Toen de klok op 1 januari middernacht sloeg, herinner ik me dat mensen op social media opmerkingen plaatsten in de trant van “Gelukkig 2020! Wat er ook gebeurt in 2021, erger dan 2020 kan het niet worden!” schrijft Leo Hohmann.

Ik herinner me dat ik toen dacht: Hmm… Wat als 2020 slechts een voorproefje was van wat ons in 2021 te wachten staat?

We spoelen snel door naar augustus 2021 en ik kan u verzekeren dat velen wensen dat ze terug in de tijd konden gaan.

We worden geconfronteerd met een nieuwe potentiële lockdown, en de spanningen lopen op omdat mensen hun baan kwijtraken omdat ze geen experimentele injectie willen nemen. Medische behandelingen die enkele maanden geleden nog als privé werden beschouwd, zijn plots een zaak van iedereen.

De progressieve elites die onze instellingen besturen begonnen met het bedreigen van banen en academische carrières van mensen, en nu gaan ze verder met het dwingen van mensen om “hun medische papieren te laten zien” voordat ze restaurants, shows, balspelen, sportscholen, enz. binnen mogen. Joe Biden, CNN’s Don Lemon, gouverneur Andrew Cuomo van New York en anderen hebben gezegd dat bedrijven niet moeten toestaan dat ongevaccineerden een bedrijf binnengaan of een baan hebben, punt uit.

Verwacht niet dat ze het daarbij laten.

De volgende stap zal zijn om medische zorg te ontzeggen aan zieken en stervenden tenzij zij eerst toestemming geven voor de injectie.

Hoe weet ik dat?

Door de manier waarop de medische industrie, in de ban van Big Pharma, handelt met betrekking tot dit zeer unieke serum. Het is zo speciaal dat het, in tegenstelling tot alle andere vaccins in de geschiedenis, bij iedereen op de planeet moet worden ingespoten.

Wanneer heeft u voor het laatst gezien dat een medische raad dreigde de vergunning van een arts in te trekken, alleen maar omdat hij het niet eens was met de “richtlijnen” van de CDC of de WHO over hoe hij zijn patiënten moet behandelen?

Het antwoord is NOOIT. Maar het gebeurt nu.

“Dit is een horrorshow zonder weerga, de ergste in de geschiedenis van de geneeskunde,” zei Dr. Roger Hodkinson, de befaamde Canadese patholoog, tijdens de Stop the Shot conferentie die op 4 augustus live werd uitgezonden door America’s Frontline Doctors en LifeSite News. Bekijk de hele Stop the Shot conferentie.

Mijn advies? Sluit niets uit, het maakt niet uit hoe misdadig van de internationale cabal die ons medisch establishment heeft gekaapt. Ze hebben al bewezen dat ze meedogenloos zijn. IJskoude moordenaars.

De volgende stap is het ontzeggen van medische behandeling aan zieke mensen die hun injecties weigeren.

De 37-jarige vader van drie jonge jongens wacht al twee jaar op een niertransplantatie en vernam onlangs dat zijn vrouw over een geschikte nier blijkt te beschikken.

Maar UMass Memorial weigert naar verluidt zijn levensreddende transplantatie uit te voeren tenzij hij eerst de experimentele injectie krijgt. Er is geen alternatief, geen aantal tests en geen duur van de quarantaine als vervanging.

LaPierre staat voor een ondraaglijke beslissing die geen enkel mens, zeker niet in Amerika, zou moeten nemen.

“Of de vader van drie kinderen weigert de nier en kan sterven, of hij neemt de injectie en kan sterven – of gehandicapt raken,” zei Mat Staver, voorzitter van Liberty Counsel, dat gratis juridische bijstand verleent aan LaPierre.

“Deze vaccinatie heeft in slechts zeven maanden geleid tot meer dan een half miljoen bijwerkingen,” zei Staver. “Het aantal gerapporteerde sterfgevallen als gevolg van het vaccin staat nu op 11.940. Geen enkel vaccin of geneesmiddel voor noodgevallen in de geschiedenis is te vergelijken met het aantal bijwerkingen of sterfgevallen als gevolg van het COVID-vaccin.”

Staver gelooft dat Amerika voor een test staat die oneindig veel ernstiger is dan of je de injecties wel of niet wilt.

We staan allemaal in de Vallei van de Beslissing. We zijn allemaal Bernard LaPierre.

Wat komt hierna?

Zullen de federale bureaucraten die verantwoordelijk zijn voor Medicare dreigen onze bejaarde burgers die niet door de Covid-naald op hun arm zijn gemarkeerd, behandeling te ontzeggen?

Zal Medicaid behandeling onthouden aan behoeftige Amerikanen die niet door de Covid naald op hun arm gemarkeerd willen worden?

De zaken lijken zeer snel te evolueren in de richting van een totalitaire staat, gesteund door de hele bedrijfswereld en de mainstream media.

