Foto Credit: Themostimportantnews.com

Minder dan twee weken voordat het meest onheilspellende teken in de hele geschiedenis van de Verenigde Staten boven onze hoofden verschijnt, is een brug die vernoemd is naar de schrijver van de tekst van het Amerikaanse volkslied ingestort nadat een belangrijke steunstructuur geramd werd door een enorm vrachtschip. “The Star-Spangled Banner” is het bekendste volkslied op de hele planeet en het is een van onze meest gekoesterde nationale symbolen. Sommigen hebben gesuggereerd dat het instorten van de Francis Scott Key Bridge in Baltimore symbool staat voor het instorten van Amerika zelf. Als dit waar is, zou het dan mogelijk zijn dat de vernietiging van deze brug een soort waarschuwing was voor Amerika? schrijft Michael  Snyder.

De regering Biden houdt vol dat de instorting van de Francis Scott Key Bridge gewoon een ongeluk was.

Misschien is dat waar.

Maar zoals je op deze video kunt zien, moest het vrachtschip dat de brug deed instorten een zeer precieze draai maken om de steunstructuur te raken die het ramde.


Het blijkt dat dit vrachtschip eigendom is van een bedrijf dat bekend staat als Synergy Marine Group

Het 948 voet lange schip dat de brug ramde, de Dali genaamd, wordt beheerd door Synergy Marine Group, een in Singapore gevestigd bedrijf met meer dan 660 schepen in beheer over de hele wereld, aldus de website. De groep zei dat het schip op het moment van het incident, waarbij voertuigen en mensen in de Patapsco rivier tuimelden, werd beheerd door de chartermaatschappij Synergy Group en gecharterd door de Deense scheepvaartgigant Maersk.

Op de officiële website van het bedrijf verkondigen ze brutaalweg dat ze zeer toegewijd zijn aan DEI

Diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) maken integraal deel uit van de People-strategie bij Synergy Marine Group, simpelweg omdat dit het juiste is om te doen en omdat het resoneert met het ethos van de organisatie om een werkomgeving op te bouwen waarin samenwerking centraal staat.

“All aboard” is de bekende kadekreet die werd gebruikt om passagiers – en soms ook bemanningsleden – te vertellen dat ze snel aan boord moesten gaan omdat het schip spoedig zou uitvaren, en de bemoedigende, inclusieve en collegiale teneur ervan is duidelijk terug te vinden in de All Aboard Alliance van het Global Maritime Forum.

Synergy staat volledig achter de Alliantie voor een diverse, rechtvaardige en inclusieve maritieme industrie, die die industrieleiders samenbrengt die zich inzetten voor de DEI-reis naar een innovatieve en duurzame maritieme sector waar iedereen trots op kan zijn.

Is dit weer zo’n voorbeeld waarbij DEI beter als “DIE” kan worden gespeld?

  Het World Economic Forum heeft een nieuw woord bedacht om de extreme chaos te beschrijven die onze planeet in haar greep houdt

Er is ook onthuld dat de kapitein van het schip een Oekraïner is

Maritiem arbeidsbemiddelingsbedrijf BalticShipping laat zien dat de kapitein van het containerschip een Oekraïner is.

Dat geeft zeker een andere draai aan de zaak, nietwaar?

Op dit moment weten we niet of de Oekraïense kapitein ten tijde van het ongeluk aan boord van het schip was of niet.

Maar wat we wel weten is dat het schip eerder betrokken was bij een ernstig ongeluk…

Het schip van dinsdag, de Dali, was betrokken bij minstens één eerder ongeluk toen het in botsing kwam met een pier in België.

Dat incident uit 2016 vond plaats toen de Dali de haven van Antwerpen verliet en tegen een stenen laadpier botste, waardoor schade ontstond aan de achtersteven van het schip, volgens VesselFinder.com, een site die schepen over de hele wereld volgt. Een onderzoek wees uit dat een fout van de kapitein en de loods de schuldige waren.

Hopelijk was dit laatste incident gewoon een ongeluk.

Maar velen suggereren dat er sinistere krachten aan het werk waren.

Lara Logan meldt bijvoorbeeld dat haar bronnen geloven dat dit een “absoluut briljante strategische aanval” was…

Meerdere informatiebronnen: De instorting van de brug in Baltimore was een “absoluut briljante strategische aanval” op de kritieke infrastructuur van de VS – waarschijnlijk cyber – en onze inlichtingendiensten weten dat. In termen van informatie oorlogvoering, hebben ze zojuist de VS verdeeld langs de Mason Dixon lijn precies zoals de Burgeroorlog.

