Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 6, en werd voor het eerst op 20 april gepubliceerd.

In het programma La Inmensa Minoría sprak Dr. María José Martínez Albarracín, afgestudeerd in geneeskunde en chirurgie aan de Universiteit van Murcia, professor in klinische diagnostische processen, en lid van de vereniging van Artsen voor de Waarheid, met historicus Fernando Paz over onderwerpen als de PCR-test, de laboratoriumoorsprong van Covid-19, de isolatie van het virus, de pandemie die er niet was, de relatie tussen het griepvaccin en Covid-19, en de risico’s van experimentele transgene vaccins.

Dr. Albarracín voorspelt (beginnend bij minuut 27 en 29 seconden in de video hier, Spaans) dat in de herfst-winter van 2021 ten minste 20%-30% van degenen die tegen Covid zijn gevaccineerd, aan het vaccin zal overlijden, en dat de sterfgevallen aan een nieuwe stam zullen worden toegeschreven, bericht het Spaanse nieuwsorgaan Trikooba.com.

Dr. Albarracin:

“Inderdaad, het zijn de vaccins die epidemieën gaan veroorzaken via twee mechanismen. Eén, omdat het een synthetische ziekteverwekker is die kan recombineren met onze endogene virussen. En de andere is vanwege wat Dr. Geert Vanden Bossche, de wetenschapper bij GAVI, [een onafhankelijke viroloog en vaccindeskundige die heeft gewerkt bij GAVI en de Bill and Melinda Gates Foundation], zei dat het probleem is – en dit is gezien in kippenboerderijen – dat aangezien het een zeer specifiek antigeen is, er alleen antilichamen zullen worden aangemaakt tegen dit type antigeen. En dit leidt tot wat de “oorspronkelijke antigeenzonde” wordt genoemd, d.w.z. dat zij het hele immuunsysteem conditioneren om alleen op dat antigeen te reageren. En zodra er ook maar de geringste verandering optreedt – die bij verschillende individuen door het binnenkomen wordt veroorzaakt – zal de immuunreactie door deze vaccinatie-informatie geconditioneerd worden en zal zij slecht reageren op de nieuwe mutatie of de nieuwe variant. En daarom, wat er gaat gebeuren is een verhoogde ziekte als gevolg van vaccinatie. Dat wil zeggen dat er grotere, omvangrijker en ernstiger epidemieën zullen zijn. Omdat het immuunsysteem slecht geconditioneerd zal zijn. En dat is al bekend.

  Zoals Pol Pot, Mao Zedong en Stalin vóór hen, heeft de regering een massamoordcampagne ontketend om de menselijke bevolking uit te roeien

Het is bekend dat er vaccins zijn, zoals het dengue-vaccin, die deze problemen hebben veroorzaakt. En het is bekend – wanneer zij zijn getest tegen Coronavirus of tegen Respiratoir Syncytieel Virus [RSV] – dat zij deze problemen veroorzaken. Daarom zullen we op het noordelijk halfrond, komende herfst-winter, een veel grotere epidemiegolf zien, met een grotere ernst en een hoger sterftecijfer. Deskundigen schatten dat tussen de twintig en dertig procent van de gevaccineerden zal sterven.

