Javier Milei / Presidency of Armenia Presidency of Armenia / Attribution: President.am /  Wikimedia (CC BY-SA 3.0 DEED)

Het World Economic Forum houdt momenteel zijn jaarlijkse bijeenkomst in Davos. De Argentijnse president Javier Milei was uitgenodigd om te spreken, en hij heeft de gelegenheid goed aangegrepen.

Milei deed zijn opmerkingen in het Spaans, dus een tolk vertaalde het simultaan. Dat betekent dat de tekst waaruit ik citeer hakkerig en onvolmaakt is, maar het is goed genoeg om je een idee te geven van wat er gezegd werd, schrijft Tom Woods.

Ik kan slechts uittreksels delen om deze uitgave op een beheersbare lengte te houden, maar deze uittreksels geven je zeker een idee van de toespraak:

Goedemiddag. Hartelijk dank. Vandaag ben ik hier om u te vertellen dat de Westerse wereld in gevaar is. En het is in gevaar omdat degenen die verondersteld worden de waarden van het Westen te verdedigen, gecoöpteerd zijn door een visie op de wereld die onverbiddelijk leidt tot socialisme en daarmee tot armoede.

Helaas hebben de belangrijkste leiders van de Westerse wereld in de afgelopen decennia, gemotiveerd door enkele goedbedoelende individuen die anderen willen helpen en anderen die gemotiveerd zijn door de wens om tot een bevoorrechte kaste te behoren, het model van vrijheid verlaten voor verschillende versies van wat we collectivisme noemen. We zijn hier om u te vertellen dat collectivistische experimenten nooit de oplossing zijn voor de problemen die de burgers van de wereld teisteren. Ze zijn eerder de hoofdoorzaak….

Gezien het trieste falen van collectivistische modellen en de onmiskenbare vooruitgang in de vrije wereld, werden socialisten gedwongen om hun agenda te veranderen. Ze lieten de klassenstrijd gebaseerd op het economische systeem achter zich en vervingen dit door andere vermeende sociale conflicten, die net zo schadelijk zijn voor het leven als gemeenschap en voor economische groei.

  The Great Reset: het programma voor de grote communistisch-totalitaire omwenteling

De eerste van deze nieuwe gevechten was de belachelijke en onnatuurlijke strijd tussen man en vrouw …. Het enige waar deze radicale feministische agenda toe heeft geleid is meer staatsinterventie om het economische proces te belemmeren, door banen te geven aan bureaucraten die niets hebben bijgedragen aan de maatschappij. Voorbeelden: ministeries van vrouwen of internationale organisaties die deze agenda promoten.

Een ander conflict dat door socialisten wordt geïntroduceerd is dat van de mens tegen de natuur, door te beweren dat wij mensen de planeet beschadigen en dat die koste wat het kost beschermd moet worden, waarbij we zo ver gaan als het pleiten voor bevolkingsbeperkende mechanismen of de bloedige abortusagenda.

Helaas hebben deze schadelijke ideeën sterk postgevat in onze samenleving. Neomarxisten zijn erin geslaagd om het gezond verstand van de Westerse wereld te coöpteren, en dit hebben ze bereikt door zich de media, de cultuur, de universiteiten …. en de media toe te eigenen.

Het geval van Argentinië is een empirisch bewijs dat het niet uitmaakt hoe rijk je bent of hoeveel natuurlijke hulpbronnen je hebt, hoe geschoold je bevolking is of hoeveel goud je op de centrale bank hebt staan, als er maatregelen worden genomen die de vrije werking van markten, vrije concurrentie, vrije prijssystemen belemmeren, als je handel belemmert, als je privébezit aantast, het enige mogelijke lot armoede is…..

Vandaag de dag hoeven staten niet direct de productiemiddelen te controleren om elk aspect van het leven van individuen te beheersen, met instrumenten als het drukken van geld, schulden, subsidies, het beheersen van de rentevoet, prijscontroles en regelgeving om zogenaamd marktfalen te corrigeren. Ze kunnen de levens en het lot van miljoenen mensen controleren….