In een uitgebreid bericht op Twitter ging Logan enorm gedetailleerd in op wat haar bronnen haar vertelden…

Vergis je niet: dit was een buitengewone aanval qua planning, timing en uitvoering.

De twee kritieke onderdelen op die brug zijn de twee dragende pylonen aan elk uiteinde, het dichtst bij de kust. Die zijn groter, dikker en dieper dan al het andere. Dit zijn de ankerpunten en ze wisten dat het raken van één van beide een fatale wond zou zijn voor de integriteit van de brug.

Een 600 meter lange brug ging de rivier in – waarschijnlijk moet er een nieuwe brug worden gebouwd. Het veroorzaakte ook zoveel schade aan de structurele integriteit van het onderste betonnen deel dat je niet kunt zien en pas zult weten als ze het puin uit elkaar halen. Structurele vernietiging waarschijnlijk absoluut.

Aanval perfect gericht.

“Ze hebben uitgevonden hoe ze ons kunnen neerhalen. Zolang je uit de buurt blijft van de tanden van het Amerikaanse leger, kun je de VS uit elkaar halen. We zijn arrogant en onwetend – een dodelijke combinatie. Obama zei dat ze Amerika fundamenteel zouden veranderen en dat hebben ze gedaan. We zitten nu in een vrije val in een achtbaan – geen remmen – alleen maar snelheid maken.”

De beelden laten zien dat het vrachtschip nooit in de aanloopstrook van het kanaal is gekomen. Je moet in het kanaal zijn voordat je die bocht ingaat. De locatie was nauwkeurig/opzettelijk: koos een bocht in de rivier waar je moet afremmen en jezelf moet vastleggen – als je eenmaal vastligt in dat gebied is er niet genoeg ruimte om te manoeuvreren.

Er had een havenloods moeten zijn om de boot te loodsen. Je mag geen obstakels nemen zonder de havenloods.

Ze kozen voor volle maan zodat ze een maximale getijdenverschuiving zouden hebben – stijgen en dalen. Er is een sterke stroming in die rivier op een normale dag en we hebben onlangs veel regen gehad, dus het water was al in een goed tempo aan het stromen.

Raak het met genoeg kinetische energie om de dragende pyloon onder de snelweg vandaan te slaan – wat de overspanning fataal verzwakt en vervolgens valt 50 procent van de brug in het water.

Als je naar al deze factoren kijkt – dit is hoe je mensen leert om dit soort aanvallen uit te voeren en er zijn nog maar zo weinig mensen in het systeem die dit weten. We hebben een Junior varsity team op het veld.

Enorme navigatiebelemmering. Een enorme logistieke nachtmerrie om dit op te ruimen.

Ze maakt veel goede opmerkingen.

  Nederlandse boeren blokkeren vluchtelingencentrum

Zelfs als een groep terroristen van plan was geweest om de brug opzettelijk neer te halen, zou het extreem moeilijk voor ze zijn geweest om het beter te doen.

Een andere opmerking is dat Now The End Begins erop wijst dat in de Netflix-rampenfilm “Leave The World Behind” vrachtschepen te zien waren die chaos veroorzaakten door uit koers te varen

Op 22 november 2023 vond de officiële lancering plaats van de film ‘Leave The World Behind’ die werd geproduceerd en geschreven door Barack en Michelle Obama. Het eerste wat er in die film gebeurt is een stroomstoring van mobiele apparaten. Precies op de dag af 3 maanden later, op 22 februari 2024, was Amerika 13 uur lang in de greep van een ongekende en onverklaarbare onderbreking van mobiele telefonie. De tweede gebeurtenis in de Obama-film was de schokkende verschijning van vrachtschepen die uit de koers raakten en chaos veroorzaakten. Vandaag ramde in Baltimore een buitenlands vrachtschip de enorme 1,6 mijl lange Francis Scott Key Bridge in Baltimore, Maryland. Dat is 2 voor 2, toeval?

Je kunt een kort fragment van een van die vrachtschepen zien in de trailer van de film hier.

Is dit een geval van leven dat kunst imiteert of kunst die het leven imiteert?

Generaal Flynn gebruikt de term “black swan gebeurtenis” om te beschrijven wat er net in Baltimore is gebeurd.

En hij lijkt te denken dat er terroristen bij betrokken kunnen zijn geweest.

We zullen zien.

Maar in elk geval vind ik het heel vreemd dat van alle bruggen in Amerika er één is geraakt die is vernoemd naar de schrijver van de tekst van het Amerikaanse volkslied.

  Het plan om het Westen te vernietigen. "De Globalistische Miljardairs"

Als die brug bedoeld was om Amerika te vertegenwoordigen, denk ik dat het een heel slecht teken is dat hij zojuist is ingestort.

