energiecentrales letterlijk geruïneerd.

  Op de een of andere manier werken milieuvriendelijkheid en zogenaamde ‘klimaatneutraliteit’ niet helemaal als het gaat om het opwekken van zonne-energie. Grote zonneparken hebben een enorme impact op het mondiale klimaat door het vormen van hitte-eilanden ; de productie van zonnepanelen veroorzaakt drie keer meer CO2-uitstoot dan de VN beweert . De panelen zelf, die grotendeels moeilijk te recyclen zijn , vertegenwoordigen ook een enorme belasting voor het milieu, wat, gezien de ineffectiviteit van zonne-energiecentrales, een ander probleem vormt bij het in stand houden van de propaganda van de klimaatfanaten.

  Maar dat is niet alles. Zonneparken worden herhaaldelijk het slachtoffer van stormen. Vorig jaar rapporteerde Report24 over de verwoesting van een enorm zonnepark in de Verenigde Staten door een hagelbui. Nu is zo’n zonnepark opnieuw getroffen – dit keer in Texas.

  https://x.com/CitizenFreePres/status/1772466901345599716?s=20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in