Human Rights Watch (HRW) beschuldigt Israël van het gebruik van witte fosformunitie bij zijn militaire operaties in de Gazastrook en Libanon.

Het is ontmoedigend om te bedenken hoeveel mensen geschokt zijn door eerlijkheid en hoe weinigen door bedrog.” ~ Noël Coward

Oh, waar te beginnen? De wereld verandert voortdurend en wat begon als een alternatieve stem van de waarheid in tegenstelling tot de mainstream propaganda en leugens, verandert in een big business, groot publiek, populariteitswedstrijd, waar geld en roem worden nagestreefd. Dit dient er steevast toe om de eerlijke boodschap af te zwakken ten gunste van retoriek, bevooroordeelde persoonlijke meningen en is in sommige gevallen bedoeld om doelbewust tegen de waarheid in te gaan, hoewel dit niet altijd het geval is. Er is een dunne lijn tussen het opzettelijk tegenwerken van een bepaald element van de waarheid en partij kiezen zonder er goed over na te denken. Als men meteen partij kiest zonder het grote geheel in ogenschouw te nemen, gaat de hele waarheid als het ware verloren, net als alle geloofwaardigheid. Wat in deze staat van samenzweerderige of emotionele opinie wordt gespuwd, is meteen in het voordeel van, opzettelijk of niet, het echte kwaad. Dit gebeurt vandaag in een zeer gevaarlijke situatie, in de zogenaamde “oorlog tegen Hamas” door het door zionisten gecontroleerde Israël, schrijft Gary D. Barnett.

Afgezien van een paar verstandige stemmen die naar het totaalplaatje kijken met inachtneming van de afgelopen 75 jaar geschiedenis en daarbuiten, kiezen de meesten partij om de ene of de andere politieke factie te steunen en negeren ze alle echte slachtoffers van deze wreedheden die worden begaan. Deze gruweldaden zijn volgens elke standaard en elke maatstaf duidelijk lang gepland, gecoördineerd, toegestaan om plaats te vinden, en daarom opzettelijk, om bepaalde agenda’s te bevorderen. Alle aanvallen en moorden op burgers, ongeacht de zogenaamde partijen, zijn afschuwelijk en onheilspellend, maar het is onaanvaardbaar om de waarheid niet boven tafel te krijgen voordat we geveinsde emoties of politieke voorkeuren de realiteit laten beïnvloeden. Bij de mainstream media en nu ook bij de meer mainstream nep ‘alternatieve’ media, wordt men onmiddellijk met kanten geconfronteerd, wat doet denken aan de idiotie van: “Je bent of met ons of met de terroristen.” Met of tegen is de mantra, die vanuit beide perspectieven zo volledig verkeerd is. Er is een veel diepere blik nodig om het gezond verstand te laten overleven.

Dit essay beperkt zich niet alleen tot de Israëlisch/Palestijnse situatie, want dit fenomeen van onverantwoordelijke verslaggeving heeft al vele jaren al het ‘nieuws’ over de meeste belangrijke kwesties in beslag genomen, of het nu mainstream of alternatief is. Maar deze specifieke situatie riekt naar geplot, onintelligent, ongeïnformeerd, gepropageerd en bevooroordeeld nieuws vanuit bijna elke hoek. Gezien de zeer verhitte emoties en ongelooflijk gevaarlijke implicaties van deze waanzin, zou het risico van deze valse berichtgeving in de media er gemakkelijk toe kunnen leiden dat deze valse vlag aanval met voorbedachten rade escaleert in een regionale of wereldoorlog, waarbij een onnoemelijk aantal onschuldigen, voornamelijk burgers, een gruwelijke dood tegemoet zouden gaan.