  Kissinger, Zelensky, Davos, en de Nieuwe Wereldorde

Een groot deel van de algemeen geaccepteerde politieke [standpunten] in de meeste Westerse landen zijn collectivistische varianten, of degenen die ze nu verkondigen openlijk communisten, fascisten, nazi’s, socialisten, sociaal-democraten, nationaal-socialisten, democratische christenen of christendemocraten te zijn.

Het zijn neo-Keynesianen, progressieven, populisten, nationalisten of globalisten. Er zijn geen grote verschillen. Ze zeggen allemaal dat de staat alle aspecten van het leven van individuen moet sturen. Ze verdedigen allemaal een model dat haaks staat op het model dat de mensheid naar de meest spectaculaire vooruitgang in haar geschiedenis heeft geleid.

We zijn hier vandaag gekomen om de rest van de landen in de Westerse wereld uit te nodigen om terug te keren op het pad van welvaart, economische vrijheid, beperkte overheid… en onbeperkt respect voor privébezit….

De verarming die voortkomt uit collectivisme is geen fantasie, noch is het een onontkoombaar lot. Maar het is een realiteit die wij Argentijnen heel goed kennen. We hebben dit meegemaakt. We hebben dit doorgemaakt omdat, zoals ik al eerder zei, sinds we besloten hebben om het model van vrijheid dat ons rijk had gemaakt op te geven, we in een neerwaartse spiraal terecht zijn gekomen waarin we dag na dag armer en armer worden….

Tot slot wil ik een boodschap achterlaten voor alle zakenmensen hier en voor degenen die hier niet persoonlijk aanwezig zijn, maar vanuit de hele wereld volgen. Laat je niet intimideren, noch door de politieke kaste, noch door parasieten die van de staat leven. Geef je niet over aan een politieke klasse die alleen maar aan de macht wil blijven en haar privileges wil behouden.

  WOIII; Nog een sprong voorwaarts naar de dood van het globalisme

Jullie zijn sociale weldoeners. Jullie zijn helden. Jullie zijn de scheppers van de meest buitengewone periode van welvaart die we ooit hebben meegemaakt. Laat niemand jullie vertellen dat jullie ambitie immoreel is. Als jullie geld verdienen, dan is dat omdat jullie een beter product tegen een betere prijs aanbieden en zo bijdragen aan het algemene welzijn.

Geef je niet over aan de opmars van de staat. De staat is niet de oplossing. De staat is het probleem zelf. Jullie zijn de echte hoofdrolspelers in dit verhaal en jullie kunnen er zeker van zijn dat Argentinië vanaf vandaag jullie trouwe, onvoorwaardelijke bondgenoot is.

Dus ja, het is prima om op het World Economic Forum te spreken, zolang je ze maar afkraakt als goddeloze parasieten wiens programma tot verarming leidt, zoals Milei onlangs deed.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wij Winnen, zij verliezen. Zo eenvoudig is hetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe massa manipuleren via de lucht? Prof. Dr. Johannes Huber over gen-vaccinaties door inhalatie
Volgend artikelVoorbereiden op de ineenstorting van de samenleving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Prachtige toespraak, maar wat ik niet begrijp, is dat Javier Milei de BRICS heeft gewisseld voor de dollar, wat een globalistische/ collectivistische variant is, maar prachtig om te horen.

  • De Amerikanen stonden klaar om een coupe te plegen.
   Als de nieuwe president hen niet aanstond
   Zie wat de CIA in Oekraïne hebben gedaan.
   Voor de verkiezingen had hij gezegd dat Argentinië NOG niet klaar was voor de BRICS.

  • John,
   Buiten dat feit is hij heel erg voor Zelensky en de Zionisten van Bibi, ik moet niks van deze Argentijnse Trump hebben, net als Biden, moet ik deze alle 3 niet, slechte leiders, kijk uit voor zijn kettingzaag inderdaad!!!

 2. Het is toch duidelijk tegen wie hij het heeft: tegen de zakenlieden. Corporate America. Corporate WEF. Waar zegt hij dat hij anti WEF en anti corporate is? Ik snap niet dat niemand dat kan zien. Wederom hypnose. Of leg het me uit hoe en wanneer hij het WEF er van langs gaf?

