Kronus

De liberale Canadese regering werkt aan plannen om de Canadese wetgeving inzake “hulp bij zelfdoding” aan te passen, zodat de autoriteiten kinderen kunnen euthanaseren zonder toestemming van de ouders, schrijft Frank Bergman.

Hulp bij zelfdoding en euthanasie zijn in Canada snel geaccepteerd.

De regering heeft de beperkingen op haar Medical Aid in Dying (MAiD) programma verder opgeheven.

Aanvankelijk werd het ingevoerd om terminaal zieke mensen een optie te geven om te voorkomen dat zij een langzame, pijnlijke dood zouden sterven. Na verloop van tijd zijn de wetten echter versoepeld. Canadezen kunnen nu euthanasie aanvragen om verschillende redenen, waaronder een lichte ziekte of te arm of dakloos zijn.

Maar er zijn nog steeds pogingen om het nog verder uit te breiden. Een nieuw regeringsrapport over MAiD werd onlangs gepresenteerd aan het parlement.

Het rapport dringt erop aan dat ook minderjarigen in aanmerking komen voor medisch ondersteunde dood – zonder toestemming van de ouders. De Speciale Gemengde Commissie voor Medische Hulp bij Sterven presenteerde vorige week haar laatste rapport, met daarin een aanbeveling dat minderjarigen MAiD kunnen aanvragen.

“Voor MAID en minderjarigen hoorde de commissie een mix van meningen over de vraag of MAID beschikbaar zou moeten zijn voor mensen onder de 18 jaar,” leest het rapport.

“Veel getuigen waren van mening dat leeftijd alleen niet bepaalt of iemand in staat is om in te stemmen met MAID. Tegelijkertijd werd een voorzichtige aanpak aanbevolen, vooral omdat er weinig bewijs is van jongeren zelf over dit onderwerp.

“De meeste getuigen waren het erover eens dat als MAID voor meerderjarige minderjarigen zou worden toegestaan, dit alleen onder spoor één (redelijkerwijs voorzienbare natuurlijke dood) zou moeten gebeuren.”

  "Build Back Better" is 1984 op steroïden

“De commissie beveelt aan dat volwassen minderjarigen toegang krijgen tot MAID onder spoor één.”

“De commissie beveelt ook aan om jongeren over het onderwerp MAID en minderjarigen te consulteren.”

De commissie deed vervolgens de aanbeveling dat Canada binnen vijf jaar moet beginnen met het financieren van onderzoek en het raadplegen van “minderjarigen over het onderwerp MAID, met inbegrip van minderjarigen met een terminale ziekte, minderjarigen met een handicap, minderjarigen in het kinderwelzijnssysteem en inheemse minderjarigen.”

Bovendien wordt in het rapport aanbevolen dat minderjarigen euthanasie kunnen krijgen, zelfs als hun ouders dat niet goedkeuren:

De regering van Canada eist dat, indien nodig, de ouders of voogden van een volwassen minderjarige worden geraadpleegd tijdens het beoordelingsproces voor MAID, maar dat de wil van een minderjarige die besluitvaardig genoeg blijkt te zijn, uiteindelijk voorrang krijgt.

Het verslag kreeg de steun van de liberale, NDP- en Bloc-Quebecois-leden van de commissie, hoewel er ook een afwijkend advies van de conservatieven in was opgenomen.

Zij betoogden dat “het onverantwoordelijk zou zijn als de Liberale regering doorgaat met de uitbreiding van MAID voor meerderjarige minderjarigen” en zeiden dat zij deze verdere uitbreiding niet steunen.

“De overhaaste en roekeloze aanpak van de Canadese MAID-regeling door de liberalen heeft het leven van kwetsbare Canadezen in gevaar gebracht”, aldus de afwijkende mening.

“Wij waarschuwen de liberale regering voor een herhaling van de fouten die zij heeft gemaakt met betrekking tot MAID MD-SUMC.”