En over minder dan twee weken zal de Grote Amerikaanse Eclips van 2024 de gigantische “X” boven Amerika voltooien waarmee de Grote Amerikaanse Eclips van 2017 begon.

Er zijn velen die de lange reeks van “toevalligheden” waar we getuige van zijn geweest bespotten, maar zij zijn degenen die het meest zouden moeten opletten.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Was het een “ongeluk?” Lara Logan Intel Bronnen beweren dat de instorting van de brug in Baltimore op de “op één na drukste strategische weg voor gevaarlijke stoffen” een “absoluut briljante strategische aanval” wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDestructieve “Chemtrails” komen eindelijk aan het licht – Dane Wigington
Volgend artikelScott Ritter: Ware noorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Vrijdag 22.03.2024 was in Moskou een terroristische aanval door ISIS (Israelian Special Intelligence Service) met ruim 140 dodelijke slachtoffers tot gevolg en deze aanslag was in een film uit 2020 reeds voorspeld > 22 x 3 = 66, 2 + 4 = 6 > 666.
  De ‘aanvaring’ in Baltimore waarbij een cruciaal deel van de Amerikaanse infrastructuur m.b.v. dynamiet werd vernietigd vond plaats op 26.03.2024 (2 + 6 + 3 = 11) om 01:28 AM (1 + 2 + 8 = 11).
  De in Singapore gevestigde reder heeft ruim 660 schepen varen en de film ‘Leave the World Behind’ van het ‘echtpaar’ Obama ging in première op 22.11.2023. Kort samengevat: aan meestergetallen geen gebrek.

  • ‘Leave the World Behind’ van het ‘echtpaar’ Obama ging in première op 22.11.2023.

   In de film zie je een brug in storten op 2,08,11 in de film –dat is 128 minuten

   bridge golepse is 128

   het gebeurde in Maryland is 128

   de boot in de film white lion is 128

   voordat de boot de brug ramde gingen de lichten knipperen power grid is 128

   de gebeurtenis gebeurde 128 dagen na Biden verjaardag

   het vrachtchip ,de naam was doly

   The Broken Bridge and the Dream, 1945 – WikiArt.org
   7 dec. 2016 · Mohamed is deeply shaken when his oldest son Malik returns home after a long journey with a mysterious new wife. ‘The Broken Bridge and the Dream’

   is 128

   Sjiisme De meeste sjiitische moslims, waaronder de alevieten en de twaalvers, geloven dat de Mahdi, in de persoon van Mohammed al-Mahdi (de twaalfde imam) leeft en zich schuil houdt. Hij is niet zichtbaar voor mensen maar is actief in het dagelijks leven en kan om hulp gevraagd worden.

   Voor mij is hij wel zichtbaar

 2. Er valt mij iets op in de video opnames van de botsing tussen schip en brugpyloon : op het moment van de aanvaring met de boeg van het schip zie je 3 paar korte lichtflitsen afgaan : van boven- naar onderzijde.
  Dit zijn vermoedelijk springladingen met een koperen V-insert om stalen balken door te snijden.
  Zie : https://www.scopex.fr/en/products/dioplex-linear-cutting-charges/
  Ik heb ze in de praktijk zien gebruiken om te slopen containerkranen te doen omvallen.

  Als dit bevestigd wordt door de experts is het duidelijk “vuil spel” van de Kabal !

  • Yes. I saw a traffic video on the bridge – posted on Telegram – that clearly showed an explosion. It is strange that that video is not showing anywhere else. You know, there are traffic cameras everywhere in the US, on any major street, freeway, bridge.

 3. Dali heeft een kunstwerk gemaakt dat “The broken bridge and the dream” heet. De wereld is een Truman show en alles gebeurt met een reden.

 4. Er zijn de laatste tijd vaker van die “ ongelukken “ dat schepen tegen bruggen botsen ! O.a in Duitsland ! Paar jaar terug bij Weener , waardoor spoorlijn Groningen naar Duitsland er lang uitlag of nog steeds ligt ! Pas geleden was ergens bij regio Bremen ook een schip tegen een brug gevaren , waardoor er geen goederentreinen de haven in en uit gaan ! Raar en vreemd allemaal ! Of hebben de Kapitein ‘s Vaccinatie schade?

 5. Onze criminele satanische Deepstate doet werkelijk alles om orde uit chaos te scheppen en hun agenda uit te voeren. Er moet burgeroorlog komen in US en dit is een manier om dat te bereiken. We komen er later wel weer achter wat hier het gevolg van is. Dat het gepland is is in ieder geval overduidelijk.