Biden beval eerst dat werknemers van de Veterans Administration de injecties moesten nemen. Toen beval hij dat miljoenen federale werknemers ze moesten nemen.

Biden’s gepolitiseerde Ministerie van Justitie gaf vorige maand een beschamende memo uit waarin stond dat de eis van de federale EUA wet van een “optie om te accepteren of te weigeren” niet betekent dat je daadwerkelijk de optie hebt om te weigeren.

“Deze memo zal resulteren in grote aantallen mensen die hun baan zullen verliezen, en velen die zwichten voor dit wetteloze edict zouden kunnen sterven of gewond raken,” zei Staver.

Geen enkel mens zou tegen zijn wil geïnjecteerd mogen worden met welk medicijn dan ook, ongeacht de veiligheid ervan. Niet in een land dat beweert vrij te zijn.

Geen enkele vader zou gedwongen moeten worden de injectie te nemen om een levensreddende transplantatie te ondergaan.

“Ons team wordt overspoeld met smeekbeden om hulp van mensen zoals Bernard LaPierre,” zei Staver. “Om u een idee te geven van de omvang van de nood, onze website en telefoonlijnen werden zo overspoeld met telefoontjes die om hulp smeekten dat het volume alleen al onze server tot stilstand bracht! Hoewel onze servercapaciteit groot is, zijn we bezig die te vergroten om het volume aan te kunnen.”

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de hartverscheurende verzoeken die Liberty Counsel heeft ontvangen:

“Mijn dochter zit in haar vierde jaar van de medische opleiding met een schuld van $400.000. Ze zal niet kunnen afstuderen zonder deze injectie te nemen. Getekend, een gestresste moeder.”

“Ik ben 2-3 jaar verwijderd van mijn pensioen. Als ik deze injectie niet neem, zal ik alles verliezen: mijn loon, mijn huisvesting en mijn pensioen.”

Een een-inkomensgezin in dienst van Veterans Affairs weigert de injetie. Ze schreven “We zijn een gezin van zes. …  We willen wettelijke dekking.” Er zijn meer dan 400.000 VA werknemers.

Een groot religieus ziekenhuis met 14.000 werknemers weigert alle “morele bezwaren” als een pad voor werknemers om een vrijstelling te krijgen voor deze prik. Op dit moment heeft 66% van hun personeel bezwaar tegen de injectie. Zij vragen om onze hulp.
Een verpleegster schreef: “Ik heb het gevoel dat ik beroofd ben van mijn vrijheid om te beslissen wat ik wel of niet in mijn lichaam wil stoppen. … Ik wil gewoon werken en voor mensen zorgen zoals ik altijd gedaan heb zonder beschaamd te worden en niet gedwongen te worden om iets in mijn lichaam te stoppen. … Ik heb bijna geen tijd meer.”

“Ik ben al 16 jaar penitentiair inrichtingswerker voor het gevangeniswezen. Ik ben nog vier jaar verwijderd van mijn pensioen, en ik wil de injectie absoluut niet nemen, dus ik ben bang dat ik hierdoor mijn baan verlies.”

“Ik werk voor NASA als een federale werknemer. … Ik wil het vaccin NIET nemen. Wat moet ik doen?”

“We helpen zo veel mogelijk mensen om af te zien van de prik … terwijl we creatieve ideeën ontwikkelen om miljoenen anderen te helpen,” zei Staver. “Ik vraag u om ons te helpen deze kostbare mensen te helpen. Het is een zware last voor mij om deze mensen te helpen hun vrijheid te behouden en het leven te beschermen.”

We staan allemaal voor onze God in de Vallei der Beslissing. Amerika en alle voorheen vrije naties van de wereld balanceren op de rand van de afgrond van totalitarisme.

Als je een zieke man zorg kunt onthouden omdat hij een injectie weigert, als je een man zijn broodwinning kunt ontnemen en hem de mogelijkheid kunt ontzeggen zijn kinderen te voeden omdat hij een injectie weigert, dan kun je alles doen met wie dan ook, om welke reden dan ook.

We staan in de Vallei van de Beslissing: Aan de ene kant zien we Hem, vol van macht en glorie en rechtvaardig gezag. Aan de andere kant zien we de smerige goden van deze wereld, die stinken naar onrechtvaardig, vals gezag, die ons in het oor fluisteren en ons vertellen dat we de enige ware God moeten negeren en moeten doen wat zij ons vertellen dat het beste is voor ons lichaam, de tempels van de Heilige Geest zelf.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

J’Accuse! De op genen gebaseerde “vaccins” doden mensen. Regeringen over de hele wereld liegen tegen u, het volk, tegen de bevolking die zij zogenaamd dienenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovidpolitieagent scheidt de gevaccineerde en ongevaccineerde
Volgend artikelDramatische video: Ouders dwingen panische dochter tot COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De artsen die hieraan meewerken zou je kunnen typeren als Mengele ‘s
  Geen een echte arts weigert een patiënt om welke reden dan ook.

