Richard Hirschman, een erkende begrafenisondernemer en balsemer in Alabama, zegt dat de klonters in mei 2021 begonnen te verschijnen.

Hij zit sinds 2001 in het vak. Hij vertelt The Counter Signal dat hij “absoluut” gelooft dat het verband houdt met het COVID-19 vaccin en misschien met het nieuwe coronavirus. Sinds hij de stolsels meer dan een jaar geleden voor het eerst ontdekte, ziet hij ze nu bij 50-70% van de mensen die hij behandelt, bericht Uncutnews.ch.

Geleverd door Hirschman.

Hirschman stuurde de klonters naar een laboratorium, dat vaststelde dat ze weinig ijzer, kalium en zink bevatten, wat suggereert dat de klonters uit iets anders dan bloed bestonden.

Balsemen is het behandelen van stoffelijke overschotten met chemicaliën om ontbinding te voorkomen.

In een interview met Frontline Health zei Hirschman dat hij eerder bloedproppen heeft gezien, maar “het spul dat uit de lichamen komt” die hij behandelt is niet normaal.

“Ik weet hoe bloed eruitziet,” zei hij.

“Het is geen normaal bloed. Er is iets aan het bloed veranderd.”

Hij zei dat er tijdens de COVID-19 pandemie een toename was van de bloedstolling, maar dat pas na de introductie van het vaccin de “echt ongewone vezelachtige structuren” begonnen te verschijnen.

Een factcheck van AFP noemde Hirshmans beweringen “ongegrond”. Deskundigen die met AFP spraken, zeiden: “Er zijn geen gegevens die de anekdotische waarneming in verband brengen met de vaccinaties.”

Maar andere balsemers spreken zich uit.

Veteraan balsemer Wallace Hooker vertelde de Epoch Times dat hij gelooft dat de vaccins iets te maken kunnen hebben met de stolsels. Hij ziet ongeveer 300 lichamen per jaar.

  Schok: Voetbalcommentator en vaccin-influencer zakt live op TV in elkaar (Video Update!)

“Ten minste 25 procent van de lichamen die ik balsemde hadden significante stolsels,” vertelde hij de Epoch Times.

Anna Foster, een erkende begrafenisondernemer uit Missouri, zei dat zij na de COVID-pandemie steeds vaker stolsels zag en deze steeds groter zag worden.

“Ik praat vaak met gezinnen om afspraken te maken. De families vertellen ons meestal hoe de persoon gestorven is, en omdat ik de persoon de avond ervoor gebalsemd heb, kon ik die gevallen opvolgen,” vertelde ze aan The Epoch Times.

“In het begin was bij geen van hen ooit COVID vastgesteld, maar ze waren wel allemaal gevaccineerd. Later had een koppel COVID, maar niet van een paar dagen geleden, en zij waren ook gevaccineerd.”

Het Europees Geneesmiddelenbureau noemt bloedstolsels als een “uitzonderlijke” bijwerking van de COVID-19 vaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson.

Health Canada noemt ook “bloedstolsels met lage bloedplaatjes” onder de “zelden gemelde bijwerkingen” na twee vaccinaties met het vaccin.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID zwendel spat uit elkaar; het is voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe vaccinleugen voor Dummies
Volgend artikelEuropa wordt geconfronteerd met oversterfte: Waarom?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • Ik heb geen gezin, maar al mijn zussen hebben de rotzooi wel genomen, in elk geval de eerste 2 en denk dat er 2 zussen meer hebben gehad.

   ik ben de enigste die nergens aan meedeed en hun in het begin ook meerdere malen waarschuwde, maja op vakantie kunnen en lunchen met vriendinnen e.d. was belangrijker…

   en owja, veel doden toen, dat viel ze op, waarom? omdat de TV en MSM dat vermelde, normaal vielen griep doden die mede aan de griep stierven, niet op, maar als je dood noemt in combo met fake pandemie, dan word dood een trigger uit de pandemie en dus ooooe dood = pandemie, terwijl ze de griep vergaten en nee tis geen griep riepen enkele bijna kwaad… magoed, voor vele wakkeren herkenbaar.

  • Schoonmoeder 62 jaar met hersen infarct, kan nog maar 10% van ooit. Blijvend zwaar invalide. Enne wat denk je? Zegt ze over een boosterprik na te denken….met 10% lichaamscapaciteit die nog over is…..zucht.

 1. Ik en mijn vrouw ook niet , de rest spijtig genoeg wel van de famillie . Mijn tante van 55 is enkele maanden geleden ook ‘plots’ overleden … We mogen IEDEREEN die hier van op de hoogte is , er NIET ongestraft mee laten wegkomen !

  • Ik en mijn vrouw niet, de rest van haar familie wel. Wij werden 2 jaar geleden nog beschuldigd door hen dat we de oorzaak waren van overbelasting op de ICs.
   Intussen is de moeder zwaar gehandicapt, het middelpunt van de familie is weg geslagen, de familie zwaar getraumatiseerd, depressief en lichamelijke kwaaltjes die maar blijven sudderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in