TheDigitalArtist / Pixabay

Een 18-jarige moeder stopte haar baby in een container met een afvalvernietiger. De politie vond de resten van de baby gewikkeld in een matrasbeschermer in een dichtgeritste plunjezak. Het kwaad moet een grote stap voorwaarts hebben genomen voor een moeder om dit haar baby aan te doen, schrijft Paul Craig Roberts.

Ik kan me voorstellen dat Jakayla Williams dacht dat als ze de baby had geaborteerd er geen klacht zou zijn, dus waarom kan ze de baby niet in de container gooien?

Gelegaliseerde abortus, dat is gelegaliseerde moord, heeft vrouwen ongevoelig gemaakt voor moord. Bijgevolg wordt moord ook gelegaliseerd buiten abortus om. Israël pleegt bijvoorbeeld genocide op de Palestijnen en ons grote land Amerika spreekt zijn veto uit over de VN-resoluties tegen Israëls genocidale moord op de Palestijnen. Washington heeft genocide geherdefinieerd als “zelfverdediging” door de Israëliërs die de genocide plegen.

De wreedheden zijn ongelooflijk. De Israëli’s plegen genocide op de Palestijnen en het Democratische regime hier spreekt zijn veto uit over VN-resoluties voor een staakt-het-vuren. Maar een 18-jarige zwarte Amerikaanse vrouw wordt berecht voor moord met voorbedachten rade omdat ze te lang heeft gewacht met het aborteren van haar baby. Hoe kan het dat de Israëlische en Amerikaanse regeringen naar believen kunnen moorden, maar als een zwarte vrouw zich van haar baby ontdoet na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum van haar wettelijke recht om te moorden, ze een moordenares is?

En kijk eens wat de grote Britse en Amerikaanse democratieën met Julian Assange hebben gedaan. 12 jaar lang in de een of andere vorm opgesloten zonder dat er een aanklacht is ingediend. Het is net als in de middeleeuwen toen leenheren naar believen mensen in kerkers gooiden.

  Vertrouw op je gevoel: Tucker Carlson waarschuwt voor chaos, het negeren van je instincten tijdens 'geschiedenisveranderende' gebeurtenissen

De laatste rapporten laten zien dat de Democraten enorme hoeveelheden van ons geld uitgeven aan het onderdrukken van de waarheid en het financieren van de werving en bevoorrading van de immigranten uit 160 landen die ons land overspoelen. Volgens officiële, ondergewaardeerde cijfers, brengt Biden elk jaar immigranten binnen in aantallen die gelijk zijn aan 12 steden ter grootte van Pittsburg Pennsylvania. Dus, 24 steden in twee jaar, 36 steden in 3 jaar, en stomme Amerikanen stemmen op Democraten die hun land van hen stelen.

Hoe kan een volk dat zo geïndoctrineerd en gehersenspoeld is als Amerikanen de tirannie vermijden die snel op hen neerdaalt? Veel Amerikanen hebben moeite om realistisch te zijn over de overheid. Ze denken dat de overheid er is om hen te dienen. Dat is niet zo. Vele tientallen jaren geleden maakte Albert Jay Nock dat duidelijk in het klassieke boek Our Enemy, The State.

Het vertrouwen dat Amerikanen stellen in officiële vertellingen is buitengewoon. Amerikanen vielen voor 9/11, voor de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein, voor de “Covid Pandemie” hoax en het dodelijke vaccin mRNA. Onze regering zou niet tegen ons liegen, zeggen velen terwijl ze voor CNN en Fox News zitten, naar NPR luisteren, de New York Times lezen en zichzelf tot hersenloosheid programmeren.

Ik las onlangs een brief van een Amerikaanse senator aan een federaal agentschap waarin ze eiste te weten waarom het agentschap onderzoek financierde in Wuhan, China, gericht op het bewapenen van vogelgriep. Ze heeft nog geen antwoord gehad. Gaat de elite in 2025 gewapende vogelgriep op ons loslaten? Is het tegen die tijd strafbaar om het vaccin te weigeren?