  Hoe Jemen alles veranderde

Er zijn al lijnen getrokken en de moord op onschuldige burgers is verzekerd, terwijl de daders van dit bedrog, de betrokken regeringsfracties, Israëliërs en Hamas, criminelen in feite, in veiligheid achterover leunen en anderen sturen om onschuldigen te doden en te verminken, zonder rekening te houden met zichzelf of anderen. Het is ongelooflijk duidelijk dat de Israëlische regering en Hamas, dezelfde Hamas die door de Israëlische regering en de Mossad is gecreëerd en opzettelijk aan de macht is gebracht, samenwerken, of op zijn minst dat de Israëlische heersende klasse Hamas toestaat en gebruikt, in deze poging om een grote oorlog te voeren waarin onschuldigen worden verminkt, gedood en de eens Palestijnse staat uiteindelijk wordt vernietigd. Burgers aan beide kanten zijn het doelwit, en de onschuldige slachtoffers zijn de meeste Israëlische en Palestijnse burgers, die dit niet willen, noch hebben deelgenomen aan deze geplande aanval. Zij zijn slechts de pionnen en het voer van deze kwaadaardige regeringsentiteiten die uit zijn op slachting en controle. Vergeet nooit de martelingen en mishandelingen van de Israëlische burgers tijdens de nep-‘covid’-zwendel, en de massale wreedheid die de Israëlische regering hen heeft aangedaan. Er werd nooit over hen nagedacht, maar ze werden onvoorstelbaar mishandeld en gedwongen om zich te schikken, waardoor ze tot slaven werden gemaakt, niet heel anders dan het lot van de behandeling van de Palestijnen door de Israëlische regering. De normale mensen, de burgers, zijn altijd het grootste slachtoffer van oorlog en tirannie.

Vanuit elk bestudeerd of gezond gezichtspunt was deze aanval door Hamas-terroristen volledig geoorloofd, zoals het bewijs niet alleen suggereert, maar ook bevestigt. De Israëlische verdediging, die als de beste ter wereld wordt beschouwd, heeft de volledige controle over de Gazastrook, die volledig ommuurd is, maar deed alsof ze geen idee had van wat er gebeurde en reageerde lange tijd niet. Dit is onmogelijk, tenzij het een geplande aanval was die werd toegestaan om plaats te vinden om een massale dood van onschuldige Israëli’s te veroorzaken om een gewilde oorlog te bewerkstelligen. (Wanneer is dit eerder gebeurd? – 9/11) Volgens veel Israëlische militairen en ex-militairen weten ze elke beweging 100% van de tijd. De aanvallers mochten door de Israëlische verdedigingslinies heen breken, en de resultaten waren volgens mij precies wat de Israëlische heersende klasse wilde.

  Onthulling: Netanyahu ontving minstens VIER WAARSCHUWINGEN van de Israëlische militaire inlichtingendienst vóór de aanval van 7 oktober.

Enkele recente citaten kunnen van grote waarde zijn bij het begrijpen van de motieven van degenen die ondoordacht of opzettelijk partij kiezen en daarbij grote schade aanrichten.

Ron DeSantis: “Israël moet, met de volledige steun van de Verenigde Staten, Hamasleden doden en hun hele infrastructuur uitroeien.”

Nikki Haley: Spoorde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu aan om “ze af te maken” in een duidelijke verwijzing naar Hamas. “Ze zouden de hel moeten betalen voor wat ze net gedaan hebben.”

Robert F. Kennedy, Jr: “Deze schandelijke, onuitgelokte en barbaarse aanval op Israël moet worden beantwoord met een wereldwijde veroordeling en ondubbelzinnige steun voor het recht op zelfverdediging van de Joodse staat. We moeten Israël alles geven wat het nodig heeft om zichzelf te verdedigen – nu. Als president zal ik ervoor zorgen dat ons beleid ondubbelzinnig is, zodat de vijanden van Israël lang en goed zullen nadenken voordat ze welke agressie dan ook ondernemen. Ik juich de krachtige steunbetuigingen van het Witte Huis Biden aan Israël in haar uur van nood toe. De schaal van deze aanvallen betekent echter dat Israël waarschijnlijk een langdurige militaire campagne zal moeten voeren om haar burgers te beschermen. Steunbetuigingen zijn prima, maar we moeten doorgaan met onwrikbare, vastberaden en praktische actie. Amerika moet onze bondgenoot bijstaan tijdens deze operatie en daarna, terwijl het zijn soevereine recht op zelfverdediging uitoefent.”

Jordon Peterson: (Oplichter en nu vertrouweling van psychopaat Benjamin Netanyahu) Tweette naar Netanyahu-“Geef ze op hun donder. Genoeg is genoeg.”