“Het MAID-beleid moet gebaseerd zijn op bewijs, overleg met betrokken groepen en met serieuze aandacht voor de bescherming van kwetsbare personen.”

  Wij zijn nu allemaal Nederlandse boeren

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Yale Professor: Het is tijd om te praten over het “dwingen” van senioren tot “massale zelfmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU wil Westerse “vredesmacht” in Oekraïne – Kremlin: “Uiterst gevaarlijk”
Volgend artikelSuper-Duper raket op sterven na dood – Verbrijzelt Amerikaanse hypersonische ambities
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

   • Ja er gebeurt niets. het volk is zwak ziek en misselijk. Al dat gezeik dat liefde dit kan stoppen maakt mij pisnijdig. we moeten dat schorem de nek afsnijden maar de goede burger kan dit niet met zijn geweten rijmen

    • @Durachuk… je begrijpt niet dat dit de liefde is die WIJ wakkeren elkaar moeten geven om als één front te gaan opereren. Het gaat niet om liefde voor de psychopaten!!! Het gaat om een leger van liefde die psychopaten gaan uitroeien. Om dit te winnen moeten WIJ verenigen in liefde… en om die liefde te beschermen moeten wij uit LIEFDE voor elkaar de psychopaten uitroeien. De Russen vechten nu SAMEN uit LIEFDE voor elkaar en hun natie en de mensheid… DAT IS DE LIEFDE DIE WORDT BEDOELT. Jij ziet liefde nog alsof we de psychopaten moeten bestrijden met knuffels. Nee Durachuk… jij wil de psychopaten met een bijl in stukken hakken, omdat je de LIEFDE in de wereld wil beschermen. Je wil sterven voor vrijheid en liefde, dus je strijd uit liefde.

     Ons leger is de mensheid (LIEFDE, goed). Hun leger is satan (angst, kwaad).

     • Wat een trol en/of geitewollensok is deze * . Steeds onzin van deze wanna-be-a-leader.
      Om van te kotsen, deze betweter en nietsdoener.

      @Duracheck, teveel zwakkelingen, ook hier.
      Lijkt wel of ze naar de dood smachten. (met hun sprookjesboek in de hand)

      Om moedeloos van te worden.

  • Interessante link om je geheugen weer eens op te frissen.
   Maar wie van de geschiedenis niets wil leren is gedoemd deze te herhalen.

 1. ‘De Speciale Gemengde Commissie voor Medische Hulp bij Sterven.’

  We worden in het westen de hel in gesleept door zogenaamde commissies vol met gestoorde idioten die zelf euthanasie nodig hebben. Namen en rugnummers… the hunters must become the hunted!!!

  • Het is dan te hopen dat diegene die bereidwillig mensen vermoord “zogezegd voor hun bestwil” later als poltergeist bij hun thuis rond komen spoken en hun klote leventje eens een andere dimensie laten geven

 2. AI wordt nu al ingeschakeld in IC-units om te beslissen over de verdere behandeling van de patiënt, operaties, kostprijs behandeling, levensverwachting, medicatie, …

 3. Och , hier stelen ze rustig 2000 kinderen in een handeling van fraude , misplaatsten de kinderen per ongeluk/expres en stellen dan . Tja ze zijn al zolang bij die andere mensen waarvan we vergeten zijn wie of waar ze zijn , ze nu terug bij hun ouders plaatsen zou echt te zielig zijn….

  Wat dan gelijk in rechtBankgebouwen een presedent zet om dit in de toekomst juridisch te verrandwoorden en herhalen.

  Wie orderde nog maar in een buurland dat 300.000 minderwaardige kinderen zonder toestemming bij de ouders weggehaald mochten worden vanwege hun “beperking” en betere leefomstandigheden zou bieden?

  Die een half jaar later dan “humaan” geeuterNazid bleken?

