Foto ter illustratie / Pixabay

Het Kremlin heeft gewaarschuwd dat Britse tanks die naar Oekraïne zullen worden verscheept “zullen branden” op het slagveld, en stelt dat het Westen Kiev gebruikt als “instrument” in een anti-Russische agenda, bericht Breitbart.

Het Verenigd Koninkrijk was vorige week het eerste land dat een zending westerse zware wapens naar Oekraïne beloofde – sommige landen die vroeger onder communistische controle stonden, hebben al tanks van het Sovjettype gestuurd – om te helpen “Rusland verder terug te dringen en een duurzame vrede te bewerkstelligen” in het Oost-Europese land.

Rusland heeft echter gewaarschuwd dat deze Challenger 2 tanks gedoemd zijn om vernietigd te worden. Volgens The Telegraph heeft de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, gezegd dat “deze tanks branden en zullen branden” en dat de zogenaamde “speciale militaire operatie” in Oekraïne “zal doorgaan.”

Het Russische staatspersbureau TASS vertaalde de opmerkingen van Peskov slechts enigszins anders, door hem te laten zeggen dat “deze tanks goed branden en zullen branden net als alle andere.”

TASS meldde ook dat Peskov verslaggevers vertelde dat westerse regeringen “niet geven om het lot van de mensen die in Oekraïne wonen of om hun toekomst,” en dat zij “dat land eenvoudigweg gebruiken als een instrument om hun anti-Russische doelen te bereiken.”

De Britse Conservatieve Partij (Tory) heeft in de loop der jaren het defensiebudget verlaagd – terwijl de uitgaven voor diversiteit en inclusie, groen beleid en buitenlandse hulp grotendeels onaangeroerd zijn gebleven – en daarom is er nog maar een klein wagenpark van 227 van haar Challenger 2 main battle tanks over, waarvan er 148 zullen worden opgewaardeerd tot Challenger 3’s en de rest in de mottenballen gaat en wordt gebruikt voor onderdelen.

  Donetsk in brand: Nog meer burgers gedood door bombardementen door Oekraïense nazi's

Uit rapporten blijkt dat Groot-Brittannië slechts ongeveer 12 voertuigen van deze kleine troepenmacht zal kunnen sturen en in het niet vallen bij de tankparken van Rusland, Amerika en China, maar ook bij die van tweederangsmogendheden als Spanje en Japan – maar het hoopt dat het gebaar andere Europese landen en misschien de Verenigde Staten zal aanmoedigen om Leopard 2-tanks van Duitse makelij en M1 Abrams-tanks te sturen, waar de Oekraïners al lange tijd voor lobbyen.

Analisten bij de BBC en elders zijn van mening dat de Britse tanks “waarschijnlijk geen groot verschil zullen maken in de oorlog” als ze niet worden gevolgd door andere westerse tanks, terwijl de Russen beweren dat verdere westerse wapenleveranties hoe dan ook geen verschil zullen maken en alleen “de pijn voor het Oekraïense volk zullen vergroten en zijn lijden zullen verlengen” zonder de uiteindelijke uitkomst van de oorlog te veranderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oeps… “Tank” die bejaarde burger bruut overrijdt, blijkt van Oekraïense leger te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBBC ramen bedekt met stickers die sterfgevallen vertegenwoordigen veroorzaakt door Covid prikken
Volgend artikelDe tests zijn afgerond: Massaproductie van de Russische nucleaire Poseidon torpedo’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Wie kan mij helpen?
  Als het westen zo ongelofelijk veel materieel laat vernietigen in Oekranazïe, wat hebben ze dan wél nog als mogelijkheid?
  Heeft het westen nog een wunder Waffe als troef achter de hand?
  Ik weet het niet…