  • = OOren die niet horen, … OOgen welke niét of wazig zien ! =

   * DO NOT ALOW THE EYE(s) 2 FOOL THA MIND *

   RIGHT U ARE, IMMORTAL ! Splendid !

   “* Vero Nihil Verius *” tijdloos

  • Beste Immortal,
   Inderdaad. Als hij tegen het WEF zou zijn laten ze hem daar geen praatje houden.
   Ik zet bij die gast echter dezelfde vraagtekens als bij Elon Musk.

   • Y E S ,BOTH OF THEM . ONE NEED TO BE VERY CAREFULLY IN THINKING THEY ARE ON THE SIDE OFBT BY E RIGHT. DONT T R UST ANY BODY UN T ILL PROVEN

   • Hoi Tigron, precies. Echter, ik zet geen vraagtekens, ik hoef alleen maar naar de feiten te kijken. Die spreken voor zich. Waar houdt Musk zich mee bezig. Waar houdt de Argentijn zich mee bezig. Money talks and bullshit walks. Musk lult alleen maar over ‘freedom of speech” en ondertussen spant hij een belastingbetaler betaald net om de Aarde om jou te monitoren. Er valt weinig meer te jubelen; de massa regeert en de psychopaten maken misbruik van deze stupide regering voor hun eigen zelf-verrijking en zelf-verheerlijking. Al eeuwen. Ander jasje elke keer.

    • Mr. ” free speech” wil dat we straks allemaal een Neuralink in de kop krijgen. Dan heb je wel” free speech” maar helaas geen individuele gedachten meer. Ook de levensgevaarlijke electrische wagens, zijn potentiële afstandbestuurbare zelfrijdende brandbommen die tegen ons gebruik kunnen worden. Maa
     r daar hadden nog niet velen over na gedachten het Tesla logo geeft ook te denken. Waar dat symbolisch nou precies aan refereert.

     Ook schijnt hij als “leidingevende ingenieur” en “eigenaar” van tech. bedrijven nogal wat tijd te hebben zich met van alles en nogwat te
     bemoeien, en op te komen draven als “white hat”
     wereldverbeteraar persoonlijkheid, spreker of
     gast En zit zelfs uitgebreid bij de Joe Roagan
     show op de koffie een dikke weed joint mee te
     roken als bezige bij zijnde. Die het behalve druk hebbend met tweeten, ook nog tijd heeft voor een bedrijf in ruimtevaart, en voor ons allen al serieuze plannen uitbroeden om op Mars te kunnen komen. Ik ken blowers die heel wat minder productiviteit uit hun dag halen. Maar die gaan natuurlijk veel later hun nest uit dan Musk. Lol

    • Dat er nog lui zijn die twijfelen wat ze van Musk moeten denken verbaasd mij. Want ondanks de
     dagelijkse maalstroom aan info waar we van alle kanten in mee gesleurd worden, is er altijd wel even een moment op de dag, om vrij van alle scherm input, zelf even wat dingen op een rijtje te zetten. Misschien wel naïef om te denken dat er zomaar wat king size persoonlijkheden als Trump en Musk vrij mogen rondlopen van de duivelse control freaks, om het roer eventueel nog voor hun neus om te kunnen gooien.Daar laten ze het echt niet op stuk lopen of om over gaan, wat ze al heel lang van plan zijn. Ze wanen zich groter en beter dan de Schepper, en zijn uiteindelijk hun eigen grootste vijanden en ondergang!

     Beter met twee benen in de realiteit te leven, dan met valse hoop en eindigen met angst, wanhoop en cuicidale gedachten.Omdat het hapklare voorgeschoteld plaatje niet bleek te kloppen.
     De goede oude tijd heeft nooit echt bestaan. Want dat is de aanloop periode geweest van
     waar we nu in zitten. Het roer moet 180 graden om en niet alleen maar terug gedraaid

  • Maar het zijn wel feiten die gemakkelijk te onder zoeken zijn, maar een ding zeg ik jullie nu al er wordt een vuil spelletje gespeelt met ons de gewone man wij zullen straks eer op geofferd gaan worden en de elite zijn er al mee bezig door het voedsel zo duur te maken dat wij wel verplicht worden insecten te gaan eten want als je hoger hebt dan eet je alles en dat weten zelfs de schapjes nog onder ons.