 6. Ja weet je ik zoek er niet zoveel achter. Ik ken een vriend uit die wereld die al 39 jaar schipper is op die container schepen. En die verteld al 30 jaar dat hij vaak met dronkaards te maken heeft. Ze slapen 6 uurs op en af. Sturen het schip 6 uur en slapen weer. Hoe vaak die wel niet verteld heeft dt er enorm veel alcoholisten achter het roer staan. Lijkt mij nu ook gewoon het geval een dronkaard achter het stuurwiel al dan niet opzettelijk gebruik van gemaakt.

  • @Ron ik volg Kodi ook. In het begin dacht ik wat een gedoe met cijfers, maar na een tijdje ga je echt zien dat cijfers bewijzen dat de hele wereld een gescript toneelstuk is. The Truman show 😉

 7. Pffffffff…kan ook FSB zijn… wraak op cia in Moskou.. die kapitein kan misschien ook Russisch spreken…of doffe amerikaanse ellende…

 8. “De scheepsramp in Baltimore wijst op de grote behoefte aan duurzame infrastructuurinvesteringen. Zelden was de financiering ervan zo uitdagend, gezien de hoge overheidsschulden en het gebrek aan interesse bij private investeerders. …
  Volgens het Wereld Economisch Forum (WEF) wordt de wereld tegen 2040 geconfronteerd met een infrastructuurkloof van 15.000 miljard dollar. Die kloof wordt almaar groter door twee tegenwerkende krachten: particuliere investeerders zijn terughoudend om aan boord te stappen en overheden hebben hun publieke financiën niet op orde, waardoor ze onvoldoende armslag hebben om hoge investeringen alleen te dragen”.
  Wél lustig overal ter wereld oorlog voeren, genocides aanrichten, haat zaaien, vetes in stand houden, volkeren tegen elkaar opzetten, wapens, wapens, en nog eens wapens, vernietiging van het milieu, corruptie, diefstal van bodemdommen, drugs, …
  https://www.tijd.be/markten-live/analyse/ramp-in-baltimore-legt-vergrootglas-op-behoefte-aan-investeringen-in-infrastructuur/10536166.html?_sp_ses=4555a8be-061d-4744-8e46-faf27097eb34

 9. Misschien heeft Obama als een infiltrant een speciale band met de duisternis. Hij heeft wel geholpen zijn goede vriend George W. Bush bij de Democraten in te burgeren zoals we na kunnen tellen.

 10. Remember the call of Hamas leaders for 10/13/2023. 10/13/1792 the first cornerstone was laid at the White House. Then you have the wonders of whether Israel is going to be sacrificing the red Heifers around are on Passover. A lot of signs are coming to light through all the this darkness.

 11. Als je de film ‘Leave the world behind’ nog wil bekijken, zet dan het geluid af ivm intentioneel ultrasone schadelijke geluidsband.

 12. Oké, weer een hoop gelul hier.

  Het schip maakte ‘een zeer precieze draai’…
  Nou nee dus.
  Kijk maar eens op Marinetraffic dan zie je dat het schip vrij geleidelijk naar rechts afwijkt en de pijler van de brug raakt.

  Na de 1e ‘blackout’ op het schip zie je dikke zwarte rook uit de schoorsteen komen. Waarschijnlijk heeft men toen het schip vol in z’n ‘achteruit’ gezet.
  Iedereen die vaart weet dat een schip met één schroef, zoals de Dali, naar de een of andere kant gaat trekken, afhankelijk van de draairichting van de schroef. zoek maar eens op ‘wieleffect’.
  In het geval van de Dali trok zij de kont naar links (bakboord) en de boeg dus naar rechts (stuurboord). Mogelijk werkte het roer niet meer; misschien was nog niet alles weer operationeel na de blackout. En zo voer de Dali tegen de pijler.
  Achteraf gezien had men wellicht beter gewoon vooruit kunnen blijven varen. Misschien was de Dali dan onder de brug door gevaren en mogelijk verlijerd en aan de grond gelopen maar dat was dan minder erg zeg maar.

  De video vertekent enorm; het lijkt idd of er een enorme bocht gemaakt wordt. In de praktijk is dat dus niet zo.

  Iemand had het ook over 3 ‘explosies’. Het lijkt mij dat dat de voertuigen van de wegwerkers waren die met het brugdek naar beneden storten. Je ziet die rúim voor de aanvaring al op de brug staan met oranje zwaailampen?

  Was het een ‘aanval’? geen idee.
  Was het een ongeval? geen idee.
  Hoewel ik op basis van de beelden en de informatie die beschikbaar is neig naar: Ongeval.
  De Dali lijkt mij ook niet het best onderhouden containerschip ter wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in