  • Ik wil je niet teleurstellen. Hun “Wonder”-wapen is Agenda21-30 in detail uitgewerkt in hum Deagel-“forecasts” van 2014 volgend op hun voorspellingen van 2010 en 1954 van de Rockefeller-“foundation” (read CIA for the Banksters mede uitgevoerd door de ZioNAZI BIS, UN, WHO, Bilderberg en WEF).
   De analyses tonen tot 80% depopulaties en 80% verarming in US, UK, IRL, EU en iets minder in andere Europese landen zijnde een regelrechte Grootste Economische Depressie in uitvoering voor de ZioNAZI banksters, Kerk en “Royals” zoals met WW1 en WW2 tbv wereldheerschappij gebruikmakend van alle oorlosmiddelen inclusief Biologische (Corona/Covid), Chemische en Automaire oorlogsvoering zoals in WW1 en WW2.
   Nu in uitvoering met behulp van alle ZioNAZI landverraders en volksverlakkers gedurende en sinds WW2 in NATO zoals de broers Allen en Foster Dulles, FDR, HITLER-Bormann-Himler (as their secret Banksters-SS-agents), Churchill, IG Farben-SS-agent prins Bernard Lippe, SS-er Gehlen, mass murder Kissinger, the ZioNAZI Bush’s, Cheney’s, Clinton’s, Blair’s, Kagan’s, Biden’s, Zelensky’s, Trump’s, Balkenende (live-long secret Committee 300-and Bilderberg-agent), Rutte, Kaag en verschillende anderen van zijn ZioNAZI WEF-BIS-Banksters-regime (selected by Bildernerg en WEF).
   Geen enkele hoop of verwachting voor de 80% omdat zoals eerder gezegd 50% uit opportonistische NSB-ers en ZioNAZI bestaan in “de West”, tenzij Putin en Rusland het nu (na WW1 en WW2) echt zat zijn en “de West” echt grondig De-NAZIFICEREN.
   Om dit alles te begrijpen, bestudeer historie. Niet die van bediegende historie-vervalsers zoals Rutte. Een goed begin is de ZioNAZI Chabad-banksters te bestuderen zoals gebracht door de Joodse Henry Makow (zie op: . https://henrymakow.com/2023/01/chabad-trump-family-cult.html) dageliks beschreven wordt. Ook de Duitse Dokter Rath geeft een goed begin sinds WW2 (zie: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/10/the-nazi-roots-of-the-brussels-eu-book/0 ) met “The Nazi Roots of the “Brussels EU”. Good luck.

   • XYZ.Bedankt voor de informatie,veel mensen denken dat het WEF de machtigste club op aarde is.Maar dat is absoluut niet zo,de machtigste club is de bilderberg groep.De bilderberg groep is opgericht in 1954 te oosterbeek in nederland,medeoprichter de overleden prins bernhard nazi/sser samen met de CIA.Het masterplan van de bilderberg groep is 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.P.S. die klauss schwab is ook een bilderberger.

 2. Het Westen heeft een ruimtewapen achter de hand genaamd Thor en ik verwacht dat China en Rusland een soort gelijk wapen heeft klaar om toe te slaan, de Amerikanen hebben reeds China een klap toegebracht met hun Rod From God kinetischwapen.

  Tianjin, China Explosion 12.08.2015
  https://www.youtube.com/watch?v=uXbw3c9fPPw
  https://youtu.be/TnB4X-HIfHc
  https://youtu.be/pH0NX4RU_pw
  https://youtu.be/idZrsmHOTCg

  Rods from god space weapon
  https://www.tiktok.com/@verititas3/video/7063920123740212526?is_from_webapp=v1&item_id=7063920123740212526
  https://www.tiktok.com/@mandy6352/video/7039206699743431941?is_from_webapp=v1&item_id=7039206699743431941
  https://www.coffeeordie.com/weapons-in-space

  • Van wat ik lees is die rot from God Nog steeds in een ontwikkelingsfase en nog niet operationeel. Het is een soort raket ter grootte van een lantaarnpaal die vanuit een vliegtuig van zeer grote hoogte naar beneden moet worden gehoord en die door de aantrekkingskracht van de aarde steeds sneller zal gaan. Als China goede lucht afweer heeft zouden ze deze mogelijk uit de lucht kunnen schieten

 3. Oekraïne is een schredder voor al het westerse wapentuig en een schatkist van bewijzen tegen de duisters overlords die de planeet en de mensheid willen ruïneren. We kijken een film; The Great Awakening. Al het kwaad op aarde wordt in het licht gezet en opgeruimd. Als de westerse wapens later dit jaar allemaal vernietigd zijn beginnen de financiële klappen. Daar gaat het narratief uit ontstaan dat de westerse leiders moeten worden geruimd en dat hun zetbazen moeten worden vernietigd. Dit is allemaal al gebeurt, wij kijken naar een film om de (westerse) mensheid te ontwaken uit een nachtmerrie die nu al duizenden jaren duurt. Er komt een apocalypse van het ego zodra iedereen beseft dat de vijand 98% van alles wat wij vertrouwen corrupt heeft gemaakt.

 4. Gaat erom dat het vuurtje blijft branden zodat de stokebranden van de Navo de zaak kunnen begluren voor hun volgende schurkenstreek.

 5. Ze zullen zeker branden, Rusland zal ze vernietigen
  En als de nato zich ermee bemoeit zullen ze weggevaagd worden
  Ik hoop dat ie doortrekt naar de rest van Europa en alle regeringen ook vernietigd
  Dan hang ik de Russische vlag uit 😁😁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in