Er zijn letterlijk honderden voorbeelden van politici en media, inclusief de alternatieve media, die partij kiezen in deze in scène gezette en beraamde aanval. Alle steun zou voor alle onschuldige burgers in Israël en Palestina moeten zijn, niet voor de nationalistische en moorddadige Israëlische regering of Hamas, haar tegenhanger in Palestina.

Dit is geen oorlog ter verdediging van Israël, het is een complot voor massamoord op onschuldige mannen, vrouwen en vooral kinderen, die in Gaza achter bewaakte muren gevangen worden gehouden. De meeste pratende hoofden hebben het helemaal mis over deze hele situatie en helpen een kwaadaardige heersende klasse in Israël om onschuldige mensen die al tientallen jaren misbruikt worden “af te maken” en af te slachten. De slachtoffers zullen alleen het volk van Palestina en het volk van Israël zijn. De Israëlische regering en haar ondersteunende Amerikaanse regering en leger zullen deze gelegenheid aangrijpen voor oorlog en moord, en mogelijk een nieuwe wereldoorlog proberen te ontketenen; dit alles om een bezette bevolking te vermoorden die geen enkel leger heeft, terwijl de gemiddelde leeftijd van haar inwoners slechts 17 jaar is. Het is een land van geknechte kinderen.

  VS zegt dat Netanyahu "extremistische" kolonisten op de Westelijke Jordaanoever in toom moet houden

De wreedheden die door de Hamas-terroristen worden begaan zijn slecht, en de voorbedachte en beraamde reactie van de Israëlische regering is ook slecht, omdat zij al die tijd al wisten wat er gebeurde en het bloedbad toelieten. We zijn getuige van complete leugens, propaganda en de voltooiing van een lang geplande agenda, allemaal ten koste van de onschuldigen aan beide kanten. De oorlog tegen de mensen in Gaza is een moorddadige oorlogsmisdaad, net zoals de aanval van Hamas op Israël, dus moeten alle onschuldige mensen in Israël en Palestina nog meer terreur ondergaan; terreur die opzettelijk door de Israëlische regering wordt toegelaten, en die gebruikt wordt als een terreurevenement onder valse vlag om een genocide in Palestina op te zetten?

De Amerikaanse regering en haar leger kozen onmiddellijk partij en staan volledig achter nog meer slachting en moord in het Midden-Oosten. Deze afschuwelijke Amerikaanse regering heeft ook een agenda, dus pas op voor de verschrikkelijke gevolgen van deze opzettelijk gefabriceerde oorlog. Pas op voor de connecties die door dit land en Israël worden nagestreefd om Rusland en Iran erbij te betrekken, want dat zou tot een apocalyptische ontknoping kunnen leiden. Onthoud dat alle oorlogen tegen het volk zijn en dat onverschillige bevolkingen altijd het slachtoffer van gruweldaden zullen zijn. Machthebbers worden niet bedreigd, omdat zij zich altijd zullen verbergen voor de terreur die zij teweegbrengen. Regeringen verliezen nooit in een oorlog, maar u, u allemaal, zult alles verliezen: uw bezittingen, uw levens en de levens van uw familie.

Dit gaat alleen over het opzettelijk creëren van oorlog; meer niet. Oorlog is de gezondheid van de staat, maar nooit voor het welzijn van het volk!

“Iedereen die de oprichting van een Palestijnse staat wil dwarsbomen, moet Hamas steunen en geld overmaken naar Hamas.”

Benjamin Netanyahu-maart 2019 zoals verteld aan de leden van de Likud-partij in de Knesset

“False Flag operaties door regeringen zijn de makkelijkste en snelste manier om de bevolking over te halen om hun eigen mensen op te offeren om doelen van de elite te bereiken.” ~ James Thomas Kesterson Jr