 3. Ten eerste bracht de “kettingzaag” mijn aandacht op de wetenschappelijke naam; “De genetische kettingzaag” (om “schadelijk” DNA af te snijden), net zoals het kwaadaardige plan van de eugenetici om hun hybride robot zielloze mensen te creëren, via slangenbeten, enz. waardoor ze gemaakt kunnen worden naar het beeld van het beest, Satan, hun vader god, waardoor ze allemaal meer onderdanig aan hem en hen zouden worden. HIVE-minded beesten!
  Ten tweede is er de link met de film ‘Paris Texas’ uit 1984 (George Orwell). De rondzwervende man (Kaïn, de “zwervende nomade”), gezien in de film, met de RODE vrijheidspet/hoed.
  Rood (Bloed – het leven zit in het bloed – ijzer in het bloed) is een groot thema van hen en het brengt de Edomieten (Edom/Esau/Rood) onder mijn aandacht? Rode schilden = Rothschild oftewel bankiers. Texas De Venus eenzame (“EEN”) ster Lucifer/Satan en Parijs = “Eiffeltoren” (toren van Babel) die is gemaakt van ijzer (Mars/Ra – ijzeren reus – ijzer vermengt zich niet met klei, enz.). De Texas is gekoppeld aan een naam die in Spanje aan een ‘heilige groenblijvende boom’ wordt gegeven, genaamd ‘Texa/Texo’. Satans ‘heilige, groenblijvende’ boom van kennis; van goed en kwaad, de boom des DOOD!

  @0:19 De rook die uit de kettingzaag komt, vestigt mijn aandacht op Openbaring 9:1-21. Past in het beeld dat u @0:49 laat zien van de Argentijnse zon en de Schorpioen in de IPG2-videoscène. Schorpioen oftewel sprinkhanen (“demonen”) steken/kwellen.

  https://www.fanaticalfuturist.com/2016/12/scientists-turn-crispr-into-a-genetic-chainsaw-to-solve-the-antibiotics-crisis/

  https://www.wsj.com/articles/a-genetic-chain-saw-to-target-harmful-dna-1477081818

  https://www.linkedin.com/pulse/genetic-chain-saw-target-harmful-dna-while-crispr-cas9-david-mrus

  Vergis je niet: Javier Milei is een razende/razende gek. Een demonische entiteit in vlees en bloed, die heel duidelijk te zien is in zijn doordringende blauwe ogen. Uit zijn hele gedrag blijkt dat hij absoluut krankzinnig is! Hij doet me denken aan de jonge jongen Damien uit de films ‘The omen’. Ook een Britse papiermash-entiteit met de naam ‘Frank sidebottom’.

  Javier beweerde ooit dat paus Franciscus de vertegenwoordiger van Satan op aarde is, maar toch is hij uit hetzelfde hout gesneden als de paus?!

  https://ground.news/article/from-imbecile-to-your-holiness-argentinas-milei-changes-tone-on-pope-francis_06f8d7

  De naam Javier is een variant van Xavier, genoemd naar Sint Franciscus Xavier, Javier = “nieuw huis” en verwijst blijkbaar naar het dorp waar hij werd geboren in het Baskisch, de plaatsnaam Etxeberria.

  De naam Javier – de jezuïetenlink en paus Franciscus ….

  “Saint Francis Xaverius”, een prominente jezuïetenmissionaris die een belangrijke rol speelde in de “blijkbaar” verspreiding van het christendom in heel Azië…

  https://letslearnslang.com/spirituele-betekenis-van-de-naam-javier/

  https://www.jesuits.global/saint-blessed/saint-francis-xavier/

  Javier’s achternaam “Milei” = Mile – “duizend stappen” (Mille in het Latijn). Hmmmm, net als één “duizend jaar” – het millennium van de regering van Jezus Christus?

