Hans / Pixabay

In een interview met AUF1 bespreekt Prof. Dr. Johannes Huber, gerenommeerd voortplantingsarts en hormoonexpert, de positieve en negatieve effecten van genetisch onderzoek: aan de ene kant kunnen we de bevindingen gebruiken ten voordele van toekomstige generaties, aan de andere kant bevatten ze ook een groot potentieel voor misbruik. Hij noemt de mogelijkheid van massamanipulatie door de verspreiding van microRNA via de lucht die we inademen. In feite is de ontwikkeling van vaccins tegen verschillende ziekten via de lucht in volle gang… Zou er op deze manier echt een “mierenstaat” kunnen ontstaan? schrijft Report24.

Lees hieronder het persbericht van AUF1:

Zonder slag of stoot een mierenstaat realiseren: stiekem mensen vaccineren via de lucht

In een interview met AUF1 vertelt hormoonexpert prof. Dr. Johannes Huber over de gevaren van genetisch onderzoek, milieugiffen en afnemende vruchtbaarheid. (Bron.)

Genetisch onderzoek is een opwindend maar ook gevaarlijk gebied. In een AUF1 interview met Elsa Mittmannsgruber vertelt de bekende gynaecoloog, specialist in voortplantingsgeneeskunde, hormoonexpert en theoloog Prof. DDr. Johannes Huber over de kansen en risico’s van wetenschappelijke bevindingen uit de genetica. Prof. Huber – die ook regelmatig schrijft in de “Kronen Zeitung” – waarschuwt voor vaccinaties via de lucht.

Menselijke manipulatie via de lucht die we inademen

De mogelijke manipulatie van de psyche via de lucht die we inademen is een manier om een “mierenstaat” te creëren. Vaccinatie via de lucht zou gebruikt kunnen worden om “een dictatuur zonder verzet te vestigen.” Je hoeft alleen maar de aard van mensen te veranderen zodat ze geen weerstand meer bieden. Prof. Johannes Huber zegt dat dit zou kunnen worden bereikt door middel van genvaccinaties via de lucht die microRNA bevatten, wat de psyche van mensen verandert, waardoor ze angstig en onderdanig worden: “Dan is de mierenstaat er echt!”

  Worden we de dood ingejaagd?

De zegen en vloek van reproductieve geneeskunde

Voortplantingsgeneeskunde is een grote zegen voor vrouwen die anders geen moeder hadden kunnen worden. “Er zijn op deze manier al veel kinderen geboren die anders niet geboren zouden zijn. Het is een goede manier om vrouwen te helpen,” is de gynaecoloog overtuigd. Op zijn beurt kan het injecteren van microRNA in de zygote ook de mens “in zijn soort” veranderen.

Onvruchtbaar door milieutoxinen

Milieutoxinen zoals pesticiden, milieustoffen en weekmakers liggen overal op de loer. Ze hebben hetzelfde effect op het menselijk lichaam als hormonen, legt professor Huber uit, wat verklaart waarom onvruchtbaarheid toeneemt: “Het sperma van mannen wordt steeds slechter!”

Geslachtsverwarring

De arts ziet deze hormonale milieuvervuiling ook als een van de oorzaken van geslachtsverwarring. Omdat deze milieugiffen een hormoonachtige werking hebben, kunnen ze een negatieve invloed hebben tijdens de zwangerschap. Tussen de 12e en 14e week van de zwangerschap geeft de moeder het ongeboren kind een hormoonimpuls; testosteron voor jongens en oestrogeen voor meisjes. “Als dit wordt verstoord, leidt dit tot grote problemen.”

Overerving van obesitas en stress

In de genetica is al jaren bekend dat RNA ook in het menselijk lichaam wordt verwerkt. Fragmenten daarvan worden van beide ouders via de kiemcellen doorgegeven aan het nageslacht. Zowel obesitas als stress zouden bij de conceptie via de cellen aan het kind worden doorgegeven. Prof. Huber doet daarom een oproep: “Mannen, leef gezond voordat jullie het grote werk van voortplanting aanpakken!”

Biseksualiteit als model voor succes

Voor het behoud van de soort is biseksualiteit het ultieme model voor succes, zegt Huber. “Mannelijkheid en vrouwelijkheid kunnen niet zomaar worden afgeschaft.” Als dit zou worden uitgevlakt, zou dit kunnen leiden tot de relativering van voortplanting. Onderzoek heeft bijvoorbeeld ook aangetoond dat kindercellen na de zwangerschap in het lichaam van de vrouw circuleren, maar dat genetisch materiaal van de vader van de kinderen ook in het lichaam van de vrouw circuleert. Mannen en vrouwen zijn op deze manier genetisch met elkaar verbonden. Zelfs het huidige beleid en de voorstanders van het afschaffen van het gezin en de seksen kunnen dit niet veranderen.

  Magnetgate bevestigd: vaccin produceert magnetische mensen

Conclusie van het AUF1 interview: Licht en schaduw – met de bevindingen uit de genetica kunnen we onze toekomst en ons nageslacht positief beïnvloeden, maar tegelijkertijd vreselijke dingen doen met de menselijke soort.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Beangstigende beelden van een balsemer die ongewone “vezelige” stolsels rapporteertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe het Westen werd verslagen – Pepe Escobar
Volgend artikelWEF-griezels hebben een pak slaag gekregen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De vraag is niet of de overheid het gaat gebruiken.
  De vraag is waar gebruiken ze het nu.

  Hopelijk zijn er goede onderzoek journalisten die dit hier bij frontnieuws durven aan te tonen.

  Ik vermoed dat dit massaal gebeurt op stations stadions schiphol en alle evenementen zalen.

 2. ” Vreselijke dingen doen met de menselijke soort “……

  Het rotste schorum op deze wereld heeft qua voortplanting dezelfde rechten als wij…….de resultante daarvan vind je terug in de politiek. De gezondheidszorg ziet er kans toe de meest onmogelijke misbaksels over het hoofd te zien……en och……die babbietjes zijn ook zo onschuldig……en daarom zijn Rutte en consorten niet in de wieg gesmoord.

  Grijns. We zijn met zijn allen naar een zootje onbeholpen prutsers met een grote waffel en een plaat voor onze kop. Die mierenkolonie is zo verdomd dichtbij.

  En toch geef ik de voorkeur aan dat zootje onbeholpen.
  Daar heb je in elk geval nog de kans om jezelf enigszins aan stompzinnigheid te ontworstelen. In zo’n mierenhoop is het definitief gedaan met je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in