  • Het schijnt dat Mengele juist een goede arts was, die juist heel veel kinderen van de dodelijke zweren ziekte Noma heeftgered! Al die geallieerden propaganda, is niet hard te maken! En al zou het waar zijn geweest, dan doen de huidige pro vaccin artsen daar niet voor onder! Het zijn moordenaars!

   • Dus dit is allemaal verzonnen.
    Alle bewijzen zijn nep incl. al het foto materiaal.

    Gedurende de laatste twee jaren van de Tweede Wereldoorlog was hij werkzaam in het vernietigingskamp Auschwitz, waar hij medische experimenten uitvoerde, vaak met dodelijke afloop, en gevangenen selecteerde voor de gaskamers. Mengele kreeg de bijnaam “engel des doods”.

 2. Ik woon nu 17 maanden in Frankrijk en ben hier naar toe gekomen om extra gezond te kunnen leven, gezonde lucht (Morvan) en een permacultuur tuin aanleggen. Een huisarts heb ik niet en heb ik geheel geen behoefte aan. vertrouw de westerse geneeswijzen voor geen meter. Dus ziekenhuis idem dito. Als ik hulp nodig heb shop ik wel alternatief, keuze genoeg, maar slechts een enkele keer nodig gehad 27 jaar geleden toen ik nog niet wist wat ik nu weet. Maar inmiddels is het ziekenhuis niet meer toegankelijk hier zonder de “prik”

 3. Ik vraag me af wanneer ik mijn ziektenkostenverzekering ga opzeggen… ze kunnen me wat als ze de prik gaan verplichten om nog ergens geholpen te worden.

 4. Voor al het slot: erg goed.
  Openb. 13, tja… het is voorzegd maar óók het einde.
  Jezus Christus zal àl deze krachten van de duisternis, de diensten van de duivel, verwijderen.

  • Maar voordat dat gebeurd zal zijn zullen wij nog een zware tijd tegemoet gaan. Toch zijn er momenteel miljoenen christenen die deze hele covid show niet geloven en nu moeten zij eigenlijk in actie komen om het kwaad te bestrijden. Maar de Openbaringen vertellen een ander verloop van de geschiedenis, maar iedereen zal ook op de proef worden gesteld in zijn geloof.

 5. Ik woon in Frankrijk en word alleen nog geholpen met spoed en als 1 van mijn kinderen of kleinkinderen in het ziekehuis beland dan mag ik niet eens op bezoek komen. Vandaag had ik blaasontsteking en keel ontsteking en ben bezig met kruiden in te nemen want een arts vertrouw ik geheel niet meer. Mijn zien ze zo weinig mogelijk nog bij een dokter ivm dat ze niet massaal opstaan tegen deze walgelijke belijd. Ik verafschuw deze mensen zelfs, artsen die zich voor dit lenen wat zijn dat voor mensen. Ik heb nog liever met motor rijders te doen die vol tatoo’s zitten dan met artsen. Op een enkeling na, die nog zich mens mag noemen.

  • Waarom denken de meeste mensen nou dat motorrijders met tattoes vervelende en agressieve mensen zijn.
   Die komen tenminste voor zichzelf op en veel meer dan rond toeren met veel geluid en hun motor poetsen doen ze niet.
   Onder elke groep heb je altijd wel mensen die crimineel zijn.
   Maar dat zijn niet altijd motorrijders.
   Ik heb er vroeger wel vaak mee om gegaan, ook lid van motorclubs geweest.

  • De zapper van Hilda Clark werkt goed tegen ontstekingen. Haar boek “The Cure for all Diseases” is als pdf zo te vinden op het internet. Het schema voor de zapper staat er in voor iemand die handig is met elektronica.

 6. “De volgende grens die overschreden wordt, is het ontzeggen van medische behandeling aan de ongevaccineerden”

  Volgens mij het beste wat je kan overkomen. Die zg. ‘medische behandeling’ is wat wordt genoemd ‘Rockefellah medicine’ en die doet slechts aan BEHANDELEN (daar verdient men aan) en symptoon bestrijding. Schiet dus lekker op.
  Daar komt ook het gezegde: ”A patient healed is a customer lost.” vandaan en dat wil men niet.
  Aan iets als kanker wordt enorm verdiend, dit terwijl dit allang te genezen is. In plaats daarvan blijft men eindeloos ‘onderzoeken’ en collecteren. WAKE THE FUCK UP!!

  Alle ziekten / ongemakken zijn op een NATUURLIJKE wijze te genezen. Probleem is dat meeste mensen te LUI zijn om zich in zichzelf te verdiepen en zelf verantwoording te nemen en het wel gemakkelijk vinden wanneer een ander het voor hen doet. Laat staan dat ze ook maar iets aan hun leefpatroon zouden wijzigen want owee..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in