  EU-technocaat Timmermans eist dat het gepeupel Oekraïne moeten "steunen" door minder te douchen en hun kleren niet te wassen

Bill Gates heeft duidelijk gemaakt dat het de agenda van de elite is om het grootste deel van de wereldbevolking uit te roeien. Mike Benz legde onlangs aan Tucker Carlson uit welke controles worden uitgevoerd om te voorkomen dat er ook maar één woord van de waarheid wordt gesproken in verzet tegen de tirannie die op ons is voorbereid.

Het officiële verhaal is dat mensen de planeet vermoorden door de opwarming van de aarde te veroorzaken. Om de planeet te redden moeten mensen geëlimineerd worden. Hier hebben we niet te maken met de genocide van een paar miljoen Palestijnen door Israël, maar met de genocide van 7,5 miljard mensen door de elite. Degenen die de genocide op de mensheid voorstaan, worden niet ter verantwoording geroepen. In plaats daarvan zijn ze respectabele leiders van de mensheid.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het is niet langer correct om om het even welke Westerse regering democratisch te noemen. Elke westerse regering is een ontluikende tirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïnes tegenoffensief plan was van tevoren gelekt naar Rusland, zegt Zelensky
Volgend artikelHet zandkasteel – Het verval van democratie naar tirannie is zowel natuurlijk als onvermijdelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Deze is leuk,

   De clusters 3 “Civiele veiligheid voor de samenleving”, en 4 “Digitalisering, industrie en ruimtevaart”, zullen ook onderzoek financieren naar de bestrijding van desinformatie en nepnieuws en naar het vergroten van het vertrouwen in de digitale wereld en kunstmatige intelligentie om desinformatie te bestrijden.

   ## en naar het vergroten van het vertrouwen in de digitale wereld en kunstmatige intelligentie om desinformatie te bestrijden. ##

   Kortom, Kunstmatige intelligentie mag nog maar 1 waarheid uitspugen. Hun waarheid. En dat gaat ze nooit lukken zonder verboden. En dan weten we weer genoeg toch?

   Open Ai is op dit moment de beste vind ik, maar iedereen kan zijn eigen AI bouwen met bijvoorbeeld Botpress. Net als iedereen zijn boek kan schrijven, website kan bouwen, of zijn eigen drol in de toiletpot kan leggen. Maar als er verboden aan te pas komen, als er maar 1 Ai de waarheid heeft, die van de overheid dus dan weten we waar ze bang voor zijn. De burger dus. De burger moet ze niet meer. Ze zijn te ver gegaan. En wat is het antwoord. Repressie. Veel succes. Als je hier drukt komt het daar boven. De geest is nu uit de fles. Corona heft jullie ontmaskerd.

 1. Hier gaat het over:

  Om de planeet te redden moeten mensen geëlimineerd worden. Hier hebben we niet te maken met de genocide van een paar miljoen Palestijnen door Israël, maar met de genocide van 7,5 miljard mensen door de elite. Degenen die de genocide op de mensheid voorstaan, worden niet ter verantwoording geroepen. In plaats daarvan zijn ze respectabele leiders van de mensheid.

  Dat is een Wereld bevolking die opgeruimd moet worden.
  Niet met prikjes dan met een wereld oorlog. En alle politici werken mee.

 2. @Erwin , over de doden niets dan goeds.
  Maar jouw opmerking kan ik me goed in vinden.
  Hopende dat velen in die kringen zijn voorbeeld zullen volgen.
  Burn baby burn !

 3. Vermoord één iemand en je bent een moordenaar. Vermoord tien of meer mensen, en je bent een serie moordenaar. Vermoord een miljoen mensen en het liefs het tienvoudige daarvan, en dan ben je een held.

 4. Israël pleegt geen genocide, maar Hamas doet dat op de eigen mensen door hen als menselijk schild te gebruiken. Elke dooie palestijnse burger is de schuld van hamas, dat in strijd handelt met het oorlogsrecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in