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De top tien van dingen die u kunt opmaken uit de sluipaanval van Hamas op IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe geopolitieke gevolgen van de al-Aqsa Flood
Volgend artikelIsraëlische inlichtingendienst weet plotseling precies waar Hamas is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Israël is een enorm polariserend thema waarbij de glamour van godsdienst door de eeuwen centraal staat, de belofte aan het beloofde land en andere archetypen die ook in de VS centraal staan. Dat de geschiedenis centraal staat is een schril contrast met de goddelijkheid die mensen in het nu zoeken. Veel van de heilige schriften moet begrepen worden als symboliek, het draait om de strijd die de mens voert met zichzelf, die tot ziele-ontplooiing leidt en uiteindelijk door het offer tot opstanding van de mens. Dit voor zover de christelijke leer, en zonder dat zou die voor mij abracadabra zijn.
  Ik ben ook soms lui om veel te studeren, en boekenwijsheid is ook niet alles, maar er zijn mensen die hun zoektocht letterlijk nemen en voortdurend onderweg zijn, en ze hebben hun heiligen en heilige plaatsen, al dan niet oppervlakkig. Er is daarnaast een bezinning op goed en kwaad vanuit schuld, die zowel christenen als niet-christenen bepaalt, en sommigen ontvluchten die in religies die minder schuldbesef lijken te hebben. In de oppervlakkige cults van pop bestaat ook schuldbesef en de idealisering van de doornenkroon van Jezus.

 2. Stralen beïnvloeden mensen en landen op 2 niveaus, ziel en persoonlijkheid, de Castor en Pollux van het astrologische teken Tweelingen, de lier en de knots.
  Dit is ook het Zwaard des Onderscheids.
  Er zijn krachten aan het werk waar mensen absoluut niet tegenop kunnen.
  Hoofdstralen. 1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie. (De Drie-eenheid).
  Aspectstralen. 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde.
  Israël staat op 3-6 en de VS staan op 2-6 waarbij vooral in de VS de nadruk ligt op de persoonlijkheid.
  Iran staat op 2-4, en gaat door een intern conflict dat tot een ontwikkeling kan leiden.
  De stralen bepalen de relaties tussen mensen en landen.

  • Het Zwaard des Onderscheids

   Meent niet, dat Ik gekomen ben om vrede te brengen op de aarde; Ik ben niet gekomen om vrede te brengen, maar het zwaard. Want Ik ben gekomen om tweedracht te brengen tussen een man en zijn vader en tussen een dochter en haar moeder en tussen een schoondochter en haar schoonmoeder; en iemands huisgenoten zullen zijn vijanden zijn. Wie vader of moeder liefheeft boven Mij, is Mij niet waardig; en wie zoon of dochter liefheeft boven Mij, is Mij niet waardig; en wie zijn kruis niet opneemt en achter Mij gaat, is Mij niet waardig. Wie zijn leven vindt, zal het verliezen, maar wie zijn leven verliest om Mijnentwil, zal het vinden.

   Mattheus

   • De farizeeën hebben de bijbel gecorrumpeerd, alleen liefde bieden geldt, en het maakt niet uit naar wie, liefde eisen doet alleen de duivel.

    • De bijbel is niet gecorrumpeerd, de Farizeeën huichelden en paste de raad uit de bijbel niet toe.
     John haalt er ook van alles bij, maar het is nogal eenvoudig wat Jezus in Matheus zei.
     “Heb God lief met heel je ziel en je naaste”
     Logisch om bij God, die de bron van het leven is, te blijven en lief te hebben.
     Dáár gaat het om.
     Als je vader, moeder, zuster of broeder dat niet oke vinden dan geeft dat inderdaad strijd.

 3. De wereld is krankzinnig geworden… nou, dat lijkt alleen maar zo omdat nieuws heel snel vliegt tegenwoordig. De wereld was altijd krankzinnig, alleen hebben we nu heel veel technologie die we kunnen toepassen in het streven naar macht.

  Waar het al eeuwen om gaat, sinds de mens bestaat, is bedreiging. Elk medemens is een directe bedreiging voor een ander mens. Een bedreiging door kleur, geur, bouw, spraak, etc. Mensen hebben vreselijke angst en paniek als een medemens er ‘anders’ uitziet, of ‘anders’ praat en zo. Iaw, als ik niet meeloop in jouw parade, ben ik een bedreiging voor je. En zo bouwt de mens netwerkjes van medemensen die allemaal in dezelfde parade lopen en elkaar hetzelfde gedrag opleggen. En iedereen die niet in die parade loopt, is een potentiële vijand. Bijvoorbeeld: ik loop niet in de Islam parade, dus ik ben waarschijnlijk een infidel. Ik loop niet in de zionisten parade, dus ik ben waarschijnlijk een antisemiet. Ik loop niet in de Joden parade, dus ik ben wsch een nazi. Ik loop niet in de Christenen parade, dus ik ben waarschijnlijk een heiden. Ik loop niet in de LGBT parade dus ik ben waarschijnlijk een homo hater. En ga zo maar door.