  Javier werd geboren op 22/10 (10=8), dus we hebben de VS 8/4 (2024) “X markeert de plek” zonsverduistering.
  Bedankt voor een zeer inzichtelijke video Oonao. Ze moesten de Franse marinier La Pen laten zien. Een vertegenwoordiging van La Marianne van Frankrijk? Hun Vrijheidsvrouw zoals gesymboliseerd door hun “vrijheidsmuts” (de Frygische muts van de godin Cybele/Attis) op de oude Argentijnse vlag. Het is valse vrijheid die het biedt. Het is rebels en slecht – het is een representatie van hun vrijheid van de enige ware God.

  Zoals we weten is Argentinië ook de plek waar paus Franciscus (Vrijman) werd geboren + Argentinië het WK 2022 in Qatar won (222/bbb= “beter weer opbouwen”) en waar voetballer Messi (“valse Messias”) vandaan komt. Een paar jaar geleden las ik dat de Falklandoorlog eigenlijk ging over de Black Goo/Graphene die in Argentinië werd opgericht? Javier beweert dat hij de ‘Falklandeilanden’ zal terugnemen… FALK (in Falkland) zoals ‘Guy Fawkes’. FALK = “valk” die gekoppeld is aan hun zonnegod Horus/Lucifer.

  https://youtu.be/_Iv1eZRWXV0?si=uFlrzYapy4fxQTmH

  Argentinië = zilver (maan of kwik/quikzilver link?).

  @4:19 Het gezichtsprofiel van “Geert Wilders” lijkt veel op Bill Clinton? Geert = “speer” (Kaïn – Shakespeare – Athena de speerschudder – slangenbeten – Trump-link.) Wilders = “Verbijsteren” Wild, Wildings, wildernis, zwervers, etc” – ervoor zorgen dat iemand de weg kwijtraakt / leidt op een dwaalspoor – leidt de massa op het pad naar verderf/vernietiging. Leidt ze allemaal naar Nederland, ook bekend als Peter Pans – de rattenvanger, ook bekend als Satans denkbeeldige fantasieland “Neverland”). “Het eeuwige kinderachtigheidsland van valse onsterfelijkheid en escapisme uit de realiteit”

  @5:21 De datum 22/11 = 60 jaar JFK’s jubileum – vermoord door de dodelijke hoofdwond. (Schot). 60=6 oftewel het aantal mannen.

  Alles is zo sterk “verbonden” en opgesloten in hun bedrieglijke spinnenweb.

  https://youtu.be/rIPlRadmjJE?si=74yptjldD8umURq-

  • Het blijkt lastig voor je te zijn van de drugs af te blijven….

   @0:19 De rook die uit de kettingzaag komt, @4:19 Het gezichtsprofiel van “Geert Wilders” lijkt veel op Bill Clinton? Geert = “speer” (Kaïn – Shakespeare – Athena de speerschudder – slangenbeten – Trump-link.) Wilders = “Verbijsteren” Wild, Wildings, wildernis, zwervers, etc” – ervoor zorgen dat iemand de weg kwijtraakt / leidt op een dwaalspoor – leidt de massa op het pad naar verderf/vernietiging. Leidt ze allemaal naar Nederland……………..
   HOE VERZIN JE HET?

   • Gewoon negeren joh, ik zie er wel meerdere, en toch blijf ik zeggen, ik kan hier veel schrijven ook al denk ik soms heel anders dan sommigen, er is veel vrijheid en dat is toch fijn, ademhalen hebben we nodig en een uitlaatklep, maar natuurlijk moet ik om sommige lachen en lachen is alleen maar goed toch, een beetje Monty Python in het Nederlands, groet aan jou Djennis!!!

  • Edwin Vissers januari 19, 2024 Bij 03:43
   Hey Edwin, altijd mooi hoor, je epistels. Trek je het geloei van onze medemensen maar niet aan, zonder jou zou het ook maar saai zijn hier. Jouw epistels zijn in elk geval geen ad hominem attacks zoals die van Janice en anderen wel zijn, en niemand hoeft ze te lezen als het niet boeit. Dat gezegd, ik moet wel altijd lachen om de reacties van deze grapjassen die het niet kunnen laten negatief te reageren op je verhalen. Ik hoop wel dat ze geestiger gaan worden.

