U.S. Customs and Border Protection / Wikimedia / (Public Domain)

Ik ben tot de deprimerende conclusie gekomen dat de blanke etniciteiten die de naties van de westerse beschaving vormden, gedegenereerd zijn tot een dusdanige onbezonnenheid en domheid dat ze geen mogelijkheid hebben om te overleven. Ze zitten gedachteloos voor de televisie en absorberen hun hersenspoeling en indoctrinatie. Ze kunnen hun huur, hypotheek of auto niet betalen, maar ze betalen eindeloos voor de zorg voor immigranten-instromers die hun gemeenschappen overspoelen met materiële behoeften, schrijft Paul Craig Roberts.

In de VS heeft North Carolina, ooit een zuidelijke staat, nu een verzamelplaats voor immigranten, zijn middelbare scholen afgestaan om te dienen als “hervestigingsgebieden” voor immigranten-instromers. Naar de hel met de belastingbetalers van North Carolina. De rechten van immigranten-instromers hebben voorrang op die van de belastingbetalers van North Carolina, waarvan de blanke meerderheid van de bevolking volgens het verhaal bestaat uit blanke supremacistische racistische uitbuiters. https://thepostmillennial.com/north-carolina-high-school-to-close-make-way-for-newcomer-school-for-refugees-families

North Carolina heeft ook, op kosten van de belastingbetaler, een campus gebouwd voor een “head’s start” programma voor kinderen van immigranten. Het programma neemt een voormalig schoolgebouw voor Amerikaanse NC-burgers over. https://www.wect.com/2023/07/07/ribbon-cutting-event-planned-east-coast-migrant-head-start-projects-new-campus/

Waar je ook kijkt, je ziet dat de VS op kosten van de belastingbetaler eindeloze lasten van immigranten-instromers verwelkomt die ongehoord de grens over mogen lopen naar de toren van Babel die de VS is geworden. Volgens uitgelekte informatie bereiden Republikeinse RINO senatoren een immigratiewet voor die Amerika zou dwingen om elk jaar 1,8 miljoen immigranten te accepteren. Verbazingwekkend om te zien hoe blanken hun eigen land vernietigen. https://dailycaller.com/2024/01/24/senate-republican-josh-hawley-mike-lee-ted-cruz-border-deal-leak-proposal/

Niemand in Amerika kan er iets aan doen. In plaats van de invasie en overrompeling van het land een halt toe te roepen, besteedt de Amerikaanse regering eindeloos veel Amerikaanse middelen aan de verdediging van de agressief oprukkende grenzen van Israël en Oekraïne, terwijl Washington de barrière ontmantelt die is opgeworpen om de grenzen van Amerika te verdedigen. En de dwaas die verantwoordelijk is voor dit beleid stelt zich herkiesbaar als president met de steun van de media en de elites van Amerika.

  Oostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor

In wat er nog over is van de Europese etnische landen, zei de directeur van het “grensbewakingsagentschap van de EU, Fronrtex”, Hans Leitjens, dat “niets de immigranten kan tegenhouden”. Wat hij bedoelt is dat de EU de immigranten niet zal tegenhouden om het Camp of the Saints naar heel Europa te brengen en misschien ook wel naar Rusland, gezien de zwakte van een regering die de wereld zou kunnen regeren. https://www.infowars.com/posts/nothing-can-stop-immigrants-eu-border-chief/

De domkop Hans Leitjens, duidelijk een voorstander van de vernietiging van het Westen, zegt dat verzet tegen de overspoeling door immigranten-invasies “xenofobie en vooroordelen” is.

Daar heb je het. Als blanke etniciteiten proberen te voorkomen dat ze onder de voet gelopen worden door indringers, zijn ze xenofoob en racistisch.

Hoe zijn zoveel blanke etniciteiten bekeerd tot een standpunt dat hen niet dient? De Engelsen lijden terwijl immigranten in hotels worden ondergebracht. Dit is wat blanken hebben geleerd te verwachten van “hun” regeringen. https://www.rt.com/business/591133-uk-power-cuts-energy-debt/

Vind je het niet vreemd dat ’s werelds blanke etniciteiten bereid zijn om levens en eindeloze middelen in te zetten om de grenzen van Israël en Oekraïne te beschermen, maar niets om hun eigen grenzen te beschermen?

Hoe kunnen zulke domme mensen blijven bestaan?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

We staan voor een demografische ineenstorting van epische proportiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrump zal niets veranderen – Lavrov
Volgend artikelTranshumanisten zoeken onsterfelijkheid door hun lichaam in te vriezen na hun dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Het zal nog beter voor de blanke racisten worden als we van “de rus komt” naar “we moeten rus tegenhouden zodat hij niet komt”.
   Ik denk dat het plan zou kunnen zijn om de superieure NATO b.v. bij de baltische staten de grens te laten oversteken om Rusland een lesje te leren, terwijl Uncle Sam de winst uitteld en toekijkt hoe eindelijk Europa een sen voor altijd zal worden platgemaakt.
   Lekker MSM blijven kijken, de enige waarheid.

   • de Russen gaan niet komen , ze hebben een goede verdedigingslinie .
    zij laten de vijand naar hun komen en vernietigen die.
    ik zou wel willen dat de EU bij Rusland komt maar in dat arme EU heeft Rusland geen intresse.

    • Die conclusie valt te bezien. We moeten echter kappen met de idioterie uit Washington, en een eigen EU beleid gaan voeren. Samen met Rusland kunnen we EU een zeer sterke markt worden ! Vergeet niet dat al de US ellende van vandaag sinds 2014 en eerder daarop gericht is, vernietigen van die kans! Onze leiders in de EU zijn zeer zwak en een beetje tipsy zelfs, maar Europa blijft een aanzienlijke markt. Cultureel passen we m.i. beter bij de Russen dan bij Amerikaanse cultuur, bij deze opmerking bedoel ik het volk. Bestuurlijk zijn veel landen op drift. Of gaan zover terug naar hun roots dat ik er wat om moet lachen: deze pittige dame: https://www.instagram.com/reel/C1-eAwrIJRB/?igsh=MTVid3IyYmVianBwdg==

 1. De msm is het machtigste wapen van de globalistisch/zionistische ‘elite’.
  Hoelang worden we niet voorgelogen en geïndoctrineerd.
  Ons onderwijs is een lachertje en een broedplaats voor decadent woke gedrag.
  Einde oefening vrees ik.

 2. Hallo geachte heer Paul Craig Roberts.. Ga jij maar ergens lekker in de zon liggen. Stop met die bangmakerij hier neer te pennen. Wat ze in Amerika uitspoken , wat hebben wij hier mee te maken . Wij maken ons geen zorgen, de elites weten wat hen te wachten staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in