Screenshot YouTube / ABS-CBN News

Bent u bezorgd over de toestand van de wereld? Vreest u voor de toekomst van het milieu in het algemeen en de slinkende gletsjers in het bijzonder? U bent niet alleen.

De globalistische elites die in Davos, Zwitserland, bijeen zijn voor het jaarlijkse conclaaf van het World Economic Forum (WEF) delen jouw alledaagse zorgen na hun week van cocktails, canapes, besloten vergaderingen, diners, lekker eten in restaurants, schouderklopjes en eindeloze felicitaties aan zichzelf, schrijft Simon Kent.

De organisatoren waren zo bezorgd over de verwende Davos-gangers en hun delicate gevoeligheden dat de gasten donderdag werden getrakteerd op een optreden van balletdansers in de sneeuw, begeleid door een cellist, tegen een ijzige achtergrond die bedoeld was om “hoop te sprankelen” en hun zorgen weg te laten smelten.

Hun showstuk, getiteld “Performing Hope”, was bedoeld om de geest van gasten die zich zorgen maakten over “de gevolgen van klimaatverandering en hen aan te moedigen om op hun eigen kleine manieren actie te blijven ondernemen”, aldus de organisatoren.

“Hoop is een actie, en het is iets wat we moeten doen op kleine manieren, micro manieren, de kleine dingen die we doen waarvan we niet weten dat ze een verschil maken,” zei Gail Whiteman, de uitvoerend directeur van het Arctic Basecamp in Davos, dat het evenement organiseerde, meldt Reuters.

Het stuk bevatte muziek van cellist Nicolas Altstaedt en werd gechoreografeerd door de Duits-Argentijnse Demis Volpi.

Whiteman zei dat de show een kans was om de wereldleiders te bereiken, die in het pluche Zwitserse skioord samenkomen voor het forum, en hen te inspireren in hun streven om een onrustige wereld te genezen.

  "Daarom wordt er selectief in de media gemeld wat er in Nederland gebeurt"

Het kwam een dag nadat een sjamaan uit het Amazonegebied een heidens ritueel uitvoerde over een WEF-panel nadat de leden “Klimaat en Natuur” hadden besproken.

Na een discussie over hoe we “een netto-nul, natuurpositieve” toekomst mogelijk kunnen maken, hield een vrouw die werd voorgesteld als Opperhoofd Putanny van de Yawanawá stam in het Amazonegebied een korte toespraak waarin ze om hulp vroeg bij het “helen van de planeet”.

Ze beweerde “de stem van de natuur” en “de stem van het woud” te vertegenwoordigen terwijl ze bezig was met wat leek op een heidense rituele “zegening”, waarbij ze haar handen tegen elkaar wreef en een “gebed” opzegde voordat ze lucht op het hoofd van elk panellid blies.

Er werden dit jaar meer dan 2.500 mensen op het evenement verwacht.

Een WEF-lidmaatschap kost naar verluidt $100.000.

De toegangsprijs voor Davos ligt rond de $40.000, hoewel alleen op uitnodiging.

Cijfers variëren, maar City A.M. meldt dat de totale kosten voor de week meer dan 350.000 dollar kunnen bedragen; huurwoningen kunnen rond de 35.000 dollar kosten, plus hoge prijzen voor eten, drinken en evenementen (een hotdog kost naar verluidt 43 dollar).

De bijeenkomst in Davos eindigt dit jaar op vrijdag, wanneer de verwende deelnemers hun limousines pakken en naar het vliegveld gaan voor hun vlucht naar huis – meestal in privéjets.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten)Volg Frontnieuws op Telegram

  "Bastille 2022": Opbouw van een wereldwijde beweging tegen de "Corona tirannie".

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO: Komende 20 jaar niet ‘koek en ei’ en publiek moet zich voorbereiden om ‘de eerste 36 uur’ van een oorlog te overleven
Volgend artikelKlaus Schwab geeft toe dat ‘politieke revolutie’ tegen de ‘Grote Reset’ zijn agenda verwoest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het is één grote Kameleon-Genderparty…Lees het zoals je wilt.. maar het dekt toch Alle ladingen niet 🤔🤣😂❓❗

 2. Hier even een OP ZICH zeer verhelderend artikel op Xandernieuws :

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/slowaakse-politicus-schokt-eu-parlement-wij-slaven-zullen-ons-verenigen-en-west-europa-met-de-grond-gelijk-maken-als-wapenleveranties-oekraine-niet-worden-gestopt/

  Al vrees ik dat die Slowaakse europarlementariër onderstaand artikel nog nooit gelezen heeft, want ànders zou hij beseffen dat De Echte Vijand “beide kampen aanstuurt”, wat zij al minstens 4 eeuwen (althans in Europa) doet :

  https://justice4poland.com/2016/05/17/chabad-leader-messiah-menachem-mendel-schneerson-on-his-plans-for-destroying-ukraine-and-russia-reprint/

  ” .. Yes, the speech by Menachem Mendel Schneerson is monstrous. For a normal person, it is hard to believe that a religious leader can be a MURDERER, and that the religion can be THE IDEOLOGY OF MURDER …”

  En die Schneerson is een “Grootheid” binnen de koshere gemeenschap ; velen zagen “De Langbeloofde Joodse Messias” in hem. No shit !

  Alleen “jammer” dat die totààl geschifte badgast inmiddels kapotjeplof is heheh

  Echter helaas NIET “zijn” talmoedische visie op ons, de goyim, de “uit dieren voortgekomen heidenen die als énige taak hebben de Uitverkorenen te dienen”…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in