  • En zo kun je met elk woord, elke naam en cijfercombinatie wel iets vinden wat ergens naar verwijst… Hoe kunnen mensen toch zover afdwalen in hun denken? Koop een puzzelboek.

   • @Bas Dat is wel precies hoe de criminele cabal communiseert, met codes en cijfers. Als je je erin zou verdiepen zou je ook de logica gaan zien. Erg makkelijk voor iedereen die dit hier afdoet als onzin en er flauwe grapjes over maakt. Als je iets (nog) niet begrijpt, is het nog geen onzin.

    • Beste SANDRA,
     hoé of/dat je ‘sòmmigerds’ taktisch delikaat beschaafd op hun nummertjes rangeert !
     En terècht, maar ’t is niet aan iederéén gegeven ! ‘VISSERS’ heeft een gedegen soliede uitgebalanceerd discours, al valt ‘r op één en ànder wel iets op of àf te doen, of waar ik me fragmentarisch niet altijd in terug kan vinden ….

     Tòf daje EDWIN V. zo bijstaat, hij geeft blijk van ’n diepzinniger gebruik van zijn cerebrale vermogens ! Dat hij daarmee in ’t daglicht komt, en ons zijn bevindingen-gekoppeld-aan-eerder-opgedane wetenswaardigheden mee wil laten delen, kan alleen maar geënthousiasmeerd worden ! Vervelend in geen geval overigens ! Idioot dat ‘men’ hem zo knàlweg denkt te kunnen (mogen) denigreren, maar hij is wel wijzer dan dat,
     dat ie ’t aan z’n hart zou laten komen ….. !

     Zo, Erwin, jij leest ’t bovenstaande zondermeer óók méé,
     ’t beste voor jou !
     Iets interessants om alvast méé te interpreteren, en percepteren :

     https://www.youtube.com/watch?v=gjGJyb37O7M
     ” Flat earth and the birds tale Tha Bar-Tiled Godwits (Rosse?) GRUTOS”

     Danyal Aram
     1,01K abonnees
     747 weergaven 8 jaar geleden

     “* Vero Nihil Verius *” tijdloos

 4. Genoeg voer tot nadenken lijkt mij… De tijd zal het ons snel genoeg leren…

  Mijn 1e indruk van Milei..toen hij op het toneel verscheen was positief, maar nadat hij verkozen werd dat al snel negatief…

  Mag ons aller ‘held der lage landen’, MARKJE RUTTE, via een speech ook zijn steentje bijdragen aan deze WEF crime against humanity zodat de Nederiglandse idioten weer eens een reden hebben om trots op hem kunnen zijn?

 5. Tot slot een boodschap voor alle zakenmensen…
  Jullie zijn sociale weldoeners. Jullie zijn helden. Jullie zijn de scheppers van de meest buitengewone periode van welvaart die we ooit hebben meegemaakt. Laat niemand jullie vertellen dat jullie ambitie immoreel is. Als jullie geld verdienen, dan is dat omdat jullie een beter product tegen een betere prijs aanbieden en zo bijdragen aan het algemene welzijn.

  Hier eindigt zijn betoog, nadat hij begon met het opnoemen van alle systemen die Argentinië naar de klote helpen en in armoede achter laten.. hoe bedoel je dubbele moraal!!!
  En vooral deze zin.. Als jullie geld verdienen, dan is dat omdat jullie een beter product tegen een betere prijs aanbieden en zo bijdragen aan het algemene welzijn. Tuurlijk, jij snapt het kneus🙈🙈🙈 er is maar 1 welzijn wat daar beter van word!

 6. Toneelspel in het kader van “het terugwinnen van het vertrouwen”

  Hoop doet niks…echter met actie krijg je wel een reactie.

  Wie komt er nu eens met wat echte actie?

  • Erwin januari 19, 2024 Bij 08:26
   “Wie komt er nu eens met wat echte actie?”
   Die vraag speelt al een paar jaar. Hoe stel jij voor dat we dit aanpakken? Hoe organiseren we ons, hoe besluiten we wat we voor actie we gaan nemen, wie doen er aan mee, hoe communiceren we, en nog veel meer. Laten we het er eens over hebben! Ik ben van de partij hoor!