  Het gros van de samenleving profiteert nog steeds van het monopolygeld en voelt zich nog steeds comfortabel bij het aanzien van andermans lijden

  (“vrij”-metselaars” 101= zwijgen is toestemming)

  wat hen en wegkijkers dan meteen de grootste heulers met de vijand maakt. Daar hun wegkijken en meerderheid toestemming is om door te zetten met de agenda , tot zij aan de beurt zijn en dan is het te laat.

  Weer 1000 jaar ba-aal kinder-offeren?

 4. Canada heeft een beruchte reputatie wanneer het gaat om allerlei vormen van interneringskampen, heropvoedingsinstituten en voortijdige levensbeëindiging. Prins Bernhard, ook een fervente aanhanger van het eugenetische gedachtegoed, heeft hier nog gretig over geschreven in dagboeken en memoires. Nog tot ver in de jaren ’80 konden mensen er met gemak en voortijdig om zeep worden geholpen zonder al te veel wettelijke ingewikkeldheden wanneer er een vermoeden bestond op het bestaan van genetische “afwijkingen”.

 5. In mijn jeugd vertelde vriend van ouders over arts in het Gooi. (jaren 40) Als er een mismaakte baby werd geboren dan stuurde hij ander verplegend personeel weg. Na verloop van tijd kwam hij met mededeling dat baby helaas was overleden. Daar kun je van alles van denken en vinden. Feit is wel dat betreffende ouders een hoop ellende is bespaard. Zulke ouders hebben anders hun leven lang een molensteen rond de nek.

  • Ik heb het gezien bij directe familie. Te vroeg geboren baby waar echt van alles mis mee was. Sws geen rijpe longen. Baby is na 5 dagen gestorven. Het was vreselijk natuurlijk. Maar hoe vreselijk zou het zijn geweest als de ouders de rest van hun leven met een superzwaar gehandicapt kind hadden moeten leven..de moeder ziet het ( na 35 jaar) niet zo..dus die moeder heeft al 35 jaar ondraaglijk leed. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen gehad voor de kinderen die daarna nog kwamen. Ontieglijk verwend met aardse goederen met daarbij altijd de gedachte: ik moet maar lief zijn tegen moeder want ze is al zo verdrietig. Denk dat deze kinderen nooit hebben kunnen puberen.

  • nee, nee en nog eens nee.
   Ik wordt toch zo moe van narcisstische, sociopatische and psychopaten van artsen.

   Wel dan moet je als toekomstige ouders ook maar goed eten, dan heb je ook geen gebrekkige babies.
   Want alle afwijkinging hebben of met giften of met tekorten uit te staan. Genetisch = een arts die niets van eten en giften afweet.
   Je weet drommels goed dat een zwangerschap fout kan gaan als je er aan begint.
   Een arts hoort never ever ooit voor god te spelen.

 6. Die vreselijke tijden van Dr. Mengele komen weer terug. Mensen als proefkonijnen voor de, hoe ze zichzelf noemen – medische wetenschap. Experimentele en giftige injecties tijdens de Corona periode, en nu weer euthanasie op baby’s. Het gaat van kwaad naar erger. En wat is de volgende stap ? Mensen die omgebouwd worden tot cyber-wezens met een chip in hun hoofd. Maar eerst gaat het contante geld plaats maken voor digitaal geld. Daarna komt de koolstofvoetafdruk. Eet je bijvoorbeeld te veel vlees, rijd je teveel in je auto, of loop je niet goed mee met het systeem, dan word je inkomen zonder jouw toestemming gekort of zelfs helemaal (tijdelijk) geblokkeerd. Klaus Swab is idolaat van het Chinees communisme en wil dit wereldwijd uitrollen ! Overal ter wereld heeft hij zijn zogenaamde Young Global Leaders. Bij ons zijn dat Rutte, Kaag, Hoekstra en nog een paar anderen uit D66 en Groen Links.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in