Op een video is te zien hoe Indiase kinderen in onhygiënische omstandigheden teststaafjes voor testkits inpakken. Zijn dit dezelfde teststaafjes die onze kinderen in de neus worden geduwd?

Het is in wezen een trieste zaak: kinderarbeid. Vooral in ontwikkelingslanden als India werken kinderen vaak in fabrieken. In het verleden moesten jonge kinderen vooral in de textielproductie werken. Vandaag worden zij extra uitgebuit in het grote zaken doen met Corona, bericht wochenblick.at.

Video: Derdewereldland kinderen verpakken teststaafjes in Covid-19 testkits

Deze video gaat momenteel viraal. Een man filmt kinderen die in een kleine ruimte Covid-19 teststaafjes inpakken. In het Indisch beschrijft hij wat er gebeurt. Maar één woord is internationaal begrijpelijk: “Covid-testkit”. En inderdaad, de staafjes – waarmee wij zeer vertrouwd zijn – zijn massaal te zien wanneer ze door de kleine handjes van de kinderen haastig in de verpakking worden geduwd.

Indiase kinderen verpakken wattenstaafjes voor testen op andere kinderen

De hygiënische omstandigheden lijken alarmerend. De kinderen zitten op de grond in een zeer kleine ruimte. Als je beter kijkt, zie je ook insecten rondzoemen. De wattenstaafjes die later waarschijnlijk in de luchtwegen van Europese kinderen terecht zullen komen, liggen op de vloer naast de blote voeten van de Indiase kinderarbeiders. De strenge stem van ten minste één volwassen vrouw is ook te horen. Spoort ze de kinderen aan tot harder werken? Wat de kinderen te wachten staat als ze weigeren te werken, is iets wat je je niet eens wilt voorstellen.

Ouders bezorgd over vieze teststaafjes

  Vrouw met stuiptrekkingen gescreend voor permanente hersenbeschadiging door metalen in Pfizer Covid-19 vaccin

De slechte hygiënische omstandigheden waarin de testkits, maar ook de mondkapjes worden geproduceerd en verpakt, zijn ook merkbaar bij de eindgebruikers. In april nog waren veel ouders gealarmeerd nadat ze de teststaafjes onder een microscoop of met de zoom van hun smartphonecamera hadden onderzocht. Dat komt omdat zij “wormen” en andere verontrustende deeltjes hebben gevonden op de teststaafjes, die geacht worden drie keer per week aan hun kinderen te worden gegeven.

Na het zien van de Indiase video zal niemand meer verbaasd zijn over de verontreinigingen op de teststaafjes.

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

Vorig artikelVoormalig Taekwondo kampioen verloor zijn been na COVID-19 vaccin – vermoedt dat het verband houdt met het vaccin
Volgend artikelServië schenkt 25 euro aan burgers die zich met het experimentele COVID-19 ‘vaccin’ laten injecteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. What’s this, some random Indian child brothel which are now packing testswabs due to the lack of customers? LoL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in