 7. Ik lees op nogal wat alternatieve sites dat dit een grap is, niet reëel gebeurd. bedoeld om de schapen een stroomstootje te geven.

 8. Grote onzin, deze bloedzuigende idioot dient de agenda van het wef en deepstate. Gewoon weer een acteur voor gecontroleerd tegen geluid om het gros een beetje kalm te houden.

 9. Milei kan het leuk vertellen.
  MAAR :
  de BRICS+ afwijzen, en de dollar invoeren – met alle konsekwentues daarvan –
  is helemaal fout.

 10. De grote denkfout van die vent is dat een groot deel van die “succesvolle zakenmensen” in feite gewetenloze parasieten zijn. Een samenleving die praktijken- bijvoorbeeld, om er ééntje te noemen – als hefboomfondsen volstrekt legaan en normaal beschouwd in plaats van oplichterij is ziek, rot, verdorven.

 11. Veel Argentijnen vluchtten naar het buurland Uruguay dat door de tupamaros op een socialistische koers zit, en stabieler is.
  Argentijnen zijn een gepassioneerd volk, en is het meest Europees van Zuid-Amerika. Ze houden een beetje van de show, het hoeft niet altijd zo diep te zitten, net zoiets als Italië. Maar het is soms een beetje oppassen als je er direct mee te maken hebt.
  Ik geloof dat Argentinië beheerst wordt door het teken Kreeft, net als Nederland en Scandinavië, dat is zorgzaam maar staat ook voor de onontwikkelde massa = massa-immigratie (Zweden).

  • Index, anders wordt niet begrepen waar ik het over heb.
   1 wil-macht. 2 liefde-wijsheid. 3 actieve intelligentie. De drie-eenheid.

   4 harmonie door conflict, kunst, schoonheid. 5 concrete wetenschap. 6 idealisme, devotie. 7 ceremoniële orde, magie.

   Argentinië staat op stralen 1-6, Zweden 3-2.

   Landen hebben hun eigen temperament die iets toevoegen aan het geheel. En ze worden op 2 niveaus, ziel en persoonlijkheid beïnvloed door straal eigenschappen. Daarom is de EU een vergissing.
   Je kan geen appels met peren vergelijken.
   Rusland heeft een ziel 7, vandaar de orde van bovenaf.
   Nederland heeft een persoonlijkheid 7, orde van onderaf (onder wijs).
   Waarom 7 stralen. Eenheid moet een natuurlijke ‘eenheid in verscheidenheid’ zijn om niet tot standaardisering te vervallen, zoals de droom is van techneuten en technocraten.
   De stralen zijn meer dan een gedachteconstructie, ze komen van de Zeven Zusters van de Plejaden (vrouwelijk) en de Grote Beer (mannelijk), ze werken cyclisch.

   • De politieke systemen fascisme, democratie en communisme vertegenwoordigen grofweg de stralen 1, 2, 3 die geen van alle in zuivere vorm voorkomen.
    Ten tijde van de eerst mogelijke bekendmaking van Christus in London brak de Falkland-oorlog uit die algemeen wordt gezien als een actie van de krachten van het kwaad. Sinds die tijd heeft niemand veel geleerd. Dus dat soort dingen komen met alle lijden en karma terug, net als de problemen van veel mensen van leven tot leven, tot ze hun eigenwaan afgeleerd hebben. Die eigenwaan houdt in: doorgaan anderen je vooroordelen te leren in plaats van te leren ván (eigen fouten).
    De meeste landen hebben ook nog niet veel van hun ziel tot uitdrukking gebracht. En hier ligt de enige oplossing, omdat de ziel niet scheidt. Het woord is niet het ding.
    De haat naar dit soort zaken is het teken dat je met (een) van de duisteren te maken hebt.
    De cynische haat en arrogantie zegt dan dat Hij zich toch simpel bekend kan maken zoals je naar de winkel gaat met je bonnetje dat je bedrogen bent maar dat je Christus bent.

 12. Pff zij er hier echt zoveel blinde mensen?

  Een WEF hond blaft tijdens de jaarlijkse WEF bijeenkomst tegen zijn baasje en iedereen staat te jubelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in