  Elke parade heeft zo zijn eigen termen bedacht om de ‘vijand’ aan te duiden. Bijvoorbeeld, de afvallige, de infidel, de farizeeer, de heiden, de goddeloze, de antisemiet, en nog meer. En als jij in geen ene parade meewaggelt, dan word jij van alle kanten beschimpt. Als jij niet meelult met het gedachtegoed van een parade, dan voldoe je niet.

  Maar er is niemand die het aandurft te zeggen dat iemand gewoon een vreedzaam mens is die niemand lastig valt en niemand in de weg staat. En dat hij zo wil en zo mag leven. Mss ben jij ook zo een mens? Je wilt gewoon met rust gelaten worden, en je legt niemand gedrag op, maar je voldoet niet volgens de normen van de vele parades die rondlopen. Dus je kop moet er af, want je bent vast een vijand, een grote bedreiging. Je ziet het op je werk; vooral als consulent ben je steevast een bedreiging voor de Internen. Je ziet het in je straat, in je familie, in je grotere kring zoals je kerk, je moskee, je synagoog, je vrijwilliger clubje e.d., en je ziet dat er van je verwacht wordt mee te lopen in deze of gene parade. Iedereen is maar bezig met gedrag opleggen om hun angst voor de ‘vijand’ te overkomen. Bijv, het is beter dat iedereen maar Moslim wordt want dan is de ‘vijand’ overwonnen. Het is beter als iedereen de Jood beschermt want dan bevechten zij de ‘vijand’ voor hem. En zo lult iedereen maar mee met elkaar’s angst voor bedreiging door de medemens, en bevechten ze hun eigen ‘vijand’ of ze bevechten de ‘vijand’ van een andere parade. Goed geregeld. En tegelijkertijd veroveren ze macht en geld door ook nog eens wapens mee te nemen in de parades.

  Al die parades vertonen nu hun ware gezichten, dankzij dit gedoe in het Beloofde Land en de Vijandige Buren. En plotseling moet iedereen meelopen met de parade van zijn keuze. En plotseling is een medemens een slechterik als hij niet wil meelopen met deze of gene parade. Zo ging het altijd. Maar de medemens die met rust gelaten wil worden en anderen ook met rust laat, die heeft niemand in zijn parade. Hoe kan dat?

  Iedereen mag geloven wat hij wilt, en in elke parade meelopen om tegen de ‘vijand’ beschermd te zijn. Maar als iemand een vriendelijk woord heeft zal ik dat met vriendelijkheid beantwoorden. Verder zoeken al die bekrompen parades het maar uit, het gaat helemaal nergens om – een vijand die niet bestaat, en elke parade teert op zo’n vijand, of dat nou de duivel is of de medemens, en of ze dat nou willen toegeven of niet. Op een dag zal er ook de Parade van de Vrede zijn. Wat zal het saai zijn.

   • Bedankt Rommel. Ik had mijn buik ook al lang al vol van drogredeneringen en dergelijk gelul op zolder. Eruit flikkeren en een tijdje in de koelkast is een goede waarschuwing voor dit soort volk.

  • Alles wat de “mens” heeft geschreven is corrupt! wees vertrouwd, maar vertrouw nimmer een mens!
   Wetenschap te koop!
   Hoernalisten te koop!
   Politici te koop!

 4. Frontnieuws!
  Een top artikel!
  Een pareltje.
  Wat een verschil met GeenStijl waar (ook de geïndoctrineerde volgers) alleen maar oorlogszucht en wraak aan de orde is.

 5. immortal je bent dus ONGELOVIGE NAZI die HOMO`s haat

  ongelovige is vervanbaar door JOOD CHRISTEN OF MOSLIM
  Nazi is vervangbaar door communist , midden ,rechts, links
  HOMO is vervangbaar door man vrouw mens

  hangt van narratief af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in