Wij willen geen onheilsprofeten zijn, maar als wij er werkelijk in slagen de door ons gewenste vaccinatiegraad van zeventig procent voor het najaar te halen, zullen wij wat men noemt de “doorsijpeldrempel” of de “epidemische drempel” bereiken. Omdat degenen die gevaccineerd zijn, ook degenen zullen besmetten die niet gevaccineerd zijn. En daarom zal er een uitgebreide en ernstige epidemie zijn […] En dan zal men zeggen dat het nieuwe mutanten zijn, nieuwe varianten, en dat er nieuwe vaccins nodig zijn… En ik zeg u, ze zijn bezig met het testen – en ik geloof dat ze al in klinische proeven zijn – van een aantal angstaanjagende vaccins die zelfversterkend RNA zijn. Dat wil zeggen, wanneer het RNA wordt geïnjecteerd… vermenigvuldigt dit pseudovirus zichzelf, het vermenigvuldigt zich in het organisme, ze zijn zelfreplicerend. Dit is de nieuwe generatie gen-vaccins die zij vanaf komende herfst-winter willen introduceren”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Coleman: Dit is het einde
Vorig artikel2022 wordt een jaar van extreme tirannie: perceptie of realiteit?
Volgend artikelHet vaccin helpt het virus u te infecteren (door uw immuunsysteem te onderdrukken) – Het betekent dat we zijn voorgelogen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Ik ben tegenwoorig zeer kritisch op alle berichtgeving. De herfst is al voorbij, dus vraag me af wie er al aan prikken te relateren sterfgevallen in zijn/haar omgeving heeft gehad. Ik ken aardig wat mensen, en ziekte na prikken komt veel voor maar sterfgevallen niet. Kan toeval zijn natuurlijk. Hoe is jullie ervaring?

  Ik zie wel een ander patroon ontstaan ihkv problem-reaction-solution. Het lijkt erop dat de bevolking actief wordt opgezet tegen de eigen regeringen. De vrijgegeven briefwisseling tussen rutte enz.en wef is vooropgezet. Ze controleren alle informatiestromen, dus met welke reden hebben ze deze informatie vrijgegeven. Omtzigt die informatie opvraagt over oversterfte maar niets krijgt. Willen ze niets geven of is het er niet? Vrijheidsbeperkingen vanwege een onzichtbare vijand en zo nog veel meer voorbeelden waardoor je als burger boos op de overheid kan worden.

  De slapers zien een onprofessioneel stelletje prutsers en de wakkeren zien een bende criminelen. Het resultaat is eender: de overheid is slecht en moet weg. Dit proces is in veel landen zichtbaar en daarmee wordt langzaam de weg vrijgemaakt voor een nieuwe wereldregering.

  Slechts wat van mijn gedachten en ben benieuwd naar die van jullie.

 2. Anders;helemaal mee eens. Dit geven ze niet voor niets vrij ,daar steekt wat achter, zie wel verdachte sterfgevallen na vaccinatie van gewoon gezonde mensen, maar geen 30 % gelukkig

 3. Het was al van in het begin duidelijk dat het COVID-19-project in werkelijkheid om iets totaal anders gaat dan een zogenaamd natuurlijke pandemie.

  Het bedrijf Exit International produceert nu zelfs al een zelfmoordkamer (Sarco genaamd) die in Zwitserland al wettelijk is goedgekeurd en vanaf 2022 beschikbaar komt. Om ethische bedenkingen te omzeilen, biedt Exit International de mogelijkheid aan dat mensen thuis zelf hun eigen zelfmoordkamer opbouwen met behulp van een 3D-printer waarbij het wettelijk is vastgelegd dat ze vervolgens ook zelf thuis op die manier en op eigen initiatief zelfmoord kunnen plegen. Iedereen die slaagt voor een on-line test krijgt een code om daarmee een eigen Sarco te bouwen. De gaskamer vervangt de lucht met stikstof totdat nog maar 1% zuurstof aanwezig is, waardoor mensen via een soort euforische staat het bewustzijn verliezen om vervolgens te sterven als gevolg van hypoxie.

  “Our philosophy at Exit is that every adult of sound mind has the right to implement plans for the end of their life so that their death is reliable, peaceful and at a time of their choosing.”

  Rational Suicide – Definition

  Rational suicide is the unassisted but well considered death of a mentally competent adult who may or may not be suffering from a serious medical illness.

  Exit supports an adult of sound mind’s right to:

  – receive information about their end of life choices (especially during this time of “pandemic”)
  – act on this information in order achieve a peaceful death at a time of their choosing
  – accept or reject the involvement of the medical professional at the end-of-life, including palliative care
  – request & be granted assistance with suicide if necessary or desired.

  Exit rejects religious-based arguments that a person’s life belongs to God.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in